>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.10.2016 (sobota)

Status
Zamknięty.
black-star 54,3K

black-star

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Maroko 1 (Botola Pro)
Spotkanie: Moghreb Tetouan - Chabab Atlas Khenifra
Godzina: 20:00
Typ: Over 3,5
Kurs: 5,05
Bukmacher: Oddsring
Analiza :
Więc tak: to początek sezonu. Faworytami są gospodarze, ale goście w tym sezonie w swoich dwóch spotkaniach nie przegrali. W przeszłości zdarzały się pomiędzy tymi drużynami wysokie bramkowe wyniki. Gospodarze wygrali u siebie trzy mecze z rzędu, potrafią więc na własnym terenie stanowić naprawdę spore zagrożenie dla przeciwników. Goście byli w końcówce poprzedniego sezonu naprawdę dobrym zespołem na wyjeździe, gdzie to przed ostatnią porażką mieli na swoim koncie serię 10 spotkań bez porażki z rzędu. Nie sądzę więc, żeby łatwo tutaj się poddali. Różnica punktowa pomiędzy drużynami wynosi zaledwie dwa oczka, każda z nich może więc sporo zyskać na dzisiejszej wygranej.
⛔100

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Irlandia Północna
Typ:
over 0,5 bramki w pierwsze 10&#39; meczu
Kurs:
3,50
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Irlandia Północna zmierzy się dziś w swoim drugim meczu z zespołem San Marino. Pierwszy zremisowali bezbramkowo z Reprezentacja Czech. Dziś czeka ich raczej łatwe zadanie do wykonania. Reprezentacja San Marino to drużyna z najniższej piłkarskiej półki. Bez odpowiedzi jak dla mnie pozostaje tylko wymiar kary, czyli ile bramek goście dziś stracą. Osobiście gram na over 0,5 bramki w pierwszych dziesięciu minutach. Mam nadzieję że gospodarze od początku przycisną gości, co wcale nie będzie takie trudne i piłka szybko wpadnie do siatki. Myślę że kurs jest warty ryzyka.
⛔100

shl-hokej 224

shl-hokej

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej
Godzina: 20:30
Spotkanie: Ambri - Lugano
Typ: -1.5 Lugano
Kurs: 3.25
Bukmacher: bet365
Analiza: Lugano dość przeciętnie rozpoczęło sezon na ligowych taflach, ale w tym zespole jest niezły potencjał. Falstart moim zdaniem podyktowanym był udziałem w CHL, do której ekipa musiała przygotować się dość wcześnie. Starcia z Tappara i Mancheim (wygrana grupa) a później jeszcze win z Plzenem tylko pokazuje, że Lugano ma potencjał. Dzisiaj liczę na odrobienie ligowych strat tym bardziej, że po drugiej stronie ligowy przeciętniak. Dodatkowo przemawia do mnie fakt, że gospodarze wygrali już 3 kolejne mecze przeciwko Lugano i liczę po prostu na przełamanie złej serii.
⛔100

G 13

goralek

Użytkownik
Dyscyplina: EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Godzina: 20:45
Spotkanie:polska-Dania
Typ: Dania over 1,5
Kurs: 2.90
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Zmierzymy się dziś z ekipą Dani która ma ambicje na zajęcie pierwszego miejsca w naszej grupie. Nie ma co ukrywać nasza obrona szwankuje, jeżeli Dania tylko wykorzysta nasze błędy w obronie strzeli te dwa gole. Bez wątpienia czeka nas emocjonujące spotkanie, nasi piłkarze przyzwyczaili już nas do mega nerwówek i myślę , że i dzisiaj trochę pokrzyczymy przed telewizorem :grin: Widzę tutaj wynik 2:2
✅190

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom