>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.10.2018 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
Dyscyplina: Koszykowka Francja
Godzina: 20:45
Spotkanie: Paris Levallois - Gravelines handicap [2,5 -0]
Typ: 2
Kurs: 3,10
Bukmacher: Totolotek
Analiza:To powinien by bardzo ciekawy i wyrównany pojedynek.Oba zespoły to bardzo dobre drużyny które mają aspiracje powalczenia w tym sezonie o wysokie miejsca w tabeli.Gospodarze tego spotkania koszykarze Paris Levallios zajmują obecnie 5 miejsce w tabeli.W dotychczas rozxegranych spotkaniach odnieśli oni 2 zwycięstwa i 1 mecz przegrali.W ostatnim swoim pojedynku spisali się bardzo dobrze wysoko wygrywając na wyjeżdzie z Cholet 96-69.Ich rywale BCM Gravelinies toi też bardzo dobry zespół który obecnie zajmuje miejsce bezpośrednio za swooimi przeciwnikami z takim samym dorobkiem czyli 2 pojedynki wygrali i 1 mecz przegrali.w ostatniej kolejce niespisali się jednak najlepiej wysoko przegrywając na swwoim parkiecie z Lyon.
⛔100

mendeeljev93 762

mendeeljev93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, ligue2
Spotkanie: Sochaux vs Metz
Typ: Gol w obu połowach
Kurs: 1.88
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Metz imponująco rozpoczęło rozgrywki ligue2 - wygrywając 7 na 7 spotkań. Teraz przytrafiły się dwie porażki, ale jak dla mnie to był błąd przy pracy. Metz wydaje mi się drużyną bardziej kompletną od gospodarzy którzy składają dopiero swoją drużynę hiszpański trener, a piłkarze z Hiszpanii sprowadzani zobaczymy czy ten eksperyment wypali, ale wydaje mi się, że z taką drużyną jak Metz sobie nie poradzą. 20 letni pomocnik Habibou Mouhamadou robi różnicę na boisku i wygląda bardzo dobrze na boiskach L2, 9 występów - 10 bramek, 2 asysty trzeba dodawać coś więcej? motor napędowy. Spodziewam się 1-2, 1-3 dla Metz.
⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie KHL
Godzina: 17:30
Spotkanie: Jokerit - Din. Minsk
Typ: Jokerit -1HA (zwrot przy wygranej 1 golem)
Kurs: 1,60
Bukmacher: LVbet
analiza

Jokerit sezon zaczęli bardzo dobrze. CO prawda w poprzedniej kolejce na ziemię sprowadzili ich hokeiści z Petersburga ogrywają ich aż 2-6. Dzisiaj mają świetną okazję na rehabilitację, gdyż będą podejmować na swojej tafli drużynę z Mińska Dynamo.
Dynamo ostatnie sześć meczów, to aż 5 porażek. Wygrana z Nowosybirskiem to żaden wyczyn, gdyż każdy z nimi wygrywa w tym sezonie.
Jokerit wygrał ostatnie trzy mecze z zawodnikami z Mińska i to dość pewnie. Nie sądzę by dzisiaj było inaczej. ogólnie na swojej tafli w tym sezonie rozegrali 8 meczów z czego sześć wygrali – co jest narazie najlepszym wynikiem w konferencji zachodniej.
Dynamo w delegacji 8 meczów i tylko 6 punktów.
✅60

Otrzymane punkty reputacji: +11
adam150392 78

adam150392

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2.Bundesliga, Niemcy
Godzina: 20:30
Spotkanie: FC Koeln - MSV Duisburg
Typ: 1 druzyna strzeli 2,5 gola
Kurs:
2,01

Bukmacher:fortuna
Analiza: Za wiele nie ma tutaj do pisania, dla mnie czysto statystycznie, gospodarz spotkania lider ligi ofensywna druzyna ktora duzo strzela mało traci, natmiast goście to najgorszy zespół tej ligi w tym sezonie. Najgorsza defensywa, co daje duża ilość bramek przeciwnikowi. Dla mnie typ dnia.
⛔100

kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy, 2. Bundesliga
Spotkanie: 1. FC Köln - MSV Duisburg
Typ: gol Duisburga
Kurs: 1.65
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Lider tabeli Koln zawalczy o 3 punkty z ostatnim miejscem z Duisburgiem.
Goście to drużyna, którą stać na dużo więcej, bo mają spory potencjał by walczyć o TOP6, ale pech i słaba obrona sprawiła, że zamykają obecnie tabele 2. Bundesligi. W tym spotkaniu faworytem zdaniem bukmachera jest Koln, ale według mnie ekipę gości stać na minimum 1 gola, ponieważ mimo przegranych/zremsowanych meczów często zdobywają przynajmniej 1 bramkę, a Koln mimo zwycięstw - lubi je często tracić. Wyniki obu drużyn są overowe, podobnie jak bezpośrednie rywalizacje między tymi drużynami.
Nie wykluczam zwycięstwa faworyzowanej Kolonii, ale gol gości wydaje się całkiem realną opcją po ładnym kursie.
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania, 2 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Rayo Majadahonda- Sporting Gijon
Typ: będzie więcej niż 9 rożnych
Kurs: 2,05
Bukmacher: ETOTO

Analiza:
Pojedynek beniaminka drugiej ligi hiszpańskiej Rayo Majadahonda z drużyna, która jeszcze dwa sezony temu była w pierwszej lidze. Dziś postanowiłam zaryzykować z rożnymi w tym meczu. Obie drużyny sporo atakują, ale obydwie są też tak samo mało skuteczne i ich sytuacje bramkowe częściej kończą się rzutem rożnym niż bramką. Za równo Rayo jak i Gijon powinno zależeć na zwycięstwie w tym meczu. Gospodarze muszą ratować się przed spadkiem póki jest jeszcze na to czas a goście powinni chcieć powalczyć o awans na czołowe miejsca.
Liczba rożnych w ostatnich meczach z udziałem Rayo: 9, 12, 10, 17, 17, 10
Liczba rożnych w ostatnich meczach z udziałem Gijon: 9, 8, 12, 9, 12, 5
Rożnych co prawda nie można przewidzieć ale czysto statystycznie można przypuszczać, że i w tym meczu może paść ich sporo.
⛔100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Irlandia Płn, Premiership
Spotkanie: Glentoran - Linfield
Typ: Glentoran (+2) (EH)
Kurs:
1,40
Bukmacher ETOTO
Analiza:

Do tej pory gospodarze zajmują 4 miejsce ze zdobytymi 15 punktami w 8 meczach i bilansem 15:9. Goście 2 oczka wyżej 21 punktów w 9 spotkaniach z rewelacyjnym bilansem 17:2. Kursy mocno w stronę gości, ja jednak wybiorę przeciwną stronę, z dwubramkowym handi w stronę gospodarzy, którzy w meczach u siebie mają 3-1-1 i 11:7, w bramkach. Liczę, że przeciwstawią się Linfield z bilansem wyjazdowym 3-2-0 i aż 9:1, ale wynik zrobił im mecz z Warrenpoint i 5:0. Goście to zdecydowany faworyt, ale czy wygrają więcej niż 1 bramką. Wydaje mi się że nie zwłaszcza, że H2H bardzo łaskawe dla Glentoran w 5 ostatnich meczach 2-2-1, a do tego jedyna porażka w stosunku 1:0. Liczę na pozytywny mecz gospodarzy i porażkę max 1 bramką.
✅40

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, ligue2
Spotkanie: Sochaux - Metz
Typ: Metz
Kurs: 2.06
Bukmacher: lvbet
Analiza: Sochaux jest w kryzysie , przegrywaja mecz za meczem i ostatnio zremisowali z jedna z najgorszych druzyn Nancy. Metz aspiruje do powrotu do najwyzszej klasy rozgrywkowej we Francji. Ostatnio dwie porazki, jednak trafiali na dosc solidne ekipy. Przed tymi porażkami, wygrywali spotkania i prezentowali równa formę. Myślę, że zarówno w ataku jak i defensywie są po prostu lepsi od rywala i mam nadzieję, że dzisiaj to udowodnią. Muszą zdobywać punkty, bo rywale coraz bliżej.
✅106

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Piłka nożna - Niemcy, 2. Bundesli
Spotkanie: 1. FC Köln - MSV Duisburg
Typ: 2
Kurs: 7,6
Bukmacher: fortuna
Analiza: na szybkiego bo analizę piszę po zapodanniu składow nie inaczej , analiza dogłębna lol i pod względem tylko jednej osoby a mianowicie
Terodde S. FC Koeln 12 bramek w 7 meczach jak nie odpali to typ ma szanse wejść przyjezdni ostatnie miejcse w tabeli 2 pkt koln 19pkt ale wart ryzyka
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +9
maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Wenezuela - Primera Division - Cleasura
Godz: 23:00
Spotkanie: Caracas FC - Deportivo Táchira
Typ: Caracas FC
Kurs: 2.20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zapraszam do Wenezueli gdzie w tamtejszej Primera Division - Cleasura w 14 kolejce ligowej na Estadio Olímpico de la Universidad Central de Venezuela zmierzą się ze sobą o ligowe punkty miejscowe Caracas Fútbol Club a w gości przyjedzie zespół Deportivo Táchira Futbol Club.
Caracas FC w tej rundzie rozegrało 11 meczy w których zdobyło 17 punktów co daje 10 miejsce w tabeli ligowej natomiast Deportivo Táchira plasuje się na 4 pozycji w tabeli wenezuelskiej Primera Division - Cleasura ze zdobytymi 24 oczka w swoich 13 ligowych starciach.
Gospodarze u siebie 3 zwycięstwa, remis oraz 2 przegrane i bilans bramek 8-3 zaś goście na wyjazdach 4 wygrane, 2 remisy oraz porażka z bilansem bramkowym 7-2.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którym bardzo potrzebne są ligowe punkty gdyż oddala im się faza pucharowa a ich celem na pewno jest wejście do tej strefy i u siebie na pewno będą groźni dla grających dobrze w delegacjach rywali i moim zdaniem pokonają gości którzy się moim zdaniem trochę za pewnie w delegacjach poczuli.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom