>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 8.10.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
Z 120

zawalski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Eliminacje EURO 2016
Godzina: 20:45
Spotkanie: Węgry - Wyspy Owcze
Typ: Węgry czyste konto? Tak
Kurs: 1,53
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Węgrzy z matematycznymi szansami na awans podejmują sensacyjnych pogromców Greków- Wyspy Owcze. Gospodarze jeżeli chodzi o grę defensywną w eliminacjach prezentują się przyzwoicie bo na 8 meczy stracili tylko 4 bramki. Do tego grając u siebie bramki stracili grając z rewelacją rozgrywek Irlandią Północną. Natomiast goście zaskoczyli wszystkich pokonując słabych Greków dwukrotnie, jednak jeżeli chodzi o ich wyjazdowe spotkania w eliminacjach to na 4 mecze gola udało im się zdobyć raz właśnie we wspomnianym meczu z Grecją. Do tego nie za dużo strzelają ale za to sporo tracą bramek, ich bilans to 5-12. Warto wspomnieć, że w pierwszym spotkaniu na Wyspach padł wynik 0-1 dla Węgrów. Dzisiaj spodziewam się podobnego scenariusza, ostatnie mecze z udziałem Wysp Owczych jako drużyny przyjezdnej kończyły się underowo. Węgrzy są zdecydowanym faworytem ale gradu bramek raczej nie zobaczymy dzisiaj z ich strony, myślę że 2-0 dla Madziarów to max co dzisiaj ugrają.
Powodzenia.
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaEliminacje EURO, Grupa D
Spotkanie: SzkocjaPolska
Typ: over 3.5
Kurs: 4.70
Buk: unibet
Godz. 20:45
Analiza:
W czwartkowy wieczór może się już wszystko wyjaśnić jeśli chodzi o losy w naszej grupie, nas najbardziej będzie oczywiście interesował nasz pojedynek że Szkotami w Glasgow.
Sprawa jest prosta Szkocja by liczyć się jeszcze w walce o awans musi to spotkanie wygrać, to już jest wielki argument za bramkami w tym starciu. Nawet zwycięstwo może oznacza dla nich koniec eliminacji w przypadku wygranej Irlandii z Niemcami ale tym sobie głowy nie zawracają najpierw muszą zrobić swoje. Na pewno mocnym punktem tego zespołu jest atak szczególnie przed własną publicznością nie mają lęku by zagrać odważną piłkę, wygrali tutaj trzy spotkania przegrywając tylko z Niemcami gdzie i tak strzelili dwie bramki. Fletcher, Naismith, Maloney to na pewno trójka która w naszych szeregach będzie robiła wiele zamieszania. Szkoci sami są sobie winni sytuacji w tej grupie a wszystko za sprawę porażki z Gruzją na wyjeździe. Od początku eliminacji źle wyglądali w defensywie nawet Gibraltar potrafił ich zaskoczyć zrozumiał bym jeśli byłaby by to bramka przy wysokim prowadzenie ale to była bramka wyrównująca wówczas wynik na 1:1.
Muszę przyznać że nasza Reprezentacja zrobiła duży progres w swojej grze za kadencji Nawałki, dalej nie rozwiązaliśmy problemów w grze defensywnej która jest nadal naszym mankamentem szczególnie z mocnymi rywalami. Jednak wykorzystanie potencjału ofensywnego który mamy naprawdę ogromny pozwoliło nam do tej pory zagrać bardzo dobre eliminacje. Wiadomo było że będzie to wyrównana i ciężka grupa zresztą z jedną porażką na koncie nie jesteśmy niczego pewni a to wiele mówi. Ofensywnie naprawdę wyglądamy bardzo dobrze w każdym spotkaniu tych eliminacji naprawdę mieliśmy dużą łatwość w dochodzeniu do sytuacji bramkowych nawet w ostatnim starciu z Niemcami na wyjeździe tych sytuacji było bardzo dużo a co najważniejszy nie było w tym przypadku tylko pomysł którego mam nadzieję że nie zatracili. Wszyscy nasi gracze ofensywni są w bardzo dobrej formie oczywiście na czele z Lewandowskim który strzela jak na zawołanie. Jedno jest pewne że będzie dziś pod szczególną opieką ale to może i dobrze bo skupiając się na nim Milik, Błaszczykowski będą mieli więcej miejsca.
Będzie to ostry mecz tego jestem pewien, dużo walki to też pewniak ale moim zdaniem nie przeszkodzi to w wielu stwarzaniu wielu sytuacji bramkowych bo jak wspominałem w tych eliminacjach najsłabszą formacją obu ekip jest defensywa co pokazało także pierwsze starcie z Warszawie. Stałe fragmenty gry których będzie tutaj sporo to też okazja do sytuacji bramkowych. No i jak wspomniałem sytuacja w tabeli od początku moim zdaniem sprawi że będzie to otwarty mecz.
✅ 370

plocczanin 70

plocczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje do ME U-19
Godzina: 14:30
Spotkanie: Serbia U19 - Estonia U19 (Teren Neutralny)
Typ: Over 2,5 gola w meczu
Kurs: 1.95
Analiza: W tym typie widzę naprawdę duże value. Już dziś oba zespoły rozpoczną walkę o awans na Mistrzostwa Europy do lat 19. Ten, kto choć trochę obserwuje poczynania młodych graczy z Bałkanów, może z łatwością stwierdzić, że lubią sobie postrzelać. Sądzę, że nie inaczej będzie w starciu z Estończykami, których znacznie przewyższają umiejętnościami.
W ostatnich pięciu spotkaniach z udziałem Serbów aż czterokrotnie padały co najmniej trzy gole. Ba, sami Serbowie potrafili wówczas nazdobywać aż 13 bramek, w tym sześć przeciwko Chorwatom. Co prawda to były mecze towarzyskie, lecz grzechem byłoby nie pokusić się o postawienie takiego zakładu.
Myślę, że obie drużyny mogą strzelić gola, ale w efekcie Serbia zademonstruje swoją wielką moc. Prognozuję, że mecz skończy się w okolicach wyniku 3:0/3:1.
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +5
shop 504

shop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - liga szwecka (SHL)
Godzina: 19.00
Spotkanie: Brynas - Lulea
Typ: 1
Kurs: 2.35
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Witam wszystkich.Choc pisze po raz pierwszy to obserwuje forum od dluzszego czasu.Ale przejdzmy do konkretow. Wybralem mecz hokeja ligi szweckiej, gdzie zmierzy sie druzyna brynas zajmujaca 4 miejsce, z druzyna lulea zajmujaca 12 miejsca. Druzyna brynas jest druzyna wlasnego lodowiska. Wygrywa u siebie w tym sezonie wszystko jak leci, natomiast lulei idzie w lidze slabo .Ostatnie wyniki na lodowisku w brynas: 2-0 , 7-2 , 3-1, 3-2 , 3-1 .
⛔ 100

harrods24 93

harrods24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje EURO
Spotkanie: Szkocja - Polska
Typ: Obie druzyny strzela - TAK
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Bardzo wazny mecz dla obu ekip ,z jednej strony Szkocja ktora wciaz ma teoretyczne szanse na awans ,ale tylko po zwyciestwie z Polska beda mogli liczyc sie w walce o miejsce barazowe. Jezeli chodzi o nasza reprezentacje to wiemy ,ze Nawalka chcialby juz dzisiaj zapewnic sobie awans na Euro i na luzie podejsc do spotkania z Irlandia.

Na narodowym mecz zakonczyl sie wynikiem 2:2 i mysle ,ze dzis moze byc podobnie ,tym bardziej ,ze Szkoci ktorzy we wrzesniu przegrywajac z Niemcami ,byli im w stanie strzelic 2 gole dzisiaj nie odpuszcza i beda atakowac. My zas mamy Lewego ,ktory jest w swietnej formie strzeleckiej i wierze ,ze dzis podtrzyma swoja passe i poprowadzi nasza druzyne do zwyciestwa w tym spotkaniu! Powodzenia!
✅ 100

lammpard 40

lammpard

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Eliminacje EURO 2016
Spotkanie: Węgry - Wyspy Owcze
Typ: 1 i U2,5
Kurs: 2.75
Analiza:
Eliminacje do Euro 2016 zbliżają się do finiszu i na dzisiaj właśnie z tych rozgrywek wybrałem mecz Węgry z Wyspami Owczymi. Stawiam tu na gospodarzy i poniżej 2,5 goli, ponieważ jest to dosyć realne do osiągnięcia.
Do rzeczy Węgrzy w 8 meczach eliminacyjnych zdobyli zaledwie 6 bramek, co pokazuje, że nie mają silnego ataku, który mógłby sforsować kilkakrotnie defensywę gości. Gospodarze mają także dobrą defensywę, która w eliminacjach straciła zaledwie 4 bramki i myślę, że nie dadzą reprezentacji Wysp Owczych na rozwinięcie skrzydeł.
Co do reprezentacji Wysp Owczych to w 4 meczach wyjazdowych odnieśli 3 porażki 1:0, 1:0 i 2:0 oraz znakomite z ich perspektywy zwycięstwo nad słabiutką Grecją 1:0.
W pierwszym meczu między tymi zespołami padł wynik 1:0 dla Węgrów i ich ten wynik w pełni usatysfakcjonuje i w tym spotkaniu.
⛔ 100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia U19
Spotkanie: Valerenga U19 v Strommen U19
Typ: over4.5
Kurs: 1.90
Godzina: 20:15
Mam to! Spodziewałem się over5.5 a tu jest smaczna linia over4.5.
Vice lider podejmuje ostatnią drużynę.
Valerenga (15-7-3) bilans goli 64-31 w 25 spotkaniach, co daje 3.8 gola na mecz. Wyniki z września i października:
3-1, 1-1 z liderem, 4-2, 6-1 i ostatnio 3-2.
Zaczęli sporo strzelać bramek a jak widać również czystego konta nie utrzymują.
Strommen (4-5-16) bilans goli 48-87 w 25 spotkaniach, co daje 5.4 gola na mecz. Wyniki z września i października:
3-3, 0-5, 6-3, 2-3, 2-10 i ostatnio 3-4. Piękne rezultaty, najgorsza defensywa w lidze ale co ciekawe sporo też strzelają jak na ostatni zespół, honorowe trafienie dzisiaj jak najbardziej możliwe.
W pierwszym meczu Valerenga wygrała na wyjeździe ze Strommen 4-2.
Dzisiaj spodziewam się wysokiej wygranej gospodarza, powinno być sporo goli nawet więcej niż 5. Na live raczej nie będzie kiedy śledzić bo wiadomo jaki mecz dzisiaj o 20:45.
Polecam ten over, może nie będzie kosmicznego 0-15 jak wczoraj ale jest spora szansa na wysoki rezultat.
⛔ 100

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Typ: Gosp over 1.5
Kurs: 3.25
Analiza:
Wszystko powiedziane zostało na ten temat, mówiliście dużo o formie Polaków ale nikt nie wspomniał o formie Szkotów którzy grają naprawdę dobry i szybki futbol, potrafią jednym dwoma podaniami zrobić bardzo fajną akcję skrzydłem, nie oddadzą nam tego meczu to pewne ja nie widzę tutaj wysokiej wygranej naszych. Pewnie zostane zbrukany za typ antypatriotyczny. Jak się ukazuje w prasie Szkoci ruszą na nas mocno mogą zostać skontrowani ale to jeszcze bardziej otworzy mecz. Do tego ich mocnym punktem są stałe fragmenty gry. Polacy grają bardzo w kratkę, beznadziejny mecz z Irlandia cudem wyciągnięty remis. Należy też przypomnieć mecz z Niemcami w którym dopóki Grosicki nie podał lewemu to graliśmy kiepsko, pierwsze 5 minut dobrze, pózniej 30 kiepsko, a później po bramce weszliśmy na dobre tory. Zobaczymy jak to będzie dzisiaj.
✅ 225

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid_m 218

dawid_m

Użytkownik
Dyscylina: Eliminacje ME 2016
Godzina 20:45
Typ: G. Krychowiak - otrzyma żółtą kartkę
Kurs: 2.60 / Betsson
Analiza:
Jak masówka to masówka. Wyniku dzisiejszego spotkania nie sposób przewidzieć, niby Nasi sprawują się coraz lepiej, do tego superstrzelec Lewandowski, ale rozum podpowiada - jesteśmy na wyjeździe, i to nie Bayern lecz nasza reprezentacja... Fakt faktem jestem patriotą i postawię tą stówę na wygraną Naszych, ale to bardziej kupon pod piwo do meczu... Jedno jest pewne - naszym głównym pretendentem do zółtej kartki jest Grzesio. W poprzednim sezonie, aż 13 kartek mówi samo za siebie. W tym dopiero 3 w tym jedna 5 dni temu... dziś nie gramy o złote kalesony, aspiracje mamy poważne. Na pewno cała drużyna da z siebie 120%. Dlatego myślę, że nasz wzorowy pomocnik pokaże się ze swojej &#39;najlepszej&#39; strony. Powodzenia ! ????
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +4
tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Typ: 1
Kurs: 2.90
Analiza
Widzę że prawie wszyscy typują wygraną naszych, sam bym chciał żeby wygrali ale niestety bukmacherka rządzi się swoimi prawami więc trzeba na to spojrzeć trzeźwym okiem, wszyscy się zachwycają ostatnimi wyczynami Roberta Lewandowskiego ale chyba zapomnieliście że zrobił to w Bayernie
czyli jednej z najlepszych drużyn świata i tam dużą role przy jego bramkach wykonali jego koledzy z drużyny, dostaje tam mnóstwo piłek więc ma i więcej szans, a pamiętacie chyba jak to było wcześniej w reprezentacji gdzie musiał się sam cofać by wogóle rozegrać jakaś akcje więc własnie sam Robert nic tu nie zdziała nawet jeśli jest &quot;w gazie&quot; a przecież piłka to gra drużynowa,drugim napastnikiem który najprawdopodobniej zacznie od pierwszej minuty będzie Arkadiusz Milik który powiedzmy siebie nie zachwyca formą i jest cieniem siebie z poprzedniego sezonu , przydało by mu się jeden dobry mecz na przełamanie a szczerze wątpie by to dzisiaj nastąpiło, sądzę że ten mecz bedzie meczem underowym a jak już się mamy spodziewać bramek to raczej ze strony Szkocji gdzie Szkoci lubią grać skrzydłami a u nas szczerze powiedziawszy lewy i prawy obrońca to raczej słabsze strony reprezentacji, za duże boom medialne jest wokoł reprezentacji pewnie czują na sobie presje a nasza reprezentacjia w tym roku nie wygrała jeszcze na wyjeździe.
⛔ 100

kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis WTA - DEBEL: Beijing (Chiny), twarda
Godzina: 15:00
Spotkanie: Babos/Mladenovic - Liang/Wang
Typ: 2
Kurs: 4
Bukmacher: unibet
Analiza:
Zzdecydowanymi faworytkami w tym meczu wedlug bukmacherow jest para Babos/Mladenovic. Jednak ja dzisiaj upatruje w tym typie niespodzianke. Kursy na to spotkanie jak dla mnie sa nieco przesadzone. Babos/Mladenovic graja strasznie w kratke mecze wygrane przeplataja porazkami. Zupelnie inaczej jest z para Liang/Wang w Beijing zagraly 2 dobre mecze i pokonaly Bencic/Strycova i wczoraj sensacyjnie odprawily bardzo dobra pare deblowa, a mianowicie Garcia/Srebotnik. Od stanu 2:5 potrafily wyciagnac seta i wygrac go w tie breaku. Mysle, ze z meczu na mecz zawodniczki sie coraz lepiej rozumieja i ich zgranie juz wyglada dosc dobrze. Po takim kursie naprawde warto zagrac dlatego bez wahania gram na Liang/Wang. Powodzenia
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +10
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: El ME
Spotkanie: Irlandia Północna - Grecja
Typ: X/1
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie numer 9 w grupie F eliminacji do Mistrzostw Europy. Zmierzą się Irlandia Północna i Grecja. Zapowiada się nudny mecz, przynajmniej od początku. Kursy na under 2.5 wynoszą już 1.30. Nie wiem czy czasem nie byłoby warto skontrować, ale wszyscy grają tu że za wiele bramek nie padnie, a i 0-0 jest możliwe. Ze składu Irlandii wypadł choćby Lafferty czy Bairds, więc siła ofensywna jest mniejsza i to też skłania ku opcji nudnego meczu. Gospodarzom wystarczą 2 pkty by awansować i tutaj juz mogą zaklepać sobie awans wygrywając. Goście... pomińmy. Brak trenera, brak drużyny. Bardzo słabo grają od dawna. Przegrali nawet z Wyspami Owczymi dwumecz, a liczba strzelonych goli zatrzymała się na dwóch. Skłaniam się ku gospodarzom ale po bardzo fatalnym meczu, moze wymęczone 1-0.
⛔ 100

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, towarzyskie
Godzina: 18:00
Spotkanie: Monza - AC Milan
Typ: over 2.5
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Czekałem, czekałem, aż się doczekałem ???? Wreszcie buki odważyły się i wystawiły kursy na over/under bramkowy w tym spotkaniu.
Mihajlović notuje jak dotąd najgorszy start spośród ostatnich pięciu trenerów Rossonerich, jest nawet gorszy od Inzaghiego. Czego należy się spodziewać po tym meczu? No właśnie, bramek. Kibicom Milanu wyczerpała się już cierpliwość, dlatego towarzyskie spotkanie może być pewnego rodzaju odkuciem się za ostatnie wyniki, tym bardziej, że najbliższe spotkania ligowe nie należą do łatwych. Oczywiście skład Milanu nie będzie oszałamiający, brak dwunastu zawodników powołanych na różnorakie zgrupowania reprezentacyjne. Dlatego zobaczymy XI złożoną ze zmienników, graczy powracających po kontuzjach, graczy Primavery. W bramce będzie Abbiati, powołany został również Diego Lopez. Defensywa to połączenie doświadczenia i młodości. W pomocy wielki powrót De Jonga. W ataku m.in. Luiz Adriano. Co ciekawe, w pomocy ma później zagrać &#39;syn marnotrawny&#39; Kevin-Prince Boateng. Nawet rezerwowy skład Milanu jest moim zdaniem dużo lepszy niż Monzy, co więcej, Monza z pewnością nie wyjdzie pierwszą XI, a gracze będą się oszczędzać na ligowe starcia.
Mecze Milanu z Monzą to tradycja, wywodzi się stąd bowiem Adriano Galliani, działacz piłkarski, obecnie dyrektor generalny Milanu. Jak już wspomniałem, gospodarze skupieni są przede wszystkim na następnym ligowym spotkaniu z Ciliverghe (Serie D). Zespół był wielokrotnie przebudowywany, zmieniał właścicieli, tak więc nie w głowie im mecze towarzyskie, a ich główny cel to powrót do wyższej ligi.
✅ 55

Otrzymane punkty reputacji: +8
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El.ME
Godzina: 20.45
Typ: Polska wygra i w meczu padnie więcej niż 2.5gola
Kurs: 4.75
Analiza:
Dzisiejszego wieczoru dojdzie do bardzo ważnego spotkania z udziałem naszej reprezentacji. Podopiecznie Adama Nawałki zmierzą się na wyjeździe ze Szkotami. Mój typ na to spotkanie to wygrana Polski przy jednoczesnej sumie bramek powyżej 2.5. W mojej opinii Polacy wygrają to spotkanie, obecnie mamy silny zespół z zawodnikami europejskiejgo bądź nawet światowego formatu. Co ważne nasi reprezentanci grają w swoich klubach - Lewy, Milik, Kuba, Krychowiak obecnie są podstawowymi zawodnikami swoich drużyn. Dzisiejsze zwycięstwo na 100% da nam co najmniej miejsce barażowe a przy bardzo prawdopodobnej stracie punktów przez Irlandie awans na Euro. Myślę, że Adam Nawałka dobrze przygotuje naszej zespół i osiągniemy kolejny bdb wynik. Jeśli mamy wygrać to w mojej opinii to bardzo trudnym, wyrównanym spotkaniu. Bramka Szkotów jest bardzo prawdopodobna, typuje dokładny wynik 2-1/3-1 dlatego stawiam na taki zakład.
⛔ 100

hohlik 3,8K

hohlik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Rosja
Godzina: 17:00
Spotkanie: Syzran-2003 - Zenit Izhevsk
Typ: x
Kurs: 3,15
Bukmacher: Betathome
Analiza:
Przeglądając dzisiejsze statystyki wpadł mi w oko mecz ligi Rosyjskiej, PFL, Ural-Povolzhye pomiędzy Syzran-2003 - Zenit Izhevsk. Nie ukrywam, że nie znam sie na tej lidze, ale nie mogę przejść obojętnie obok takich statystyk. Po 13 kolejkach drużyna gości zajmuje drugie miejsce w tabeli, natomiast gospodarze plasują się na 6 miejscu, najważniejsze jest jednak to iż te drużyny te grały ze sobą w sumie 9 razy i aż 7 razy padał wynik remisowy. Dodam jeszcze, że często padał dokładny wynik 1:1, ale ja pozostaje przy czystym remisie w tym spotkaniu. Polecam ten typ! ????
⛔ 100

pioter447 7

pioter447

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna - Azja Kwalifikacje MŚ
Spotkanie: Kuwejt - Korea Płd.
Godzina:16:55
Typ: Korea Płd (-1) -handicap
Kurs:2,75
Bukmacher:Bet365
Analiza:
Witam widzę że wszyscy się skupili na spotkaniach eliminacyjnych do Euro szczególnie mecz Polaków,ja w przeciwieństwie będe orginalny i znalazłem coś bardziej ciekawszego przynajmniej dla mnie ,chodzi tu o ostatnie spotkanie kwalifikacyjne do Mistrzostw Swiata w piłce nożnej z tym że na innym kontynencie.Decydujący mecz w grupie G pomiędzy Kuwejtem a Korea Płd ,obie drużyny mają po 9pkt. z tym że bezpośrednio wchodzi jedynie tylko jedna a drużyna z drugiego miejsca będzie walczyła o awans z drużynami z 2 miejsc w innych grupach z 8 drużyn wejdzie 4. Sądze że Koreanczycy są lepszą drużyną i będą zapewne chcieli wygrać pewnie ten mecz stąd ten handicap -1 gola . W meczach w tej grupie Korea wygrała z Libanem 0-3 i z Laosem 8-0 gdzie Kuwejt z Libanem wygrał jedynie 0-1 z tym że na wyjeżdzie a a Laosem 0-2 jedynie w pierwszym meczu Korea się niepopisała bo wygrała jedynie 0-2 na wyjeżdzie nawet nieznam tego kraju ale mogę napisać Myanmar,a wporównaniu Kuwejt ich sklepał 9-0 . Co do pojedynków bezpośrednich między tymi zespołami to Korea była zawsze górą przynajmniej w ostatnich 5 latach , 2 razy Korea wygrała ostatnio w styczniu tego roku w Pucharze Azji 0-1 2012 r. , 2-0 w 2011 i remis 2011 1-1.
Handicap na potrzeby konkursu wystawiłem pewniejszym typem jest normalne obstawienie na Koree po kursie 1,7
P.S. Jeśli pomogłem Ci wygrać wciśnij (+dzięki)
⛔ 100

jeefo 14,7K

jeefo

Użytkownik
Dyscyplina: EUROPA: Euro - Kwalifikacje
Spotkanie: Pólnocna Irlandia - Grecja
Typ: Połowa/Koniec 2/X
Kurs: 11,21
Bukmacher: Bet_at_home
Analiza:
Witam,dziś Irlandczycy z Północy stoją przed wielką szansą na awans do przyszłorocznych ME i pewnie zrobia wszystko aby dzis zapewnic sobie awans na swoim terenie,jeśli chodzi o Greków to te eliminacje przegrali z kretesem(porażki z Wyspami Owczymi!)pozostało im tylko walczyc o honor i sympatie swoich kibiców.Cos mi sie wydaje ze za bardzo Irlandczycy na dmuchali balon i Grecy ich pokarają bramką do przerwy a ich samych stac będzie jedynie na bramke dającą remis .Mój osobisty typ na ten mecz to 1:1
⛔ 100

W 0

woodyallen69

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro 2016 Kwalifikacje
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Rumunia - Finlandia
Typ:
Handicap (0-1)
Kurs: 3.60
Bukmacher:
Betsafe
Analiza:
Za tym typem przemawia żelazna obrona Rumunów, nie sądzę, aby stracili jakiekolwiek bramki. Finlandia natomiast nie gra o nic, zagrała słabo wcześniejsze mecze. Między tymi drużynami wszystkie mecze bezpośrednie wygrywała Rumunia. Myślę, że Rumunia zagra dobrze w obronie i na pewno będzie miała sytuację bramkowe, 1:0 brałbym w ciemno, ale dlaczego mieliby nie strzelić 1 czy 2 bramek więcej?
⛔ 100

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro 2016 Kwalifikacje
Spotkanie: Albania - Serbia (czerwona kartka w meczu)
Typ: Tak
Kurs: 2,20
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Upsss, zastanawiam się w ogóle czy ten mecz powinien się odbyć?
Już pierwszy mecz zakończył się w skandalem i to ..... po 41 minutach gry. Źródłem tego co działo się na boisku a co ze sportem miało niewiele wspólnego był dron, do którego przymocowana była albańska flaga . Reprezentant Serbii, Stefan Mitrović zerwał flagę, co tylko zaogniło sytuację na boisku, co było dalej wszyscy doskonale wiemy....
W wyniku zajścia reprezentacja Serbii straciła praktycznie jakiekolwiek szanse na awans, przez co pozostaje jej walczyć tylko o honor. Serbom może nie chodzić nawet o końcowy rezultat meczu, ale o zemstę za konsekwencje pierwszego meczu, które według nich są krzywdzące. . Znając bałkański charakter spodziewam się ostrej gry, a reprezentanci obu krajów jak mniemam nie będą się wzajemnie oszczędzać.
Z uwagi na &quot;polityczną otoczkę&quot; meczu skłaniam się ku temu, że reprezentanci Albanii i Serbii mogą skupić się wieczorem bardziej na nogach przeciwników niż na piłce. Tym samym włoski arbiter (N. Rizzoli) powinien być zmuszony pokazać czerwoną kartkę albo w wyniku drugiej żółtej kartki dla tego samego zawodnika, albo brutalnego faulu czy też prowokacji.
Nie przytocze żadnych statystyk, poniewaz uwazam że nie mają one tu żadnego znaczenia. Obawy mam przede wszystkim o to czy mecz potrwa pełne 90 minut, jesli to sie uda to myslę że jest ogromna szansa by typ wszedł.
Jak będzie, zobaczymy...
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaEliminacje EURO, Grupa D
Spotkanie: SzkocjaPolska
Typ: Polska win i bts
Kurs: 5.0
Buk: expekt
Godz. 20:45
Analiza:
Dziś bardzo dużo typów na Polskę, większość optymistycznie patrzy na dzisiejszy wynik i ja również skłaniam się ku wygranej Biało-Czerwonych. Polacy strzelali gole we wszystkich dotychczasowych meczach eliminacyjnych i uważam, że dziś również pokonamy bramkarzy Szkotów minimum dwa razy. Martwi mnie tylko gra obronna naszych graczy dlatego zagram że gospodarze coś ustrzelą.
Forma Lewandowskiego nie jest przypadkowa i nie rusza mnie gadanie w szkockich mediach, że Robert będzie pilnowany przez 90min i odcięty od podać w 100%. Taki klasowy zawodnik zawsze znajdzie lukę, którą wykorzysta bez wahania. Obrońcy szkoccy nie są w stanie upilnować Lewego, który strzela gole w nieprawdopodobnych ilościach. Stawiam na 3-1 dla przyjezdnych, a także na wygraną Niemieci nasz dzisiejszy awans. Do boju Polsko! Pozdrawiam
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom