>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Karego - NIE KOMENTOWAĆ!!!

kary1 477

kary1

Użytkownik
Witam i tym samym proszę o nie komentowanie w tym dziale moich typów. Jeżeli ktoś ma do mnie sprawę proszę o kontaktowanie się poprzez wiadomości prywatne. Zacznijmy od podstawy, typy, które gram tutaj, gram również u bukmachera za taką samą stawkę i zaczynam również z taką kwotą jak i na tym forum, chcę żeby wszystko wyglądało na dość realne, moja gra jest umiarkowana i bywa, że kilka dni nie daję typów, a szukam te, które uważam za słuszne. Co miesiąc będę podawał wam statystyki, na razie jedynie yield i generalny zysk, uważam, że skuteczność jest nie ważna, bo jednak zysk jest najważniejszy, przecież lepiej zarobić 1000 zł ze skutecznością 1 % niż zarobić 50 zł ze skutecznością 100 %, prawda? Moja stawka początkowa będzie wynosić 250 zł, a typy najczęściej będą grane stawkami 10, 20, 30, 50 zł. W odróżnieniu od innych typerów, będę dorzucał krótkie przemyślenia na temat typów, aby każdy mógł sobie wyrobić własne obiektywne zdanie na temat typu. No to lecimy!!!

kary1 477

kary1

Użytkownik
1. Piłka Nożna - Eliminacje Ligi Mistrzów 2014 ⛔
Warszawa 4:1 Glasgow - Typ: Under 2,5 (1,65) - Stawka - 10 PLN
Zaczynamy zabawę! Jak to mówią &quot;polskich drużyn się nie stawia, nie ważne jaki typ zakładu&quot;. Nie zawsze się z tym zgodzę, co prawda największe nerwówki życiowe miałem właśnie przez polskie ligi, to teraz jednak chciałbym zacząć od czegoś nieco lepszego. Dlaczego poniżej 2,5 bramki? Jest kilka powodów. Po pierwsze Legia, nie ma czego ukrywać to gorsza drużyna, przede wszystkim ich celem będzie wbicie jakiejś bramki i bronienie swojej, remis też nie byłby taki zły. No, ale jak wiadomo to nie ten sam Celtic, co z przed kilku lat, mimo negatywnego nastawienia do polskiej piłki kopanej, wierzę, że szansę na awans w tym dwumeczu są 50/50. Tutaj nie spodziewałbym się gradu goli, skromne 1-0 czy nawet 1-1 jest bardzo możliwe . Legia u siebie jest nawet mocna i może postawić niezłą obronę. Obie ekipy nie mają wspaniałej ofensywy, co znacznie polepsza nasze szanse. Popatrzmy na sytuację Legii. W defensywie Kuciak i chyba już nikt (o ile Brzyski jest nominalnym obrońcą). Ofensywnie wygląda to nieco lepiej Duda, Radović i Kosecki, nawet nieźle, mogą postraszyć, ale czy to nie za mało? Ich wartość to jakieś 25 mln euro. Za to Celtic w defensywie ich miażdży Lustig, Ambrose, Izaguirre, no i na bramce znakomity bramkarz, lecz tutaj sytuacja ofensywna znacznie gorsza, jedynie Commons i w na szpicy Pukki, ale nie są to jacyś wybitni zawodnicy. Mecz będzie wyrównany i przewiduję skromne zwycięstwo lub bezbramkowy remis, jakoś nie chcę mi się wierzyć w nagłe przebudzenie Legii czy pogrom Celticu, który na wyjeździe nie błyszczy specjalnie (1-0 z Reykjavkiem). Wartość Celticu jest prawie dwukrotnie większa, jednak pieniądze nie grają. To by było na tyle, jeśli poważnie myślicie o tym typie to naprawdę polecam, bo nic ciekawszego nie udało mi się znaleźć, ewentualnie można spróbować grać na remis. Polecam!
Budżet - 240 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
2. Piłka Nożna - Eliminacje Ligi Mistrzów 2014 ✅
Helsinki 2:2 APOEL - Typ: Remis (Zwrot jak HJK) (2,35) - Stawka - 10 PLN
Szczerze mówiąc szkoda pieniędzy na inne mecze mi, ponieważ są nie pewne, dlatego wybrałem coś dziwnego, a zarazem dość pewnego. Remis w meczu APOELU z HJK trzeba przyznać, że te dwie drużyny dzieli, jednak poziom piłkarski i tutaj sprawa awansu nie będzie już tak trudna, wiadome jest, że to APOEL jest faworytem tej pary, ale mam kilka przemyśleń, które mogą sugerować dość wyrównane spotkanie. Przede wszystkim piłkarze z Finlandii wiedzą, że ich jedyna szansa to mecz na własnej trawie i jeśli będą chcieli awansować muszą tutaj wygrać, drugi powód to warunki klimatyczne w lecie jakie dzielą te zespoły, no są nie porównywalne, w Finlandii dalej mroźno, a własne boisko czasem dużo pomaga. Odległość między Cyprem a Finlandią to prawie 6 000 km, takie podróże naprawdę męczą. Myślę, że Nikozja nie da rady wyciągnąć w tym meczu zwycięstwa, mimo umiejętności wiele czynników wpływa zbyt negatywnie na ich grę. Do tego nie są jakimiś mistrzami świata żeby pokonać każdego nawet na trudnych terenach. Obie drużyny są mistrzami w swoich krajach, a Finlandia czy Cypr mają porównywalne umiejętności piłkarskie na tle międzynarodowym. Polecam!
Budżet - 253,50 PLN (+13,50 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
3. Piłka Nożna - Major Soccer League 2014 ⛔
Salt Lake 1:1 New York - Typ: Real Salt Lake (2,00) - Stawka - 10 PLN
Ależ ja uwielbiam obstawiać amerykańskie ligi, czy to MLS czy NBA, a nawet NHL różnice między miastami wschodu a zachodu to często nawet 3000 km, a jak wiadomo podróże i gra na cudzym boisku nie wpływa pozytywnie dla przyjezdnych. Ale przejdźmy do rzeczy. Real Salt Lake to niezła ekipa mają tam kilku niezłych grajków jak Beckerman czy Saborio, a wartość ich łącznie wynosi ponad 8 mln euro. Są aktualnie na 2 pozycji konferencji wschodniej z realną szansą nawet na mistrzostwo, mają 8 punktów więcej niż goście, którzy aktualnie zajmują 5 miejsce w konferencji wschodniej, mają zdecydowanie więcej gwiazd np. jak Henry, Wright-Phillips, Sam czy Tim Cahill, a mimo to są mniej warci niż gospodarze, bo nieco ponad 7 mln euro. Moim zdaniem są gorszą ekipą, mniej zgraną, zbyt nawaloną gwiazdami i ich gra często wygląda dość chaotycznie. Za to Salt Lake ma naprawdę bardzo zgraną ekipą i dobrą ekipą. Są gospodarzami, a u siebie są świetni, to jest przede wszystkim decydujący argument, widzę łatwe zwycięstwo. Polecam!
Budżet - 243,50 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
4. Piłka Nożna - Eliminacje do Ligi Europy 2014 ✅
Stjarnan 1:0 Poznań - Typ: Stjarnan lub Remis (2,10) - Stawka - 10 PLN
Nie chodzi oto, że nie wierzę w polskie drużyny, bo wierzę i to zdecydowanie bardziej niż wiele osób, ale Lech to jest drużyna słaba na wyjazdach, a jadą na trudny teren do Islandii, liga nie prosta, więc i wydaję mi się, że łatwo mieć nie będą. Tutaj sprawa będzie podobna, co do meczu z Kalju, przegrają na wyjeździe (ew. remis), a następnie uda im się rozegrać znakomite spotkanie na własnym boisku. Dzisiaj w Islandii 15 stopni Celsjusza, a Stjarnan u siebie ostatni mecz przegrał w kwietniu, natomiast Lech ostatni mecz na wyjeździe wygrał na początku maja. Minęło kilka ładnych meczów od tamtego czasu. Teraz Lech przyjeżdża do Islandii z nadzieją na następną rundę, to jest bardzo możliwe, ale z tak słabą grą na wyjazdach, moim zdaniem dadzą radę, ale nie na boisku rywala. Może Polska to nie Cypr, gdzie zawodnicy naprawdę odczuwają zmianę temperatur, ale na pewno nie będzie to sprzyjać Poznaniakom w dzisiejszym meczu, a do tego z Polski do Islandii jest niezły kawałek drogi, zmęczenie robi swoje i na boisku to wyjdzie. Polecam!
Budżet - 254,50 PLN (+11 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
5. Piłka Nożna - Major Soccer League 2014 ⛔
Kansas City 1:1 Philadelphia - Typ: Kansas City -1 (2,08) - Stawka - 10 PLN
Na dzisiejszą noc wybrałem spotkanie amerykańskiej ligi piłki nożnej, w które zmierzy Kansas City obecny lider konferencji wschodniej przeciwko Philadelphii Union. Dwie drużyny z wielkimi aspiracjami, jednak to Kansas City, według statystyk i na papierze okazuje się drużyną lepszą. Nie przegrali jak dotąd od czterech pojedynków, ani nie zremisowali, nie zostawiając rywalom żadnych szans. Mają jeden punkt przewagi nad drugim DC United, lecz jeden mecz więcej, dlatego dziś otwiera się przed nimi szansa powiększenia ewentualnej przewagi z nie zbyt wymagającym rywalem jakim jest Filadelfia. Jak dotąd Kansas City w pięciu ostatnich meczach tych drużyn trzy razy zwyciężył i dwa razy przegrał, jednak 4 z nich odbywały się na boisku Philadelphi, więc moim zdaniem porównanie H2H ma tu mało do powiedzenia. Kansas City łącznie jest warte prawie 9 mln euro, może nie mają gwiazd z europy w swojej drużynie, ale widać, że są bardzo zgrani. Podobnie ekipa z Philadelphii Union są warci prawie 10 mln euro, a mimo to zajmują obecnie siódme miejsce w lidze. Doskonała sytuacja, aby podnieść przewagę nad DC United. Myślę, że nie będzie szczególnych problemów ze zwycięstwem. Polecam!
Budżet - 244,50 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
6. Piłka Nożna - Major Soccer League 2014 ✅
Chicago 1:1 Columbus - Typ: Remis (3,40) - Stawka - 10 PLN
W tym meczu zmierzyć się ma Columbus oraz gospodarze Chicago. W tej lidze często padają remisy, a kurs na Chicago nie wiem skąd wzięty, bo za bardzo przesadzony. Gospodarze zajmują 8 miejsce w lidze z 5 punktami straty do Columbus, ale mają rozegrany jeden mecz mniej. Jest wiele argumentów przepowiadających za moim typem, ale przede wszystkim chodzi mi o częstość w remisowaniu Chicago na własnym boisku na 10 spotkań mają aż 7 remisów!!! i jedno zwycięstwo, tym samym są najgorszą drużyną na własnym boisku, na wyjeździe Columbus też często lubi remisować, bo aż 4 razy udała im się ta sztuka na 11 meczów. Chicago ma lekki nóż na gardle, ponieważ do końca sezonu nie zostało za dużo czasu, a do play offów brakuje im kilka pozycji jest szansa wykazania się, ale jak to bukmacherzy często lubią przesadzać tak robią to w tym momencie i wystawiają na gospodarzy kurs 2,10. Chciago ostatnio odniosło przygniatającą porażkę z San Jose 5-1, teraz muszą się odkuć. Moim zdaniem Columbus to lepsza ekipa, lepiej nastawieni do tego starcia wyjdą piłkarze gospodarzy, więc nic innego niż remis w tej sytuacji nie mogę sobie wyobrazić. Polecam!
Budżet - 268,50 PLN (+24 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
7. Piłka Nożna - Major Soccer League 2014 ⛔
Houston 1:0 DC United - Typ: DC United lub Remis (1,70) - Stawka - 20 PLN
Na dzisiejszą noc wybrałem spotkanie drużyny Houston Dynamo i DC United. W tym spotkaniu zmierzy się drużyna 9 pozycji z dorobkiem 19 punktów oraz drużyna z 2 pozycji z dorobkiem 37 punktów i kto jest faworytem, a no gospodarze, którzy zajmują 9 pozycję. Trochę dziwne prawda. Zwłaszcza, że teraz DC United ma doskonałą sytuację dostać się na 1 miejsce podium, ponieważ mają dwa mecze mniej od lidera i dwa punkty mniej. Wcześniej była podobna sytuacja, gdy DC United grali z Toronto, to na DC United ciągle kurs rósł i nie byli faworytem spotkania, a mimo, to wygrali 3:0. Dziś jest podobna sytuacja. Gospodarze liczą na zwycięstwo, ale nie ukrywajmy są gorszą drużyną i tutaj bardzo prawdopodobny jest właśnie remis czy zwycięstwo gości. Prawdę mówiąc nie mam zielonego pojęcia skąd wziął się tak niski kurs na Dynamo. W lidze ostatni mecz wygrali w maju i mają serię 8 spotkań bez zwycięstwa. Nie widzi mi się, aby dziś byłą ona przerwana. Być może DC United nie jest najlepszą drużyną spotkań wyjazdowych, ale mimo to, uważam, że boisko nie zagra tu wielkiej roli, bo jak wiadomo na pierwszym miejscu są umiejętności, reszta schodzi na boczny tor. Mają prawie 20 punktów więcej od gospodarzy i nie są faworytami, dla mnie takie kursy warto wykorzystywać póki jeszcze są. Serdecznie Polecam!
Budżet - 248,50 PLN (-20 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
8. Piłka Nożna - 2. Bundesliga 2014 ⛔
Kaiserslautern 3:2 Munich - Typ: Remis (3,60) - Stawka - 10 PLN
Tutaj właśnie przede mną staje szansa na kolejny duży zysk. Ekipa z Kaiserslautern typowa drużyna topowa drugiej Bundesligi mierzy się z nie tak dużo gorszą ekipą z Monachium. Moim zdaniem obie drużyny mają dość realne szansę na awans. W tej lidze pada dużo goli i dużo remisów tym się charakteryzuje. Dlaczego tutaj ma paść remis? Jest kilka powodów. Kaiserslautern to drużyna, która pewny awans czy nawet zwycięstwo potrafi zaprzepaścić, często remisują z przeciętniakami i dlatego od kilku lat nie ma ich w najlepszej lidze w niemczech. W tym sezonie ma być inaczej ich celem będzie awans, ale śmiem twierdzić, że podobny cel stanie przed zawodnikami gości. Kaiserslautern zajęli w poprzednim sezonie 4 miejsce w lidze, a ekipa gości trzy schodki dalej. Łącznie te dwie drużyny w poprzednim sezonie zanotowali 18 remisów. Być może h2h nie odzwierciedla mojego typu, bo na 5 spotkań 1 remis, jednak ogromna ilość remisów w pierwszej kolejce bardzo mnie zdziwiła 8 spotkań i aż 5 remisów w pierwszej kolejce, więc dlaczego dzisiaj miałby nie paść remis. Była drużyna Ariela Borysiuka jest warta 18 mln euro, za to ekipa Grzegorza Wojtowiaka jakieś 17 mln euro to nie za wielka różnica. Remis tu będzie bardzo sprawiedliwym wynikiem, choć naprawdę ciężko argumentować ten typ patrząc wyłącznie na statystyki. Jednak kto śledzi obie drużyny wie na, co je stać. Serdecznie polecam!
Budżet - 238,50 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
9. Piłka Nożna - Eliminacje Liga Mistrzów 2014 ⛔
Lille 1:1 Grasshoppers - Typ: Lille jedną bramką (3,40) - Stawka - 10 PLN
Do Francji przyjeżdża mistrz Szwajcarii Grasshoppers, by zmierzyć się w rewanżowym spotkaniu eliminacji do ligi mistrzów. Jak wiadomo w pierwszym spotkaniu padł wynik 0:2 dla Lille, czym praktycznie zapewnili sobie awans do następnej rundy, więc dlaczego przewiduję tutaj zwycięstwo jedną bramką? Nie dwoma, trzema, czterema czy pięcioma. Jest kilka powodów. Po pierwsze Lille to lepsza drużyna i na papierze i w rzeczywistości, po drugie Grasshoppers wie, że warto pokazać się kibicom z dobrej strony, jednak wiedzą, że nie warto nie potrzebnie tracić sił, gdy liga już się rozpoczyna. Dla piłkarzy Lille to bardzo dobry sprawdzian przed ligą. Pewnie długo będzie utrzymywał się remis, aż w końcu uda się coś &quot;wbić&quot; piłkarzom z Francji. Moim zdaniem to solidny typ, warto zagrać także Grasshoppers lub Remis na kontrę i właśnie ten typ, ja tutaj szczerze mówiąc nie widzę innych możliwości. Serdecznie polecam!
Budżet - 228,50 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
10. Piłka Nożna - Eliminacje Liga Mistrzów 2014 ⛔
BATE 3:1 Debrecen - Typ: Remis (3,60) - Stawka - 10 PLN
Na dzisiejszy dzień wybrałem typ, którego jestem bardzo pewny. Debrecen i BATE to wyrównane drużyny, ale czemu wybieram remis? Ano temu, że BATE się pewnie rzuci od pierwszej minuty jak szaleni i mogą z jakiejś kontry coś stracić. To nie jest ekipa, która potrafi odrobić straty, raczej słabiaki i jeśli awansują ogromnie mnie to zdziwi. Debrecen wygrał w pierwszym spotkaniu tych drużyn wynikiem 1-0 i tym samym przed tym meczem wybiegną na murawę spokojniejsi, nie jest to jakaś elita piłkarska, ale na BATE jak najbardziej do przejścia. Drużyna z Białorusi miała problemy z Skenderbeu (Albania) remisując dwukrotnie, widać, że to nie to BATE jakie kiedyś sobie wyobrażaliśmy, widzę tutaj remis i nie wiem, co musiałoby się wydarzyć, aby ten remis nie padł. Ogromnym value jest zakład na awans Debrecenu, bo BATE musi wygrać dwoma bramkami, aby awansować, a to moim zdaniem jest nie możliwe, dlatego idę w mniej prawdopodobny, ale jak najbardziej realny remis. Poprzedni mecz też był strasznie wyrównany, a jedyna bramka padła z rzutu karnego, także widać poziom obu drużyn. Moim zdaniem Debrecen stać na postawienie solidnego muru. Widzę tutaj wynik 0-0. Polecam!
Budżet - 218,50 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
11. Piłka Nożna - Eliminacje Liga Mistrzów 2014 ✅
Nikozja 2:0 Helsinki - Typ: Nikozja (1,50) - Stawka - 50 PLN
Taktyka na granie wysokich kursów w tym miesiącu nie popłaca, więc pora przenieść się na coś bezpiecznego i w miarę pewnego. W pierwszym meczu padł remis w Finlandii tak jak zresztą przewidywałem, a dzisiaj znów postawię warunki pogodowe na pierwszym miejscu i zagram wysoko ten zakład. Jutro w Nikozji bardzo upalnie 36 stopni Celsjusza, no nie powiedziałbym, że są to warunki, do których przyzwyczajeni są Finlandczycy, wydaję mi się, że za długo nie wytrzymają w takim upale. Są gorszą drużyną, szkoda, że dali sobie wyciągnąć zwycięstwo sprzed nosa w ostatnim momencie, jeśli nie będzie wyniku 2:0, 3:0 ogromnie mnie to zdziwi. HJK pewnie będzie chciało postawić solidną obronę, a jeśli drużyna się broni zużywa więcej sił, w ten sposób w bardzo szybki sposób się zmęczą i APOEL będzie miał wiele okazji do wbicia bramki. Bynajmniej to nie ten czas HJK. Druga połowa tamtego meczu pokazała dominację na boisku APOELU, widać jednak, że szybko przyzwyczaili się do warunków i zimno im za bardzo nie przeszkadzało, teraz będzie odwrotnie. Moim zdaniem zwycięstwo APOELU bez dwóch zdań. Każdy inny wynik będzie dla mnie ogromną sensacją. Serdecznie Polecam!
Budżet - 243,50 PLN (+25 PLN)

Otrzymane punkty reputacji: +1
kary1 477

kary1

Użytkownik
12. Piłka Nożna - Eliminacje Liga Europy 2014 ⛔
Brondby 0:2 Brugge - Typ: Brondby lub Remis (1,44) - Stawka - 50 PLN
Dlaczego taki typ? Powód jest jeden, pewny awans Clube Brugge do następnej rundy i rozpoczęcie się ligi Belgijskiej kilka tygodni temu. To tak w skrócie. W poprzednim meczu u siebie Clube Brugge wygrali wynikiem 3:0, czym moim zdaniem zapewnili sobie awans. Liga Belgijska już wystartowała, więc nie ma sensu skupiać się na tym meczu, a przygotować się lepiej na mecz ligowy, bo swój mecz rozgrywają już w Niedzielę. Szkoda tracić czas na taki mecz, wystawią rezerwy, Brondby wygra 1-0 i tak skończy się ten mecz. Myślę, że każdy logicznie myślący człowiek ze mną się zgodzi, po co żeby zawodnicy niepotrzebnie tracili siły w meczu o nic, a za kilka dni grają bardzo ważny mecz ligowy z Waregem na wyjeździe. Myślę, że bardziej skupią się na tamtym meczu, a ten oleją. Idealny kurs do każdego kuponu, ale za grubiej w singlu też warto spróbować. Liga Duńska jeszcze się nie rozpoczęła, więc Brondby potraktuje ten mecz poważnie z chęcią zwycięstwa, moim zdaniem tylko dwa wyniki są możliwe, Brugge nie wystawi dzisiaj do końca podstawowego składu. Polecam!
Budżet - 193,50 PLN (-50 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
13. Piłka Nożna - Anglia, Championship 2014 ✅
Blackburn 1:1 Cardiff - Typ: Remis (3,40) - Stawka - 20 PLN
Już jutro o godzinie 20:45 w Blackburn rozpocznie się mecz inauguracyjny Angielskiej Championship na sezon 2014/15. Mam kilka powodów, dla których stawiam tutaj remis. Przede wszystkim obie drużyny są zdecydowane nastawione na jeden cel powrót do Premier League, czyli muszą być w czołówce tejże ligi. Moim zdaniem Cardiff jest nieco mocniejszy, ale to tylko polepsza nasz typ, ze względu na to, że grają oni dzisiaj na wyjeździe. Blackburn w ostatnim sezonie uplasował się na 8 stopniu podium, to pokazuje ich klasę, aczkolwiek nie są tak mocni jak kiedyś. Do tego jest to mecz inauguracyjny, a tego typu spotkania po prostu lubią się kończyć remisami, gdy spotykają się dość równe drużyny. Ciężko uargumentować ten typ, ale jestem do niego dziwnie przekonany, wydaję mi się, że nie będzie szczególnych problemów z wejściem. Dla bardziej odważny under 0,5 i x/x. Polecam!!!
Budżet - 241,50 PLN (+48 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
14. Piłka Nożna - USA, Major Soccer League 2014 ⛔
Los Angeles 2:2 San Jose - Typ: Los Angeles -1 (1,95) - Stawka - 10 PLN
Na dzisiejszy dzień wybrałem po raz kolejny spotkanie amerykańskiej ligi &quot;soccera&quot;. W dzisiejszym meczu zmierzy się Los Angeles i San Jose. Dwie zupełnie inne drużyny, jedna z realną szansą nawet na mistrzostwo, druga, typowa drużyna, która zajmuje ostatnie miejsca w tabelach. Ostatnie dwa spotkania Los Angeles wygrało 3-1 z Portland i 3-0 z Seattle. Może Portland nie należy do wymagających przeciwników, to jednak pokonanie aktualnego lidera konferencji zachodniej jest powodem do dumy. Moim zdaniem jeśli Los Angeles myśli o mistrzostwie takie spotkania powinien wygrywać bez problemu. Wybrałem bezpieczny handicap, bo tylko -1. Galaxy mają o 3 mecze rozegrane mniej niż 2 oraz 3 miejsce w tabeli i teraz stwarza się doskonała okazja do tego, aby wskoczyć na pozycję rywala. Mają kilku naprawdę niezłych grajków. Bo Donovan, czy Robbie Keane potrafią stworzyć różnicę na boisku. Uważam, że Galaxy mimo wszystko jest znacznie lepszą drużyną i dzisiejszej nocy nie będą mieli problemów ze zwycięstwem. H2H także jest po stronie Los Angeles na 5 spotkań wygrali 4 i raz zremisowali przy czym dwukrotnie wszedł nasz handicap i dwa razy otrzymalibyśmy zwrot. Wszystkie statystyki mówią, że Los Angeles wygra ten mecz, ale wiadomo, ze statystyki nie grają. Warto zaryzykować w handicap -2 lub -1,5. Polecam
Budżet - 231,50 PLN (-10 PLN)

Otrzymane punkty reputacji: +1
kary1 477

kary1

Użytkownik
15. Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga 2014 ✅
Monachium 2:1 Wolfsburg - Typ: Monachium (1,25) - Stawka - 100 PLN
Tak się zastanowić, to dlaczego nie? Bayern Monachium pierwsze kilka kolejek ma statystykę bez remisu i porażki odkąd pamiętam. Pierwsze swoje spotkanie grają na własnym boisku, ciężko będzie, aby nie zakończyli tego spotkania bez 3 punktów. Mamy dość niezły budżet, dlatego myślę, że możemy zaryzykować te kilka złotych. Moim zdaniem ekipa z Lewandowskim będzie nie do pokonania i mogą strzelić Wolfsburgowi kilka bramek. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, by Bayern Monachium zaliczył wpadkę w meczu inauguracyjnym zwłaszcza, że rywal nie jest kimś kto często sprawia niespodzianki. Obie drużyny z pewnością wyjdą podstawowymi jedenastkami, na początku nie ma co eksperymentować, a przecież liga niemiecka nie cieszy się tak częstymi niespodziankami jak chociażby liga angielska. Nie powinno być szczególnych problemów z wejściem tego typu. Serdecznie Polecam!
Budżet - 256,50 PLN (+25 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
16. Koszykówka - USA, NBA 2015 ⛔
Clippers 121:126 Cavaliers - Typ: Clippers -8,5 (1,95) - Stawka - 30 PLN
Powracam z typami teraz już na długi okres regularnego typowania. Na dzisiejszą noc wybrałem spotkanie Clippersów z Cavaliers. Mimo powrotu Jamesa jakoś nie zdaję mi się, by tym razem udało im się sprawić niespodziankę skoro grają ze świetnym Los Angeles Clippers. Już raz Cleveland przegrali po powrocie LeBrona z Suns 7 punktami i dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej skoro Clippers jest lepszą drużyną niż Phoenix Suns. Moim zdaniem Cavaliers ma bardzo małe szansę na zwycięstwo zwłaszcza, że grają na boisku rywala, a nie na swoim. Prawdę mówiąc Clippers stosuje raczej spokojny styl gry, przy czym Cavaliers gra dość agresywnie i rzadziej rzucają za gry, mniej ryzykują to raczej zmniejsza szansę na wejście naszego typu. Cavaliers ma świetny skład, ale nie wiem dlaczego, nie radzą sobie ze zgraniem i przegrywają mecze nawet z zespołami pokroju 76ers. Nie mam ochoty na dłuższą rozpiskę, ale ja biorę ten typ w ciemno. Wielki faworyt tego sezonu powinien zostać dzisiaj w nocy rozniesiony. Polecam!!!
Budżet - 226,50 PLN (-30 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
17. Koszykówka - USA, NBA 2015 ⛔
Thunder 127:115 Warriors - Typ: Warriors (1,86) - Stawka - 30 PLN
Dzisiaj dwa typy, wielki mecz Warriors gra z Oklahomą City Thunder, wielką Oklahomą, ale chyba nie w tym sezonie. Tak znakomita drużyna nagle się rozpada i jej szansę na awans do play offów z meczu na mecz są coraz mniejsze. Mają kilku niesamowitych koszykarzy, ale co z tego skoro nie potrafią wygrać połowy rozegranych przez nich spotkań. Warriors jest najlepszą drużyną tego sezonu i chyba nikt nie jest w stanie mi powiedzieć, że nie mają żadnych szans na zwycięstwo ligi w tym sezonie. Są w niesamowitym transie, wygrywają mecz po meczu rozwalając kolejnych rywali, moim zdaniem nie ma w tym sezonie mocniejszej drużyny i mocno się zdziwię, gdy przegrają ten mecz. Chyba drużyna, która wygrywa z finalistą ligi ostatniego sezonu różnicą 20 punktów nie powinna mieć szczególnych problemów z drużyną, która zajmuje 10 miejsce w tabeli z małymi szansami na awans. Zresztą wygrali już z nimi u siebie aż 25 punktami, więc co to za problem, by teraz wygraliby chociażby 5 punktami, nawet jeżeli wraca Kevin Durant, ale Golden Stade też ma wielką gwiazdę, która potrafi ich doprowadzić do zwycięstwa mowa oczywiście o Currym. Polecam!!!
Budżet - 196,50 PLN (-30 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
18. Koszykówka - USA, NBA 2015 ⛔
Pistons 107:89 76ers - Typ: 76ers +13 (1,90) - Stawka - 30 PLN
Pistons jest ostatnio w bardzo dobrej formie, wygrywają z drużynami pokroju Raptorsów, a jednak nie ogrywają mocno rywali, zwycięstwa 5-6 punktami z słabszymi rywalami. Natomiast 76ers już powoli skazywane na drużynę gorszą w tym sezonie nawet od Knicksów dostali olśnienia wygrywając wczoraj z Pelicansami różnicą 15 punktów, czy nawet z Pacersami 1 punktem i Netsami 2 punktami. Może to nie są jakieś wspaniałe osiągnięcia, ale muszę szczerze przyznać, że jak na tę ekipę w tym sezonie to naprawdę niezłe wyniki. Różnica 13 punktów jest osiągalna dla Pistonsów i zapewne przez długi czas taki wynik będzie krążył w tym meczu, jednakże wydaję mi się, że 76ers zagra kilka dobrych minut, które ostatecznie wspomoże wejście naszego typu. Warto wspomnieć, że Detroit Pistons przegrali u siebie z Pelikanami różnicą niespełna 10 punktów. Moim zdaniem nie warto inwestować w to spotkanie wielkiej sumy pieniędzy, ale można stawić parę groszy, bo moim zdaniem linia jest lekko zawyżona, osobiście dałbym może +10 dla 76ers. Polecam!!
Budżet - 166,50 PLN (-30 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
19. Koszykówka - USA, NBA 2015 ⛔
Bucks 89:92 Raptors - Typ: Bucks -2,5 (2,10) - Stawka - 30 PLN
Witajcie! Na dzisiaj wybrałem spotkanie Milwaukee Bucks oraz Toronto Raptors, jedyna ekipa z Kanady w NBA gra ostatnio kiepsko, jakieś porażki z Pelicansami, Pistonsami czy wysoka porażka z Hawksami w ogóle nie powinny mieć miejsca, nie wiem, co spowodowało takie pogorszenie formy tej drużyny, przecież byli na pierwszym miejscu w konferencji wschodniej. Moim zdaniem taka ekipa nie będzie w stanie się postawić grającemu ostatnio dość dobrą koszykówkę Bucks. Bucksi nie wygrali, co prawda z żadną drużyną pokroju Warriors czy Rockets, ale drużyny na jej poziomie potrafią ograć. Obie drużyny preferują koszykówkę w stylu &quot;punkt za punkt&quot;, więc mecz może być wyrównany, aczkolwiek postawiłem tutaj mały handicap, ponieważ uważam, że podwyższa on nam troszkę kurs, a nie jest na tyle wysoki, aby drużyna z Milwaukee go nie była w stanie osiągnąć. Polecam!
Budżet - 136,50 PLN (-30 PLN)

Do góry Bottom