>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy i analizy by Winter !

W 1,6K

WinterGOD

Użytkownik
Cześć wszystkim ! Na wstępie chciałem się przywitać i powiedzieć czego można się tu spodziewać 🔥

Ogólnie moim głównym konikiem są sporty zimowe i będzie z nich wpadać sporo typów⛷
Dodatkowo znajdziecie też typy na piłkę nożną, koszykówkę i hokej a także sporty nieco bardziej niszowe 🥳

Wszystkie typy będę starał się udostępniać wam z opisami co powinno wpłynąć na atrakcyjność tematu.

Stawkowanie płaskie 10j na typ 💰

Proszę nie komentować tematu !

Otrzymane punkty reputacji: +445
W 1,6K

WinterGOD

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball⚾
Rozgrywki : 🇵🇷 LBPRC Portoryko
Spotkanie : Indios de Mayaguez vs Leones de Ponce
Typ : Powyżej 7.5 runs (1.80 - 888Starz)🔴
Stawka : 10j
Start : 00:20 , 11.12.2024

Analiza :

Siemka wszystkim ! Na start tematu lecimy z baseballem i starciem Mayaguez z Leones. Faworytami i to zdecydowanymi przede wszystkim na papierze wydają się być gospodarze. Kadrowo jest to najmocniejszy zespół w lidze, a teraz dodatkowo wzmocniony Emmanuelem Rivierą z Baltimore Orioles, który właśnie tu będzie przygotowywał się do kolejnego sezonu MLB. Wydaje mi się że tutaj czeka nas stosunkowo fajne i otwarte spotkanie.

Jeśli chodzi o narzut dzisiaj po stronie gospodarzy mamy Luisa Cruza a po stronie gości Harolda Cortijo. Jeśli chodzi o pitchera gości to jest to strasznie nie równo narzucający miotacz. Po wyśmienitym sezonie 22/23 gdzie zrobił ERA na poziomie 2.33 teraz w tym obecnym jakoś wyśmienicie nie zaczął. Na dużo słabszych rywali zrobił na ten moment na 14 inningow w których grał aż 16 hits i 8 runs. Jest to słaby wynik bo też trzeba powiedzieć że nie jest on typem miotacza rzucającego dużo SO a wręcz przeciwnie oddaje sporo BB. Dziś mając na uwadze potencjał na wybiciu gospodarzy, który jest chyba najwyższy w lidze spodziewam się kłopotów.

Cruz u gospodarzy to też nie jest pierwszy wybór. Zawodnik kręcący się na średniej ok 4.00ERA w tych rozgrywkach jednak odstaje od dwóch najlepszych starterow tej drużyny. Problemem Cruza niewątpliwie jest fakt, że poza Curve Ball i Sliderami jego repertuar narzutów jest strasznie ograniczony co też jest łatwe do przeczytania przez jego rywali. A tu też łatwo się wydaje że nie będzie, bo mimo że goście na papierze wyglądają słabiej to jednak ofensywa z Joshe Altmanem, Edwinem Diazem czy Bennym Montgomerym, który jest maszynka do hitsow może swoje w tym meczu zrobić.

Myślę że linia wygląda bardzo atrakcyjnie i warto spróbować pograć tu overek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +117
W 1,6K

WinterGOD

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Rozgrywki : NBA
Spotkanie : New York Knicks vs Atlanta Hawks
Typ : Mikal Bridges powyżej 16.5 pkt z dogrywką 🟢
Start : 01:00 , 12.12.2024
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Koszykówka
Rozgrywki : NBA
Spotkanie : New York Knicks vs Atlanta Hawks
Typ : Trae Young powyżej 11.5 asyst w meczu z dogrywką (1.87 - Superbet ) 🔴

Start : 01:00 , 12.12.2024

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +497
W 1,6K

WinterGOD

Użytkownik
Dyscyplina :piłka nożna/Liga Konferencji
Spotkanie : Legia Warszawa vs Lugano
Typ : powyżej 8.5 celnych strzałów (1.82 - Superbet)🟢🟢🟢
Start : 12.12.24 ; 18:45
Analiza :

Legioniści dzisiaj stoją przed świetna szansą przypieczętowania tej wyśmienitej rundy w Lidze Konferencji. Dzisiaj rywal ze Szwajcarii i myślę że czekać nas tu będzie ciekawe spotkanie. Lugano to nie jest zespół który się jakoś kurczowo broni. Grają oni otwarty futbol i myślę że dzisiaj będzie podobnie. Doskonale wiemy jak dziurawa w defensywie jest Legia i myślę że goście tutaj będą wstanie kilkukrotnie uderzyć na bramkę Legii. Sami gospodarze też w tej ofensywie wydaje się że ciąg mają odpowiedni i myślę że finalnie tych dziewięć strzałów tutaj jakoś bardzo ciężkim do wykonania nie powinno być.

Dyscyplina :piłka nożna/Liga Europy
Spotkanie : Malmo FF vs Galatasaray
Typ : powyżej 8.5 celnych strzałów (1.57 - Superbet)🟢🟢🟢
Start : 12.12.24 ; 18:45
Analiza :

Dorzucamy również dziewięć celnych strzałów w meczu Malmo z Galatasaray. Tutaj myślę że kluczowe będzie to, jak bardzo będzie się chciało Tureckiemu zespołowi grać. Wyglądają oni przede wszystkim w ofensywie solidnie jednak tu głównym problemem jest formacja defensywna. Dziewięć straconych goli to najgorsze statystyki ze wszystkich ekip z TOP14 i uważam że dziś też łatwo nie będzie utrzymać gry na zero z tyłu, bo Malmo mimo że nie zachwycało w ofensywie do tej pory to samych sytuacji kreują oni na prawdę sporo i brakuje tego wykończenia. Na własnym obiekcie na pewno ta gra będzie bardziej do przodu a to powinno stworzyć sporo miejsca w formacji kreowania akcji.

Kurs łączny : 2.85

🟢🟢+18.50j🟢🟢

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +497
W 1,6K

WinterGOD

Użytkownik
Dyscyplina : Hokej🏒/NHL🇺🇸
Spotkanie : Columbus Blue Jackets vs Washington Capitals
Typ : powyzej 5.5 gola (1.53 - Superbet)
Start : 13.12.24 ; 01:00
Analiza :

NHL i starcie Blue Jackets z Capitals. Jak dla mnie przed nami kawał dobrego hokeja i ofensywne spotkanie. Dla obu to dobry matchup i w tych ich bezpośrednich meczach bramek nie brakowało. Myślę że dziś będzie podobnie bo Columbus wygląda fatalnie w defensywie w ostatnich spotkaniach. Łapią sporo kar, popełniają dużo błędów w formacji defensywnej i myślę że grając dziś na Washington, które jest najlepsza ofensywą Konferencji może się to skończyć tylko w jeden sposób. Linia bardzo ciekawa do doubla.

Dyscyplina : Koszykówka 🏀/ NBA 🇺🇸
Spotkanie : Miami Heat vs Toronto Raptors
Typ : powyżej 23.5 trafione rzuty za 3pkt (1.80 - Superbet)
Start : 13.12.24 ; 01:30
Analiza :

Oczywiscie Toronto to nie jest zespół który jakoś nadspodziewanie dużo tych rzutów zza obwodu oddają jednak mimo to idę w overek tych trójek. Myślę że tutaj sporą robotę zrobi Miami, gdzie ten potencjał jest zdecydowanie większy i przy dobrym dniu myślę że mogą zrobić zdecydowanie powyżej połowy tej ligi. Mimo że te pierwsze mecze tej fazy nie zachwyciły to jednak liczę tu na tę przełamanie z trójkami.

Kurs łączny : 2.85

Do góry Bottom