Mimo tego, że ten tydzień dzięki dobrym pucharowym czwartku wyjdzie na plus, jednak po sobotniej wpadce nie na taki jaki liczyłem, więc wprowadzam zmiany. Przed startem najlepszych lig europejskich chcę
przetestować trzy systemy gry:
1. Stawki - 10, 21, 33, 46 - ako powyżej 2.0 ewentualna strata 1 gry systemowej 110 złotych. Grałem już tak z niezłym skutkiem w Comeon, jednak teraz kupony będą pochodzić od różnych buków.
2. Stawki - 5, 10, 15 - ako powyżej 3.0 ewentualna strata 1 gry systemowej 30 złotych,zysk minimalny z tego systemu będzie wynosił 15 złotych, więc żeby być do przodu muszę co najmniej dwa razy trafić przy jednej wpadce całego systemu.
3. Stawki - 12.5, 25, 50 - ako powyżej 2.0 ewentualna strata 1 gry systemowej 87.50 złotych
Póki co będę grał pierwsze dwa systemy, jednak trzeci również w odpowiednim momencie powinien zostać wdrożony. Jeśli będę widział jakieś ciekawe typy oczywiście będę również je grał, jednak nie ograniczając się stawką oraz minimalnym kursem. Systemy gry sponsorują firmy Tobet i
Unibet, oferując mi ciekawe bonusy na euro, które udało mi się obrócić bez żadnych strat, chociaż myślałem, że uda mi się więcej od nich wyciągnąć
.
Buki z których będą pochodzić kupony:
Unibet, Expekt, bet365, Pinnacle, Betsson, Tobet(zastanawiam się nad ucieczką).
Bilans będzie prowadzony tak jak dotychczas co poniedziałek, bilansy systemowe na bieżąco będą podawane.
Ewentualne uwagi
tylko i wyłącznie na priv.
System1Poziom1
Rosenborg - Molde
over2.5 1.58
IF Elfsborg - Mjällby
1 1.45
Tobet
Stawka - 10
EW - 22.91
System2Poziom1
Stabaek v Stromsgodset