Dyscyplina
Kosz NBA
Godz: 01:00
Spotkanie: Clevland-Milwaukee
Typ: Khris Middleton powyżej 17.5 pkt
Kurs: 1.82
Buk:
Fortuna
Boston, a przede wszystkim All Horford pozwolili dzisiaj zarobić łatwe pieniądze. Dziś sporo spotkań czego osobiście nie lubię, bo jest strasznie dużo betów, które mogą namieszać w głowie. Postanowiłem, więc, że się skupię na spotkaniu Cavs z Bucks. Przede wszystkim jest to spowodowane, że obie drużyny widziałem dość często, a Bucks są mi dość bliską drużyną i śledzę ich na bieżąco. Za nim jednak przejdę to samego spotkania to warto wspomnieć, że Bucks pozyskali Bledsoe w zamian za Monroe i pierwszorundowy pick w kolejnym drafcie. Co do samego spotkania to jest to drugi pojedynek obu ekip w tym sezonie. Pierwszy Cavs wygrali dość pewnie choć tak naprawdę dopiero w 4 kwarcie odjechali młodym Kozłom. Aktualnie obie ekipy są jednak w sporym dołku, gdyż zanotowały zaledwie 1 wygraną w poprzednich 5 spotkaniach i aktualnie znajdują się poza PO. Takie coś oczywiście niedługo się zmieni i to być może właśnie od dzisiejszego zwycięstwa. Bukmacherzy sporego faworyta widzą w gospodarzach i mnie osobiście trudno się z tym zgodzić. Cavs mają straszne problemy w obronie tracąc ponad 113 pkt w spotkaniu! Jest to aktualnie najsłabsza obrona na wschodzie co może martwić kibiców Cavs. Sporo mówi się również o tym, że Tyron Lue ma spore problemy z rozrysowywaniem akcji dla swojej drużyny i tak naprawdę są oni skazani tylko i wyłącznie na Lebrona. James pokazał w meczu z Wizards, że to nadal on jest królem wschodu jednak dzisiaj będzie miał przeciwko sobie poważnego konkurenta, a mianowicie Giannisa. Pierwsze starcie indywidualnie wygrał młody Grek, który zdobył 34 pkt trafiając 15 z 22 rzutów z gry! Pojedynek między dwoma Panami może jednak przyćmić człowiek na, którego dziś inwestuję swoje pieniądze, a mianowicie Khris Middleton. Linia 18.5 moim zdaniem jest idealna do zagrania choć wielu może powiedzieć, że jest sztucznie nabita 43pkt występem przeciwko Hornets. Trudno się z tym nie zgodzić. Przedstawię wam jednak pewną zależność. Bucks od momentu kontuzji Monroe przegrali 3 z 4 spotkań. Giannis zaczął częściej faulować, mniej punktować oraz ustępować miejsca właśnie Middletonowi. W tych 4 spotkaniach zdobył on odpowiednio 27, 8, 43 oraz 16 pkt. Średnia dużo powyżej tego co mamy choć zaledwie 2 razy pokryty over. Spotkanie 8 pkt to spotkanie z OKC, gdzie musiał grać sporo z rezerwami i tak naprawdę nie miał swojej gry, którą ma ze s5. Biorąc pod uwagę poważny kryzys Cavs w obronie oraz fakt, że pozwolili oni trafić rywalom prawie 13 trójek na mecz w ostatnich 5 spotkaniach to wydaję mi się, że Khris będzie miał szansę ich trochę postraszyć. Co prawda w tym sezonie trafia on najgorsze 27% zza łuku (przy 40% w karierze) to od momentu braku Monroe poprawiło się to do 36% (9/25). Osobiście szukałem linii na same rzuty zza łuku obwodowego Bucks jednak niestety nie znalazłem. Gdyby ktoś znalazł taki bet to poproszę na PW. Znalazłem jednak coś dużo ciekawszego co dla mnie jest sporym value.Boston, a przede wszystkim All Horford pozwolili dzisiaj zarobić łatwe pieniądze. Dziś sporo spotkań czego osobiście nie lubię, bo jest strasznie dużo betów, które mogą namieszać w głowie. Postanowiłem, więc, że się skupię na spotkaniu Cavs z Bucks. Przede wszystkim jest to spowodowane, że obie drużyny widziałem dość często, a Bucks są mi dość bliską drużyną i śledzę ich na bieżąco. Za nim jednak przejdę to samego spotkania to warto wspomnieć, że Bucks pozyskali Bledsoe w zamian za Monroe i pierwszorundowy pick w kolejnym drafcie. Co do samego spotkania to jest to drugi pojedynek obu ekip w tym sezonie. Pierwszy Cavs wygrali dość pewnie choć tak naprawdę dopiero w 4 kwarcie odjechali młodym Kozłom. Aktualnie obie ekipy są jednak w sporym dołku, gdyż zanotowały zaledwie 1 wygraną w poprzednich 5 spotkaniach i aktualnie znajdują się poza PO. Takie coś oczywiście niedługo się zmieni i to być może właśnie od dzisiejszego zwycięstwa. Bukmacherzy sporego faworyta widzą w gospodarzach i mnie osobiście trudno się z tym zgodzić. Cavs mają straszne problemy w obronie tracąc ponad 113 pkt w spotkaniu! Jest to aktualnie najsłabsza obrona na wschodzie co może martwić kibiców Cavs. Sporo mówi się również o tym, że Tyron Lue ma spore problemy z rozrysowywaniem akcji dla swojej drużyny i tak naprawdę są oni skazani tylko i wyłącznie na Lebrona. James pokazał w meczu z Wizards, że to nadal on jest królem wschodu jednak dzisiaj będzie miał przeciwko sobie poważnego konkurenta, a mianowicie Giannisa. Pierwsze starcie indywidualnie wygrał młody Grek, który zdobył 34 pkt trafiając 15 z 22 rzutów z gry! Pojedynek między dwoma Panami może jednak przyćmić człowiek na, którego dziś inwestuję swoje pieniądze, a mianowicie Khris Middleton. Linia 18.5 moim zdaniem jest idealna do zagrania choć wielu może powiedzieć, że jest sztucznie nabita 43pkt występem przeciwko Hornets. Trudno się z tym nie zgodzić. Przedstawię wam jednak pewną zależność. Bucks od momentu kontuzji Monroe przegrali 3 z 4 spotkań. Giannis zaczął częściej faulować, mniej punktować oraz ustępować miejsca właśnie Middletonowi. W tych 4 spotkaniach zdobył on odpowiednio 27, 8, 43 oraz 16 pkt. Średnia dużo powyżej tego co mamy choć zaledwie 2 razy pokryty over. Spotkanie 8 pkt to spotkanie z OKC, gdzie musiał grać sporo z rezerwami i tak naprawdę nie miał swojej gry, którą ma ze s5. Biorąc pod uwagę poważny kryzys Cavs w obronie oraz fakt, że pozwolili oni trafić rywalom prawie 13 trójek na mecz w ostatnich 5 spotkaniach to wydaję mi się, że Khris będzie miał szansę ich trochę postraszyć. Co prawda w tym sezonie trafia on najgorsze 27% zza łuku (przy 40% w karierze) to od momentu braku Monroe poprawiło się to do 36% (9/25). Osobiście szukałem linii na same rzuty zza łuku obwodowego Bucks jednak niestety nie znalazłem. Gdyby ktoś znalazł taki bet to poproszę na PW. Znalazłem jednak coś dużo ciekawszego co dla mnie jest sporym value.
82