Dyscyplina: Pilka Nozna -
England »
National League North
Godzinna: 16:00
S
potkanie: FC United of Manchester - Altrincham
Typ; Under (ponizej) 0,5 Bramki
Kurs: 16
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiaj mecz na przelamanie ,wiem ze ludzie nie graja lokalnych meczy, ja tez nie gram , ogolnie januszowa pilke omijam dlugim lukiem i to nie jest tak ze niemam pojecia a jezeli grac pilke to jakies kursy kolo dwoch i wyzej no i na daza sie dzisiaj okazja bo jeden z meczy wpadl mi w oko a nie moze byc inaczej jak moja ulubiona druzyna od ktorej ma rzuy beretem do stadion , wiec czesto sprawdzan ich wyniki lub sporadycznie jestem na meczach mowa tu o Fc United of Mancheser.
Fc UoM ma spore klopoty ostatnio zwygrywaniem bo na ostatnie 10 meczy wygrali dwa razy, raz remisujac i osiem razy przegrywajac co ciekawe ostatni raz gdy wygrali usiebie bylo to 1-0 Curzion Ashton(Druzyna z Great Manchester) i ten mecz pogralem i zysk wpadl, Dawno tez nie wpadl im remis bo 14 meczy temu ale o tym pozniej.
Ta slaba gra spowodowala ze FCMU spadl na 21 miejsce i potrzebuje punktow a przeciez jeszcze niedawno dwa miesiace temu potrafili nawiazac walke usiebie z Brackley czy Alfreton(Kiedy byli wyzej) oba mecze prowadzili ale zremisowali czy nawet wygrac w Kidderminster. To nie jest tak ze oni zapomnieli jak sie gra w pilke. Teraz gdy zaglada im spadek w oczy i zostal im do rozegrania 13 czas by zaczac wygrywac a na pomoc ma przyjsc nie kto inny jak druzyna ktora jest w obwodzie Great Manchester, Altrincham oddalony dwadziescia pare mil od FCUM, majacy bezpieczny byt w lidze zajmujaca siodme miejsce z przewaga nad strefa spadkowa 16 pkt i na awans szans nie majaca z pierwszego miejsca tracaca 15 pkt - nie wiadomo czy w ich glowach rodzi sie chec walki o awans czy lpeiej pomoc FCUOM.
Ogolnie rzecz biorac mialem typowac ze FCMU wygra ten mecz biorac pod uwage ze Altrincham nie postawi sie tutaj i rzeczywiscie moze odpuscic mecz , tak mi to chodzi po glowie ale zadnych dowodow niemam ze tak moze sie stac ale tak czy inaczej FCUM rowniez na tyle jest nie obliczalny ze rowniez sam moze wygrac
a wygrana jednego meczu usiebie, dosc dawno temu musi zostac w koncu przelamana , dobre opcje na ten mecz sa 1(zaklad bez remisu) chodzi po 2,70 wiec wart zaryzykowac , albo wygrana FCUM i remis 1,83 grubiej. - i tak mialem grac lub zagram ale jeszcze co innego wpadlo mi do glowy.
Co ciekawe obie druzyny niemialy rowniez REMISU 0-0 i to bardzo dawno nie padlo takie roztrzygniecie a na taki pomysla w wpadl mi dzisiaj rano ze wzgledu na pogode w dzisiaj w Manchesterze Bardzo wietrznie ,mieszkajac nie daleko stadionu caly czas sa mocne podrywy wiatru wiec czasem jest tak ze taki wiatr przeszkodzi bardziej niz pomoze a mecz bedzie napewno wyrownany wiec remis rowniez moze tu pasc a najlepsze jest w tym ze ostatni Remis 0-0 padl dokladnie rok temu FC United of Manchester - Chorley FC 0-0 09. Feb 2018, 19:45 , czyzby historia mial sie powtorzyc ? nie wykluczone a remis 0-0 chodza po 16 i 15 kurs za pogranie tego za jakies smieczne 20 jednostek mamy 300 zysku , jezeli ktos ma obawt moze zagra 0-1 bramki po 4 lub under 2,5 tez dobrze wyglada bo jest za 2,60 , kursy na remis bezbramkowy duzy ale dlatego ze liga jest ofensywna i pada trcohe bramek ale nic nie stoi na przeszkodzie aby padl w koncu wynik 0-0. Aha i jeszcze jedno lepiej zwrocic uwage na u/o bo czesto jest tak ze nie zmieniaja kursu a na wynik dokladny obnizaja zapominajac o tym zeby u/o tez obnizyc i tak naprzyklad na wynik jest za 15 a u/o 16.
100