>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FUKSIARZ Typy Dnia - 9.08.2023 (środa)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzinna: 20:00
Spotkanie : Panathinaikos : Marsylia
Typ : suma kartek ( czerwona=2) - powyżej 5.5
Kurs : 2.30
Bukmacher : ETOTO
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...08-2023-16-08-2023.168945/page-2#post-7205766

Do tego typu skłoniło mnie to że sędzią tego pojedynku jest Rumun Istvan Kovacs , w lidze Rumuńskiej sędziował 2 mecze i pokazał 14 żółtek , dla mnie sporo . teraz jak to u tego pana wygląda na arenie międzynarodowej , w samej Lidze Mistrzów nie wygląda to nie żle bo 16 meczy i 75 żółtek 2 czerwone i aż 9 karnych natomiast same kwalifikacje to zaledwie 3 mecze i 19 żółek 2 czerwone i 2 karne , w lidze Greckiej sędziowie również pokazują sporo karteczek no i w Francji tak samo , Panathinaikos w ćwierćfinale u siebie z Dnipro faulował 17 razy za co piłkarze zobaczyli 2 żółka , może i kartek nie zbyt dużo ale sugeruję się tutaj samymi faulami a tych sporo , o Marsylii nie ma co pisać bo ci dopiero od tej fazy zaczynają swoją przygodę ale myślę że fauli po ich stronie też może być sporo , sama stawka dosyć wileka bo półfinał kwalifikacji i krok od finału stąd liczę że może być ostro ale jak pisałem wcześniej do typu w 99% skłonił mnie pana Istvan Kovacs .

230

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2646
Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis, ATP Toronto
Godzina: 23:00
Spotkanie: Cerundolo F. vs. Paul T.
Typ: Cerundolo F. powyżej 2,5 asów
Kurs: 2,1
Bukmacher: betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/atp-tour-toronto-07-08-2023-13-08-2023.168966/post-7205775
Analiza:

Spotkanie o III rundę Rogers Cup w Kanadzie, który zapowiada się dość emocjonująco, gdyż w mojej opinii nie ma tu wyraźnego faworyta, choć rozumiem, że bukmacherom bliżej do Amerykanina, który jest bardziej zaprzyjaźniony z kortami twardymi i jest w rytmie, choć forma na pewno jest jeszcze dość daleka od optymalnej. W I rundzie ograł Schwartzmana, lecz dopiero po trzech setach, a wiemy jak trudny i słaby sezon ma Argentyńczyk. Wcześniej w Los Cabos uległ de Minaurowi i ciężko w sumie znaleźć w ostatnim czasie zwycięstwa z mocnymi graczami. Pierwszy etap sezonu miał wiele mocniejszy i dlatego nie skreślam Francisco w tym starciu, choć ten miał ogromne problemy z Galarneau, a wcześniej kreczował w starciu z Hanfmannem, mając wyraźne problemy z poruszaniem się. Te zdarzenie miało miejsce na cegle w Europie, więc nie dość, że nie był w pełni sprawny to musiał zmienić kontynent oraz nawierzchnie. Dlatego mam do niego dystans i sporą niepewność, a z kursami się zgadzam, raczej wystawiłbym podobne, choć nie mam zamiaru stawiać na zwycięzcę tego starcia, gdyż obaj szukają formy. Spojrzałbym z kolei na asy serwisowe, gdyż linia na Cerundolo jest dość niska, a przy tym kurs bardzo wysoki, a już i tak wyraźnie spadł. Argentyńczyk w tym sezonie już nie raz potrafił zaskoczyć bardzo dobrym serwisem i w zasadzie pomaga mu na każdej nawierzchni. Oczywiście miewa spotkania, w których notuje bardzo mało asów, ale też zdarzają się takowe, w których dobija do 10 tak jak w I rundzie, w której zrobił właśnie tyle. Jeśli cofniemy się kilka miesięcy wstecz to znajdziemy także podobne wyniki, więc ten niepozorny zawodnik ma spory argument w postaci serwisu. Ponadto korty nie należą do wolnych, a przynajmniej taka jest moja obserwacja spotkań, więc potencjał do pokrycia niskiego overu jak najbardziej są, choć nie ukrywam, że przydałby się tu dłuższy mecz, by Cerundolo miał czas się wstrzelić. Warto jeszcze spojrzeć jak Paul zachowuje się na returnie rywali, a ostatnio dość sporo przepuszczał, bo zarówno Minaur jak i Schwartzman zmieścili mu odpowiednio 3 i 4 asy, więc dość sporo jak na zawodników ze słabszym serwisem. Oczywiście te mecze były dość długie, więc to na pewno nieco umniejsza temu dokonaniu, ale na pewno pokazuje, że Tommy ma pewne braki w obronie i Cerundolo ma prawo to wykorzystać. Oczywiście tenis nie jest tak zero-jedynkowy, więc nie zdziwię się jak akurat dziś będzie wyraźny under, ale kurs jest dalej na tyle wysoki, że warto zaryzykować nawet za mniejszą stawkę.

Moje analizy znajdziesz także TUTAJ!

210

Otrzymane punkty reputacji: +1778
A 34,3K

antyks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – OBOS Ligaen
Godzinna: 18:00
Spotkanie: Moss - KFUM Oslo
Typ: KFUM Oslo wygra 1 połowę lub cały mecz
Kurs: 1.91
Bukmacher: Forbet
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/norwegia-dyskusja-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.152930/page-4#post-7205793

KFUM w ciągu ostatnich 5 sezonów aż 4 razy grało w fazie play-off o awans do Eliteserien, ale ani razu się to nie udało. Obecnie znów są na dobrej drodze - po 16 kolejkach zajmują 4 miejsce w tabeli z bilansem 8/4/4 (28:20). W delegacji radzą sobie gorzej niż u siebie - 3/2/3 (12:12), ale ostatnio znajdują się w dobrej formie. KFUM wygrało 3 na 5 ostatnich meczów (jedna przegrana była z Fredrikstad - lider w tabeli), a patrząc na przebieg drugiej porażki, mam wrażenie że chłopaki po prostu chcieli sobie dorobić - przegrali 4:3 z Jerv, mimo tego że w 52 minucie prowadzili 2:0, w 66 minucie 3:1, aby następnie stracić 3 gole w 17 minut, z czego gol dający wygraną rywalowi padł po rzucie karnym w 89 minucie.

Moss to beniaminek, który po kilkunastu latach dostał się na drugi poziom w Norwegii i radzi sobie niespodziewanie dobrze. Po 16 meczach zajmują 7 miejsce w tabeli z bilansem 6/5/5 (19:21). Moss też lubi się zabawić - w przedostatnim meczu wygrali u siebie z Bryne 2:1, mimo że na przerwę schodzili z wynikiem 0:1.

Ostatnie 5 meczców bezpośrednich (z czego 4 to towarzyskie i/lub dawno i nieprawda) wygrało KFUM, ale najważniejszy jest ostatni mecz bezpośredni, który odbył się w 21/05/2023 i jest wisienką na torcie, spójrzmy na przebieg:

1.png

Podsumowując: nie wiem czy będzie to czysty mecz, moim zdaniem sportowo więcej argumentów ma KFUM Oslo, kurs na nich spadł z wyjściowego 2,70 na 2,20. Nie wiadomo jednak czy będzie to mecz sportowy, czy element finansowy przeważy (mam wrażenie że Norwegia to jakaś kopalnia tego typu spotkań). W każdym razie uważam, że KFUM wygra dziś chociaż pierwszą połowę, a może i cały mecz.

191

Otrzymane punkty reputacji: +1917
U 0

Usunięty użytkownik 177393

Gość
Dyscyplina: Piłka nożna – PP
Godzinna: 19:30
Spotkanie: Chojniczanka - Śląsk II
Typ: Chojniczanka over 1.5 gola w 1. połowie
Kurs: 3.10
Bukmacher: foruna
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/fortuna-puchar-polski-2022-2023-runda-wstępna-2-08-10-08-2023.168917/#post-7205706

Dzisiaj przewiduję i gram over 1.5 gola do przerwy Chojniczanki. Kurs 3.10, alternatywnie można poszukać handi do HT - 1 też koło 3.0 się kręci temat. Typuję mocny początek drużyny z grodu tura okraszony golami. Przede wszystkim w drużynie jest duże wkurzenie na ostatni popis w Łodzi, gdzie prowadząc 2:1 i grając w przewadze całą drugą połowę, roztrwoniono wynik i finalnie Chojnice przegrały 2:3. Nie oszukujemy się, Chojnice celują w powrót do I ligi, natomiast ŁKS będzie bronić się przed spadkiem - ten wynik to była hańba. Miejscowi są zatem bardzo zdeterminowani, cieszą się że mecz już nadchodzi kilka dni po tej wtopie i przewiduję, że odpalą armaty od początku. Do tego w weekend prestiżowe starcie z Kotwicą u siebie, dwóch rywali w walce o bezpośredni awans i lokalne derby. Plan w Chojnie jest jeden - mocny początek, kilka bramek i żegnamy frajera. Drużynę gości oglądałem w meczu pierwszej kolejki 3 ligi z Rekordem Bielsko Biała. Do przerwy prowadzili 2:1, skończyło się remisem, a mogli przegrać (skopany karny Rekordu). Bramki zdobyte z dystansu, to był jedyny atut, ale murawa była po deszczu. Taktycznie środek 3 ligi max, chyba nie ma ciśnienia na powrót na szczebel centralny rezerw Wksu. Uważam, że Chojnice mają motywację by wyjść i zgasić temat już w pierwszej części - jak będzie, się okaże.

0

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Liga Konferencji Europy
Godzinna: 20:00
Spotkanie: Gent - Pogoń Szczecin
Typ: Gent + poniżej 3,5 gola + poniżej 5,5 spalonych + 1.połowa zmiana NIE
Kurs: 4.35
Bukmacher: FORTUNA
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/iii-runda-kwalifikacji-ligi-konferencji-uefa-rewanże-09-08-17-08-2023.168978/post-7205821
Analiza:
Gent faworytem wg bukmacherów w pojedynku z Pogonią. Trudno się dziwić, Belgijski zespół jest zdecydowanie bardziej doświadczony w europejskich rozgrywkach i znakomicie rozpoczął sezon. W poprzedniej rundzie kwalifikacji do LKE rozgromili Słowacką Zilinę aż 10:3 w dwumeczu! W międzyczasie wygrali 2 spotkania ligowe. Pierw u siebie 3:2 z Kortrijk a ostatnio na wyjeździe 0:1 z Mechelen. Teraz Belgów będzie czekało trudniejsze zadanie niż z Ziliną lecz to dalej oni są faworytami. Na pewno będą chcieli na wyjazd udać z zaliczką bramkową. Pytanie tylko jak dużą. Ja stawiam, że Pogoń zagra dziś bardziej defensywnie aby wywieźć z Belgi jak najkorzystniejszy rezultat a potem szukać szczęścia przed własną publicznością. Oby Pogoni udało się jak najdłużej trzymać korzystny rezultat. Stawiam jednak, że to Gent będzie się cieszyło ze zwycięstwa w tym meczu lecz to nie będą takie rozmiary jak w drugiej rundzie kwalifikacji.

0

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga konferencji
Godzina: 20:00
Spotkanie: Gent - Pogoń Szczecin
Typ: powyżej 2,5 + powyżej 8,5 rzutów rożnych
Kurs:
1,85
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Przed graczami Pogoni Szczecin ogromna szansa aby wyeliminować zdecydowanie mocniejszą drużynę jaką jest Gent. Oczywiście gospodarze są wielkim faworytem tego meczu jak i dwumeczu. Gent to drużyna bardzo overowa, w ostatniej rundzie pokonali Ziline aż 10:3 natomiast Pogoń pokonał Linfield 8:4 - widać, że bramek nie brakowało.
Obie drużyny również uwielbiają nabijać rzuty rożne Gent nabiło Zilinie aż 14 rożnych natomiast Pogoń nabiła aż 16. W lidze Pogoń w 2óch meczach nabiła aż 21 rożnych natomiast Gent nabiło 10 rożnych.
Liczę, że te 2 połączone typy powinny wejść dość łatwo i przyjemnie chociaż wiadomo, różne rzeczy się dzieją jednak logicznie patrząc wygląda to dość dobrze.

0

Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: tenis WTA Montreal
Godzina: 22:30
Spotkanie: Vondrousova - Wozniacki
Typ: handicap +5.5 gema Wozniacki
Kurs: 1.72
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/wta-tour-montreal-07-08-2023-13-08-2023.168967/post-7205842

Dzisiaj zmierzą się świeża mistrzyni Wimbledonu Marketa Vondrousova z Dunką polskiego pochodzenia Wozniacki, która postanowiła wrócić na korty po 2 latach jak zakończyła karierę. Idę w tym meczu w handicap w stronę Caroliny, której bukmacherzy nie dają wielkich szans. Wczoraj zagrała świetnie gładko ogrywając Birrell 6:2 6:2. Vondrousova również dość pewnie ograła sheriff. Marketa zrobiła sobie duzo wolnego po triumfie na trawie. Carolina gra defensywny tenis, może duzo przebijać a Vondrousova gra mocno i agresywnie. Myślę, że to plus dla Caroliny gdyż długo przebijając będzie zmuszała vondrousova do błędów, a ona potrafi je popełniać.

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom