Bolton Wanderers - Manchester United
Dzisiaj Manchester zagra z Boltonem w 6 kolejce ligi Angielskiej. Jak na razie Bolton u siebie 2 remisy a Manchester na wyjeździe również 2 remisy, aczkolwiek były one na własne życzenie w pierwszym meczu prowadzili 1:2 i nie wykorzystali karnego i stracili w 90 minucie gola na 2:2. W drugim spotkaniu prowadzi 1:3 i stracili 2 gole w 90 minucie i mecz zakończył się 3:3. Po wczorajszych wpadkach Chelsea i Arsenalu dzisiaj Manchester może wskoczyć na 2 miejsce ze stratą tylko 1 pkt do Chelsea. W bardzo dobrej formie Berbatov, Nani i Scholes. Ogólnie dzisiaj liczę na pierwsze zwycięstwo Czerwonych Diabłów na wyjeździe i przełamanie Rooneya która potrafi strzelać gole Boltonowi. W historii częściej zwycięsko z tej potyczki wychodził Manchester i moim zdaniem dzisiaj będzie podobnie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ FC Aberdeen - Glasgow Rangers
Mistrz Szkocji podejmie 9 drużynę poprzedniego sezonu Aberdeen. Jak na razie Rangersi po 5 kolejkach mają komplet pkt. i po wczorajszej wygranej Celticu dzisiaj muszą zwyciężyć aby odzyskać pozycje lidera. Ostatni raz Rangersi wygrali z Aberdeen na ich stadionie w 2006 roku od tamtej pory 3 krotnie wygrywali dzisiejsi gospodarze i 3 krotnie padał remis. Myślę że w tym sezonie się przełamią i za sprawą Kennego Millera który strzelił już 8 goli w 5 spotkaniach pokonają Aberdeen które w obecnym sezonie zajmuje 3 miejsce i nie wygrało od 3 kolejek. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dynamo Kijów - Arsenał Kijów Derby Kijowa. Dynamo zmierzy sie z Arsenałem. Dzisiejszy gospodarz od lat na własnym stadionie gra bardzo dobrze i rzadko im się przytrafiają nawet remisy a co tutaj mówić o porażce. Dynamo obecnie traci 5 pkt do Szachtara i właśnie w meczach na własnym boisku nie mogą przegrywać żeby ta strata się nie powiększyła. Z Arsenałem im się gra dobrze 10 wygranych i 1 remis w ostatnich 5 latach. Myślę że dzisiaj mocne Dynamo spokojnie sobie poradzi z Arsenałem który średnio radzi sobie na wyjazdach.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KUPON 26 Bwin [Wrzesień]
| 26.09.10 13:00 | Bolton Wanderers - Manchester United | Manchester United | 1,45 2:2
| 26.09.10 13,45 | FC Aberdeen - Glasgow Rangers | Glasgow Rangers | 1,53 2:3
| 26.09.10 14:00 | Dynamo Kijów - Arsenał Kijów | Dynamo Kijów | 1,30 3:2
ako: 2,88
stawka: 8/10j
wygrana: 23,07j
zysk: 8j
| 26.09.10 13:00 | Bolton Wanderers - Manchester United | Manchester United | 1,45 2:2
| 26.09.10 13,45 | FC Aberdeen - Glasgow Rangers | Glasgow Rangers | 1,53 2:3
| 26.09.10 14:00 | Dynamo Kijów - Arsenał Kijów | Dynamo Kijów | 1,30 3:2
ako: 2,88
stawka: 8/10j
wygrana: 23,07j
zysk: 8j