ostry_83
Użytkownik
Może i masz racje co do hiszpana ale znalazłem coś takiegoOsobiście nie zgadzam się z typem na Ferrero, dla mnie ten zawodnik najlepsze lata ma już za sobą. Podobnie rzecz się ma z Gonzalezem, który ostatnimi czasy nie pokazuje nic nadzwyczajnego. Mimo to Chilijczyk jest dla mnie faworytem tego spotkania ponieważ prezentuje obecnie dużo lepszy tenis od Hiszpana, który nie utrzymuje stałej formy, gra w kratkę, w jednym spotkaniu potrafi przegrać seta bez walki by wygrać mecz - tak właśnie udało mu się z Benneteau, ale Gonzalez to dużo wyższe wyzwanie, któremu moim zdaniem nie podoła. Przyzwoita zagrywka też po stronie Gonzaleza, więc dla mnie to on jest prawdopodobnym zwycięzcą.
Więcej typów to:
Wawrinka-Lopez 2 - 1.90 - po pierwsze doświadczenie, po 2 lepsza zagrywka, po 3 lepsze umiejętności i sukcesy, po 4 siła wszystko na korzyść Hiszpana
Haas-Monaco 2 - 3.00 - to dużo trudniejszy typ, ale powody dla których stawiam to po 1 wola walki, gra o każdą piłkę, dużo młodszy, żywszy Monaco i dużo lepszy sezon w wykonaniu Juana, za Haasem jedynie przemawia jego ulubiony kort ale myślę że mimo tego Monaco sobie z nim poradzi
Monaco +1,5 seta 1,8
Ferrero J.C + 1,5 seta 1,5
to można zagrać bo myśle że taki typ na handicap można zaryzykowac