>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 9.08.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka plażowa - Igrzyska Olimpijskie Rio 2016 - mężczyźni
Godzina: 16:00 CET
Spotkanie: Lucena/Dalhausser (USA) - Virgen/Ontiveros (MEX)
Typ: Virgen/Ontiveros (MEX)
Kurs: 5,25
Bukmacher: bwin
Analiza: Meksykanie to już nie żart i już wiele topowych par się o tym przekonało, a już zwłaszcza Lucyny. W tym sezonie 3 bezpośrednie mecze i Ontiveros z Virgenem wygrali dwa ostatnie i to tuż przed Igrzyskami. Oczywiście pewnie w grę wchodziło lekkie rozprężenie faworytów przed najważniejszą imprezą sezonu, ale takie wygrane to wygrane, a takiego bilansu z Lucynami mogą pozazdrościć najlepsi na świecie. Już w Rio Meksykanie też dobrze weszli w turniej odwracając mecz z Lupo i Nicolai (2-1), z kolei Amerykanie oczywiście roznieśli Tunezyjczyków. Mam wrażenie, że to może być dużo trudniejszy mecz dla faworytów niż się można spodziewać, przede wszystkim przez to że Meksykanie nie będą przed nimi trzęśli portkami, zwłaszcza, że nie mają nic do stracenia, bo ewentualna przegrana w ogóle im nie zaszkodzi, już mają win na koncie a w perspektywie jeszcze mecz ze słabymi Tunezyjczykami. A że turniej jak na razie dogami stoi, to nie zdziwi mnie jeszcze jedna niespodzianka.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU IGRZYSKA OLIMPIJSKIE
⛔100

lucek 250

lucek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna anglia
Godz: 20:45
Spotkanie: Kidderminster - Brackley
Typ: 1
Kurs: 1.66
Buk: Bet365

Analiza:
Dzisiaj stawiam na gospodarzy w jednej z najnizszej ligi angielskiej. Jeszcze w zeszlym sezonie grali w national, teraz nizej bo w national north, aczkolwiek obserwujac druzyne w zeszlym sezonie moge powiedziec ze strzelac potrafią, ale i tracic niestety. Jednak teraz gdy graja w slabszej lidze - teoretycznie sa jedna z lepszych druzyn. Ostatnio wygrali wysoko bo az 6-1 i to na wyjezdzie, dzisiaj przeciwnik podobnej klasy, wiec mysle ze minimum 3-1 , choc zadowalajacym wynikiem bedzie i 1-0. Brackley zaś jako druzyna wyjazdowa radzi sobie dosc przecietnie dlatego nie wróże im dzis nic specjalnego....chyba ze fuksa
⛔100

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - IO
Godz: 14:30
Spotkanie: Katar-Francja
Typ: Abalo Luc (Francja) Ponad 3.5 bramki
Kurs: 1.9
Buk: Unibet
Francuzi w pierwszym meczu skromnie pokonali Tunezyjczyków ponieważ 25:23 lecz jak można było zauważyć drugą połowę odpuścili, lecz mogło się to dla nich skończyć bardzo źle gdy Tunezyjczycy złapali wiatr w żagle. Co prawda Thierry Omeyer powiedział, że to był tylko &quot;mecz o punkty&quot; i niedosłownie stwierdzić &quot;po co było forsować wynik&quot;. W tym meczu Luc Abalo zdobył 3 bramki gdzie łączny wynik Francuzów wynosił tylko 25 bramek. Dzisiaj będzie dużo ciężej przejść środkiem i ogólnie wyższej klasy rywal, więc i gra będzie dużo bardziej kombinacyjna - czyli zostaną uruchomione skrzydła na których jak wiadomo Luc Abalo jest genialny. Myślę, że będzie często wykorzystywany i 4-5 bramek powinien rzucić.
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna, ELF CUP ,Anglia
Godz;20,45
Spotkanie,Luton-Aston Villa
Typ;2
Kurs;1,86
Bukmacher;Winmasters
Analiza;
Luton klub 2go ligowy podejmować będzie spadkowicza do Championship Aston Villę.
Już pisałem ostatnio A.V zakupiona przez chińskiego milionera,nowy trener/Di Mateo/nowi piłkarze.Klub mocniejszy jak rok temu mimo,ze gra ligę niżej. Ostatni mecz przegrali 0-1 na wyjeździe z Sheffield Wensday.
Myślę,że dzisiaj powinni pokazać się dla nowego właściciela i trenera.Chińczyk zapowiada,że za parę lat będą walczyć o najwyższe trofea i Anglii i Europie.
Od kiedyś trzeba zacząć.Myślę ,ze to dobra okazja na odzyskanie zaufania swoich kibiców.
Błędny dzień
⛔100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina pilka nozna/PP
Godzina:17:30
Mecz:Zagłębie S-Wisła K
Typ:Wisła K over 1,5 gola
Kurs:2.04
Buk:unibet
Dzisiaj w Sosnowcu dojdzie do starcia w ramach 1/16 pucharu polski między miejscowym Zagłębiem, a Wisłą Kraków.Mimo nie najlepszych ostatnich wyników w postaci trzech z rzędu przegranych ze stratą 8 goli faworytem Krakowian faworytem do awansu jest Wisła.Z przyjściem nowego właściciela który zapewnia kilka dobrych transferów celem Wisły w tym sezonie powinien być awans do europejskich pucharów, a jak wiadomo pucharowe rozgrywki są najkrótszą drogą do występu w tych rozgrywkach więc nierozsądnie byłoby z niego odpadać na tym etapie, zresztą Wiśle przeważnie dobrze się grało Zagłębiem i mam nadzieje że tak dalej zostanie.Zagłębie na pewno postawi opór, u siebie są groźni co pokazali rok temu, obecnie po 2 kolejkach Zagłębie zdobyło 4pkt remisując w Chojnicach w pierwszej kolejce, ogrywając ostatnio u siebie Pogon Siedlce 1-0
✅104

Otrzymane punkty reputacji: +4
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis IO K
Godz: 16:00
Spotkanie: Siegemund - Flipkens
Typ: 2
Kurs: 2,37
Buk: bet365
Analiza:

Pomimo że nie potrafię ogarnąć kobiecej mentalności spróbuję jednak przewidzieć wydarzenia z dzisiejszego spotkania Niemki SIEGEMUND z belgijką FLIPKENS. Panie grały ze sobą trzy razy (2005 i 2006 wygrana Flipkens ale ze względu na odległość czasową nie będę sie rozpisywał o tych spotkaniach) z czego ostatni mecz wygrała Niemka (rok temu w Luxemburgu 7:6(2)/6:1) Ja to potraktuję jako wypadek przy pracy gdyż uważąm że najlepiej Niemka spisuje się na cegle a nie na twardej nawierzchni. Dzisiaj też mamy kort otwarty a nie w hali gdzie udało się wygrać ten jeden raz Laurze. Drugi aspekt który według mnie przemawia za Flipkens to pokonanie tutaj w pierwszym meczu Venus Williams po meczu który bardzo się nie układał dla Kirsten. Straciła w nim masę sił a mimo to pokazała w następnym meczu z Safarovą że nie przyjechała tu po to żeby odpykać swoje. Powiedzą pewnie niektórzy że Czeszka wyszła z kontuzją na kort ale po samym nastawieniu jakie można było zauważyć u Belgijki wywnioskowałem że ten trudny i na końcu zwycięski mecz z Amerykanką dał Flipkens siły psychiczne. Siegemund tak jak już wspomniałem preferuje raczej grę na cegle. Do tej pory w tym turnieju pokonała Piornkovą (1:6/6:4/6:2) oraz S. Zhang (6:2/6:4). W dzisiejszym spotkaniu natknie się na o wiele bardziej zmotywowaną i będzie miała większe problemy niż z poprzednimi rywalkami. Liczę na rewanż za ostatnie przegrane spotkanie przez Flipkens zmotywuje ją jeszcze bardziej do tego pojedynku
⛔100

baniol10 78

baniol10

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka IO Rio 2016
Data, godzina: 09.08.2016 20;30
Spotkanie; Brazylia K - Białoruś K
typ: 1 pol. powyżej 77.5
kurs: 3.35
buk: Unibet
Japonki niespodziewanie pokonały Brazylijki (82:66). Azjatki narzuciły niesamowite tempo gry czym wybiła gospodyniom nadzieje na sukces.Brazylijki chcąc odnieść pierwszy triumf na domowym turnieju olimpijskim muszą zagrać bardziej ambitnie
i celnie rzucać całą drużyną nie tylko Iziane Castro Marques zdobywczyni 20 punkyów
Brazylijki zajmują ostatnie miejsce w grupie A tylko dwa punkty. Reprezentacja wciąż ma szansę na wyjście z grupy , nawet z dwóch początkowych porażkach. jeśli dzisiaj wygrają będą mieć Białorusinki za sobą w grupie i dwa mecze do rozegrania z Francią
(nie mają szans) i ostatni mecz w grupie z Turczynkami o czwarte miejsce .
Białorusinki w pierwszym meczu przegrały z Japonkami 73:77 do przerwy 40-41
w drugim z Francją przegrany 72:73 do przerwy prowadzily 44-34.
Tak jak wczoraj stawiam na pierwszą połowę powyżej 77,5 pun. po tym samym kursie
co wczoraj 3,35
⛔100

macias76 81

macias76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna puchar polski
Godzina: 17:30
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków
Typ: wisla -1
Kurs: 4,1
Bukmacher:gamebookers
puchar polski zaden prestiz dla wiselki ale kiedy ma sie podniesc po trzech kolejnych porazkach w naszej ekstraklasie przydaloby sie zwyciestwo na podniesienie morale druzyny zwazywszy ze przeciwnik im lezy
1:3
1:1
0:4
0:4
1:3
w starciach miedzy tymi druzynami wiselka wygrywala wysoko i dobrze byloby na wyjezdzie nabic kilka goli, by w rewanzu miec juz spokoj licze na wysokie zwyciestwo wisly przy zachowaniu czystego konta patrzac na poprzednie starcia tych druzyn typ pokrywa sie 4 razy powodzenia...
kiepska analiza

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna kobiet - Igrzyska Olimpijskie
Godzina: 21:00
Spotkanie: Niemcy - Kanada
Typ: 1
Kurs: 1,62
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Ostatni mecz w grupowej rywalizacji. Kanadyjki mają już zapewniony awans do kolejnej fazy po dwóch wygranych z Australią 2-0 i Zimbabwe 3-1. Niemki natomiast wygrały pierwszy mecz z Zimbabwe 6-1 a z Australią zremisowały 2-2. Niemki dla mnie są murowanymi faworytkami do medalu. Mają bardzo mocny skład i z Kanadyjkami myślę, że się dziś uporają bez większych problemów. Kanadyjki już mają pewny awans dalej i możliwe, że dzisiaj wystąpią bardziej rezerwowym składem. Zespoły te mierzyły się dotychczas pięciokrotnie ze sobą i zawsze górą były niemieckie zawodniczki i dzisiaj uważam, że będzie tak samo. Jak dla mnie Niemki przynajmniej o klasę są lepsze od swych dotychczasowych przeciwniczek.
⛔100

kapi23 403

kapi23

Użytkownik
Godzina: 19.15
Spotkanie; Brazylia - Hiszpania
typ: Hiszpania - 6.5
kurs: 1.9
buk: bet365
Hiszpanie przegrywając 1 mecz z chorwatami ograniczyli juz swój margines błedu w fazie grupowej praktycznie do minimum. O tym o ile lepsza są drużyna nie ma co pisać, bo to naprawdę różnica klas i nie chodzi mi tu o to, że Brazylia jest słaba. Hiszpanie to od wielu lat 2/3 siła na świecie i myślę, że dziś to udowodnią. Podejrzewam tu overowy mecz i względnie spokojną wygraną Hiszpanów.
kiepska analiza

janusz-bet 235

janusz-bet

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - IO
Godzina: 16:30
Spotkanie: Niemcy - Polska
Typ: Polska
Kurs: 3,75
Bukmacher:William Hill
Analiza:
Ja ide w typ bardziej patriotyczny.Polacy na inaugurację ulegli Brazylii 34:32.Początek meczu Polaków był katastrofalny przegrywaliśmy już 7:2.Niemcy wygrali ze Szwecją 32:29.Mecze z Niemcami zawsze były wyrównane,dlatego licze,że dziś wygrywa.Jeżeli chcemy wygrać z Niemcami to musimy poprawić grę obronną.Z Brazylijczykami najwięcej bramek rzucił Daszek i Bielecki ten pierwszy rzucił ich 8 a Karol 7.Bardzo słabo zagrał Kus dlatego trener powinien wstawić dzisiaj Jurkiewicza na środek obrony.Ważne aby nasi popełnili jak najmniej błedów z Niemcami bo w meczu z Brazylijczykami było ich katastrofalnie dużo.Dziś napewno będzie motywacacja ze strony Polaków aby zamazać porażkę.Ten mecz trzeba wygrać bo kolejni przeciwnicy grają na zbliżonym poziomie do naszych zachodnich sąsiadów.Myśle ze Dujszebajew postawi naszą drużyne do pionu i zagra lepiej i pewniej.Polecam także zagrać hp w strone Polaków.Życzę wysokich wygranych!!!
⛔100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Puchar Polski
Godzina: 20:30
Spotkanie: Cracovia : Jagiellonia
Typ: Cracovia win i obie strzelą
Kurs: 5.00
Bukmacher:Bet365
Analiza :
Wiadomo puchary rządzą się swoimi prawami jednak patrzac na to jak obie sobie radzą w tym nowym sezonie emocji nie powinno zabraknąć , Cracovia u siebie dwa mecze dwa zwycięstwa i br. 7:2 na dodatek ostatni mecz to DERBY wygrane z Wisłą i to powinno też zadziałać pozytywnie na Cracovię , goście no cóż tu także same superlatywy liderują Ekstraklasie a bilans bramek 11:3 robi wrażenie ale dziś puchar i liczę że Cracovia powinna wyjść zwycięsko i wygra bo bezpośredni bilans tu na stadionie w Krakowie zdecydowanie na ich korzyść bo to na 11 meczy zaledwie 1 porażka , co prawda ostatnio dużo remisów ale jak pisałem wcześniej liczę że do dalszej rundy przejdą pasy !
⛔100

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna, Superpuchar UEFA
Godz: 20:45
Spotkanie:Real Madryt vs Sevilla
kurs: 1.83
Typ: rzuty rozne powyzej 10
bukmacher: bet365
To juz dziś zostanie rozegrane spotkanie o superpuchar europy pomiedzy triumfatorami Ligi Mistrzów i Ligi Europy, Podobnie jak rok temu Real zmierzy się z Sevilla i mam nadzieje na podobny przebieg wydarzen, Zacznijmy od tego że obie ekipy bardzo dobrze się znają wiec zbytnio większej presji w druzynie Sevilli byc nie powinno, Real jak to Real od pierwszej minuty ruszy na bramkę a jako że Sevilla zna gre Realu będzie wiedziała jak się bronić a im dłużej remis tym wieksze prawdopodobienstwo wejscia typu , rok temu typ wszedł juz w pierwszej polowie i tym razem pewnie bedzie tak samo.
Powtórzony typ
⛔100

vanix19 8

vanix19

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Igrzyska Olimpijskie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Włochy - USA
Kurs: 2.1
Buk:Bet365
Analiza: Włosi wygrali pierwszy mecz z Francja gładko 3:0, ale czy grali super? Moim zdaniem nie, to Francja zagrała słabo. USA przegrało z fantastyczną Kanadą, nie był ich to najlepszy mecz, ale to w końcu USA! Amerykanie nie zagrają już tak słabego spotkania, mówi się, że co jak co, ale amerykanie na Igrzyska zawsze są przygotowani świetnie!
kiepska analiza

rosolaklfc 0

rosolaklfc

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka kobiet - Igrzyska Olimpijskie
Godzina: 22:45
Spotkanie: Turcja - Japonia
Kurs: 2.87
Bukmacher: SportingBet

Analiza:
Jak dla mnie zdecydowanie przesadzony kurs na Japonki, zagrały bardzo dobre spotkania z Białorusinkami jak i gospodyniami Brazylijkami rzucając kolejno 77 i 82pkt, bardzo dobre zawody rozgrywa jak na razie Tokashiki, która w dwóch spotkaniach rzuciła aż 39 punktów. Japonki w ostatnich 15 meczach schodziły z parkietu pokonany tylko 3 razy! Między innymi właśnie z Turczynkami w trakcie przygotowań do Igrzysk co jeszcze bardziej podkręca chęć zemsty. Natomiast zawodniczki z Turcji są w niemałym kryzysie, 6 porażek z rzędu, do tego rzucają bardzo mało punktów bo w dwóch spotkaniach IO zdobyły zaledwie 95 punktów (39 z Francja oraz 56 z Australią). Jak dla mnie szansa jest ogromna a i kurs dość wysoki, życzę powodzenia.
⛔100

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Superpuchar UEFA
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt - Sevilla
Typ: Real Madryt -1.75
Kurs: 4.90
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Umówmy się, w Hiszpanii rządzi Real i Barcelona, reszta jest daleko zarówno pod względem finansowym (przepaść), a co się z tym wiąże sportowym. Drużyna z Madrytu co rok wydaje duże pieniądze na nowych piłkarzy, Sevilla raczej czerpie korzyści ze sprzedaży.
W tym meczu jest tylko jeden zwycięzca, a jedynym pytaniem jest, jaką różnicą bramkową wygrają.
Ja twierdzę, że tymi dwoma bramkami spokojnie są w stanie ten mecz wygrać.
Kurs na ten mecz 4.90 w Unibecie to jak prezent od buka.
Z pewnością wart uwagi ????
Sevilla osłabiona brakiem Krychowiaka, który przeszedł do PSG, Real bez Ronaldo, ale Real ma taki skład, że większość z ich piłkarzy znalazłaby miejsce w pierwszej jedenastce Sevilli.
Typuję, że Real wygra spokojnie to spotkanie minimum 2 gramkami.
⛔100

pamelka 66

pamelka

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis IO K
Godz: 21:30
Spotkanie: Stosur - Kerber
Typ: wygrana Stosur
Kurs: 4.20
Buk: Pinnacle
Analiza:
Spotkanie odbędzie się po 21:30 napewno bo poprzedzający mecz sie przedłuża. Ta konfrontacja Stosur przeciwko Kerber to typowa 50 ! I taki kurs 4.20 ? O co kaman ! Ja tam się nie zastanawiam i gram to za Pół stawki prywatnie. Kerber jest zmęczona a dodatkowo brakuje u niej chęci grania. Widać to od wybranego turnieju Wielkiego Szlema na Australian Open. Jej serwis łamie każdy. Jest bardzo niepewna, jak nie ma dnia męczy strasznie. Nadrabia swoją siłą, motoryka i obrona. Czy dziś że Stosur to pomoze ? Uważam że nie. Stosur napewno przełamie serwis Kerber. Najważniejsze są tu serwisy Australijki. A ta jak złapie dobra formę i ma dzień serwuje jak chłop. Siła rotacja na cialo w bok itp . Bardzo pewnie uderza i zamyka zagrania. Ona ma to czego nie ma Kerber. Super ofensywę, tylko aby dzień dopisał. Ja Liczę na ten dzień a 4.20 pobieram bez zastanowienia. Polecam także czytającym moja analize z całego serducha !
⛔100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Data, godzina: 09.08.2016 22-45
Spotkanie: Turcja - Japonia
typ: Japonia +4,5
kurs: 2.00
buk: unibet
Analiza:
Pod ścianą stoja Turczynki przed swoim trzecim meczem w IO w Rio. W pierwszych dwoch meczach grały przeciwko najmocniejszym w grupie Francuzkom i Australijkom i oba mecze przegrały, choć z Australią toczyły wyrównany pojedynek przez większość meczu a o ich porażce zadecydowała dopiero ostatnia kwarta. Dzis musza wygrać z Japonkami, ktore z kolei bardzo dobrze zaczeły rywalizacje od zwycięstw z Brazylią i nieobliczalną Białorusią, co już daje im dość pewną sytuację przed pozostałymi meczami ( z grupy wychodzą cztery z sześciu ekip). Dziś spodziewam się zaciętego spotkania, bo spotkają się zespoły o podobnych potencjałach. Turczynki ostatnio zaliczyły serię niepowodzeń ( poza pierwszymi meczami w IO zaliczyły po dwie porażki z Fracuzkami i Serbkami w sparingach). A kwalifikację uzyskały dopiero w ostatnim turnieju na początku czerwca, gdzie pewnie zwyciężyły Kubę, Argentynę i Kamerun. Japonki natomiast ostatnio poczyniły spory progres w swojej grze. W zeszłym roku w wielkim stylu zdobyły mistrzostwo Azji wygrywając wszystkie mecze w tym finałowy z faworyzowanymi Chinkami, ktore rozbiły ponad trzydziestoma punktami. Dobrze również prezentowały sie w przedolimpijskich sparingach, gdzie przegrały tylko z Brazylijkami (by w turnieju pewnie je ograc - czyżby była to mała zasłona taktyczna w ich wykonaniu??), a potrafiły pokonać dwie najlepsze ekipy Starego Kontynentu, czyli Francję i Serbię. Kursy na Japonię spadają, co nie powinno dziwić. Moim zdaniem dziś bedzie zażarta walka na parkiecie i wcale nie zdziwię się jak Japonki odprawią Turcję do domu. Stawiam na Japonki
⛔100

carmensandiego 72

carmensandiego

Użytkownik
Dyscyplina: Olimipiada, siatkówka
Godzina: 22:05
Spotkanie: Polska - Iran
Typ: 3-2
Kurs: 5,75
Bukmacher: unibet
Analiza:
Polscy siatkarze zagrają dzisiaj z Iranem w drugiej kolejce fazy grupowej turnieju olimpijskiego w Rio de Janeiro.W pierwszym meczu na igrzyskach nasza drużyna gładko wygrała z Egiptem. Irańczycy zaczęli źle - niespodziewanie przegrali z Argentyną 0:3. Wyczuwam dzisiaj wyrównany i ciężki mecz. Iran nigdy nie ulegał z nami bez walki, a ponieważ polacy lubią gubić sety, to jest ciekawy kurs do zagrania. mysle, ze polska sie odbije od dna i z 0-2 do 3-2.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom