>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 8.06.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na środę - 8. Czerwca

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

Otrzymane punkty reputacji: +28
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa America Centenario
Godzina: 02:00
Spotkanie: USA - Kostaryka
Typ: USA
Kurs: 1.75
Buk: Bet365
Kurs całkiem zacny, a USA mimo tej porażki 2:0 z Kolumbia nie zagrali złego meczu, gdyby nie zmarnowe sytuacje to mogło być różnie. Dempsey kilka razy był bliski strzelenia bramki, dwa strzały z poza pola karnego, jedna sytuacja w której trochę się zamotał i wpadając w pole karne nie miał już zbyt dobrej pozycji do oddania strzału, niewiele zabrakło, a mógł też trafić z wolnego ale Ospina popisał się swoją interwencja, no i wg mnie najbardziej zepsuta akcja przez Bedoye, który z praktycznie 11 posłał piłkę w chmury. Dwie stracone bramki przez głupotę obrony bo nie upilnowali Zapaty przy rożnym i idiotyczna ręka w polu karnym po której było już 2:0, Kolumbia też psuła okazję bo tutaj jak dla mnie mogło być tak samo 2:2 jak i 4:0 dla Kolumbijczyków.
Kostaryka z Paragwajem nie zagrała jakiegoś pro meczu dlatego uważam, że USA jest obecnie w lepszej dyspozycji, dodatkowa grają turniej na własnym podwórku, a to duży plus. No i nie ma Navasa, a Pemberton to jednak już nie ta liga.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +11
komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ameryka Południowa, Copa America
Typ: USA(-1)
Kurs: 3.0
Bukmacher: bet365
Analiza:
Jutro o 2 rano naszego czasu zawodnicy z USA rozegrają swój drugi mecz grupowy z ekipą z Kostaryki. Dla gospodarzy turnieju będzie to tzw. mecz o wszystko. Po pierwszej porażce z mocną ekipą Kolumbii piłkarze zostali postawieni pod ścianą i aby nie pożegnać się z turniejem na tak wczesnym etapie muszą podejść do tego spotkania podwójnie zmotywowani. Nie ukrywam, że chciałem zagrać typ na czystą &quot;jedynkę&quot; jednak kolega z góry mnie ubiegł więc pogram handi. Klinsmann jest w mojej opinii doświadczonym szkoleniowcem, który pokazał już na Mistrzostwach Świata, że potrafi ustawić i zmotywować swój zespół do gry w dużych turniejach. Jak wyżej wspomniał kolega Skyrimka USA nie zagrało złego pierwszego spotkania, zabrakło trochę szczęścia i skuteczności. Zakładam zobaczyć minimum dwie bramki ze strony gospodarzy, które pozwolą im spokojnie kontrolować mecz i uzyskać cenne 3 punkty. Pozdrawiam
200

Otrzymane punkty reputacji: +13
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Copa America
Godz: 02:00
Spotkanie USA-Kostaryka
Typ: usa wygra dokładnie 1 golem 1 polowe
Kurs 3.35
Buk UniBet
Analiza Kolejny dzień Copa America, dla mnie pewniakiem będzie spotkanie USA z zespołem Kostaryki, Ci pierwsi w poprzednim spotkaniu rywalizowali z zespołem Kolumbii, USA zagrało bardzo dobre spotkanie w którym jednak uległo 0:2 na swoim terenie , w tym meczu gospodarze turnieju już nie moga kalkulować bowiem porażka z zespołem z Kostaryki na pewno nie wyjdzie im na dobre do tego pozbawić ich może awansu do kolejnej rundy tych rozgrywek a przecież grają na swoim terenie, była by to co najmniej spora niespodzianka, USA ostatnio zagrało kilka sparingów, ich gra wyglądała bardzo dobrze wyniki były korzystne , bilans ich ostatnich 10 meczy to 2 wygrane 1 remis oraz aż 7 wygranych biorą tu pod uwagę wszystkie rozegrane spotkanie, Kostaryka natomiast jest zespołem niewygodnym i w ostatnich latach mocno poprawiła swoją grę w tym meczu na pewno faworytem nie jest będzie,ale po zremisowanym spotkaniu z Paragwajem w pierwszym meczu na pewno jest bliżej awansu do kolejnej rundy tych rozgrywek, musza dodąc iż ekipie USA w poprzednich latach nie szło dobrze z drużyną z Kostaryki i mają ten bilans niekorzystny, jednak biorąc pod uwage iż gospodarze po prostu w tym meczu wygrac aby zachować szanse na awans a ich gra wygladała ostatnio na prawdę nieźle i zabrakło moim zdaniem szcześcia i może trochę skuteczności to w tym meczu gospodarz jest faworytem do zdobycia kompletu punktów, stawiam na wynik 3:1 po 90 minutach tego spotkania.
⛔100

loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa America
Godzina: 2:00
Spotkanie: USA – Kostaryka
Typ: Obie strzelą bramkę
Kurs: 2.30
Bukmacher: Betano

W meczu 2 kolejki w grupie A Copa America zespół gospodarzy czyli USA zagra z Kostaryką.
Amerykanie na inaugurację w 1 kolejce przegrali z Kolumbią 0-2 i w tym spotkaniu muszą zdobyć 3 punkty jeżeli myślą o wyjściu z grupy. Podopieczni trenera Jurgena Klinsmanna na swoim terenie grają bardzo dobrze,bo na 10 ostatnich meczy zanotowali 3 porażki i 7 zwycięstw, a ta porażka z Kolumbią przerwała serię 6 kolejnych zwycięstw. Kostaryka w pierwszym meczu zremisowała bezbramkowo z Paragwajem i w tym spotkaniu na pewno zechcą zdobyć jakieś punkty dające im jakieś szanse na awans do dalszej fazy turnieju. Drużyna Kostaryki też jest dobrej formie ,ponieważ na 10 ostatnich meczy przegrali tylko 2 razy. W tym meczu za czerwoną kartkę musi pauzować Waston i to jedyne osłabienie gości. Mecz zapowiada się interesująco, ponieważ po ostatnich wynikach każda z drużyn potrzebuje punktów,a poza tym interesująco zapowiada się konfrontacja napastników po stronie USA Clint Dempsey a po stronie Kostaryki Bryan Ruiz i Joel Campbell.
100

Otrzymane punkty reputacji: +1
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Godzina: 04:30
Spotkanie:
Kolumbia - Paragwaj
Typ: Kolumbia
Kurs: 1,91
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Pierwsza ważna informacja - nie zagra dzisiaj James Rodriguez, który tak jak pisałem zwichnął bark. Druga ważna informacja - pomimo tego Kolumbia ma dużo większy potencjał i dlatego stawiam na ich zwycięstwo.
O Paragwaju pisałem przed meczem z Kostaryką. Potencjał tej drużyny absolutnie mnie nie przekonuje, a mecz tylko mnie w tym utwierdził. Pierwsze minuty zdołali zepchnąć rywali do obrony, ale to bardziej było wynikiem braku koncentracji Kostarykańczyków i ich słabą grą.
Kolumbia bez trudu pokonała solidną reprezentację USA. Bardzo aktywny był Carlos Bacca, który choć gola nie strzelił, to ustrzelił poprzeczkę i był wyjątkowo głodny gry i niebezpieczny. Zawsze głęboko podziwiałem tego gracza, jego dynamikę, ciąg na piłkę, umiejętność ataku w pierwsze tempo oraz boiskową determinację.
Oprócz niego warto zwrócić uwagę na relatywnie solidnie grającą obronę (nawet jak na tak ofensywnie usposobionych bocznych obrońców). Warto wyróżnić Cristiana Zapatę, który w pierwszym meczu był moim zdaniem najlepszym zawodnikiem na placu. Zdziwiłem się widząc kurs, bo Paragwaj w niczym nie udowodnił, żeby miał dzisiaj się liczyć, a Kolumbijczycy mogą dzisiaj sobie zapewnić awans bez drżenia o trzeci mecz z Kostaryką. Warto spróbować.
91

Otrzymane punkty reputacji: +21
kubagkm 484

kubagkm

Użytkownik
Spotkanie: Kolumbia - Paragwaj
Typ: Kolumbia wygra do zera
Kurs: 2,87
Analiza:
W pierszym zdaniu analizy napiszę , że nie zagra dzis James i pewnie wszyscy o tym wiedzą,lecz w Kolumbii ma kto dziś strzelać bramki i myslę , że wynik oscyluje w okolicy 1-0,dlatego gram tego beta.Paragwaj nie strzelił w meczu z Kostaryka , także myślę , że dzis tez nie da rady.Obrona Kolumbii jest dosyć mocna i wyrównana , także nie widzę dziś straty bramki przez Kolumbiczyjków.
Typ do grania,a jak Kolumbia chce wygrać grupę to powinni zrobić wszystko,aby dziś wygrać i to na 0 z tyłu!
100

majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Spotkanie: Paragwaj - Kolumbia
Typ: Kolumbia + un2,5
Kurs: 3,6
Buk: Bet365

dziś mój typ dnia to wygrana Kolumbii i mniej niż 2,5 bramki. Kolumbia dziś bez Rodrigeza i Murillo. Paragwaj bez osłabień. przewiduję wygrana Kolumbii. jak pokazał pierwszy mecz obrona kolumbijczyków jest naprawdę mocna. Paragwaj będzie zapewne starał się nie przegrać. da im to luksus przed ostatnia kolejką i meczem z USA. Kolumbia natomiast bedzie starała sie wygrać. da to możliwość dania odpoczynku gwiazdą w ostatnim meczu przed kolejną rundą. Uważam że bacca i Cuadrado dadzą przewagę podopiecznym trenera Pekermana i Kolumbia wygra 1-2:0
100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -€“ Copa America, grupa A
Godzinna: 02:00
Typ: over 2.5
Kurs: 2.43
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Za nami pierwsza kolejka fazy grupowej, dzisiejszego wieczoru zaczynamy ponownie od gospodarzy turnieju Amerykanie będą podejmować Kostarykę.
Wiadomo jak to jest najczęściej na takich imprezach nikt w pierwszych starciach nie chce stracić bramki, sytuacja zmienia się w drugiej turze która może oznaczać pożegnanie z turniejem a tak będzie w przypadku gospodarzy jeśli dziś przegrają. To są wszystko dobre informację dla typu bo wiadomo że szybko strzelona bramka otworzy nam mecz. USA nie zagrali źle z Kolumbią, rażące błędy w defensywie zrobiły swoje to był taki mecz gdzie mogło być zarówno 2:2 jak i znacznie wyżej niż 0:2 dla Kolumbii. Na pewno jak wspomniałem gospodarz turnieju bardzo słabo wyglądał w defensywie i nie były to błędy wynikające tylko z niezwykle wysokich umiejętności rywala ale po prostu braku jakości w tej formacji i myślę dziś będą również problemy tym bardziej że jak wspomniałem nie mogą sobie pozwolić na porażkę a do tego jeszcze ci kibice którzy pomagają ale też z drugiej strony oczekują. Dużo problemów będą mieli szczególnie z kontrami przeciwnika który ma mega szybkich graczy. Co do ofensywy to były bardzo klarowne sytuacje ale Ospina robiła na bramce swoje a i też brakowało po prostu szczęścia oraz spokoju ale dziś szczególnie w tym drugim aspekcie może być lepiej bo mecz otwarcia za nimi a to zawsze większa presja. Kostaryka rozegrała mecz bez historii z Paragwajem to był właśnie typowy mecz byle by nie przegrać pierwszego starcia. Zapewne skupią się w pierwszej fazie na kontrze a napomknąłem wcześniej ze mają bardzo szybkich graczy Campbell z Arsenalu, Ruiz ze Sportingu, Borges Deportivo, ogólnie formacja ofensywa wygląda okazale. Defensywa straciła kluczową postać a mianowicie bramkarza Navas – w tym sezonie wyborna forma w Realu Madryt wybronił co najmniej kilka punktów klubie i to samo robił w reprezentacji, dodatkowo swoją postawą dawał pewność na tyłach formacji defensywnej, tego na tym turnieju będzie brakowało. Zresztą było widać słabą dyspozycję obrony w starciu z Paragwajem to rywal miał więcej dogodnych sytuacji szczególnie po stałych fragmentach gry. Też sprawy na pewno nie ułatwia czerwona kartka środkowego obrońcy Wastona. Jak wpadnie szybko bramka to powinno to już pójść dalej po prostu.
143

Otrzymane punkty reputacji: +15
sinobrody 1,3K

sinobrody

Forum VIP
Dyscyplina: Baseball
Godzina: 01:05
Spotkanie: Kansas City Royals vs. Baltimore Orioles
(Yordano Ventura vs. Ubaldo Jimenez)
Typ: over 10,5 runs
Kurs: 2,55
Analiza:

Jeśli ktoś śledzi moje typy wie, iż czekam z utęsknieniem, aż wypadnie dzień Ubaldo w rotacji Orioles. Od dłuższego czasu obawiam się, iż Buck Showalter, skipper Orioles, odeśle go do Triple A, i pozbawi nas wszystkich mozliwości korzystania z jego występów. Było by to straszne. Dlaczego?

Argument 1
Otóż dlatego, że Ubaldo:
- od 1szego maja zaliczył 7 występów i w 6ściu z nich oddawał min. 5 runs, (ale nie earned runs)
- w tych 7 grach Orioles stracili w ogóle 52 runs (ponad 7 na grę) a zdobyli 31 (ponad 4 na grę)
- w tym okresie (34 zmiany) Jimenez wykręcił śliczne 8.39 ERA (!!) zezwalając na 21 BB przy tylko 22K.

Argument 2
To jest gwarantem runów, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, iż dziś wystąpi przeciwko 6tej ofensywie ligi. Royals mają co prawda okres gorszych występów (5 porażek z rzędu), jednak były to porażki z bardzo silnymi ofensywnie Indians (bardzo duży progres formy) i wczoraj Orioles. Krótko przed tymi meczami mieli serię 5 zwycięstw z White Sox i Tampą, gdzie w każdej grze wbijali min. 5 runs.

Argument 3 i 4
Po przeciwnej stronie mamy identyczne argumenty, tzn. silna ofensywa i słabiutki miotacz. Orioles to 10ta ofensywa ligi pod względem średniej odbić, ale już np w ilości home runs są drudzy w całej MLB. Dziś grają przeciwko Venturze, który miał bardzo słaby maj: 28 zmian, 21 ER, 13 BB i 6.59 ERA. WHIP na poziomie 1.52 co oznacza, iż średnio w każdym inningu coś się dzieje.

Argument 5
Camden Park, na którym rozgrywany będzie mecz to jeden z bardziej przyjaznych pałkarzom stadionów, czyli pada tam sporo punktów.

Powodzenia
100

Otrzymane punkty reputacji: +10
dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - BRAZYLIA: Série B
Godzina: 00:15
Spotkanie: CRB - Sampaio Correa
Typ: 1
Kurs: 1.66
Analiza:
To co przekonało mnie na postawienie na gospodarzy to w dużej mierze absencje jakie występują w zespole gości, goście na ten mecz wybierają się bez 16-stu zawodników, chyba ciężko będzie im wywieźć jakikolwiek pozytywny wynik.
Sampaio Correa bez: Sampaio Correa without: Edgar (F 6/0), Naracana (D 1/0), Santos (D 5/0), Mimica (D 1/0), Otavio (D 5/0), Marmentini (D
2/0), Eli Sabia (D 4/0), Costa (F 2/1), Pedrinho (M 4/0), Rodriguez (D 1/0), Gedeilson (D 3/0), Jean (First GK), Alberto (F 5/0),
Rafael (Second GK), Amora (M 4/0), Ruan (GK 2/0)
Do tego dochodzi jeszcze forma jaką reprezentują gracze gości, na sześć meczy udało im się zremisować tylko jeden mecz, reszta przegrana.
Gospodarze radzą sobie całkiem całkiem i myślę że u siebie powinni wygrać bez problemu, u gospodarzy nie zagra Bacao (D 6/0).
66

Otrzymane punkty reputacji: +5
vostock 72

vostock

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa America - Grupa &quot;A&quot;
Typ: Przynajmniej 5 kartek
Kurs: 1.70
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Wczoraj/dzisiaj poszedłem w kartki, typ był skuteczny więc Kolumbia - Paragwaj uderzam podobnie. Kolumbia wydaje się być zdecydowanym faworytem grupy, jeśli pokonają &quot;Guarani&quot; to zapewniają sobie awans do kolejnej fazy rozgrywek. Potwierdziła się informacja o absencji Rodrigueza na to spotkanie, ale Kolumbijczycy mają taką pakę, że będzie kim go zastąpić. Z przodu będzie pewnie sam Bacca, ale będzie miał niesamowite wsparcie od skrzydłowych, czyli Cuardado i Cardony. Taka siła ofensywna na pewno okaże się nie lada problemem dla obrony Paragwaju, szybkie przody Kolumbii mogą zabiegać 36-letniego Silvę, a Gomez czy Valdez z braku większego doświadczenia często mogą ratować się faulami. Upatruję z trzy kartoniki dla Paragwaju. Z drugiej strony ta drużyna to nie są chłopcy do bicia i grać w piłkę potrafią. Z przodu mają kim postraszyć i dla nich porażka tutaj oznacza praktycznie pożegnanie się z turniejem więc walczyć będą. Rozjemcą meczu będzie sędzia, który można powiedzieć daje kartki na prawo i lewo. Heber Lopes, bo tak ten Pan się nazywa w ostatnich pięciu meczach pokazał aż 32. kartoniki różnego koloru. Myślę, że w tak ważnym meczu dla Paragwaju (szczególnie dla nich) sędzia może nikogo nie oszczędzać... taka już to gra południowców. Dziś poprzeczka trochę wyżej zawieszona niż wczoraj, ale warto pograć.
70

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa America
Typ: Kostaryka
Kurs: 5,00
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Jak na razie nędznie idzie mi typowanie niespodzianek na Copa, dziś jednak idę za ciosem i liczę na odwrócenie tendencji. Teoretycznie słabsze zespoły tej grupy, Kostaryka oraz Paragwaj, wydają się być trochę niedoceniane. W pierwszym spotkaniu między sobą dały pokaz zdyscyplinowanej piłki na dobrym poziomie, może nie było to spotkanie przyjemne dla oka, ale pewne elementy taktyczne były realizowane znakomicie. USA z kolei dostało baty od Kolumbii po dwóch przykładach fatalnej defensywy. Mają w składzie doskonałych piłkarzy, niekwestionowaną gwiazdę w postaci Dempseya, poza tym Bradleya czy regularnie grających w Premier League Camerona, Yedlina i Guzana, ale moim zdaniem kuleje u nich zespołowa gra, co tu ukrywać - mają nazwiska, lecz nie mają teamu. Również poziom zdyscyplinowania, mentalności i koncentracji pozostawia wiele do życzenia, co doskonale było widać przy obu bramkach Kolumbii i banalnych wręcz błędach. Co innego Kostaryka. To drużyna, która wie czego chce, zawodnicy doskonale pomagają sobie na boisku, mają swój, charakterystyczny styl gry i pod względem pracy trenerskiej oraz określenia tożsamości zespołu, są dużo przed USA. Pomaga im również sukces na ostatnich MŚ, a także fakt posiadania znakomitych - jak praktycznie nigdy w historii - graczy. Ruiz, Campbell czy nieobecny Keylor Navas to gwiazdy, wspomaga ich kilku solidnych graczy, jak nie grający zbyt wiele w barwach West Bromu, ale w kadrze zawsze znakomicie spisujący się Gamboa, niesamowity pracuś i wojownik Urena, czy solidni pomocnicy, występujący w Europie Tejeda i Borges. Kostaryka ma naprawdę zgrany team, w pierwszym spotkaniu z Paragwajem, który jest w moim odczuciu mocniejszą ekipą od USA, jak dla mnie zaprezentowali się więcej, niż przyzwoicie i potwierdzili określoną tożsamość, system gry i świetne odnajdowanie się w nim. Dziś widzę więc w tym kursie value i nie zdziwię się, jeśli założenie wielu osób, że USA ma bardzo dobrych graczy i jest gospodarzem, więc nie może po 2 meczach mieć 0 punktów w tabeli, stanie się niedługo nieaktualne.
100

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Nottigham
Godzina: 16:00
Spotkanie: Kontaveit - Wozniacki
Typ: Wozniacki -2,5gema
Kurs: 1,80
Analiza: Zgodnie z przewidywaniami ekspertów i tymi moimi Carolina Wozniacki odniosła dzisiaj zwycięstwo 2:0 z Buyukakcay. Pierwszy mecz po kontuzji rozegrany całkiem dobrze, trudniejszy pierwszy set Dunka wygrała 7:5 jednak w drugim poszło znacznie łatwiej niż prezentujący to wynik 6:3. Wozniacki wygrała w sumie 77 punktów, nie popełniła ani jednego podwójnego błędu i uważam, że jej serwis jak na fakt powrotu po kontuzji wyglądał przyzwoicie. Przyzwoicie a nie rewelacyjnie ponieważ licznik asów serwisowych szybko zatrzymał się na cyfrze 1. W tym aspekcie liczę na poprawę ponieważ jej jutrzejsza rywalka wczoraj w 1 rundzie turnieju spisała się całkiem dobrze. Młoda estonka wyeliminowała L. Davis również 2:0. Duże znaczenie w tym zwycięstwie miała właśnie forma serwisowa, Kontaveit zaserwowała 6 asów ale popełniła aż 3 podwójne błędy co by oznaczało, że jej forma nie jest do końca stabilna. Również ilość wygranych punktów czyli 56 jest znacznie mniejsza od wyniku Dunki. Biorąc pod uwagę, że Anett Kontaveit to wciąż młoda zawodniczka z nieustabilizowaną formą i bez spektakularnych wyników w tym sezonie. Ciężko jest prognować jej postawę w kolejnych spotkaniach. Natomiast Wozniacka rozegrała na prawdę solidne spotkanie z małą ilością błędów, wysokim % pierwszego i drugiego serwisu. Jeśli tylko Carolina zaprezentuje się na zbliżonym poziomie co dzisiaj i dołoży kilka asów więcej to jest szansa na kolejne zwycięstwo.
100

Otrzymane punkty reputacji: +4
lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - BRAZYLIA: Série B
Godzina: 00:15
Spotkanie: Criciuma - Brasil de Pelotas
Typ: Criciuma
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Jakaś zła passa nade mną czyha ale mam nadzieję, że podczas tej nocki nastąpi przełamanie. Poszperałem trochę Brazylijskiej Serii B i znalazłem 3 &quot;perełki&quot;. Jedną już widzę wrzucił kolega wyżej to ja dodam drugą. Kurs już poleciał w dół o kilka groszówek więc jak zawsze mówię, że to nic innego tylko dobry znak. Przejdę do rzeczy i trochę omówię to spotkanie. Podczas 7 kolejki mierzą się ze sobą Criciuma (8 miejsce Bilans meczowy: 3-1-2 Bramki: 6:4) i Brasil de Pelotas (4 miejsce Bilans meczowy: 3-2-1 Bramki: 7:3). W oczy głównie rzuciła mi się forma Criciumy u siebie: na 3 meczy wygrali 3 strzelając 5 goli i tracąc tylko 1 bramkę to jeśli chodzi o rozgrywki ligowe ale jeśli cofniemy się do wcześniejszych meczy u siebie to zauważymy, że na własnym boisku są bardzo mocni. Brasil de Pelotas na wyjazdach nie radzi sobie dobrze (w lidze 1 remis i 1 przegrana i tylko 1 bramka zdobyta), masa remisów oraz przegranych w ostatnich wyjazdach nie zachwyca i nie robi wrażenia. Te czynniki w połączeniu ze spadającym kursem na gospodarzy zmotywowały mnie do tego właśnie typu.
70

Otrzymane punkty reputacji: +11
orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Copa America
Godz: 02:00
Spotkanie USA-Kostaryka
Typ: powyżej 1.5 bramki w I poł.
Kurs 3.5
Buk bet365

Analiza:
Witam wszystkich graczy. Na dzisiaj typ z Copa America ,a dokładnie z meczu pomiędzy reprezentacją USA i Kostaryki. To już drugi mecz w grupie tych drużyn. W pierwszym meczu USA przegrało z Kolumbią zaś Kostaryka zremisowała z Paragwajem. Na pewno obie te reprezentacje dzisiaj będą chciały jak najwięcej ugrać bo dobrze wiedzą, że porażka w dzisiejszym meczu praktycznie eliminuje ich z gry w dalszej fazie rozgrywek . Ja na ten mecz proponuję grać over 1.5 bramki w pierwszej połowie. Moim zdaniem zobaczymy co najmniej dwie bramki w pierwszej połowie ponieważ obie reprezentację mają swój cel i na pewno każda z nich ostro zaatakuję . Ponad to kurs na takie zdarzenie bardzo wysoki i warto zaryzykować. Życzę powodzenia.
250

Otrzymane punkty reputacji: +7
RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa America - Grupa &quot;A&quot;
Typ: over 5.5 kartki
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet at Home
Analiza:
O godzinie 4:30 zostanie rozegrane spotkanie w ramach 2 kolejki grupy A w której to zmierzą się ze sobą druzyny Kolumbii i Paragwaju. Faworytem wg bukmacherow do zwyciestwa jest druzyna Kolumbii ale wobec absencji Jamesa wcale zwyciestwo nie musi byc takie oczywiste bo Paragwaj rowniez w pilke potrafi grac i tanio skory nie sprzeda. Moj typ dotyczy kartek a mianowicie ze bedzie ich minimum 6. Spodziewam sie tutaj szybkiego, fajnego spotkania z liczna liczba akcji i pojedynkow a co za tym idzie gry kontaktowej. Szybcy skrzydlowi Cuadrado oraz Cardona powinni rozrywac boki obrony rywali a co za tym idzie byc czesto faulowani. Na szpicy mamy Bacce ktory przytrzymac pilke potrafi i faulowany tez powinien byc. Paragwaj za to tez ma swoje atuty w ataku i tez tam powinno byc goraco z przodu bo grac z pewnoscia potrafia. Linia moze i wysoka ale i kurs mamy bardzo dobry. Dla mniej odwaznych polecam over 4.5 kartki w Betssonie po 1.70.
100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Japonia J2-League
Godzina : 12:00
Spotkanie : Tokushima : Okayama
Typ : Okayama strzeli over 1.5 gola
Kurs : 2.70
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Dziś w samo południe naszego czasu w J2-League rozegrają kolejną kolejkę spotkań , ja wybieram mecz pomiędzy Tokushimą &amp; Okayamą , goście w tym sezonie spisują się całkiem nie żle i po 16 rozegranych meczach zajmują wysokie 4 miejsce , pójdę w tm spotkaniu na gole w wykonaniu gości gdyż Okayama należy do grona tych zespołów które do tej pory strzeliły najwięcej bramek i mają ich na swoim koncie 24 , jak to się przekłada na dom/wyjazd a no u siebie bilans 4-3-2 i br. 13:10 natomiast wyjazdy 4-1-2 i 11:6 co do Tokushimy to ci u siebie 2-3-3 i 7:11 a wyjazdy 3-0-5 i 5:7 , wynika z tego iż dziś lekkim faworytem powinni być piłkarze gości a zaglądając do H2H to np. ostatni występ Okayamy tu na stadionie rywala to wygrana 2:1 stąd liczę na coś podobnego i na przynajmnie dwa gole Okayamy !
170

Otrzymane punkty reputacji: +15
S 1,1K

szatar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Świat, Mecze Towarzyskie
Godzina: 20:45
Spotkanie:
Portugalia - Estonia
Typ: X2
Kurs: 5.20
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Witam wszystkich! Na dziś wybrałem jedyne dzisiaj spotkanie towarzyskie uczestnika Euro, które rozpoczyna się już w najbliższy piątek! Niektórzy mogą uznać ten typ za szalony, niedorzeczny i bezsensowny. Oczywiście taka percepcja będzie uzasadniona i naprawdę trudno jest podważyć argumenty jej zwolenników. Swój typ opieram przede wszystkim na tym jak grają inne drużyny narodowe w ostatnich sparingach przed mistrzostwami Europy. Polska zremisowała bezbramkowo z Litwą, a w całym meczu oddała zaledwie 1 celny strzał! Belgia również u siebie zaledwie zremisowała z Finlandią grając bardzo słabo, a gola dającego bramkowy remis strzeliła w ostatnich sekundach meczu. Tak, to ta sama Finlandia, z którą Polska wygrała 5-0! Jednak wszystko przebija wynik wczorajszego spotkania Hiszpanów. Kto choć trochę interesujący się piłką nożną przewidywał, że Hiszpania może tego nie wygrać? Ba, a kto stawiał na Gruzję (przypominam, kurs na jej zwycięstwo wynosił 30,00 zł!!!)? Patrząc na to wszystko możemy dojść do następującego wniosku: skoro Polska nie wygrała z Litwą, Belgia z Finlandią, a Hiszpania poległa z Gruzją to dlaczego Estonia miałaby nie zremisować lub nawet nie wygrać z Portugalią? Kursy wskazują, że jest mocniejsza od Gruzji w meczu z Hiszpanią. Nie piszę o wynikach w meczach bezpośrednich czy o ostatniej formie, ponieważ jakbyśmy sugerowali się tylko tym to czy naprawdę odnosilibyśmy same sukcesy? Przecież niespodzianki się zdarzają co pokazały sparingi z ostatnich dni. Po takim kursie warto zaryzykować. Estonia zagra defensywnie, a może jakaś kontra zakończy się strzelonym golem. Poza tym Estonia to zespół pokroju Litwy, a Litwa w meczu z Polską wyglądała całkiem przyzwoicie. Portugalia już nie raz pokazała, że nie radzi sobie w meczach kiedy jest dużym faworytem, a Estonia nie jest tak słaba jak się wydaje, skoro nie tak dawno grała w barażach o Euro 2016 ze Szwajcarią (przegrała, jednak liczy się sam fakt uczestniczenia w nich; taka Gruzja czy Finlandia oraz Litwa mogą tylko o tym pomarzyć). Ciekawostka: ostatni mecz między Portugalią i Estonią został rozegrany w 2009 roku i zakończył się wynikiem 0-0. Za drobne można spróbować! Życzę wszystkim powodzenia! ????
100

Otrzymane punkty reputacji: +1
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 15:00
Spotkanie: Tomic - Bedene
Typ: 2:0
Kurs: 2.16
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Miało być dłużej ale będzie krócej bo skasowało mi analize. Jeden jak i drugi mają taki sam bilans w tym roku czyli 15/13. Tomic na dniach grał patologie ale nie ma się co dziwić bo Clay to nie jego bajka. Bedene w ostatnim czasie też nie świeci. Oglądałem jego mecze i nie jest stabilny. Gra 3 znakomite piłki a później 3 fatalne. Kangurek na trawie jest znacznie groźniejszy od rywala. Doszedł w przeszłości do ćwierćfinału Wimbledonu przez kwalifikacje czy później jeszcze zanotował 3 i 4 rundę. Słowak nie ma takich rezultatów. Jeden jak i drugi mają dobry serwis ale mimo wszystko Tomic ma lepsze podanie a przede wszystkim lepszy return. A wiadomo , że na trawie dobry return to punkt. Bernard nie pajacuje jak kiedyś ale mimo wszystko boję się że przejdzie obok meczu. Stawiam na wygraną Australijczyka w dwóch setach, bo na trawie jest znacznie lepszy. Bedene miał już przetarcie bo rozegrał jeden mecz więc to ma na plus ale dzisiaj rywal będzie z innej półki.
116

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom