>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 9.01.2019 (środa)

Status
Zamknięty.
przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna - Puchar Niemiec, Kobiety
Godzina: 19:30
Spotkanie: Neckarsulmer - Metzingen
Typ: Metzingen powyżej 31,5
Kurs: 1,79
Bukmacher: Fortuna
Witam wszystkich w kolejnym dniu, wczorajsza propozycja z koszykówki mocno rozczarowała,a obydwa zespoły były bardzo nieskuteczne w przeprowadzanych akcjach o czym świadczy mocno underowy rezultat.
W dniu dzisiejszym oferta jest bardziej bogata i jednym z takich nietuzinkowych zdarzeń jest mecz w pucharze Niemiec, Kobiet w piłce ręcznej pomiędzy Neckarsulmer, które jest jednym ze słabszych zespołów
i zwykle plasuje się pod koniec stawki,
a drużyną Metzingen, która jest trzecią siłą ligi na ten moment. Oczywiście faworytem do zwycięstw jest Metzingen, który w swoich szeregach posiada zawodniczki dużo bardziej doświadczone i potrafiące wziąć ciężar gry, takich indywidualności brakuje po stronie Neckarsulmer. Moja propozycja skierowana jest w stronę ilość bramek rzuconych przez Metzingen, gdyż jest to drużyna najskuteczniejsza pod względem ilości rzucanych bramek
w lidze. Linia wystawiona przez bukmachera jest dość spora, jednak jak najbardziej do pokrycia. Goście w ostatnim czasie, są w gazie o czym świadczą ostatnie wygrane, a ich seria obecnie wynosi czternaście zwycięstw pod rząd i dzisiaj na pewno zostanie powiększona. Gospodarze, to zespół który często podejmuje ryzyko
w swojej grze i traci dużo bramek po własnych błędach, dodatkowo nie umiejący grać z czołowymi zespołami. Do tej pory obydwie drużyny grały ze sobą siedmiokrotnie, a wynik jakie padały były nastepujące: 37:30;
26:23; 24:36; 25:45; 35:18 oraz 24:30 na korzyść Metzingen. Bardzo fajnym alternatywnym zagraniem będzie tutaj również ilość bramek rzuconych w całym spotkaniu +55,5 po kursie 1,79
jaki obecnie widnieje na Fortunie.
⛔100

sango 721

sango

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Carabao Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Manchester City - Burton
Typ: Manchester City powyżej 0.5 żółtej kartki
Kurs: 1.68

Bukmacher: fortuna
Analiza:

Dzisiaj druga strona drabinki, i pierwszy z niej mecz półfinałowy pomiędzy Manchesterem City i Burton. Można się domyślić od razu kto tu jest faworytem, bukmacherzy też nie pozostawiają w tej kwestii złudzeń wystawiając kurs ok 20 na remis i ok 40 na wygraną gości. Ostatnio przy typie na United w pucharze mówiłem o tym że znacznie słabsze drużyny spinają się mocno na mecze z tymi z topu, co się sprawdziło w drugiej połowie krzyżując ostatecznie mój typ na tamten mecz. United po strzeleniu kilku goli w pierwszej połowie w drugiej miało z rywalami masę problemów. Dzisiaj nie liczę może na podobny scenariusz, ale liczę na chociaż trochę walki ze strony gości. I myślę że powinienem trochę jej ze strony gości zobaczyć, w zależności oczywiście na ile pozwoli im tutaj City. Burton zajmuje 9 miejsce w League One, ostatni mecz ligowy w sobotę wygrali wysoko 4:0. Zachodząc jednak do półfinału i mając możliwość zagrania z taką drużyną ciężko powiedzieć żeby brakowało tutaj motywacji. City nie łapie dużo kartek, stąd taka niska linia. Jednak jak spojrzymy na ich mecze pucharowe z drużynami z Championship i niższych lig to zobaczymy że często choć tą jedną kartkę zdobywali. Tak było np. z Oxford, z Bristol czy też 3 dni temu w wygranym 7:0 meczu Pucharu FA z Rotherham United. Wystarczy chwila nieuwagi, głupi faul, jakaś niepotrzebna pyskówka...dlatego spróbuję swoich szans na to i dzisiaj.
⛔100

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Finlandia
Godzina: 17.30
Spotkanie: Tappara - Hameenlinna

Typ:
powyżej 4.5
Kurs: 1.60

Bukmacher: Expekt
Analiza:
Myślę, że padnie tutaj sporo bramek a przynajmniej 5. Pojedynek ważny dla obu drużyn w kontekście tabeli. Obie ekipy sporo strzelają ale i sporo tracą, średnio w spotkaniach pada lekko ponad 5 bramek. Ostatnie H2H nie świadczy najlepiej o moim typie ale od ostatniego spotkania wiele się zmieniło szczególnie w Tapparze.
✅60

Otrzymane punkty reputacji: +5
wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, Puchar
Godzina: 21:30
Spotkanie: Real Madryt - Leganes
Typ: Real (-1.5)
Kurs:
1.85
Bukmacher: totolotek
Analiza:

Witam, na dzisiaj proponuję typ na minimum dwubramkowe zwycięstwo Realu. Pewnie wielu myśli sobie &quot;puknij się w łeb&quot; i inne tego typu rzeczy ale myślę, że typ ma duże szanse powodzenia. Kilka osób pisało już coś nie coś na temat tego meczu i generalnie jestem skłonny się zgodzić z ich opiniami. Dlaczego więc taki typ? Chciałem poczekać na oficjalnie potwierdzenie składów ale pewnie wiele się nie zmieni względem przewidywań. Generalnie Real wychodzi tym co obecnie ma do zaoferowania, ze składu wypada Carvajal, Ramos, Marcelo, Mordić, Kross (kontuzja). W ich miejsce Odriozola, Nacho, Reguilon, Isco i Ceballos. Jak na moje wyjdzie to na korzyść Realu i nie uważam tego za osłabienie, świeże głowy, zawodnicy chcący minut na boisku więc można liczyć na większe zaangażowanie. No i nie da się ukryć, że Puchar Króla to chyba jedyny puchar o który Real może realnie powalczyć (oczywiście wzmacniając się w tym okienku) bo LaLiga już chyba powoli zaczyna być w strefie marzeń a Liga Mistrzów jak sama nazwa wskazuje obecnie nie dla Realu xDD. Nikt nie lubi jak się z niego śmieją i dziś Real na pewno będzie chciał uniknąć kolejnej kompromitacji jaką były by męczarnie czy nawet wygrana 1-0 czy 2-1. Jestem pewien, że jeśli uda się strzelić to nie spoczną dziś na laurach a będą chcieli strzelać kolejne bramki. Jest mi obojętne czy mecz zakończy się 2-0 czy 6-4, Real dziś wygra minimum 2 bramkami.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +5
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia , EFL Cup
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Manchester City - Burton Albion
Typ: under 3,5
Kurs: @2.53
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Dziś o godzinie 20:45 dojdzie do spotkania w EFL Cup , w którym spotkają się Manchester City oraz Burton . Zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze , w pełni się z tym zgadzam , ale uważam , że nie będzie to przekonujące zwycięstwo . Manchester City ma serię 3 wygranych z rzędu , w każdym z ostatnich 5 spotkań padał over 2,5 gola , 3 razy padał nawet over 3,5 . W ostatnich ośmiu meczach z udziałem City aż 7 razy obie drużyny zdobywały co najmniej po jednym golu , a w każdym z ostatnich 7 spotkań City jako pierwszy zespół , i w ciągu tych spotkań pięciokrotnie prowadzili do przerwy . Burton Albion natomiast ma serię 4 meczów bez porażki , oraz pięciokrotnie w siedmiu ostatnich meczach padało mniej niż 2,5 gola . I w tym właśnie widzę sporą szansę na wejście tego typu . Manchester City ma za zadanie wygrać z jak najmniejszym nadmiarem sił , będą się oszczędzać przed kolejnymi meczami . Uważam , że gdy City zdobędzie bramkę , wtedy mecz się uspokoi , i gracze City będę pewnie utrzymywać się przy piłce . Typuję under 3,5 gola i zgaduję wygraną City 2:0 , mecz nie powinien być porywający . Powodzenia ! !
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Puchar Ligi
Godzina: 20:45
Spotkanie: Manchester City - Burton
Typ: powyżej 17.5 fauli
Kurs: 1.95
Bukmacher: etoto
Analiza:

Ostatnio jak zmieniam typowanie z fauli na kartki to zawsze nie wchodzi, wczoraj szkoda właśnie, że w spotkaniu które typowałem nie było opcji na przewinienia bo te pomimo tylko 2 żółtych kartek spokojnie by weszły (32 faule).
Miałem już nie grac typów na faule na wyspach ale dzisiaj mam jakoś przeczucie, że nie będzie źle.
Spotkanie doskonale już opisał wcześnie sango i maarcin14 i ja w sumie niewiele mam do dodania. Wspomnę tylko, że w niedawno rozegranym spotkaniu w Pucharze Anglii z Rotherham, które City wygrało aż 7-0 popełnili oni 12 fauli gdy rywal zaledwie 4. Ale wtedy było widać zniechęcenie u zawodników przyjezdnych szczególnie w drugiej połowie, którzy nie mieli szans na odwrócenie losów spotkania.
Dzisiaj sytuacja jest inna gdyż mamy dwu mecz i jak wspomnieli przedmówcy ekipa gości ostatnio nie gra najgorzej i na ostanie 4 spotkania 2 wygrała i 2 zremisowała czyli forma jakaś tam jest. Zapewne gościom marzy się jakiś dobry wynik przed spotkaniem rewanżowym, nawet porażka jedną bramką np. 1-2 aby w rewanżu przed własną publicznością powalczyć o finał. Skoro MC w spotkaniu, które wygrał 7-0 potrafił złapać ponad 10 fauli to czemu dzisiaj miało by być inaczej a z drugiej strony mamy gości, którzy zapewne wyjdą dzisiaj mocna skoncentrowani i &quot;zawalczą&quot; w dosłownym tego słowa znaczeniu a jak najlepszy wynik. Typ mogą chyba tylko &quot;zabić&quot; szybko strzelone bramki przez gospodarzy.
⛔100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Anglia
Spotkanie: City-Burton
Typ:
over 4,5 rożnych ManCity w 1 połowie
Kurs: 2.0
Godz: 20:45
fortuna

Pierwsze starcie półfinałowe tych ekip, zgodnie z oczekiwań większości City powinno zmieść tutaj rywala zapewniając sobie spokojną wycieczkę na rewanż, co da również jakiś tam komfort w rozgrywaniu kolejnych spotkań, jak wiemy kluby angielskie nie mają czasu na odpoczynek.
City na pewno będzie chciało zrobić tu swoje, nie wiem w jakim zestawieniu no ale to Burton jest tutaj ekipą dla której ten występ jest mecze sezonu także i oni będą się chcieli tutaj pokazać, zachowując prowizoryczne szanse w rewanżu.Przy odrobinie szczęścia mogą tu napsuć krwi faworytowi choć szczeże nie wierze w mega niespodziankę.
Burton to ekipa L.One odnoszą tam niezłe wyniki zajmują 9 pozycję, co prawda do czołówki i awans im pewnie zabraknie, nad widmem strefy spadkowej jakiś tam komfort mają więc mogą się dzisiaj skupić na tym spotkaniu.Burton powinno się tu od początku murować, City będzie chciało szybko sprawę załatwić ale zanim to zrobią myślę że też się namęczą, ich akcje przy heroicznej obronie rywala powinny się kończyć rożnymi a zanim przestaną to może w drugiej połowie kiedy nabiją kilka brameczek.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom