>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.05.2017 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Anglia – Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Chelsea Londyn - FC Middlesbrough
Typ: Middlesbrough +4,5 rożnego
Kurs: @1,78
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na dzisiaj mecz pewnie analizowany już przez wszystkich ze wzgledu na mają ilość spotkań dzisiaj ale ja ugryzłem go ze strony rzutów rożnych znowu. Ogólnie dla mnie linia tutaj wystawiona za duża o 1 punkt co najmniej. Chelsea to jest drużyna underowa jeśli chodzi o rzuty rożne, ale ze słabszymi drużynami są w stanie zdobywać ich sporo. Ale czy Middlesbrough to jest drużyna słaba? Ogolnie wydaje mi się że 2-3 rożne rożne spokojnie są w ich zasięgu, może uda się więcej. Najlepiej byłoby jakby Chelsea trafiło szybko jakąś brameczke. Powalczą już raczej o nic ale wiadomo, że im mocniejsza drużyna tym bardziej jest zmobilizowana. Middlesbrough ostatnio jesli chodzi o rozne to 3-4 jest spokojnie w ich zasiegu
⛔100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP MADRYT
Godzina: 15;05 [może być opóźniony]
Spotkanie: Ferrer - Kukushkin
Typ: Kukushkin win
Kurs: 3.40
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
- Ferrera kariera wygasa
- Ostatnio było widać, że jakiś przyzwoity przeciwnik i Ferrer się żegna z turniejem
- Kukushkin jak się nie zgrzeje to jedno wyłamanie i trzymać serwis jest w stanie
- Kilka lat temu bym dał Ferrera, ale teraz to różnie może pójść
- Ferrer na ATP Estoril przeszedł dość daleko, więc teraz przyszedł po kasę za występ i jutro leci na 1/2 LM, a nie 2 rundę turnieju :p
- Kukushkin nie jest wybitnie utalentowany itd., ale jak rozgrywa dobre spotkanie to jest w stanie ograć kogoś takiego, a też na jego korzyść jest to że już rozegrał się na hiszpańskiej mące
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska Ekstraklasa
Godzina 18:00
Spotkanie : Cracovia : Arka
Typ : rzut karny w meczu / tak
Kurs : 3.30
Bukmacher : Fortuna
W tej fazie rozgrywek każdy mecz to mecz o być albo nie być stąd liczę że obie ekipy dadzą z siebie maksa , osobiście liczę że bramki powinniśmy dziś zobaczyć a od siebie liczę na rzut karny , wiadomo że karny czy czerwona kartka to trudna sprawa aby przewidzieć ale ja zaglądając do statystyk doczytałem że Cracovia zdobyła 4 bramki po karnym a Arka no i tu jest wysyp bo aż 10 , sędzią dziś jest pan Paweł Raczkowski który jak podają statystyki bardzo często dyktuje jedenastki , w tym sezonie w 25 meczach które sędziował 10 razy wskazał na 11 metr boiska a w meczach z udziałem Cracovii a było ich 21 pan Paweł podyktował 1 karnego dla Cracovii a dla ich rywali 4 natomiast mecze Arki 1 dla Arki 1 dla rywala , stąd liczę że dziś pan Paweł dostrzeże w polu karnym przy jakiejś przepychance faul i wskaże na 11 metr boiska !
✅230

Otrzymane punkty reputacji: +4
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? ATP Madrid - Tenis ziemny 2017
20:00
Kuznetsov A. - Tsonga J-W.
Kuznetsov A. +1,5 seta
1,71
Unibet

H2H 0:2 z lat 2012-2017, ale w obu meczach Kuznetsov urwał po secie. Spotkali się kilka miesięcy temu na początku roku w Doha, na podobny scenariusz liczę i tym razem. Kuznetsov ma tutaj już dwa mecze z kwalifikacji za sobą i tym ogranie Lacko, oraz ten nastoletni talent Caspera Ruud.
Tsonga niby jest mocny, wygrał Rotterdam i Marsylię jednak to było dość dawno, ale od tego czasu zagrał tylko 2 mecze, z czego 2 razy przegrał z Fogninim i Mannarino dość sensacyjnie moim zdaniem w obu przypadkach urwał po secie.
Francuzy tenisiście to w ogóle mieszane wyniki mają, albo nie grają, cierpią na jakieś urazy, tygodniami nie ma ich w tourze. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
✅71

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Mistrzostwa Świata
Godzina: 16:15
Spotkanie: Białoruś - Kanada
Typ: Kanada powyżej 6,0
Kurs: 1,91
Bukmacher: Unibet
Witam wszystkich w kolejnym dniu w którym przygotowałem tym razem analizę z hokeja na lodzie w Mistrzostwach Świata. Pod lupę wziąłem dzisiaj spotkanie które najbardziej rzuciło mi się w oczy, a mianowicie Białoruś z Kanadą. Oczywistym faworytem tego pojedynku są Kanadyjczycy którzy są najbardziej utytułowanym zespołem i głównym faworytem do zdobycia złotych krążków. Kanadyjczycy na rozpoczęcie międzynarodowego turnieju pokonali niespodziewanie łatwo Czechów 1:4, w drugim meczu spotkali się ze Słowenią którą rozbili 2:7. Jeśli spojrzymy na Białoruś to nie grają nic na tych mistrzostwach, w pierwszym meczu postawili wysoko poprzeczkę Finą którzy w męczarniach wygrali 3:2, kolejny mecz obnażył cała strategie na Czechów którzy łatwo rozbili Białorusinów 1:6, a warto dodać że Czesi ulegli z Kanadyjczykami aż 1:4, dlatego spodziewam się tutaj wyniku podobnego co w roku poprzednim 0:8 lub w roku 2015 gdzie Kanada rozgromiła aż 0:9 Białoruś. Warto dodać że bardzo optymistyczne na ten mecz są ruchy kursów gdyż śledziłem to spotkanie od godzin rannych, a do chwili obecnej każda linia się zmieniała i leciała w dół około dwadzieścia setnych więc sporo. Liczę tutaj na wysoki wynik ze strony Kanadyjczyków i obecna linia jest bardzo atrakcyjna na ten mecz.
ZWROT 0jk
6 bramek ;)

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Hokej - Mistrzostwa Świata
Spotkanie: USA - Szwecja

Godzina: 20:15
Typ: każda drużyna strzeli po minimum 2 bramki
Kurs: 1,63
Bukmacher: eFortuna
Dziś typ z Mistrzostw Świata w Hokeju, które odbywają się we Francji i Niemczech. Obie ekipy to sam szczyt Światowego Hokeja i będą bić się o medale.
Nieco lepiej te mistrzostwa rozpoczęli Szwedzi, którzy mimo, że przegrali pierwszy mecz z Rosją to widać było walkę i równie dobrze ten mecz mogli wygrać Oni. Przegrali po rzutach karnych 1:1 (0:1) ale już potem rozbili Niemców aż 7:2.
Natomiast Stany Zjednoczone na inaugurację przegrali właśnie z Niemcami 1:2 by potem rozbić Duńczyków także 7:2.
Między obiema drużynami zawsze padało sporo bramek - 3:2, 2:6, 2:4, 5:5 czy 0:6 dziś także liczę na sporo bramek, na wyrównany mecz co za tym idzie, obie drużyny strzelą po minimum 2 bramki. Szwedzi minimalnym faworytem są ale USA to nieobliczalna drużyna potrafiąca wygrać z każdym.
Powodzenia.
✅63

Otrzymane punkty reputacji: +5
E 1

elnino10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia, Eliteserien
Godzina: 19:00
Spotkanie: Lillestrom-Odd
Typ: 1
Kurs: 2.28
Bukmacher: Milenium
Analiza: Spotkanie skandynawskiej piłki nożnej pomiędzy dwoma drużynami, które raczej w tym sezonie o więcej niż utrzymanie nie proszą. Drużyna gospodarzy zajmuje 14 miejsce na 16 drużyn, zaś goście 10 miejsce. Na uwagę zasługuje jednak gra Odd na wyjeździe. Goście nie wygrali żadnego z 3 meczy na wyjeździe, oraz nie zdobyli żadnej bramki. Gospodarzy również nie mogą się szczycić dobra grą u siebie, gdyż zajmują również ostatnie miejsce z drużyn grających u siebie, lecz tutaj jest troszkę lepiej (czyt. 1zwycięstwo, bilans 2-5). Jest mecz podwyższonego ryzyka, lecz moim zdaniem przy takim kursie można zaryzykować w obie strony lecz mimo wszystko ja bym stawiał na drużyne Lillestrom.
Nieregulaminowy bukmacher
⛔100

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna – Anglia – Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Chelsea Londyn - FC Middlesbrough
Typ: Chelsea + obie nie strzelą
Kurs: 1.60
Bukmacher: Totolotek
Analiza: Chelsea zmierza pewnie po mistrzostwo Anglii, jedyny jej konkurent Tottenham w piątek przegrał swój mecz, więc tylko kataklizm mógłby odebrać im tytuł. Wszystkie statystyki przemawiają za tym, że londyńczycy powinni wygrać i nie stracić gola, ostatni raz Middlesbrough strzelił im bramkę 11 lat temu! Dodatkowo na ostatnie 10 meczy wyjazdowych w ośmiu nie potrafili pokonać bramkarza rywali! Na początku chciałem zagrać Chelsea wygra do zera, ale kurs na to był gorszy 1,52, więc wybrałem, że gospodarze wygrają i obie drużyny nie strzelą gola, sens ten sam, a kurs wyższy.
✅60

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: ???? Madrid WTA, 2. round, clay
Godzina: 20:05
Spotkanie: Bouchard Eugenie - Sharapova Maria
Typ: Sharapova Maria /-18,5
Kurs: 2.1
Bukmacher: Fortuna
Sharapova wraca na korty w bardzo dobrym stylu. Półfinał w Monachium,gdzie w zaciętym spotkaniu przegrała z Mladenovic. W Madrycie już odpraviła Lucic-Baroni.Jej gra wygląda bardzo pewnie. Jest w wysokiej formie.Warto dodać,że w 2014 wygrała Madryt a w 2015 zaliczyła półfinał.
Kanadyjka to już nie ta sama zawdniczka co w 2014 gdy była w TOP 10 WTA.Nic szczególnego w tym sezonie po Australijskim tour nie pokazała. Ostatnio występy w ITF.Raczej nie porywa formą.W Madrycie zawsze odpadała w R1.
W tym meczu jest też podtekst.Bourchard wypowiadała się o Sharapovej,że jest oszustką i nie powinna wracać do tenisa. Może zdarzyć się więc tak (i na to liczę),że Maria będzie miała jej coś do udowodnienia i przyciśnie pokazując kto rządzi na korcie.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom