>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Typy Dnia + single = $$ by Denzel

denzel 144

denzel

Użytkownik
TYP DNIA Dyscyplina: Siatkówka, Austria, AVL - Kobiety - Play Off
Godzina: 20:30
Spotkanie: Linz-Steg K - SG SVS Post K
Typ: over 133,5⛔⛔⛔ 130pkt

Kurs: 1,80
Bukmacher: bet365
Stawka: 3/10j -3j

Analiza:
Drugi mecz finałowy w lidze austriackiej kobiet. Pierwszy mecz wygrali goście w dzisiejszym meczu. Oto moje argumenty:
  • bardzo niska linia - może zostać pokryta nawet w 3 dość wyrównanych setach - np. 3x20-25

• gospodarze dzisiejszego meczu dość pechowa w pierwszym finałowym meczu nie ugrali nawet seta - dziś na pewno będą chcieli to uczynić - gdzie jak nie u siebie mają coś ugrać

• w pierwszym meczu linia ta została pokryta - 137pkt

• gdyby gospodarze nie wygrali dziś nawet seta to byłby to wstyd - finały bez najprawdopodobniej wygranego seta

denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Grecja, A1 Godzina: 18:00 Spotkanie: Eginio - Foinikas Syroy
Typ: over 141,5✅✅✅ 142pkt
Kurs: 1,83 Bukmacher: bet365
Stawka: 2/10j +1,66j
Analiza:
Dzisiaj wpadło mi w oko spotkanie z ostatniej kolejki sezonu zasadniczego w greckiej lidze siatkarskiej. Ostatnia drużyna podejmuje 4 drużynę. Oto moje argumenty:
  • gospodarze walczą o to żeby nie być najgorszą drużyną sezonu zasadniczego

• po prawie dwutygodniowej przerwie (9.03-22.03) widać poprawę w ich grze - 2 wygrane mecze po tiebreakach

• goście mają już zagwarantowane play offy - może się wkraść rozluźnienie i na to liczę, że co najmniej jednego seta stracą - co w ostatnich meczach jest normą

denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Holandia, A-League - Play Off
Godzina: 20:00
Spotkanie: Landstede - Draisma 3-1
Typ: Draisma+2,5✅✅✅

Kurs: 1,80
Stawka: 2/10j +1,6

Analiza:
Pierwszy mecz finałowy w lidze holenderskiej. Mistrz z poprzedniego sezonu podejmuje dość zaskakującego pretendenta (choć w kontekście całego sezonu jak najbardziej zasłużonego). Oto moje argumenty:
  • gospodarze ostatnie 2 mecze odpuścili bo mieli już zapewnione 1 miejsce i walkę o tytuł - to może się na nich zemścić bo zawsze lepiej być w rytmie meczowym i cały czas czuć euforię po zwycięstwie niż odpuścić żeby odpocząć

• goście w sezonie zasadniczym 2 razy potrafili wygrać z Landstede po 3-1 - niestety w grupie zwycięzców przegrali z nimi 2 razy po 3:0 - myślę że dzisiaj będą chcieli odpłacić się za te przegrane gładko 2 mecze a może nawet sprawić niespodziankę (kusi kurs@6,5)

• goście w ostatnich meczach pokazali naprawdę dobrą siatkówkę i mają serię 4 meczy z rzędu wygranych 3-0 - to może ich ponieść w tym meczu

denzel 144

denzel

Użytkownik
TYP DNIA
Dyscyplina: Siatkówka, Rosja, Super Liga
Godzina: 14:00
Spotkanie: Perm - Belgorod
Typ: over 142,5⛔⛔⛔128pkt

Kurs: 1,90
Stawka: 2/10j -2j

Analiza:
Mecz pomiędzy liderem a 6 drużyną grupy A ligi rosyjskiej. Moim zdaniem chłopaki z bet365 trochę za niską linę wystawili. Oto moje argumenty:
  • oczywiście faworytem tego spotkania są goście ale zauważmy - mają serię 6 meczy na wyjeździe ze straconym przynajmniej setem i to w kilku przypadkach z średniakami

• gospodarze u siebie mają serię 6 meczy z przynajmniej jednym wygranym setem

• Perm potrafił już w tym roku urwać seta Belgorodowi ▶ na wyjeździe więc u siebie też powinien potrafić

• ta linia może być pokryta w 3 setach - w końcu to męska siatkówka i często dochodzi do gry na przewagi

denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Rosja, Super Liga
Godzina: 15:00 Spotkanie: Ufa - Belgorod Typ: over 141,5 ⛔⛔⛔124pkt
Kurs: 1,95 Bukmacher: bet365
Stawka: 2/10j -2j
Analiza:
Dzisiaj wybrałem kolejny mecz drużyny Belgorod na wyjeździe. Oto moje argumenty za typem:
  • historia spotkań między tymi klubami pokazuje, że na 9 spotkań aż 8 trwało dłużej niż 3 sety, niestety ostatnie spotkanie trwało 3 sety - gładko wygrał u siebie zespół Belgorod

• liczę na mobilizacje gospodarzy bo wciąż walczą o awans do drugiej rundy

• Ufa często u siebie urywa sety lepszym zespołom - dziś liczę na to że też się o to postarają

denzel 144

denzel

Użytkownik
TYP DNIA Dyscyplina: Piłka nożna, Europa, Liga Mistrzów
Godzina: 20:45 Spotkanie: Atl. Madrid - Barcelona Typ: remis w 1 połowie ⛔⛔⛔ 1-0
Kurs: 2,20 Bukmacher: Bet365

Analiza:
Dzisiaj zapowiada się ciekawy wieczór z ligą mistrzów. Na tapetę wziąłem dziś spotkanie rewanżowe między dwoma hiszpańskimi zespołami. Obstawiam wynik nierozstrzygnięty do przerwy. Oto moje argumenty:

• oba zespoły będą grać zachowawczo w pierwszej połowie, gdyż strata bramki w pierwszej połowie może rozstrzygnąć rywalizację

• gdy któraś z drużyn strzeli bramkę myślę, że można się spodziewać szybkiej odpowiedzi drugiej drużyny

• na ostatnie 5 meczy między tymi drużynami aż w 4 w 1 połowach był remis

PS. Marzy mi się wynik 1-1 po 90 minutach i karne - po nich zwycięstwo Barcy

denzel 144

denzel

Użytkownik
NBA|01:00|????|Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls ▶ Chicago Bulls |kurs:1,71| buk: bet365| Stawka:2/10j✅✅✅87-102|+1,42j
NBA|03:00|????|Denver Nuggets - Houston Rockets ▶ Houston Rockets |kurs:1,80| buk: bah| Stawka:2/10j⛔⛔⛔123-116|-2j

denzel 144

denzel

Użytkownik
TYP DNIA Dyscyplina: Siatkówka, Rosja, Super Liga - Kobiety
Godzina: 14:30 Spotkanie: Uralochka K - Omsk K Typ: over 177,5 ⛔⛔⛔135pkt
Kurs: 1,80 Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzisiaj znalazłem ciekawy typ w lidze rosyjskiej. Oto moje argumenty za danym typem:
  • w ostatnich 6 meczach między tymi zespołami tylko raz nie zostałaby pokryta ta linia

• oba zespoły ostatnio zaliczyły podobne wyniki - w 5 ostatnich meczach po 3 zwycięstwa i 2 porażki

• to praktycznie tradycja, że mecze między tymi zespołami trwają co najmniej przez 4 sety - na 15 takich pojedynków tylko 2 zakończyły się w 3 setach

denzel 144

denzel

Użytkownik
TYP DNIA Dyscyplina: Piłka nożna, Australia, A-League
Godzina: 11:30 Spotkanie: Newcastle - Adelaide
Typ: Newcastle więcej rzutów rożnych ⛔⛔⛔ 3-9????
Kurs: 1,61 Bukmacher: Bet365
Stawka: 5/10j -5j

Analiza:
Taki typ na przełamanie fatalnej z mojej strony formy w typach dnia w tym miesiącu. Oto moje argumenty za tym typem:

• gospodarze od 5 meczy u siebie wygrywają w statystyce - więcej rzutów rożnych

• goście na 5 ostatnich meczy na wyjeździe tylko 2 razy wygrali w ilości rzutów rożnych - zazwyczaj mają około 4-5 rzutów rożnych - myślę, że Newcastle jest w stanie mieć więcej, u nich normą jest około 6 na mecz

• mecze między tymi drużynami zazwyczaj są dość wyrównane - tradycją jest to że to gospodarz wygrywa w ilości rzutów rożnych

Do góry Bottom