>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy [haftus]

haftus 140

haftus

Użytkownik
Jeszcze kuponik na noc i ide spać :]

[28]
⚽ Oriente Petrolero - Leon de Huanuco X2 HT @ 1.363
???? Karlovic - Mayer @ 1.615
???? Hornets - Utah Jazz @ 1.50
AKO: 3.30
Stawka: 2/10j

Dobranoc :] :cool: GL!

haftus 140

haftus

Użytkownik
[29]
???? Raonic - Devvarman @ 1.363 ⛔ ????
:siata: Dinamo Kazan - Dinamo Moskawa [LIVE] @ 1.75 ✅
AKO: 2.39
-2j

W tym momencie tymczasowo odpuszczam typowanie ATP Miami. W tym turnieju jest tyle niespodzianek, że hoho. O meczu Raonicia niewiele mogę powiedzieć, bo Amerykance nawet streamów nie przygtotowali na dni powszednie. FAIL!

[30]
⚽ Olimpia Grudziądz - Jarota Jarocin @ 1.35
⚽ Flota Swinoujscie - Dolcan Ząbki @ 1.55
⚽ Walia - Anglia under 3.5 @ 1.25
AKO: 2.62

haftus 140

haftus

Użytkownik
[25]

⚽ Słowenia - Włochy under 2.5 @ 1.55 ✅
⚽ Gruzja - Chorwacja @ 1.55 ⛔
AKO: 2.40

e: zagrane, bo boje sie spadku kursów :]
-2j
[30]
⚽ Olimpia Grudziądz - Jarota Jarocin @ 1.35 ✅
⚽ Flota Swinoujscie - Dolcan Ząbki @ 1.55 ⛔
⚽ Walia - Anglia under 3.5 @ 1.25 ✅
AKO: 2.62

-2j
Zawsze ten jeden mecz! Co za passa :/
Teraz już raczej ostatni typ w marcu:
[31]
:siata: JSW - Dinamo Moskwa @ 2.25
Stawka: 2j
Analiza:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/liga-mistrzow-2010-2011-a-50162-7.html#post2176924

haftus 140

haftus

Użytkownik
Koniec marca !
Dziś już kupon do statystyk kwietniowych.

Jutro podam statsy z marca (nie przestraszcie sie - jest tragicznie ! )

1] ⚽ Grecja - Polska | Polska strzeli | @ 1.50
5/10j

Coś czuję, że czeka nas kolejny nudny mecz w wykonaniu Biało-czerwonych. Tak szybko nie naprawi się takich braków w grze, jakie widzieliśmy w tragicznym meczu z Litwinami. Jednak Grecy też aktualnie mogą pozazdrościć innym formy. Niby wygrali ostatnie 5 meczy, jednak czy wygrana 1-0 z Maltą jest powodem do dumy?? Polacy powinni to wykorzystać, bo porażka porażce nierówna i jesli dziś zagrają ładnie dla oka i nawet przegrają, to mogą usłyszeć kilka ciepłych słów od dziennikarzy i polepszyć atmosfere wokół kadry.
Staram się z przymróżeniem oka patrzeć na H2H, ale jest ono na korzysc Polski. Ostatnia oba spotkania wygraliśmy.

Piłkarze i trener kompromitują się nie tylko na boisku. Czas wkońcu ruszyć tyłki i zacząć grać. Dziś trzeba zacząć i strzelić chociaż bramkę. O wygrywaniu pomyślimy za kilka lat

haftus 140

haftus

Użytkownik
GRANIE WIRTUALNIE!

Przez jakiś czas bede podawał tu typy których nie gram, bo nie mam kasy.
Zobaczymy jakie bede miał statsty.

Tenis:

1. Youhzny 2-0 @ 1.533 ✅
2. Bagdathis @ 1.55 ✅
3. Ammanmuradova @ 1.72 ⛔

NBA:

SAS -2.5 @ 2.10 ⛔
OKC +4.5 @ 1.71 ✅

wszystkie za 10j

To na dziś.

haftus 140

haftus

Użytkownik

Eurowizja - skazywana na krytykę. Słaba regulaminowo, wyśmiewana z poziomu. Dla mnie jednak jest to bardzo fajne wydarzenie, na którym można posłuchać trochę orientalnej jak na Europę czy południowej muzyki. A przy okazji można usłyszeć czasem piosenki-perełki (vide Niemcy &amp; Turcja w poprzednim roku). Przy okazji można zarobić ????​

Polska awans @ 2.75 6/10j
Pierwszym typem, który wybrałem jest awans Polski do finału. Kurs bardzo ciekawy. Polska w wielu wirtualnych rankingach zajmuje bardzo wysokie pozycje. Najczęsciej w TOP10. To pozwala z optymizmem patrzeć na wtorkowe półfinały i kibicować Polsce.
Magda Tul jest pozytywnie nastawiona do Eurowizji. Dla niej ten występ to wielkie wyróżnienie.
Piosenka mimo, że nie należy do tych najambitniejszych to ma bardzo ciekawą melodię. To + prosty refren może dać naprawdę dobry wynik na Eurowizji.

Trzeba przyznać, że występ z Euroclubu (próby przed Eurowizją wyszły bardzo obiecująco. Piosenka jest bardzo dobrze przyjmowana przez Europejczyków.

http://www.youtube.com/watch?v=PbdqT8gtQN0

Może być dobrze!

Szwecja TOP Nordic @ 2.375 Sportingbet 4/10j

Tu moim zdaniem wszystko rozstrzygnie się między Duńczykami a Szwedami. (kurs na nich to 3.25 [wczoraj 4.00] jednak proszę tego nie traktować jako żaden surebet). Po prostu Norwegia, Finladnia i Islandia mają za słabą piosenkę moim zdaniem. Szwedzi natomiast mają bardzo rytmiczną piosenkę o wdzięcznym tytule &quot;Popular&quot;. Bardzo dobrze radzą sobie w przedkonkursowych rankingach. Są jednymi z faworytów na wygranie Eurowizji. Nie można się dziwić, wkoncu Szwecja to zaraz po UK najbardziej muzyczne państwo europejskie. Bardzo możliwa jest wygrana, choć mi osobiście piosenka się nie podoba - zrobiona pod masówkę. Ale już TOP4 jak najbardziej mi odpowiada.

Mam jeszcze jeden ciekawy typek, ale grubiej go nie mam zamiaru grać:

Azerbejdżan wygra pierwszy półfinał @ 4.333 Sportingbet 1,5/10j
[1/5 kursu na TOP3 ! ]

Bardzo ciekawy kurs, zważywszy na to, że są faworytami według rankingów. 1/5 kursu jest ciekawym zabezpieczeniem, ponieważ w przypadku TOP3 mamy tylko trochę staraty stawki. Mimo to, granie grubiej niż za kilka złotówek nie ma sensu.

Zyczę wygranych, przy dobrej muzyce. ????​

Do góry Bottom