>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy i analizy - ATP i WTA 11.02-17.02

Status
Zamknięty.
M 0

maveer

Użytkownik
Moim zdaniem Querrey nie będzie miał żadnych problemów z młodym Japończykiem. Kei wygrał co prawda z Deliciem i Reynoldsem ale ci zawodnicy oprócz serwisu nie mieli żadnego atutu. Sam nie dość że doskonale serwuje to gra z głebi kortu i przy siatce nie jest mu obca. Typuje 2:0 dla Amerykanina.

gusto 695

gusto

Forum VIP
No, obijałem się trochę ostatnio ale są finały więc postaram się przekazać Wam moje zdanie na ich temat.

Kobiety:
WTA Antwerpia (nawierzchnia: Greenset; pula: 600 000$)
J.Henin-K.Knapp 6.5
Nie lubie dominacji w tenisie. Denerwowało mnie ciągłę wygrywanie Fedexa. Teraz denerwuje mnie Henin chociaż piekna Maria ostatnio ja pokonała. No ale dlaczego Knapp? Otóż, dwie młode: Pironkova i Bacsinsky potrafiły urwac Justynie seta. Może Włoszce uda się wygrać dwa...

WTA Vina Del Mar (nawierzchnia: clay; pula: 200 000 $)
F.Pennetta-K.Zakopalova 1.33
Widać, że Flavia dobrze czuje się na cegle i pewnie zmierza po zwycięstwo w turnieju. Nie znam obydwu zbyt dobrze ale stawiam tutaj na te bardziej doświadczoną.

Mężczyźni:
ATP-Marsylia (nawierzchnia: hard; pula: 600 000$)
A.Murray-M.Ancic 2.33
Wielki Mario powrócił. To widać po ostatnich meczach. Wreszcie się wykurował, odpowiednio roztrenował i teraz będzie w czołówce ATP. Na otwarcie rozprawił sie z rewelacyjnym Tsongą. W między czasie trzysetówka, z solidnym Soderlingiem, który tez chyba po mału wraca. No i wczoraj głdkie 2-0 z Bagietą, nic dodać nic ująć. Według mnie tu moze być 2-0 dla Mario. Murray jest mocny ale chyba słaby psychicznie, Mario to taki trochę rzemieślnik momentami. Swą grę opiera głównie na serwisie chociaz niejednego zaskakuje także dużą szybkością jak na ten wzrost. Może wygląda trochę jak Karlovic ale gra o niebo lepiej. Myślę, że serwisem tak zniechęci do gry młodego Szkota, że ten nie będzie w stanie zagrać dobrego returnu. A wtedy Mario będzie wszystko gładko kończył. Jest to najciekawszy z dzisiejszych finałów. Nie ukrywam także, że lubię Chorwata, no ale Andego tez lubię. Mario jest w tym meczu faworytem i cieszy mnie, że buki go nie doceniają.... jeszcze ????

ATP Costa do Sauipe (nawierzchnia: clay; pula: 456 000 $)
N.Almagro-C.Moya 1.55
Podobnie jak buki, ja faworyzuję tutaj tego młodszego. Nicolas lepiej prezentuje się w tym turnieju. Męczył sie tylko z Volandrim, ktry chyba także, żaczyna grać lepiej. Moya wymęczył dojście do tego finału. Grał wiele trzysetówek. Dzisiaj zmęczenie da znac o sobie, a młodszy Almagra to wykorzysta. Typuje gładkie 2-0.

ATP Delray Beach (nawierzchnia: hard; pula: 416 000 $)
J.Blake-K.Nishikori 1.18 ? 4.39 ?
Kurs mały ale faworyt nie powinien zawieźć, chociaż.... Ten Japończyk jest nieobliczalny, hmm moze jednak 2???

kursy z betgun

Debli nie opisuje, bo się nie znam chociaż zagrałem Damm&#39;a/Viznera

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nie podwazam typu na Pennette (jest faworytka bo ma forme) ale czy aby na pewno ona jest bardziej doswiadoczna? Moim zdaniem przeciwnie, to Zakopalova miala lepsze wyniki, wiecej sukcesow i to nie tylko na cegle i raczej wieksze doswiadczenie po stronie Czeszki ale to dzis nie bedzie mialo zadnego znaczenia. H2H 3:1 dla Flavii ale ostatni mecz wygrala Kookie 6:4 6:0 w Palermo czyli Wloszka grala u siebie. Trzeba uwazac, cegla to nawierzchnia obu.

M 0

maveer

Użytkownik
Kurs na Keia w meczu z Blakiem kuszacy. Wczoraj pierwszy raz ogladałem Japonczyka i powiem szczerze, że jak na 18-latka jest doskonale wyszkolony technicznie. Bardzo dobrze returnuje(kilka razy przełamał potężny serwis Querreya). Stylem gry bardzo przypomina Blake&#39;a. Dodam jeszcze że byłem bardzo zaskoczony jego serwisem(nie ustępował wiele Querreyowi). Obstawiam że to spotkanie potrwa 3 sety i Japończyk może pokusic się o niespodzianke.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Jestescie smieszni.... Sam miał wygrany mecz, na poczatku drugiego seta sie troche rozkojarzył i starcil dwa serwisu, pozniej w trzecim secie wygrywał juz 2 gemami u dał sie odłamac... poprostu amerykanin ma cos z psychika. O tiebraku juz nie wspmne nie wykorzystał 4 piłek meczowych.. To Sam przegrał mecz a nie Japonczyg go wygrał! Dzisiaj lekkie 2:0 dla Blacke nie ma innej opcji:-?

profit 0

profit

Użytkownik
Spotkanie: N.Almagro - C.Moya
Data: 17.02.2008
Nazwa turnieju: Costa do Sauipe
Typ: 1
Kurs: 1.6 Fortuna
Analiza: Dzisiaj z finalowych pojedynkow postanowilem postawic na zwyciestwo w Brazylii Almagro . Panowie spotkali sie z soba juz trzy krotnie dwa razy gora byl Carlos raz triumfowal Almagro . Przegladajac droge Nicolasa do finalu widzimy ze jest w swietnej formie spacerkiem ogral Massu , Pashanskiego i Fogniniego . Jedynie wieksze problemy sprawil Volandri ktory jest znany z dobrej dyspozycji na tej nawierzchni. Carlos droge do finalu mial strasznie ciezka wszystkie mecze to trzy setowki a przeciwnicy bardzo przecietni Ventura , Patience , Hernandez i do tego dochodzi 2,5 godz pólfinal z Lapenttim zakonczony tiebreakiem. Mam nadzieje ze taki tygodniowy maraton jaki przebyl Moya dzisiaj odbije sie w przygotowaniu fizycznym Carlosa. Jak dla mnie Almagro bedzie bardziej wypoczety , szybciej porusza sie po korcie rowniez motywacji dla Nicolasa nie powinno zabraknac poniewaz ma szanse wywalczyc pierwsze zwyciestwo w turnieju ATP poza granicami Hiszpanii. Trzymam kciuki za Almagro chociaz jestem swiadomy tego ze nie bedzie to łatwy mecz bo nazwisko Carlos Moya na clayu wiele znaczy.

M 0

maveer

Użytkownik
Jestescie smieszni.... Sam miał wygrany mecz, na poczatku drugiego seta sie troche rozkojarzył i starcil dwa serwisu, pozniej w trzecim secie wygrywał juz 2 gemami u dał sie odłamac... poprostu amerykanin ma cos z psychika. O tiebraku juz nie wspmne nie wykorzystał 4 piłek meczowych.. To Sam przegrał mecz a nie Japonczyg go wygrał! Dzisiaj lekkie 2:0 dla Blacke nie ma innej opcji:-?
I kto tu teraz jest śmieszny:jezora:

Moj typ w 100% trafiony. Zarówno to że będą 3 sety jaki i to ze wygra Kei. Zgarnąłem na nim grubą kase:spokodfhgfh: Będą z niego ludzie:-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom