>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.11.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
figo17 48

figo17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 20:00
Spotkanie: Gent (-1) - Charleoroi
Typ: handicup Gent (-1) typ 1
Kurs: 2,25
Bukmacher:Bet 365
Za zwycięstwem gospodarzy w tym spotkaniu przemawia niemal wszystko. Gent są jedyną drużyną, która w tym sezonie nie doznała goryczy porażki. Ich ostatnie wyniki są rewelacyjne. Dlatego zajmuja bardzo wysoka pozycję w tabeli. Charleroi to drużyna raczej własnego boiska. Na wyjazdach spisuje się dość przeciętnie. Zespół ten jest skazany na porażkę w dzisiejszym meczu, pytanie brzmi jak dużą porażkę?? Postanowiłem postawić na handicup na Gent ponieważ w meczach które ostatnio wygrywali strzelali dużo bramek. Ponadto Charleroi odnieśli w tym sezonie 3 porażki na wyjazdach - wszystkie po 2:0. Dlatego też mniemam, że dzisiejsza porażka będzie większa niż różnica jednego gola. Przyjezdni wygrali ostatni mecz wyjazdowy dltgo prawdopodobieństwo ponownego zwycięstwa nie wchodzi w grę a o remis z Gent będzie niezmiernie trudno. Obstawiam wynik 3:0
⛔ 100

B 65

blusior94

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna (Portugalia - Primeira Liga)
Data : 08.11
Godzina : 21.30
Spotkanie : Arouca - Sporting Lizbona
Typ : Wynik do przerwy : 2
Kurs : 1.83
Bukmacher : bet365
Analiza :
Sporting, bezwzględny lider tabeli, kontra typowy średniak ligi portugalskiej. Przed dodaniem tego typu upewniłem się w jednej statystyce, a mianowicie HT/FT. I aż na 4 wyjazdy z 5 dotychczas rozegranych przez zespół z Lizbony do przerwy prowadzili, i za każdym razem dowozili wygraną do końca. Po prostu inny wynik do przerwy jak pewne prowadzenie lidera ligi będzie wielką sensacją, a kurs tylko potęguję chęć na postawienie tego zakładu. Jedyne co naprawdę może powstrzymać przed zagraniem to... mecz wyjazdowy Sportingu ze Skenderbreu w LE, gdzie Sporting dostał tęgie bęcki, i w tym zawodnicy gospodarzy mogą upatrywać jedynej nadziei na to, że do przerwy jeszcze jakoś się obronią, ale powiem szczerze, szanse na to są bardzo małe. Ew. można pokusić się o handi (-0,5), (-1,5).
⛔ 100

P 104

pszczolka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Hiszpańska
Spotkanie: Sevilla - Real Madrid
Godz: 20:30
Typ: 2/2
Kurs: 3.20
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Real chcąc wrócić na fotel lidera La Liga musi wygrać ten mecz. Sevilla to niełatwy teren, przekonała się o tym choćby Barcelona. Jednak od tamtego meczu jakby uszło powietrze z piłkarzy Sevilli. Fajny mecz im wyszedł z Getafe, ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni. 13 miejsce w lidze, liga mistrzów poniżej oczekiwań. Real na przeciwnym biegunie. Jedyna niepokonana drużyna w lidze, ze świetną defensywą. W LM już zapewnili sobie awans do dalszej części rozgrywek. Nic nie wskazuje na załamanie formy. Zauważyłem że po dotychczasowych 10 kolejkach ligowych Real Madryt wygrał 7 meczy, z czego w 6 z nich prowadził już do przerwy. Sevilla natomiast przegrała 4 mecze i we wszystkich przegrywała po 45 minutach gry.
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Turcja
Godzina: 20:30
Spotkanie: Bursaspor-Besiktas
Typ: 2
Kurs: 1,91
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Miałem dać na Real, ale się spóźniłem (aktywny weekend).
Przenosimy się do ligi tureckiej, gdzie 8 w tabeli Bursaspor poejmuje widelidera Besiktas.
Besiktas z bilansem 7-2-1, bramami 27-2, rywal duużo gorzej, bo 5-0-5 (zawsze na to patrze, nie remisuje).
Bursaspor wygrywał ostatnio z ekipami ze strefy spadkowej i ogólnie dołów tabeli: z Sivassporem (16) 1-0, z Eskisehirsporem 2-0 (ostatni 18), Genclerbirligi 3-2 (14),a już z 9 Antalyasporem 0-2,z 13 Gazientepsporem 0-1.
Besiktas natomiast ostatnio na wyjeździe pogonił w.w.Antalyaspor 5-1.
W H2H 4 ostatnie wygrane Besiktasu. Myślę, że dzisiaj również mecz zakończy się wygraną ekpipy ze Stambułu.
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 38

miechal89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, MŚ U17
Godzina: 23:00
Spotkanie: Mali U17 0 Nigeria U17
Typ: Nigeria U17 wygra i padnie powyżej 2,5 gola
Kurs: 3,1
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Witam,
Na dziś wybrałem typ na mistrzostwa młodzików.
Obie ekipy grają bardzo ładną ofensywną piłkę - dzięki tej dobrej grze dostali się do finałów.
Zacznę od &quot;gospodarzy&quot; czyli ekipy Mali. Na turnieju jedynie w dwóch meczach z ich udziałem linia 2,5 gola nie została pokryta (remis 0-0 i zwycięstwo 1-0), za to w 3 meczach Mali samo pokrywało linię 2,5 gola. Dojście tej ekipy do finału uważam za wypadkową ładnej gry jak i dość łatwej drabinki (dopiero ostatni rywal zdawał się być naprawdę groźny - Belgia). Dzisiejsi &quot;goście&quot; to jedna z najlepszych młodych drużyn na świecie 0 nie bójmy się tego powiedzieć. Grają piękną piłkę i strzelają masę bramek. Tylko wjednym meczu z ich udziałem nie pokryto linii 2,5 gola. W pokonanym polu Nigeria zostawiła takie ekipy jak: Meksyk czy Brazylię. Uważam, że Nigeria ma mocniejszą ekipę dlatego typuję ich wygraną. Co do linii bramkowej: patrząc na historię występów tych ekip po prostu musi ona zostać dziś pokryta.
Powodzenia.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom