>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy i analizy ATP & WTA - 20-26 sierpnia 2007

Status
Zamknięty.
gusto 695

gusto

Forum VIP
Pilot Pen Tennis - ATP &amp; WTA New Haven

ATP:

Place: New Haven, CT
Date: August 20-26, 2007
Draw Size: 48
Surface: Hard
Prize Money: $675,000
Tournament Director: Anne Person Worcester
Ticket Hotline: 1-888-99-PILOT
Website: http://www.pilotpentennis.com

Singles Final 2006:
(2)N Davydenko (RUS) d (10)A Calleri (ARG) 64 63

Doubles Final 2006:
(2)Erlich/Ram d (3)Fyrstenberg/Matkowski 63 63

WTA:

New Haven, CT, USA
August 19-25, 2007
Tier II
Prize Money: $600,000
Draw: 28M/32Q/16D
Surface: Hardcourt/Outdoors
Tournament Director: Anne Worcester
Official Web Site:
http://www.pilotpentennis.com

2006 Singles Final
(2) Justine Henin-Hardenne (BEL) d. (7) Lindsay Davenport (USA) 60 10 ret. (right shoulder strain)

2006 Doubles Final
(2) Yan/Zheng (CHN/CHN) d. (1) Raymond/Stosur (USA/AUS) 64 62

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
J.Isner - B.Becker 2 // 2,18

Bardzo ciekawy kurs. Isnerowi wyszedł jeden turniej w życiu 2 tygodnie temu. Wszyscy to pamiętają - tam przegrał dopiero w finale z &quot;ejrodem&quot; &lt;lol2&gt; W tamtym turnieju wygrał też właśnie z Beckerem rozstrzygając mecz w TB w 3 secie (jak wszystkie na drodze do finału zresztą). No ale później Isner wrócił do normalności i odpadł w kwalifikacjach. Jeden dobry turniej (tak jak w przypadku Darcisa na przykład) nie zmienia jednak w niczym faktu, że to nie ten tenisowy poziom. W meczu obu panów jeszcze Isner wymęczył ale teraz Niemiec już go zna i nie zlekceważy. Powinno być szybko, łatwo i przyjemnie.

J.M.Del Potro - G.Simon 2 // 2,33

No tak. Kolejny raz gram przeciw Del Potro. Już wczoraj było blisko ale jeszcze fartem wymęczył zwycięstwo z Tsongą. Dzisiaj naprzeciwko Gilles. Kurs na Francuza duży bo na hardzie w tym roku zagrał zaledwie jedno spotkanie i to niezbyt udane bo topnął w eliminacjach z Gulbisem. Wcześniej b. dobre mecze na kleju (ma na liście takie nazwiska jak Davydenko, Andreev chociażby) a to już na clayu coś znaczy. Myślę, że przez ten czas trochę potrenował na hardzie i w tym meczu będzie już o niebo lepiej. Del Potro jest ostatnimi czasy niezwykle chimeryczny. Kurs na Simona wg mnie warty spróbowania.

Monfils - Wawrinka 2 // 1,80

Kolejny prezent dziś od buków. Jaki jest Monfils wszyscy wiedzą. Nadaje się na clowna do cyrku a nie na kort. Zawsze był cienki i już taki pozostanie. Natomiast Wawrinka bądź co bądź pokazuje solidną formę. Niezwykle zacięta walka w ostatnim Mastersie z Lleytonem (przegrał dopiero w 3 secie w TB), będącym w niesamowitym gazie, pokazuje, że Staszek stabilizuje swoje granie. Wczoraj planowo odprawił z kwitkiem wracającego po kontuzji Ancica. A Monfils co pokazał ostatnio? Wtopy z Mello, Vankiem itp. Czyli to co zawsze.

M. Fyrstenberg/M. Matkowski - Y. Allegro / A. Clement 1 // 1,70

Krótko. Polacy zdecydowanymi faworytami w tym meczu. Naprzeciw debel z łapanki. Naszym nadal trzeba przetarcia przed US. Będzie lajtowo.

Elena Dementieva - Ashley Harkleroad 2 // 4,30

Tu jeszcze krócej. Zawsze gram przeciwko Dementievej, ale rzadko o tym piszę. Dziś zdecydowałem się napisać. Nie umie serwować nadal. Nigdy nie umiała i już się nie nauczy. bez tego nie ma czego szukać. Jazda Ashley.

menzel 3

menzel

Użytkownik

Tu jeszcze krócej. Zawsze gram przeciwko Dementievej, ale rzadko o tym piszę. Dziś zdecydowałem się napisać. Nie umie serwować nadal. Nigdy nie umiała i już się nie nauczy. bez tego nie ma czego szukać. Jazda Ashley.
Wydaje mi się, że trochę przesadziłeś twierdząc, że Elena nie potrafi serwować. Może jej podanie nie jest najwyższej klasy, ale także potrafi ona zdobyć nim kilka punktów i to czasami w ważnych momentach meczu. Harkleroad dopiero wchodzi w zawodowy tenis. Mnie jak na razie nie zachwyca. W pierwszym spotkaniu pokonała Poutchek 6-1, 6-0, ale nie jest to nie wiadomo jakie osiągnięcie. Poza tym Harkleroad na hardzie rozegrała dopiero 24 zawodowe mecze, z czego wygrała jedynie 9. Moim zdaniem dziś Elena odprawi swoją mniej doświadczoną przeciwniczkę z kwitkiem.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
i wogole nie odbeda sie?

Bo nie wiem czy mam isc do totomixa po rozliczenie czy co, bo tam pisze ze wciagu 2dni jak nie oglosza nastepnej niby daty.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
OFICJALNE INFO:

w NY... anulowano z powodu deszczu. Jutro w eliminacjach gra tylko Marta (trzeci mecz na Grandstand, start gier o 16.00 czasu polskiego)

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Na jutro widzialem w zapowiedziach, ze pogoda ma byc dobra wiec dzisiejsze mecze powinny sie odbyc. Gorzej jest z nastepnymi dniami. To samo z US open niestety :/

maestro76 3

maestro76

Użytkownik
w sts jest oferta na dzisiejsze zaleglosci w new haven dlatego pozwole sobie dac kilka swoich typow:

s.bammer - e.daniilidou 1 // 1,35

austriaczka jest ostatnio w niezlej formie-mecze wygrywa pewnie poza przegranymi z wysoko rozstawionymi(2 razy jankovic,mirza) w 1 rundzie pokonal grajaca u siebie shaughnessy.daniilidou gra w kratke w 1 rundzie wymeczyla zwyciestwo nad przecietna muller.

s.mirza - a.bondarenko 1 // 1,50

na mirze ostatnio gram w ciemno.poza jedna wpadka z razzano(1/8 la) wygrala 13 spotkan na betonie przegrywajac jedynie 4 (m.inn. sharapova,chakvetadze).alona ostatnio cieniuje.panie spotkaly sie dotad dwukrotnie zawsze gora byla mirza.

fyrst./matk. - allegro/cleme. 1 // 1,70

ubiegloroczni finalisci nie powinni miec problemu z malo zgranymi ze soba przeciwnikami.po ostatnim wygranym turnieju sa w gazie.

szavay/uhlirova - ehritt/rodio 1 // 1,60

szavay powinna sama ten mecz wygrac.jest w niesamowitej formie.raczej pewny mecz do obstawienia

mam prosbe o zalozenie tematu z uso.zaczely sie kwalifikacje gdzie tez jest kilka ciekawych meczy do wytypowania.np:

m.zverev - e.schwank 1 // 1,40

miszka ostatnio rozegral 8 spotkan na hardzie jedno przegrywajac z zawodnikiem 4 setki rankingu.poza ta wpadka pewnie wygrywa swoje spotkania.schwank po kilku wygranych z nizej rozstawionymi wskoczyl do drugiej setki atp ale z zajmujacym 99 miejsce na liscie zverevem nie powinien wiele gemow ugrac

h.levy - m.kratochvil 1 // 1,70

dwoch prawie 30 letnich zawodnikow.jeszcze wczoraj kurs na izraelczyka wynosil 1,80.poza dwoma porazkami ze zvierievem wygral 13 ostatnich spotkan.co prawda szwajcar zajmujacy 1514 msc w rankingu wygral 8 lat temu jedyny jak dotad mecz pomiedzy nimi to kurs 1,70 wart jest niewielkiego ryzyka.

obstawilem 6 spotkan na dzis, kurs 13,11 stawka 90 zl - wygrana 1061zl.

Myślę, że tu możemy w tym temacie pisać typy na kwale do US Open. Ale to już jak chcecie, założę potem temat. /z.

menzel 3

menzel

Użytkownik
Wydaje mi się, że trochę przesadziłeś twierdząc, że Elena nie potrafi serwować. Może jej podanie nie jest najwyższej klasy, ale także potrafi ona zdobyć nim kilka punktów i to czasami w ważnych momentach meczu. Harkleroad dopiero wchodzi w zawodowy tenis. Mnie jak na razie nie zachwyca. W pierwszym spotkaniu pokonała Poutchek 6-1, 6-0, ale nie jest to nie wiadomo jakie osiągnięcie. Poza tym Harkleroad na hardzie rozegrała dopiero 24 zawodowe mecze, z czego wygrała jedynie 9. Moim zdaniem dziś Elena odprawi swoją mniej doświadczoną przeciwniczkę z kwitkiem.
I miałem rację. Dementieva - Harkleroad 6:1, 7:6 ✅

voodo154 0

voodo154

Użytkownik
Witam To moje pierwsze typy!
Pavel Andrei -Oudsema Scott 1 kurs 1,3
Pavel potrafi dochodzic do finalow turniejow i ostatnio gra nawet niezle np na croatia open - wygral z hassem ljubicicem volandrim troickim. Na US Open chce grac kazdy ale Oudsema nie ma szans bo nie umie zagrac zadnego dobrego neczu. Ranking Atp pavel 101 oudsema 377 wiec tu kurs powinien byc chyba 1,1

????

voodo154 0

voodo154

Użytkownik
Mathieu P.-H. - Almagro N. 23-08-07 18:00 1,50 2,35 typ 1
Mathieu jest w świetnej formie w ostatnich turniejach. cincinatti po prostu odpuscil i odpocząl. Teraz widac ze chce wygrac a allegro meczyl sie Beneteau juz w ostatnim meczu. Takze Mathieu idzie dalej.

S 0

sodzaw

Użytkownik
Mam pytanie. Nie znam sie za dobrze na tenisie a szczegolnie na grach deblowych. I chciałem sie spytac co sadzicie o szansach dziś Polskiego debla Fyrstenberg M./Matkowski , którzy zagraja przeciwko Levinsky J./Perry T. Bo zastanawiam się czy nie grac 1 w tym meczu. Co o tym sądzicie??Z góry dziekuje za odpowiedź ????

voodo154 0

voodo154

Użytkownik
Fyrstenberg/matkowski -Levinsky J./Perry typ 1 kurs 1,55
Ja na nich postawilem bo grają niezle a takie deble ktore sa od jednego turnieju to zwykle przegrywaja z ogranymi deblami.

podobnie dzisiaj paschke/stubbs

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
J.Isner - B.Becker 2 // 2,18
J.M.Del Potro - G.Simon 2 // 2,33
Monfils - Wawrinka 2 // 1,80
M. Fyrstenberg/M. Matkowski - Y. Allegro / A. Clement 1 // 1,70

Black/Huber - Raymond/Davenport 1 // 1,50
4/6. Duży plus. Jedziemy dalej. Kolejne typy:

Mathieu P.-H. - Almagro N. 1 // 1,50

Mathieu w ciągu ostatnich kilku miesięcy imponuje formą. Od czerwca zdarzyła mu sie tylko jedna wpadna - w Cincinatti przegrał z Clementem. Poza tym jeśli przegrywał to z Fedem czy Roddickiem. Miał też na widelcu Nadala nie dawno ale nie wykorzystał szansy. W US Open zajdzie wg mnie daleko a do tego trzeba się dobrze rozgrzać. Problemów dziś ze zwycięstwem być nie powinno.

Robredo T. - Wawrinka S. 2 // 2,00

Co Robredo prezentuje na hardzie w tym sezonie? 2 turnieje = 2 przegrane w pierwszych meczach. W Montrealu i w Cincinatti. Wczoraj wygrał swój pierwszy mecz z cienkim Gicquelem. Natomiast Staszek trzyma poziom. Wczoraj słabszy trochę mecz, ale wystarczyło w zupełności na pajaca Monfilsa. Skoro wczoraj było słabiej to dziś powinno być lepiej. H2H 3-0 na korzyść Robredo, więc sobie dziś Staszek poprawi statystyki. Warto podkreślić, że na hardzie Wawrinka nie przegrał jeszcze niespodziewanie. Wszystko co miał wygrać wygrał. A dziś pojedzie Hiszpana aż będzie świszczeć.

Davydenko - Simon 2 // 3,20 ; ewentualnie handi na Simona 1,85 jak ktoś nie chce grać czystej dwójki

Myślałem, że już wczoraj sprzeda mecz Davydenko. Widać nie sprzedał ale i tak męczył się niemiłosiernie z Youngiem. Simon zgodnie z moim planem pyknął słabego Del Potro. Panowie do tej pory toczyli ze sobą dwa zacięte pojedynki na kleju (H2H 1-1) w każym po 3 sety. Dzisiaj realia inne - hard. Myślę, że dzisiaj Davydenko odpuści przed US już na pewno. Biorę z pocałowaniem w rękę takie kursy.

Szavay A. - Bondarenko A. 2-0 // 3,0 , albo po prostu sama jedyneczka za 1,75

Co to za kurs ???? Alona gra ostatnio totalną kaszankę. Od dawna nie grała tak źle jak obecnie. Natomiast Agnes wprost przeciwnie - życiowa forma. A więc wynik może być tylko jeden. I będzie brzmiał 2-0 dla Węgierki.

sparta 309

sparta

Użytkownik
Moje propozycje na kwal. US OPEN, typy glownie statystyczne:

???? Pavel - Oudsema 1 1.35
Pavel w rankingu ATP zajmuje 97 pozycje, Oudsema 377 jak widać statystycznie różnica klas. W 2007 roku Pavel był w finale turnieju ATP w Umag, a w challengerach zaliczył finał oraz ćwiercfinał, w deblu raz wygrywał, raz był w finale i 3 krotnie w półfinale także widać że gra nieźle jak na swój poziom. Oudsema był 3 razy w ćwierćfinale challengerów. W kwal do US OPEN Pavel jest bodajże rozstawiony z numerem 5 i myśle że wygra spokojnie z amerykaninem.

???? REYONLDS - SIRIANNI 1 1.2
Bobby na 112 miejscu rankingu ATP, Josephe Sirianni dopiero 318. Amerykanin gra u siebie i sciany wiele mogą mu pomoc dla tego spokojnie 1 warte grania

???? FALLA - BRUCH 1 1.1
Alejandro Falla podejmuje amerykanina, stosunek rankingowy to 122-665 więc różnica klas widoczna i ten typ czysto statystycznie

???? BOGDANOVIC-SMEETS 1 1.45
Bogdanovic wygrał z Smeetsem w tym roku dwa razy w challengerach, co ważna było to dwukrotnie na hardzie więc myśle że ponownie Alex okaże się lepszy. Dla lubiących cyferki rankingowe stosunek to 124 pozycja - 207 pozycja

???? AMANMURADOVA - V. HENKE 1 1.4
Uzbekistanka to 99 pozycja WTA, Vanessa 212. Henke jesli gra to nie wygrywa za często a tym razem mysle że nie ma szans z rozstawioną w kwal. Amanmuradova

???? KREMER - HLAVACKOVA 1 1.25
Kolejna rozstawiona w tych kwalifikacjach to Kremer (105 WTA) zagra z młoda (21 lat) czeszką Hlavackovą (247). Mysle że doswiadczenie 31 letniej Kremer jest na tyle duże by wyeliminować czeszke

???? FORETZ - NELSON 1 1.2
kolejny typ czysto statystyczny, więc krótko francuska na 118 pozycji a Nelson 448.

Warto te kwal. grać u buków naziemnych gdyż sporo wyższe kursy są. Dla porównania typ na Pavla: STS - 1.35 Bwin- 1.19
Tak samo było wczoraj gdzie STS wystawił na Levy&#39;go 1.7 a w Bwin można było znaleść tylko 1.4

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Mathieu P.-H. - Almagro N. 1 // 1,50
Robredo T. - Wawrinka S. 2 // 2,00
Davydenko - Simon 2 // 3,20
Simon +1,5 // 1,85
Szavay A. - Bondarenko A. 2-0 // 3,0
Szavay - Bondarenko 1 // 1,75
6/6 :!:

Dzięki wielkie za uznanie ???? Cieszę się, że ktoś zarabia grając moje typy. O to przecież chodzi ???? Dziś dzień świetny, oby tak dalej. Nigdzie nie widzę jeszcze kursów na jutrzejsze mecze. Rano wstaje oglądać siatkę to coś skrobnę. Do &quot;usłyszenia&quot; :smile:

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Dzisiaj niższe stawki ale raczej nie widzę niespodzianek. No może kilka będzie w kwalach do US ale to niewarte grania za grubszą kasę i zbyt niepewne. No to lecimy:

Karlovic - Fish 1 // 1,45

Panowie grali wczoraj po dwa mecze. Fish wygrał z Acasuso i Wawrinką. Natomiast Ivo pyknął Johanssona i Andreeva. Karlovic w tych dwóch meczach 52 asy. Rosjaninowi nie dał nawet jednej szansy na przełamanie. Grali ze sobą w tym roku już dwa razy i dwa razy Fish dostał baty 2-0. Raz na trawie, raz na hardzie. Dzisiaj będzie nie inaczej, zwłaszcza z taką dyspozyją serwisową Ivo.

Szavay A. - Daniilidou E. 1 // 1,35

No tak jak stawiałem choć typu nie podałem - Greczynka pyknęła wczoraj Safinę. Szavay planowo zniszczyła Bondarenko. Dzisiaj Węgierka ma zadanie równie łatwe. Daniilidou powinna odpaść już z Bammer tylko że Austriaczka powinna sobie zrobić coś z głową. Podobnie wczoraj Safina. Obie wygrały pierwsze sety po 6-1 w drugim prowadziły i nie wiadomo czemu oddawały Daniilidou mecze. Ale Agnes w takiej formie nie zwykła robić podobnych rzeczy dlatego dziś koniec dnia dziecka dla Eleni.

Razzano V. - Vesnina E. 1 // 1,65

Francuzka ostatnio imponuje formą. Ma na rozkładzie chociażby 2 x Peer (wiem, że Peer słaba ale co z tego?:]) , Chakve (tak wiem że krecz:] ale to niczego nie zmienia) czy coaz lepiej grającą Mirzę. Vesnina natomiast niespecjalnie. Niedawno porażka 0-2 z Wozniacki. H2H 2-0 dla Rosjanki ale warto zwrócić uwagę, że to były mecze na: dywanie w hali, kleju i trawie. Na hardzie ze sobą nie grały a poza tym forma Razzano to za wysokie progi dla Vesniny. I szkoda tylko, że Agnieszka w US w 2 rundzie na nią wpadnie :sad:

voodo154 0

voodo154

Użytkownik
Fyrstenberg M./Matkowski M. - Kerr J./Murray J. (Typ) 1 1,55 24-08-07 16:00
Proponuje pojsc za ciosem poniewaz kurs dobry a nasz debel jeszcze lepszy wczoraj latwa wygrana. Kerr/murray graja srednio i poza tym wczoraj meczyli 3 sety.
Typ 1 1 1 1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom