Piłka nożna Liga Mistrzów
20 45
Gent - Zenit
Gent i bts
4.50
B365
Witam ostatni dzień zmagań grupowych Ligi mistrzow w tym roku. Napewno wiele typów wczoraj zawiodło wam jak i mnie. Kilka kuponów poszło się jeb... i po wczorajszych spotkaniach zacząłem kombinować jak rozegrać dzisiejszą strategie odnośnie tych ostatnich spotkań, i wkońcu siedząc i zastanawiając się jak to zrobić dopatrzyłem się jednego. Na początek zaczne od wczorajszych spotkań i porównam je z 2 kolejką tych samych drużyn rozgrywaną we wrześniu.A więc
Real malmo 8-0 , malmo real 0-2 faworyt do zera zgadza sie owszem zgadza
Psg shaktar 2-0 , shaktar psg 0-3 ta sama sytuacja faworyt do zera
wolfsburg man utd 3-2 , man utd 2-1 wynik w bts jest w obu meczach
benfica ath madryt 1-2 , ath madryt benfica 1-2 odwrót sytuacji bts jest w obu
sevilla juve 1-0 , juve sevilla 2-0 też odwrót ale bts nie ma
city borussia 4-2 , borussia city 1-2 faworyt w bts zgadza się
psv cska 2-1 cska psv 3-2 odwrót i bts jest w obu
galatasaray astana 1-1 , astana galatasaray 2-2 w obu remis i bts jest
zobaczcie ze najbardziej zgadzają się tu gole bts czy nie bts o odwroty wyników.Coś w tym jest dlatego dzisiaj porównując mecze z września października i listopada dzisiejszych grup jest bardzo podobnie z wyjątkiem kilku spotkań.Dlatego dziś swoje typy przeanalizowałem patrząc na ostatnie spotkania tych samych druzyn z wrzesnia. No ale regulamin mowi ze typ jeden ma byc podanyi daje gent i obie strzelą bo tu będzie zwrot akcji gdyz zenit wygral u siebie 2-1 a dzis prawdopodobnie gent wygra 2-1.Mam nadzieje że moja kombinacja na dziś się sprawdzi i wkońcu wyciągnie jakiś konkretny piniądz ???? . Na tej metodzie opracowałem kupon z kursem ponad 1100 zł. nie stawiałem konkretnie na wygrane wszystkich tylko niektórych.
Arsenal olympiakos 2-3 dziś nie typuje konkretnie wygraną arsenalu i bts ale over2.5 i bts z całą pewnością wejdzie
barcelona leverkusen 2-1 dziś stawiam na over 2.5 i bts
bate roma 3-2 , dziś tu bedzie zwrot i roma wygra i obie strzelą
porto chelsea 2-1 , dziś mozę być identycznie tylko 2-1 dla chelsea. chelsea i bts
lyon valencia 0-1 . dziś przewiduje under 2.5 i obie nie strzelą
m tel aviv d kijów 0-2 , dziś napewno kijów puknie do zera
bayern din zagrzeb 5-0 , dziś stawiam na obie druzyny nie strzelą
Mam nadzieje że ta kombinacja się sprawdzi i jeżeli tak będzie to liczę na zajebiście dużego plusa! zycze wysokich wygranych. powodzenia
350
20 45
Gent - Zenit
Gent i bts
4.50
B365
Witam ostatni dzień zmagań grupowych Ligi mistrzow w tym roku. Napewno wiele typów wczoraj zawiodło wam jak i mnie. Kilka kuponów poszło się jeb... i po wczorajszych spotkaniach zacząłem kombinować jak rozegrać dzisiejszą strategie odnośnie tych ostatnich spotkań, i wkońcu siedząc i zastanawiając się jak to zrobić dopatrzyłem się jednego. Na początek zaczne od wczorajszych spotkań i porównam je z 2 kolejką tych samych drużyn rozgrywaną we wrześniu.A więc
Real malmo 8-0 , malmo real 0-2 faworyt do zera zgadza sie owszem zgadza
Psg shaktar 2-0 , shaktar psg 0-3 ta sama sytuacja faworyt do zera
wolfsburg man utd 3-2 , man utd 2-1 wynik w bts jest w obu meczach
benfica ath madryt 1-2 , ath madryt benfica 1-2 odwrót sytuacji bts jest w obu
sevilla juve 1-0 , juve sevilla 2-0 też odwrót ale bts nie ma
city borussia 4-2 , borussia city 1-2 faworyt w bts zgadza się
psv cska 2-1 cska psv 3-2 odwrót i bts jest w obu
galatasaray astana 1-1 , astana galatasaray 2-2 w obu remis i bts jest
zobaczcie ze najbardziej zgadzają się tu gole bts czy nie bts o odwroty wyników.Coś w tym jest dlatego dzisiaj porównując mecze z września października i listopada dzisiejszych grup jest bardzo podobnie z wyjątkiem kilku spotkań.Dlatego dziś swoje typy przeanalizowałem patrząc na ostatnie spotkania tych samych druzyn z wrzesnia. No ale regulamin mowi ze typ jeden ma byc podanyi daje gent i obie strzelą bo tu będzie zwrot akcji gdyz zenit wygral u siebie 2-1 a dzis prawdopodobnie gent wygra 2-1.Mam nadzieje że moja kombinacja na dziś się sprawdzi i wkońcu wyciągnie jakiś konkretny piniądz ???? . Na tej metodzie opracowałem kupon z kursem ponad 1100 zł. nie stawiałem konkretnie na wygrane wszystkich tylko niektórych.
Arsenal olympiakos 2-3 dziś nie typuje konkretnie wygraną arsenalu i bts ale over2.5 i bts z całą pewnością wejdzie
barcelona leverkusen 2-1 dziś stawiam na over 2.5 i bts
bate roma 3-2 , dziś tu bedzie zwrot i roma wygra i obie strzelą
porto chelsea 2-1 , dziś mozę być identycznie tylko 2-1 dla chelsea. chelsea i bts
lyon valencia 0-1 . dziś przewiduje under 2.5 i obie nie strzelą
m tel aviv d kijów 0-2 , dziś napewno kijów puknie do zera
bayern din zagrzeb 5-0 , dziś stawiam na obie druzyny nie strzelą
Mam nadzieje że ta kombinacja się sprawdzi i jeżeli tak będzie to liczę na zajebiście dużego plusa! zycze wysokich wygranych. powodzenia
350