>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.07.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
andie 333

andie

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz towarzyski
Godzina: 16:00
Spotkanie: Liberec - Miedź Legnica
Typ: 1 (-0,5 AH)
Kurs: 1.975
Bukmacher: bet365
Analiza:

Mimo, że to mecz towarzyski to jak dla mnie mocno przesadzony kurs na gospodarzy.
Liberec to drużyna która świetnie gra na własnym stadionie w ciągu ostatnich 10 meczy tylko raz zremisowała i raz przegrała, wszystkie inne mecze to wygrana.
Miedź Legnica nie dość, że gra w I lidze Polskiej (która według mnie jest dużo niższa niż 1 liga czeska) to jeszcze jest w dolnej części tabeli na ostatnie 10 meczy wyjazdowych raz wygrali 2x zremisowali i 7x przegrywali.
Ja tutaj nie widzę innego faworyta tylko drużynę z Czech, według mnie ten typ ma duże value.
Pozdrawiam
⛔ 100

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Dyscyplina: Wimbledon ATP ????
Godzina: 16:30
Spotkanie: Djokovic - Cilic
Typ: 2
Kurs: 9
Bukmacher: Bet365
H2H miażdżące na korzyść Djokovica, ale na trawie grali tylko raz i tutaj był wynik 3:2, gdzie Chorwat prowadził już 2:1 w setach. Na tym turnieju Cilic zanotował również dwie pięciosetówki, gdzie wygrał pojedynek na nerwy z bardzo dobrze grającym ostatnio Isnerem. Stawiałem delikatnie handicap setowy na Kohlshreibera w pierwszym meczu na tym turnieju, bo wydawało mi się że skoro Djokovic nie zagrał w żadnym turnieju na trawie przed Wimbledonem i trenował tylko ze swoim bratem, to set dla Niemca jest bardzo prawdopodobny, zobaczyliśmy jednak klasycznego Kohlshreibera, cały mecz nie odstawał a łamał się chyba 3 razy w kluczowym momencie bo 6-4, psychika i jeszcze raz psychika. Kolejnym argumentem przeciwko Djokovicowi była dla mnie porażka w French Open z Wawrinką. Musiało mu to strasznie podciąć skrzydła, pokonał Nadala kończąc jego niesamowitą serię a tytuł odebrał mu Wawrinka, gdzie Djokovic musiał być niemal pewny zwycięstwa. No i najmniej istotnym argumentem była przegrana Djokovica na Boodles Challenge ze Zverevem, ja wiem że to pokazówka i tak dalej, ale mimo wszystko odpuszczanie nie pasuje mi do Djokovica i ja swoje zdanie z przed turnieju podtrzymuje, bo gra Novaka nie jest dla mnie na tyle dobra żeby wygrał on Wimbledon. Trawa to nawierzchnia na której Cilic ma największe szanse wreszcie ograć Serba, serwuje on tutaj dobrze, te zacięte mecze dodały mu pewności siebie i rozwija się to tutaj powoli tak jak podczas US Open, od tego czasu Cilic stał się innym tenisistą, zaszła w nim pozytywna zmiana, tak jak w Wawrince po wygraniu Australian Open. Djokovic powinien odpaść już z Andersonem, ale u tego pana również psychika na bakier i tak mamy Djokovica w tej fazie. Moim zdaniem wszystko skończy się na meczu z Cilicem, granie na Chorwata się opłaca, choćby z czystych względów matematycznych, a do tego dochodzi jeszcze kilka innych okoliczności, tak więc mój typ - Cilic.
⛔ 100

awesometruth 6

awesometruth

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka ME u20 - kobiety
Godzina: 21:45
Spotkanie: Słowacja - Niemcy
Typ: Słowacja -6,5
Kurs: 1.85
Analiza:
Na wieczór proponuje spotkanie w ramach młodzieżowych Mistrzostw Europy kobiet w koszykówce i mecz pomiędzy dobrze spisującą się na tym turnieju reprezentacją Słowacji oraz słabą reprezentacją Niemiec. Niemki przegrywają wszystko w drugiej fazie. Na turnieju wygrały dotychczas jedno spotkanie, z jeszcze słabszą Serbią. Słowacja za to walczy o jak najlepsze rozstawienie przed ćwierćfinałem, więc zwycięstwo z najsłabszą drużyną w grupie jest niesamowicie potrzebne. Handicap ustalony przez bukmachera również jest jak najbardziej do pokrycie, ponieważ Niemki przegrywały dotychczasowe mecze większą różnicą. Słowaczki przegrały dotychczas dwa mecze, z faworyzowanymi Francuzkami i Rosjankami. W tym meczu nie widzę innego rozwiązania, jak pewne zwycięstwo naszych południowych sąsiadów.
Dwa typy w jednym dniu
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: Piłka Nożna
godzina: 18:30
spotkanie: Victoria Pilzno-Ural Ekaterinburg
typ: 1
stawka: 1.80
bukmacher: bet365
Witam zaproponuję również typ ze spotkań towarzyskich w oko wpadł mnie mecz Pilzna z jakims tam prawie,że drugoligowcem ruskim wczoraj ktoś napisał ,że ruskie kluby nie przykładają się do spotkań towarzyskich efektem są albo remisy albo przegrane przez te kluby nawet czołówka typu Cska, Lokomotiv-remis,Terek przegrana z Admirą.Myśle ,że Pilzno pokona jakby nie patrzeć słabiutki Ural ,który ledwo się uratował od spadku a na boisku będzie widoczna różnica klas.Pozdrawiam
✅ 80

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - Mecze towarzyskie
Godzina: 18:00
Spotkanie: Southampton - RB Leipzig
Typ: Southampton -1 EH
Kurs: 4.60
Bukmacher: Betsson
Analiza: Szczerze mówiąc nie wiem skąd te kursy na ten mecz, chociaż i tak już spadł kurs z 1.90 na 1.80 na &quot;czystą&quot; wygraną Świętych. Mecz odbędzie się na neutralnym boisku, także nie ma tutaj mowy o atucie swojego obiektu, a skoro tak to trzeba to brać jako wyjazdowe spotkania obu drużyn (a przynajmniej do tego porównać). Ogólnie Święci to objawienie sezonu 14/15 w Premier League, w której skończyli sezon na 7 miejscu i zapewnili sobie pozycję, która dała im szanse na Play Offy do LE. Jest to dla nich pierwszy mecz przed nowym sezonem, natomiast dla niemieckiej drużyny - trzeci mecz kontrolny, drugi na boisku neutralnym. Leipzig to drużyna, która w poprzednim sezonie rozgrywała mecze ligowe na zapleczu najwyższej klasy rozgrywkowej w Niemczech, zajęli w niej finalnie 5 miejsce, które nie dało im możliwości awansu do Bundesligi. Dzisiaj wg mnie Święci powinni pokazać wyższość klasową i pewnie pokonać zespół z Niemczech.
⛔ 100

tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon 2015
Godzina: 18:30
Spotkanie: Hingis M / Mirza S - Dellacqua C / Shvedova Y
Typ: 2
Kurs: 3.10
Bukmacher: Uni bet
Analiza:
W tym meczu spodziewałem się bardziej wyrównanych kursów. Według mnie, 3.10 na parę Dellacqua/Shvedova to okazja, więc warto zastanowić się nad tym meczem. Dlaczego ? Chociażby dlatego, że różnica w umiejętnościach nie jest wielka. Technicznie Hingis i Mirza są lepsze, ale pod względem siły uderzeń, Dellacqua i Shvedova przewyższają swoje przeciwniczki. Ja bym tu ocenił szansę na 50/50. Fakt, że pierwsza para gra ze sobą dłużej i może być trochę lepiej zgrana, lecz ich przeciwniczki grają ze sobą już 2 miesiące, rozegrały kilka turniejów, w którym osiągnęły bardzo dobre rezultaty - wygrana w Madrycie, finał French Open, w którym nieznacznie uległy parze Mattek-Sands/Safarova. W tegorocznym Wimbledonie jak do tej pory straciły tylko 1 seta, a ich bilans wynosi 14 zwycięstw w 16 meczach.
Jeśli chodzi Hingis i Mirzę, w marcu i kwietniu zanotowały passę kilkunastu zwycięstw z rzędu. Później przyszlo kilka porażek, między innymi z Martic/Vogt, Babos/Mladenovic oraz dwukrotnie z Mattek-Sands/Safarova.
Po takim kursie myślę, że warto obstawić na &quot;2&quot; kilka złotych. Zwłaszcza, że dzisiaj odpadła już silna para Mattek-Sands/Safarova, przgrywając z Kops-Jones/Spears, a kurs na te dziewczyny wynosił w zależności od bukmachera 3,5/do nawet 4. Liczę na kolejną niespodziankę w żeńskim deblu.
Powodzenia
⛔ 100

raiden 193

raiden

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz Towarzyski
Godzina: 18:00
Spotkanie: Southampton - RB Leipzig
Typ: over 2.5
Kurs: 1.75
Analiza: Dziwny tak wysoki kurs na Soton. Dzisiaj Święci zagrają na neutralnym boisku z drugo ligowym zespołem Niemiec, RB Leipzig. Jako iż jestem fanem ligi angielskiej, to oglądałem mecze Świętych i śledziłem ich wyniki; tak jak kolega już wyżej wspomniał, objawienie sezonu 14/15. Klub który w poprzednim sezonie wyprzedał pół swojego podstawowego składu przez dłuższy czas utrzymywał się w top4 w PL, później nieco opadł z sił, ale trudno się nie dziwić. Może dlatego, że w drugiej połowie sezonu drobne problemy miał Grazianno Pelle i nie utrzymywał tak świetnej dyspozycji strzeleckiej jak w rundzie jesiennej. Aktualnie Soton nie zrobił dużych transferów, aktualnie godnym uwagi może być sprowadzony za 7 mln euro Juanmi – Cofnięty Napastnik prosto z hiszpańskiej Malagi. Szkoda bardzo, iż zespół Świętych opuścił Nathaniel Clyne, który miał za sobą bardzo dobry sezon, kto wie, może dzisiaj na prawej obronie zobaczymy 23 letniego Cedrica Soaresa, sprowadzony ze Sportingu. O RB Leipzig zbyt wiele się nie wypowiem, bo zupełnie nie znam 2 ligi niemieckiej. Jednak nie jest to świetny zespół, na ostatnich 5 spotkań ligowych rozgrywanych w maju, zespół z Niemiec przegrał aż 3, z czego 2 wyszedł zwycięską ręką. Nie liczę jednak, że zespół z Niemiec dzisiaj zdoła pokonać dobrze dysponującą drużynę z angielskiej ekstraklasy. Soton pomimo paru wpadek pod koniec sezonu, przegrywając 2-0 na wyjeździe z Leicester ( jednak trzeba zauważyć, że Leicester miało wymarzoną końcówkę utrzymując się tym samym w lidze ) wygrał jednak z Aston Villą, aż 6-1. Dzisiaj zatem możemy zobaczyć jedną wielką strzelaninę, jaką Southampton nam przygotuje. Być może będzie to sprawdzian dla młodszych zawodników, aby dobrze przygotować się do nadchodzącej kampanii PL, jednak to będzie pokaz umiejętności klubu z Southampton. Spokojnie typuję over 2.5 w tym meczu
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Wimbledon :!:
18:05 &lt;zaplanowano&gt;
Djokovic - Cilic
Powyżej 33,5 Gemów
@ 1,78 Unibet !
Strasznie mnie ostatnio zaskakuje Unibet, wystawiając takie linie, grzechem byłoby nie skorzystać. Novak ostatni mecz z Andersonem wygrał po niesamowitym powrocie, gdyż miał mecz już 2-0 na nieswoją korzyść. Jednak doświadczenie bierze górę. Jako obrońca tytułu z roku poprzedniego Novak będzie dzisiaj grał z Chorwatem. Novak to nie tylko ogromny potencjał, ale i do tego niesamowita defensywa. Potrafi wybronić piłki niemal pewne, do zdobycia punktów dla przeciwnika. Nie miej jednak uważam, że to będzie zacięty mecz. Cilić kapitalnie w tym turnieju serwuje. Z Isnerem mnóstwo asów, do tego kontrola podania, co jest bardzo ważna. Jak dla mnie może nawet urwać seta Novakowi, ale nie sądzę aby Nole przegrał ten mecz. Cilić, swoimi forehandami dużo punktów zabija. Novak też swoje podanie solidnie pilnuje, w dodatku dużo zdradliwych serwisów dzięki których dużo zyskuje punktów. Linia jak dla mnie o kilka oczek za niska, więc próbuje.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Towarzyskie
Spotkanie Odessa-Mariupol
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs 3.50
Buk Unibet
Godz: 18:00
Analiza: Witam, na dzień dzisiejszy wybrałem spotkanie towarzyskie w którym ekipa Ukraińskiej Odsessy podejmowała będzie drużynę z Mariupola, dla mnie zdecydowanym faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu będzie ekipa gospodarzy , która na swoim stadionie radziła sobie w tym sezonie z różnym skutkiem, ostatnie 5 ligowych spotkań miała po prostu słabe,ponieważ zdobyła tylko 2 punkty po dwóch remisach oraz 3 porażkach,ale ich poprzednie mecze wyglądały dobrze mieli nawet na tym stadionie serię najpierw 10 spotkań bez porażki a następnie 6 spotkań bez przegranego spotkania, jak na ligę ukraińską która jest w miarę wyrównana i kązdy z każdym może wygrac myślę że jest to solidny zespoł, gorzej z ekipą gości, którzy w tym sezonie przegrali praktycznie wszystko po czym spadli z ligi na wyjazdach Mariupol w 13 meczach zdobył zaledwie 2 punkty, resztę spotkań czyli aż 11 kończył porażkami, na tym stadionie od 10 lat nie jest w stanie wygrać zazwyczaj są to właśnie spotkania przegrane , niewielkim wynikiem,ale zawsze przegrane , myślę że dziś w meczu towarzyskim będzie podobnie, goście strzelili w meczach na wyjazdach tylko 5 bramek, gospodarze na swoim stadionie stracili ich zaledwie 10 w całym sezonie, więc myślę że ekipa gospodarzy wygra tutaj 1:0 a goście nie zdobędą gola.
⛔ 100

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
CHALLENGER - SINGIEL: Winnetka (USA), twarda - 1/8-finału
Dancevic F. - Harrison R.
Godzina: 22:00
Typ: Dancevic win
Kurs: 2,00
Bet365

HMMMM, ciężki mecz dla mnie 50/50....
Starszy grajek mianowicie Frank najlepsze lata ma za sobą, ostatnio tendencja z jego wynikami, jest pozytywna zaczyna piąć się w górę, pewno że już nie bd tak db jak kiedyś chociaż życzę mu jak najlepiej. Ale jestem realistą...
Ryan Harrison młody Amerykanin grający przeciętnym lekko nie naoliwionym praworęcznym oburęczny backhandem powinien mieć kłopoty ze swoim starszym rywalem.
Oglądałem rok temu parę meczy Amerykanina w tym 2 niedawno, no i co muszę powiedzieć że kiedyś może coś z niego być ale na razie jest za młody i brakuje mu czasem jakiś spektakularnych zagrań gra prosto co nie znaczy źle ale zbyt klarownie, jego grę łatwo rozgrysc ...
Myślę że stary kot Dancevic pokaże miejsce w szeregu a przy okazji pokaże parę fajnych zagrań.
Osobiście nie polecam grania tego spotkania ale fajna sprawa obejrzeć to spotkanie szczególnie Franka
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom