>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 9.07.2019 (wtorek)

Status
Zamknięty.
mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
Dyscyplina: CS:GO ESL One New York - Close European Qualifiers
Godzina: 16:00 (może ulec zmianie)
Spotkanie: G2 - Tricked
Typ: G2 wygra 2:1
Kurs:  3,25
Bukmacher: sts
Analiza:

Typ na podstawie dobrej gry Tricked. Myślę, że ugrają tutaj jedną mapę i sprawią trochę problemów duzo lepszemu G2. Francuzi powinni to wygrać więc próbuję dokładny wynik. Pierwszy rywal był niezbyt wymagający, choć sprawił trochę trudu, Tricked na pewno postawi cięższe warunki. Nie ma co wrzucać 1,22 na G2, choć wydaje się to bardzo pewne. Tricked bardzo dobrze zagrało z BIG, pokonali ich 2-0 i na tej fali uważam że dla G2 nie będzie to łatwy mecz. Dodatkowo, tak jak wspominam, kwalifikacje są online i często zdarzają się jakieś wybitne mecze tym słabszym. G2 z obecnym roosterem, choć w trochę niższej formie jestem pewien że wygra, ale nie będzie to zwycięstwo pewne i szybkie, dlatego 2;1 wydaje się trochę value, szczególnie patrząc na wspomnianą grę Tricked. Jak wygrana Tricked z BIG nie zdziwiła mnie tak bardzo, tak tutaj wiem że podejmą rękawicę z jeszcze lepszym G2 ale zwycięstwa im nie wróżę, G2 jest po prostu za dobre.JaCkz i kennyS są w dobrej dyspozycji, sądzę że koledzy trochę im utrudnią zadanie, ale ta dwójka mecz wyciągnie na korzyść G2. Powodzenia!

225

Otrzymane punkty reputacji: +24
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina: 20:00
Spotkanie: Dudelange- Valetta
Typ: Obie drużyny strzelą gola 
Kurs: 2,11
Bukmacher: Fortuna 
Analiza: 
Mistrz Luksemburga zmierzy się z mistrzem Malty. Zespoły podobne poziomem choć Dudelange już pokazało na co ich stać w szczegolnie bolesny dla Polaków sposób kiedy to wyeliminował w zeszłym roku Legie. Oba zespoły należą raczej do tych, w których meczach widuje się sporą ilość goli. W swojej lidze Dudelange nie ma sobie równych, wygrywają prawie wszystkie mecze i strzelają średnio 3 gole na spotkanie. Valetta właściwie rzutem na taśmę zdobyła mistrzostwo Malty bo na ten tytuł poza nimi do końca był jeszcze jeden kandydat. Ostatecznie to oni zdobyli trofeum z całkiem ciekawymi statystykami, takimi jak np. 61 goli na 26 spotkań. Faworytem tego spotkania według bukmacherów jest zespół z Luksemburga jednak nie skreslałabym również gości bo mają też potencjał. Dzisiaj liczę na gole z obu stron. 

111

Otrzymane punkty reputacji: +34
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LM
Spotkanie Dudelange Valetta
Godzina 20:00
Typ remis, gospodarz wygra zwrot 
Kurs 1.56
Bukmacher forbet 
Trochę pod prąd ale mam wrazenie ze stawianie na Dudelange staje sie public betem. Pierwotnie chcialem postawić na awans Dudelange ale nie otrzymalem odpowiedzi czy moge dac taki typ w typach dnia. Zgadzam sie, ze faworytem jest Dudelange, chociaz buki dają dziwnie wyrównane kursy na awans, Dudelange 1.80, La Valetta 1.95. Dlatego uwazam, ze dzisiaj niespodzianka w postaci remisu jest mozliwa. 

56

Otrzymane punkty reputacji: +25
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka Nożna, USA, USL League Two
Godzina: 23:30
Spotkanie: Tri Cities – Tobacco Road
Typ: 1 (-1; -1,5)
Kurs: 1,94
Bukmacher: LVBet

W ramach USL League Two wybrałem mecz w dywizji południowoatlantyckiej. Gospodarze wydają się być faworytem tego pojedynku. W poprzednich 6 meczach na własnym stadionie nie zanotowali porażki odnosząc 4 zwycięstw i 2 remisy. Goście na wyjazdach 4 porażki i 2 zwycięstwa.. Dodatkowo w poprzednim pojedynku między nimi z czerwca tego roku padł wynik 4:1. Wygrama Tri Cities pozwoli im wskoczenie na pozycję wicelidera w tabeli dywizji południowoatlantyckiej, tak więc mają o co walczyć. Dla podkręcenia kursu wybieram typ z handi licząc na powtórzenie wyniku sprzed miesiąca.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom