>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 9.12.2023 (sobota)

Status
Zamknięty.
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Niemcy Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Borussia Dortmund - Leipzig
Typ: over 10,5 rzutów rożnych w meczu
Kurs: 2.35
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Skoro wczoraj poszło całkiem nieźle z rożnymi, to spróbujemy po raz kolejny pograć ten stały fragment gry. W najciekawszym spotkaniu 14 kolejki Bundesligi Borussia Dortmund zmierzy się na swoim obiekcie z RB Lipsk. Obie ekipy sąsiadują ze sobą w ligowej tabeli i bezpośrednio walczą o kwalifikację do przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów. Na początku po głowie chodziły mi bramki w tym pojedynku, bo obie "kapele" mocno overowe jednak jak to czasem bywa w tych hitach kończy się małą ilością bramek więc zdecydowałem że pogram kornery. Zarówno Dortmund jak i gracze spod znaku Red Bulla prezentują się w tych statystykach całkiem fajnie. Gospodarze średnia 5,14 u siebie, przyjezdni 6,19 w delegacji. Liczę na otwarte spotkanie z obu stron z wieloma sytuacjami bramkowymi, a co za tym idzie sporą ilością rzutów rożnych. W ostatnich trzech rywalizacjach notowaliśmy odpowiednio 10,10,13 rzutów rożnych. Mam nadzieję, że dzisiaj kibice zgromadzeni na Signal Iduna Park oraz Ci przed telewizorami obejrzą co najmniej jedenaście kopnięć z narożnika boiska.

135

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +3563
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaWłochy SerieA
Godzinna: 18:00
Spotkanie: Atalanta - Milan
Typ: X2 i Milan strzeli
Kurs: 1.70
Bukmacher: Betfan (Betbuilder)
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/15-kolejka-serie-a-8-12-11-12-2023.169967/#post-7231372
Analiza:
Oglądałem mecz Atalanty z Torino. Nic nie grali. A Torino nie jest mocarzem tej ligi i zajmuje dopiero 10 lokatę a dało radę ograć Atalantę 3:0. Milan, który aspiruje do gry o najwyższe cele i aktualnie zajmują 3 lokatę powinien ograć ich bez problemu. Ponieważ jest to mecz wyjazdowy to dla pewności podpieram to remisem i dokładam, że goście strzelą gola. Robili to we wszystkich ligowych meczach wyjazdowych w tym sezonie. W ramach H2H 5 ostatnich spotkań miedzy nimi to 4 zwycięstwa Milanu i remis.

0

Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka ręczna – Mistrzostwa Świata
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Chiny Grenlandia
Typ: brak bramki w czasie 0:00-0.59
Kurs: 2.07
Bukmacher: forbet
Post w dziale:

Analiza:

Typ trochę loteryjny, aczkolwiek myślę, że warto spróbować. Obie reprezentacje mają problemy ze zdobywaniem bramek na tych mistrzostwach. Linia punktowa również bardzo nisko ustawiony. Zarówno w meczach jednej jak i drugiej reprezentacji w 50% nie padały bramki w 1 minucie meczu. Np. W meczu Grenlandii z Islandią dopiero w 3 minucie padła bramka, a w meczu Chinek z Senegalkami kibice czekali aż 6 minut na pierwszą bramkę. Liczę na spokojne tempo od początku spotkania i bez bramki w pierwszej minucie meczu.

0

Defacto 344,8K

Defacto

Znawca - NBA
Dyscyplina: Koszykówka 1 Brazylia
Godzina: 23:00
Spotkanie: Corinthians - Botafogo
Typ: WIN Botafogo
Kurs: 5.0
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/pozostałe-ligi-cały-świat.140778/post-7231426

Mecz na parkietach w Brazylii. Goscie 8 porazek z rzedu, jada do druzyny ktora ma bilans 4/6. Goscie 18 miejsce na 19 druzyn, z bilansem 3 W i 11L. Ostatni pojedynek gospodarze przegrali z outsiderem druzyna Mogi. Daje to do myslenia. Ostatni pojedynek mial miejsce 4 lata temu i wygrali go goscie po kursie ponad 4,50, w tym meczu rowniez wysoki kurs jest wystawiony na gosci, bo az 5.0. Nie jestem ekspertem, nie sledze tej ligi, ale historia spotkac i kurs zacheca mnie do napisania analizy pod konkurs. Czyzby to dzis nastapilo przelemanie gosci? Szansa nie wielka, ale do poki pilka w kozle, wszystko sie moze zdarzyc. Powodzenia

500

Otrzymane punkty reputacji: +3693
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom