Eurowizja - skazywana na krytykę. Słaba regulaminowo, wyśmiewana z poziomu. Dla mnie jednak jest to bardzo fajne wydarzenie, na którym można posłuchać trochę orientalnej jak na Europę czy południowej muzyki. A przy okazji można usłyszeć czasem piosenki-perełki (vide
Niemcy & Turcja w poprzednim roku). Przy okazji można zarobić ????
Polska awans @ 2.75 6/10j
Pierwszym typem, który wybrałem jest awans Polski do finału. Kurs bardzo ciekawy.
Polska w wielu wirtualnych rankingach zajmuje bardzo wysokie pozycje. Najczęsciej w TOP10. To pozwala z optymizmem patrzeć na wtorkowe półfinały i kibicować Polsce.
Magda Tul jest pozytywnie nastawiona do Eurowizji. Dla niej ten występ to wielkie wyróżnienie.
Piosenka mimo, że nie należy do tych najambitniejszych to ma bardzo ciekawą melodię. To + prosty refren może dać naprawdę dobry wynik na Eurowizji.
Trzeba przyznać, że występ z Euroclubu (próby przed Eurowizją wyszły bardzo obiecująco. Piosenka jest bardzo dobrze przyjmowana przez Europejczyków.
http://www.youtube.com/watch?v=PbdqT8gtQN0
Może być dobrze!
Islandia mają za słabą piosenkę moim zdaniem. Szwedzi natomiast mają bardzo rytmiczną piosenkę o wdzięcznym tytule "Popular". Bardzo dobrze radzą sobie w przedkonkursowych rankingach. Są jednymi z faworytów na wygranie Eurowizji. Nie można się dziwić, wkoncu
Szwecja to zaraz po UK najbardziej muzyczne państwo europejskie. Bardzo możliwa jest wygrana, choć mi osobiście piosenka się nie podoba - zrobiona pod masówkę. Ale już TOP4 jak najbardziej mi odpowiada.
1/5 kursu na TOP3 ! ]
Bardzo ciekawy kurs, zważywszy na to, że są faworytami według rankingów. 1/5 kursu jest ciekawym zabezpieczeniem, ponieważ w przypadku TOP3 mamy tylko trochę staraty stawki. Mimo to, granie grubiej niż za kilka złotówek nie ma sensu.
Zyczę wygranych, przy dobrej muzyce. ????