>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.09.2018 (sobota)

Status
Zamknięty.
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej - Liga Mistrzów
Godzina: 18:00
Spotkanie: IFK Helsinki - GKS Tychy
Typ: handicap 1 (-3.5)
Kurs: 1,75
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Tabela przed tym spotkaniem wygląda tak:

Tychy to zdecydowanie najsłabszy zespół tej grupy. Gospodarze z kolei jeśli marzą o awansie z grupy to, to spotkanie muszą wygrać i w meczach przeciwko szwedzkiemu Skelleftea też muszą zwyciężyć. Najłatwiejsze z tych zadań to jest to dzisiejsze, wygrana z Tychami, bo to tutaj nie ulega wątpliwości a pytanie brzmi tylko w jakich rozmiarach ? Ja tutaj wybieram zwycięstwo IFK Helsinki różnicą minimum 4 goli, myślę, że stać ich na taką wygraną i pokrycie tego handicapa. W pierwszym meczu pomiędzy tymi zespołami w Tychach wygrał zespół z Finlandii 5-3 oddając w całym spotkaniu 35 strzałów przy 23 strzałach GKS-u. Dzisiaj na lodowisku w Helsinkach polski zespół czeka jeszcze trudniejsze zadanie i wątpię, że będą w stanie nawiązać tutaj równą walkę. Liga fińska jest zdecydowanie mocniejsza od naszej rodzimej. IFK po nieoczekiwanej porażce w czwartek u siebie z Bolzano myślę, że będzie mocno podrażniona i dziś to pokaże w swojej grze.
⛔100

G 211

gremik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia-League One
Godzina: 16:00
Spotkanie: Charlton-Wycombe
Typ: 1/+1,5
Kurs: 2,52
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Witam.Dziś wziąłem na warsztat brytyjską 3 ligę ,drużyna Charlton jest mi bliższa ponieważ próbowali bądź nadal próbują odzyskać formę nasi zawodnicy,w tamtym sezonie Żyro Michał teraz obrońca Arsenalu Krystian Bielik ,który po wypożyczeniu z Arsenalu grał we wszystkich ligowych spotkaniach drużyny Charlton.Charlton na 3 mecze u siebie :zwycięstwo,remis i porażka,statystycznie teraz powinno być zwycięstwo,a Wycombe porażka ,remis i zwycięstwo więc czas na porażkę,Patrząc na doświadczenie też drużyna Charlton gra dłużej w wyższej klasie rozgrywkowej i to też powinno być ich atutem ,mają chyba też większą motywacje i myślę że chcieliby grać szczebel wyżej.Moim zdaniem skończy się wynikiem 2:0,bądź 2:1 dla Charlton.Dziękuję.Szczęśliwej soboty życzę.
✅152

Otrzymane punkty reputacji: +8
C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Anglia - Hiszpania
Typ: 1
Kurs: 2,80
Godz: 20:45
Bukmacher: Totolotek
Wczoraj było dość blisko udanego typu, ale przez nieodpowiedzialne zachowanie Błaszczykowskiego skończyło się zwrotem. Dziś znów idę w underdoga, choć tym razem nie jest on tak wyraźny, bo kursy na mecz Anglików z Hiszpanami dość wyrównane. Anglia ma za sobą całkiem udany turniej w Rosji i widać, że w tej kadrze wszystko idzie ku dobremu. Anglicy trafili na ciekawe pokolenie zawodników, a największą zmianą względem poprzednich lat jest chyba ta słynna atmosfera. Wreszcie nie słyszy się o konfliktach wokół tej drużyny. Hiszpanie są na innym etapie. Nowy selekcjoner, nowy pomysł na grę, ale też momentami zaskakujące powołania i sporo krytyki w hiszpańskich mediach. Dodatkowo mecz na Wembley to moim zdaniem kurs na Anglię całkiem odpowiedni.
⛔100

sajmon654 1,2K

sajmon654

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - European Tour
Godzina: 14:00
Spotkanie: Dave Chisnall - John Rowby Rodriguez
Typ: Dave Chisnal więcej maxów (180&#39;s)
Kurs: 1.68
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Druga runda kolejnej edycji European Tour - wczoraj mega dramat, jeśli chodzi i faworytów - dziś mam nadzieję będziemy już świadkami dobrej gry z ich udziałem. Jednak nie typuję zwycięzcę meczu, a zwycięzcę w ilości maxów. Dokładniej - Dave Chisnall musi rzucić więcej od swojego rywala, a gra z nikim innym jak Rodriguezem. Zawodnik mało znany, poza topową 30, także jego szanse na wygraną są małe. Do tego mało okazji może mieć do zdobywania tych 180&#39;s. Chisnall dla mnie w tym aspekcie jest mistrzem, na każdym większym turnieju rzuca bardzo bardzo dużo tego i pomimo odpadnięcia np. w ćwierćfinale zawsze na koniec turnieju znajduje się w czołówce, jeśli chodzi o ilość maxów. W bezpośrednich spotkaniach z Davem na normalnym poziomie konkurować może chyba tylko MVG, Corss, Anderson i Smith w maxach. Kurs bardzo wysoki jak na taki zakład, a więc warto w niego iść. Powodzenia!
✅68

stefek91 311

stefek91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna: Liga Narodów
Typ: Under 2.5 bramki
Kurs: 1,66
Witam. Idę dzisiaj tutaj w stronę underu. Obie drużyny z ogromnym potencjałem ofensywnym, ze świetnymi napastnikami itd., ale... Mimo, że każdy z trenerów reprezentacyjnych jak jeden mąż deklaruje, iż Liga Narodów UEFA jest dla nich bardzo ważnym sprawdzianem, są to prestiżowe rozgrywki zrzeszające najlepsze drużyny z poszczególnych krajów, że chcą te rozgrywki wygrać itp. wyczuwam w tych słowach lekką kurtuazję. Gdzie bowiem mają ci trenerzy szukać i próbować innych rozwiązań jak nie właśnie tutaj? Meczy czysto towarzyskich jest jeszcze mniej i z całym szacunkiem do Ligi Narodów - nie będzie to w tym momencie priorytet selekcjonerów. Poszczególne kadry borykają się z mniejszymi lub większymi problemami personalnymi i trzeba próbować i szukać innych, nowych, lepszych rozwiązań. Oba zespoły strzelały i traciły sporo bramek na mundialu, ale nie można porównywać poziomu zaangażowania na najważniejszym turnieju świata z LN. Myślę, że oba zespoły wyjdą w optymalnych składach, ale trenerzy będą chcieli wypróbować inne rozwiązania szczególnie na tle silnego rywala. Mecz Francuzów z Niemcami pokazał ile szachów taktycznych jest w takich spotkaniach. Do tego dochodzą bezpośrednie pojedynki obu zespołów. Ostatnie wyniki to: 2:2, 2:0, 1:0, 2:0, 0:1. Patrząc po kursach bukmacherzy są chyba podobnego zdania co ja. Życzę powodzenia.
⛔100

jozzy22 717,1K

jozzy22

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ITF Montreux
Godzina: 15:30
Spotkanie : Duque-Marino M. - Świątek I.
Typ : Duque-Marino M.
Kurs : 3.25
Bukmacher : fortuna
Analiza:
Jak zwykle rozterka gdy gra ktoś z Polski ale jednak pogram.
Iga świetnie pogrywa odkąd zgarnęła juniorski Wimbledon.Bukmacherzy wystawiają na nią kursy jakby już była mistrzynią WTA. Dziś jednak próbuje pograć przeciw.Iga od dłuższego czasu gra i wygrywa.Już wczoraj miała problemy z postrachem Agi z Wimbledonu.Dziś trafia na zawodniczke zdecydowanie mocniejszą z którą całkiem niedawno sie spotykała(porażka i zwycięstwo).
Dodatkowo mecz na mączce co sprawia,że jednak jak dla mnie daje to trochę wiecej szans Kolumbijce.
Kurs fajny więc myśle,że warto pograć
⛔100

A 15,7K

aneta96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów UEFA
Godzina: 20:45
Typ: Najwięcej rzutów rożnych - Anglia
Kurs: 1,96

Bukmacher: unibet
Analiza: W dzisiejszym spotkaniu Ligi Narodów stawiam, że Anglia zdobędzie więcej rzutów rożnych od Hiszpanii.

Statystyki rzutów rożnych Anglii:
Belgia-Anglia 4-5
Chorwacja-Anglia 5-3
Szwecja-Anglia 1-6
Kolumbia-Anglia 2-7
Anglia- Belgia 7-2
Anglia-Panama 3-2
Tunezja-Anglia 7
Jak widać Anglia tylko raz przegrała w rzutach rożnych na Mś
U Hiszpanów wyglądało to następująco
Hiszpania-Rosja 6-4
Hiszpania-Maroko 7-1
Iran-Hiszpania 2-6
Portugalia-Hiszpania 4-5
Hiszpania wygrała 4 mecze jeśli chodzi o rzuty rożne.
W dzisiejszym spotkaniu może być mała rożnica jeśli chodzi o rzuty rożne, ale ja stawiam na Anglie ponieważ w ostatnim spotkaniu miedzy tymi drużynami właśnie wygrala Anglia stosunkiem 5-4
Pozatym grają u siebie i może być to kolejny atut.
Powodzenia
✅96

Otrzymane punkty reputacji: +1
gbpl 76

gbpl

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ITF Montreux
Godzina: 15:30
Spotkanie : Duque-Marino M. - Świątek I.
Typ: Duque-Marino M wygra seta
Kurs: 1.98
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Kolega wyżej opisał bardzo dobrze to spotkanie, to nie będę rozpisywał się dodatkowo po co czytać coś dwa razy. Iga od czasu Wimbledonu wygląda dobrze, ale Kolumbijka nie jest wygodną rywalką. Zastanawiałem się jeszcze nad typem na 3 sety, bo dużo będzie zależeć od tego jak Świątek będzie serwować. Powodzonka
⛔100

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: piłka nożna, Chorwacja, 1 HNL, runda 4., mecz zaległy
Spotkanie: NK Slaven Belupo Koprivnica - NK Inter Zapreśić
Godzina: 17:30
Typ: over 2,5 gola w meczu
Kurs: 1,95
Bukmacher: E-TOTO
Analiza: stadion w Koprivnicy liczy 4.000 miejsc, jest najmniejszy w tej lidze. W pierwszym meczu w tym sezonie było 2.200 widzów, obecnie jest to 6. publika w 10. drużynowej lidze. W porze meczu będzie częściowe zachmurzenie, bez opadów, wiatr 10 km/h, temperatura wyniesie 24&#39;C.
Tabela (10 zespołów):
7. Koprivnica
5 0-4-1 br. 7:8, w domu 1 0-1-0 br. 1:1,
8. Zapreśić
5 2-1-2 br. 8:12, wyjazd 3 1-0-2 br. 3:10.
Forma:
Koprivnica
trwa seria 2 remisów i 5 meczy bez zwycięstwa, w każdym meczu zdobyli i stracili bramkę.
Zapreśić: trwa seria 3. meczy bez porażki 2-1-0 br. 8:4. W każdym zdobyli 2 lub 3 bramki, w jednym bramki nie stracili.
H2H: w latach 2003-2018 rozegrano 45 meczy 17-14-14 br. 64:51, w Koprivnicy 20 12-6-2 br. 41:18.

Kadra Koprivnica: liczy 25 graczy, 7 obcych, warta jest 6,75 mln. euro, średnio zawodnik wart jest 270 tys. euro. Nie zagrają: obrońca Goda, pomocnik Puclin i napastnik Doleżal, razem 1,05 mln. euro. Dwaj pierwsi to podstawowi gracze w tym sezonie, trzeci nie grał jeszcze, ale był w szerokiej kadrze w poprzednim. Latem wymieniono połowę kadry, wśród 15 oddanych graczy jest 7 obrońców, w tym podstawowy stoper Katic. Pozyskano 15. zawodników, w tym 5 obrońców, w tym Krystiana Nowaka z Panioniosu. Polak w Grecji w Superlidze nie zagrał, nieco lepiej było sezon wcześniej w Hearts w Szkocji. Snajperzy: Mendy (5/2). Trenerem od października 2017 r. jest Chorwat Ivkovic.
Kadra Zapreśić: liczy 29 graczy, warta jest 6,25 mln. euro, średnio zawodnik wart jest 216 tys. euro. Odeszło 16 zawodników, w tym 6 napastników. Przyszło 16 graczy, w tym 6 napastników, Andric wypożyczony z Belenenses. Nie mam wiedzy o absencjach. Snajperzy: Andric (5/3). Od 2014 r. trenerem jest Chorwat Toplak.
Podsumowanie i wnioski: rynek bukmacherski, tak jak statystyki historyczne, wskazują na wygraną gospodarzy. Informacje z bieżącego sezonu nakazują jednak ostrożność. Gospodarze nie wygrali jeszcze żadnego meczu, mają mocno przebudowaną linię obrony, z której jeden podstawowy zawodnik będzie niedostępny, a latem stracili innego podstawowego stopera w zamian za ponad 2 mln. euro. Pozytywne dla nich jest, że pozyskali wartościowego napastnika. Z kolei goście nie zmienili mocno defensywy, zanotowali za to falstart w pierwszych 2 meczach przegranych po 0:4 z potentatami tej ligi, ale w kolejnych meczach, mimo traconych bramek, nie przegrywali. Również pozyskali utalentowanego napastnika. Dobra forma wskazuje, że będą trudniejszym rywalem dla Slavena niż w poprzednich sezonach, przy tym wg. dostępnych informacji w tym meczu nie będą mieli absencji, w przeciwieństwie do gospodarzy. W związku z powyższymi informacjami uważam, że najlepiej dopasowanym typem dla tego wydarzenia jest over 2,5 gola w meczu. Potwierdzają go zarówno dane historyczne, jak i obecnego sezonu. W dwóch polskich bukach: totalbet.pl i e-toto.pl znalazłem kurs 1,95 i widzę w nim wartość pomimo podatku, który niestety zostanie bezwzględnie pobrany. Stawka średnia - 6/10 jednostek.
✅ 95

Dyscyplina : Piłka nożna Hiszpania 2 liga
Godzina 16:00
Spotkanie : Osasuna - Almeria
Typ : 2
Kurs : 5,00
Bukmacher : Totolotek
Analiza:Oba zespoły niemogą startu rozgrywek zaliczyc do zbyt udanych ponieważ zajmują dalekie miejsca w tabeli.A przeciesz stosunkowo nietak dawno grały w najwyższej klasie rozgrywkowej.Gospodarze tego spotkania Osasuna w ostatniej kolejce przegrała gładko na wyjeżdzie z Granadą 2-0 i zajmuje obecnie 19 miejsce w tabeli z tylko 1 punktem zdobytym w 3 pojedynkach.Ich rywale Almeria plsuje się bezpośrednio przed swoim przeciwnikiem z takim samym dorobkiem punktowym ale ma 1 bramke mniej straconą i dlatego jest wyżej.W ostatnim swoim pojedynku po bardzo zaciętym pojedynku przegrali 0-1 z jednym z kandydatów do awansu Malagą która obecnie prowadzi w tabeli.Myśle że bedzie to zacięty pojedynek i goście nastawią się na gre z kontry i to im przynioesie zwycięstwo w tym pojedynku.
⛔100

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka - Mecz Towarzyski
Godzina : 21:15
Spotkanie : Iran - Kanada
Typ: (1 set/mecz Iran/Iran)
Kurs: 2.60
Bukmacher : Totolotek
Analiza:
Spodziewam się wyrównane go meczu. Stephan Antiga tak jak pisałem już kiedyś bardzo dobrze poukladal reprezentację Kanady. Pięć ostatnich męczy przegrane przez Kanada. Według mnie ta klątwa nadal będzie trwać. Iran utrzymuje bardzo dobra formę i to że buki wystawiają za faworytów Kanade to ja się z tym godzic nie mogę. Według mnie jak Iranczycy zagrają w optymalnym składzie to powinni wygrać to spotkanie. Iranczycy są bardzo waleczni już pokazywali nie raz ze wiele czołowych reprezentacji miały z tą reprezentacja wiele problemów. Ja dzisiaj idę w Iran i tego się trzymam. Pozdrawiam trzymajcie się.
⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Siatkówka - Montreux Masters, K
Godzina: 21:00
Spotkane: Turcja - Rosja
Kurs: 2,22

W dniu dzisiejszy zdecydowałem się na półfinałowy mecz w siatkówce kobiet na turnieju Montreux Masters pomiędzy Turcją, a reprezentacją Rosji. Moja propozycja skierowana jest w stronę wygranej reprezentacji Turcji, która na przestrzeni kilku lat zrobiła ogromny postęp, jeśli chodzi o kobiecą siatkówka i jest w czołówce najlepszych ekip. Turczynki w meczu inauguracyjnym niespodziewanie łatwo poradziły sobie z Włoszkami wygrywając 0:3, w kolejnym meczu ograły Chinki 1:3, a na zakończenie pewnie pokonały Szwajcarię 3:0 i z kompletem punktów awansowały do dalszej fazy z pierwszego miejsca. W przypadku Rosjanek, to rozpoczęły turniej od porażki z Brazylijkami 3:1, następnie wygrały pewnie 3:0 z Kamerunem i naszą reprezentacją. Jednak w grze Rosjanek ciągle mi czegoś brakuje, ich forma nie jest stabilna i dobre mecze przeplatane są słabymi. Ponadto w ich grze nie widać tej lekkości co kilka lat wstecz, a większość zawodniczek mam wrażenie, że się wypaliło, a głównym powodem jest to, że brakuje rotacji w składzie i wprowadzania nowych młodych perspektywistycznych zawodniczek i pewne schematy gry, są dobrze znane doświadczonym reprezentacją. W przypadku reprezentacji Turcji widać finezje i radość z gry, dlatego uważam, że dzisiaj są w stanie wygrać, to spotkanie nawet bez straty seta.
⛔100

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 2 liga
Godzina: 19:10
Spotkanie: Widzew Łódź - Górnik Łęczna
Typ: Widzew
Kurs:
1,94
Analiza:

Przed nami 9 kolejka w 2 lidze Polskiej. Dość ciekawe spotkanie w Łodzi gdzie Widzew podejmuje sąsiada w tabeli Górnik Łęczna. Drużyny zajmują odpowiednio 6 i 7 lokatę a dzieli ich różnica 3 punktów.
Moim faworytem są gospodarze tego spotkania, póki co u siebie radzą sobie świetnie 3 zwycięstwa i remis, bez porażki. Górnik Łęczna natomiast na wyjazdach tylko 1 zwycięstwo. Górnik Łęczna ostatnio nie spisuje się najlepiej, 2 porażki z rzędu + 2 remisy i wychodzi 4 mecze bez zwycięstwa.
Liczę dziś, że Widzew pokaże świetna grę i chęć powrotu do 1 ligi, jeśli wygrają awansują na pozycję vice-lidera.
Powodzenia.
✅94

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów
Spotkanie: Estonia - Grecja
Typ: powyżej 8,5 rożnych
Kurs: 1,8
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Typ tylko i wyłącznie oparty na statach tych drużyn z poprzednich kwalifikacji do MŚ 2018, w których obie ekipy spotkały się w grupie H. W pierwszym spotkaniu w Estonii przy wyniku 0-2 było 10 rożnych (5-5), w rewanżu w Grecji padł bezbramkowy remis i rożnych mieliśmy 11 (7-4 dla Greków). Widać, że te spotkania przynajmniej w aspekcie rożnych były w miarę wyrównane i dzisiaj liczę, że przynajmniej te 9 rożnych obie drużyny wspólnie osiągną. Zastanawiałem się jeszcze nad typem na over kartek, linia w Totolotku 3,5 i kurs ten sam (w obu tamtych spotkaniach padły po 3 kartki) także wydaje mi się, że mimo wszystko pewniejszy jest jednak typ na rożne.
⛔100

kwapi45 246

kwapi45

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga NarodoN
Spotkanie: Luksemburg - Moldawia
Kurs: 2.15
Bukmacher: Unibet
Analiza: Pojedynek zespołów mało liczących się w rozgrywkach, Liga Narodów to okazja do powalczenia z zespołami na równym poziomie. Gospodarze znacznie się polepszyli w ostatnich latach tak jak ich ligowa piłka co pokazał zespół Dudelgande dostając się do Ligi Europejskiej. Większość piłkarzy Luksemburga gra wlasnie w tym zespole, który jest na fali. Mołdawianie również mają zespół który może powalczyć o zwycięstwo jednak atut własnego boiska plus dobra forma piłkarzy Dudelgande przekonuje mnie do tego typu. Mołdawia notuje serie 13 meczów bez zwycięstwa. Luksemburg w swych ostatnich towarzyskich meczach pokonał Gruzję, Maltę, Węgry i zremisował z Senegalem. Powodzenia!
✅115

barni87 242

barni87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna LN
Spotkanie: Anglia-Hiszpania
Typ: over 3.5 zoltych kartek
Kurs: 2.28
Bukmacher: fortuna
Witam !
Stawiam dzisiaj na over kartek w tym meczu. Myślę że linię pokryją sami zawodnicy Anglii. Liga Narodów, jak pokazały dotychczasowe mecze, to nie mecze towarzyskie. I widać że sędziowie też biorą te mecze na poważniej i kartki chętnie rozdają. Liczę na szybką grę kombinacyjna Hiszpanow przez co Anglicy beda musieli czesto przerywac akcje faulami i 4 kartki spokojnie sie uzbiera. Miedzy tymi druzynami zawsze bylo sporo kartek i nawet w meczach towarzyskich bylo ich sporo. Szybki Aspas powienien siac postrach miedzy Anglikami a dodatkowo mysle ze Busquets i Henderson jako defensywni pomocnicy dostana zoltko. To oni beda odpowiadac za zabezpieczenie tylow Hiszpanow jesli do ofensywy przejda skrzydlowi. Ramos to prawie pewniak do kartki, gosc jest nieobliczalny w kazdym meczu. Pozdrawiam
✅128

Otrzymane punkty reputacji: +2
R 1,4M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Paragwaj, Primera Division Clausura
Godzina: 22:00
Spotkanie: Sp. Luqueno – Cerro Porteno
Typ: remis
Kurs:
3,80
Bukmacher Fortuna
Analiza:

Ostatnie spotkania w których Sporting był gospodarzem zakończyły się miedzy nimi remisami. Do tego w ostatnich 10 meczach u siebie zanotowali 5 remisów, a wszystkie pozostałe mecze kończyły się różnicą 1 bramki. Cerro wydaje się być faworytem tego spotkania bo na 10 ostatnich spotkań wygrali 5-krotnie, zanotowali 3 remisy i 2 porażki, ale nakładając na te statystyki możliwości gospodarzy to wydaje mi się, że dzisiaj zakończy się remisem.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom