>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.12.2022 (czwartek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Hiszpania La Liga2
Godzina 18:30
Spotkanie : Ibiza : Santander
Typ : suma kartek / over 7.5
Kurs : 2.65
Bukmacher : ETOTO

Ostatnia w tabeli Ibiza podejmuje Santander które co prawda zajmuje 19 miejsce ale i tak to ta sama grupa bo spadkowa , stąd spodziewać się można faulu za faulem co niestety obie pokazują praktycznie w każdym meczu , obie drużyny łapią też sporo karteczek i to nie tylko koloru żółtego ale i czerwień także bezpośrednią i jak by tego było mało to nawet po 2 czerwione w meczu , sędzia też jest chyba odpowiedni bo jest nim Ivan Caparos Hernandez który w zaledwie 8 meczach które sędziował do tej pory pokazał 41 żółtek 2 czerwone w tym i bezpośrednia dlatego też pokusiło mnie to spotkanie pod względem karteczek , może i suma kartek powyżej 7.5 bardzo wysoka ale z drugiej strony punktacja za kartki czyli np czerwona 2 albo dwie żółte i czerwień 3 to ta granica nie wydaje się zbyt wygórowana .

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +314
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Liga Mistrzów Mężczyzn
Godzina: 18:45
Spotkanie: THW Kiel - Nantes
Typ: Remis l
Kurs: 10
Bukmacher
Betclic
ANALIZA:
Sporo o meczu napisał Kamasutra a ja postanowiłem odpocząć dzisiaj od WTA
i obejrzeć mecz szczypiornoaka.
BARDZO lubię od czasu do czasu stawiać na remis w piłce ręcznej.
KILKUKROTNIE mi się to udało w Typach Dnia .To bardzo ryzykowny Typ
ale kurs jest tutaj nagrodą jeśli się trafi.
A matematyka jest taka sama jak w piłce nożnej 33,3 prawdopodobieństwa
Zatem remis.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka ręczna - liga mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Barcelona - Aalborg
Typ: powyżej 66,5
Kurs:
1,81
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Barcelona w tej edycji ligi mistrzów jeszcze nie doznała porażki, 7 zwycięstw i tylko 1 remis z Kiel.
Aalborg ostatnie spotkania w lidze mistrzów do zapomnienia, 3 porażki i remis to bilans ostatnich 4 spotkań .
W ostatnich 4 meczach stracili 35 bramek z Nantes, 35 z Nantes, 36 z Kiel i 39 z Barceloną rzucając im 33 bramki co dało aż 72 bramki.

Obie drużyny grają niesamowicie szybko w ataku czy to z kontry czy to po stracie bramki szybki atak póki jeszcze obrona nie jest ustawiona i to daje rezultaty, Aalborg ostatnio w słabszej formie i jeśli dziś zagrają na podobnym poziomie co ostatnie mecze to gospodarze mogą nawet przebić 40 bramek. Liczę na overowe spotkanie z obu stron.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom