>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.05.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
nowix 174

nowix

Użytkownik
Dyscyplina: Pika nożna, Hiszpania, Primera Division
Godzina: 17:00
Spotkanie: Sevilla - Granada
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 3,45
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Przed nami przedostatnia kolejka Hiszpańskiej Primera Division. Bardzo ciekawie zapowiada się walka o tytuł ale również bardzo ciasno jest w strefie spadkowej. Także przed nai bardzo dużo rozstrzygnięć. Na dzisiaj wybrałem mecz pomiędzy Sevillą, a Granadą. Gospodarze tego meczu nie mają już szans na Ligę Mistrzów poprzez Primera Division. Zajmują bowiem 7 miejsce i mają stratę 5 punktów do piątej Celty Vigo, a przewagę 7 &quot;oczek&quot; nad Malagą. Także mają już pewne kwalifikację do Ligi Europy. Na pewno jednak chcą zagrać w LM, a to jest możliwe mimo słabej lokaty w lidze hiszpańskiej! Zagrają bowiem w finale LE, a wygranie jej daje przepustkę gry w LM w następnym sezonie. W ten czwartek zapewnili sobie po raz trzeci z rzędu finał LE i stoją przed szansą wygrania jej po raz trzeci! W dzisiejszym meczu zabraknie na pewno 3 piłkarzy. Nie zagrają: Krohn-Dehli, Andreolli i Tremoulinas. Jednak biorąc pod uwagę to, że we czwartek mieli bardzo ważne spotkanie półfinałowe w LE gdzie zostawili na prawdę bardzo dużo sił, trener na pewno da odpocząć jeszcze kilku ważnym zawodnikom. Nie mają już praktycznie szans na awans o jedną pozycję w tabeli, a na pewno utrzymają te które teraz mają. Nie ma co ryzykować zdrowia kluczowych zawodników, zwłaszcza że jeszcze przed nimi finał LE. Jeśli z kolei chodzi o gości. Zespół Granady znajduje się tuż nad strefą spadkową. Mają zaledwie 1 punkt więcej niż zespół z przedostatniej lokaty. Pewny spadek ma już Levante, a zostały jeszcze dwa miejsca, a teoretycznie 5-6 drużyn walczą aby tego uniknąć. Jak już wspomniałem w tym jest również Granada. W ostatnich miesiącach dość nieźle poczynali sobie goście. Zaledwie 3 porażki w 11 spotkaniach, do tego 4 remisy i 4 porażki. Całkiem niezłe wyniki. W dzisiejszym meczu zabraknie w kadrze tylko Foulquiera. Uważam, że dzisiaj wygrają pewnie spotkanie i oddalą się od strefy spadkowej. Muszą wygrać ten mecz. Jest do tego bardzo dobra okazja bo Sevilla ma w nogach 90 minut po czwartkowym meczu z Szachtarem. Do tego zabraknie na pewno dwóch ważnych zawodników, a trener zapewne da odpocząć dzisiaj jeszcze dla kilku ważnych ogniw. Stawiam dlatego na gości i na to że już w pierwszej połowie wyjdą na prowadzenie i nie oddadzą go do końca meczu.

✅ 245

Otrzymane punkty reputacji: +11
czaro82 503,4K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina. Tenis ziemny ATP Madryt
Godzina. 18:30
Spotkanie. Novak Djokovic - Andy Murray
Typ. Andy Murray
Kurs. 4.0
Bukmacher. Betano
Analiza:

Witam, na dzisiaj zaproponuje typ na finalowe spotkanie turnieju rangi ATP 1000 gdzie &quot;dominator&quot; meskiego touru Djokovic zmierzy sie z Murrayem swiatowa dwojka rankingu.
Wiele juz napisano na temat tego wydarzenia wie postaram sie strescic aby niezanudzic suchymi statystykami. Wiec zaczne od tego ze kursy jakie wystawily buki na to spotkanie zupelnie nieodzwierciedlaja rzeczywistej formy w jakiej obecnie jest szkot, ponadto z tego co widzialem wczoraj byly one podobne bo &quot;panicz&quot; byl rowniez skazany na porazke...
Ogladajac wczorajsze spotkanie przeciwko Rafie naprawde ciezko bylo znalezc jakis aspekt gry do ktorego mozna by sie przyczepic z reszta wynik mowi sam za siebie skoro &#39;krol maczki nie ugral seta&#39; choc byl tego bliski. Reasumujac w takich spotkaniach jak to dzisiejsze czesto decyduja malutkie niuanse jak wejscie w mecz forma dnia itp itd ...
Moim skromnym zdaniem kursy powinny wachac sie w granicach 1.60 na 2.15 to max poniewaz szanse sa wyrownane 60% do 40% wiec grzech niesprobowac po takim kursie.

&quot; panowie kto gra GRUBO wygrac musi ... &quot;

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 68

gb11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Legia Warszawa - Piast Gliwice
Typ:2
Kurs: 7.00
Bukmacher: bet365
Analiza:powiem tak wiadomo obie drużyny maja po tyle samo punktow i to jest dla nich wedlug mnie mecz o mistrzostwo Polski.Typy na ten mecz widze ze wszyscy jednoglosnie stawiaja na Legie ale czy aby napewno jest to olbrzymi faworyt.Jak wiadomo Legia u siebie bardzo silna a z kolei Piast na wyjazdach gra cienko.Dzis jednak stawiam na gosci.Wedlug mnie passa Legii u siebie zostanie dzisiaj przerwana.Wiadomo jak to w ekstraklapie wszystko moze sie zdarzyc.Patrzac tak na H2H meczow wyjazdowych Piasta to ostatni mecz wygrali 20.11.15 z Termalica 5:3.Dla mniej odawaznych polecam zagrac x2.Sory za orto.Pozdrawiam!!!

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
roozikk 88

roozikk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja
Godzina: 19:00
Spotkanie:
Galatasaray - Besiktas
Typ: 10
Kurs: 2.10
Bukmacher: unibet

Bukmacherzy faworyzują zespół gości, co z resztą nie dziwi. Besiktas walczy o mistrza, 3 mecze do rozegrania i tylko 3 pkt przewagi nad Fenerbahce. Ja jednak stawiam na Galatasaray. Gospodarze mają nadal szansę na europejskie puchary. Jeśli jednak o nich myślą to nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów w tym meczu. Wierzę, że stać ich na zwycięstwo, bądź co najmniej remis w dzisiejszym meczu. Na 15 spotkań domowych Galatasaray przegrało tylko raz, a to mnie przekonuje do tego, że dziś Besiktas będzie miał naprawdę ciężko.

⛔ 100

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna – Maroko GNEF 1
Godzina: 18:00
Spotkanie: Maghreb Fez – RSB Berkane
Typ: I połowa over 1,5
Kurs: 4.33
Bukmacher: bet365

Analiza:

Bardzo ciekawie zapowiada się nam pojedynek 28 kolejki Marokańskiej GNF-1 w, którym to zmierzą się zajmujący aktualnie 16 i zarazem ostatnią pozycję w tabeli z 6 RSB Berkane. Gospodarze tego pojedynku mają aktualnie rozegranych 13 pojedynków ligowych na własnym stadionie, w których to zdołali 3x odnieść zwycięstwo 7x zremisowali a 3x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 9 bramek a stracili również 9. Goście natomiast aktualnie rozegrali 13 pojedynków wyjazdowych, w których to zdołali 3x zwyciężyć 6x zremisowali a 4x doznali porażki strzelając przy tym 7 bramek a stracili 8. Jak widać obydwie drużyny nie wiele zdobywają bramek jak i nie wiele tracą. Warto jednak zwrócić uwagę na to, że gospodarze wciąż walczą o utrzymanie w Marokańskiej pierwszej lidze tracą aktualnie 1 punkt do 14 – bezpiecznej pozycji. Goście natomiast mają jeszcze szanse na zakończenie sezonu na 3 miejsc a nawet powalczyć o wicemistrzostwo tracąc obecnie kolejno 4 punkty do 3 oraz 2 miejsca. Wszystko to sprawia, że mecz ten będzie w moim przekonaniu bardzo zacięty od pierwszej minuty dlatego też postanowiłem pobrać tutaj over 1,5 bramki już po I połowie spotkania po bardzo dobrym kursie 4.33, który znaleźć możemy w bet365.

⛔ 100

kapsel10 3,5K

kapsel10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja
Godzina: 19:00
Spotkanie:
Galatasaray - Besiktas
Typ: 10
Kurs: 2.10
Bukmacher: unibet

Bukmacherzy faworyzują zespół gości, co z resztą nie dziwi. Besiktas walczy o mistrza, 3 mecze do rozegrania i tylko 3 pkt przewagi nad Fenerbahce. Ja jednak stawiam na Galatasaray. Gospodarze mają nadal szansę na europejskie puchary. Jeśli jednak o nich myślą to nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów w tym meczu. Wierzę, że stać ich na zwycięstwo, bądź co najmniej remis w dzisiejszym meczu. Na 15 spotkań domowych Galatasaray przegrało tylko raz, a to mnie przekonuje do tego, że dziś Besiktas będzie miał naprawdę ciężko.
@Roozikk Galatasaray nie zagra w Europejskich pucharach, gdyż została z nich wykluczona przez UEFA za złamanie financial fair play. Tak więc nie grają w sumie o nic.

drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Hellas Verona-Juventus Turyn
Typ: Obie drużyny strzelą gola w pierwszej połowie-Tak
Kurs: 3.93
Bukmacher: BAH
Analiza:
To ja w kontrze trochę do kolegi który już po części opisał ten mecz,bo widzę to trochę inaczej.Skupię się przede wszystkim na ekipie Bianconerich bo to znane mi podwórko ale o Hellasie też będzie słowo.Po pierwsze skład Juventusu:
(3-5-2): Neto; Barzagli, Bonucci, Rugani; Padoin, Pereyra, Lemina, Asamoah, Alex Sandro; Zaza, Dybala;
Od razu widać dwie ważne rzeczy-w bramce Neto-nie Buffon,po drugie brak w środku pomocy kontuzjowanych Khediry i Marchisio,ważnych graczy jeśli chodzi o rozbijanie ataków przeciwnika.Druga ważna sprawa to fakt że dziś ostatni oficjalny mecz ma zagrać Luca Toni(napewno ostatni u siebie)-znany większości fanów golleador z Italii,dziś będzie duże ciśnienie żeby strzelił bramkę Juve,klubowi w którym także miał okazję grać.Jeśli nie on,to może strzelić kto inny.Każda drużyna we Włoszech marzy o tym żeby pokonać mistrza,urwać im punkty a choćby strzelić im bramkę kiedy nie broni jej niesamowity Buffon.Hellas nie gra o nic ale to dla nich szansa żeby godnie pożegnać się z Serie A.Kurs na obie strzelą jak dla mnie za niski bo tylko 1.66(cały mecz) a więc zaryzykuję że w pierwszej połowie może Juve lekko będzie jeszcze nie skoncentrowane i straci gola,a jeśli straci to napewno postara się to szybko skorygować.Myślę że jest to realny scenariusz,w drugiej połowie też,ale po przerwie Allegri napewno postara się wprowadzić poprawki o ile będą takie potrzebne dlatego liczę że w pierwszej jakąś szanse Verona wykorzysta a Juve odpowie,bądź na odwrót ???? Kurs napewno zachęca.Powodzenia!

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
T 107,8K

trcdd

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 01.15
Spotkanie: Tampa Bay Lightning - New York Islanders
Typ: 1
Kurs: 1,95
Bukmacher: Betano
Analiza:

Dzis w Tampa dojdzie do 5 i raczej ostaniego meczu cwiercfinalu gospodarzy z druzyna gosci z Islanders. Hokeisci z Tamy coprawada 1 meczy przegrali u siebie ale 3 naspne juz wygrali, w tym 2 ostanie w roli gosci po dogrywkach. To napewno ich przblizylo do polfinalu gdzie zagraja z Pitssburgh alub Washington. Mysle ze Kucherov bendacy w dobrej formie z kolegami sprawe zalatwi w dzisiejszym meczu.

✅ 95

elhijo 110

elhijo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Torino - Napoli
Typ: DW 1-0
Kurs: 23.00
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Niby pewniak napoli - kurs.1.40. Ja to widzę ten mecz tak, napoli wali głową w mur przez 45 minut i do przerwy mamy bezbramkowy remis. Im bliżej końca napoli co raz bardziej nerwowsze a torino niesieni dopingiem swoich fanów i mając w pamięci ostatni mecz w udinese 5-1 będą chcieli udowodnić że ten mecz nie był kwestią przypadku i w końcówce stały fragment gry i torino wygrywa 1-0.

⛔ 100

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 21:30
Spotkanie: Los Angeles Galaxy v New England Revolution
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Kolejnia kolejka MLS w której o godzinie 21:30 zmierzą się drużyny LA Galaxy i New England Revolution, obie ekipy słabo zaczeły sezon ale powoli wychodzą na prostą szczególnie drużyna z LA, statystyki strzelonych goli przemawiaja za typem. LA Galaxy na własnym stadionie posiada śr 4.5 gola/mecz a goście 3.6 , ponad to statystyki h2h obu drużyn dają nadzieje, krótko mówiąc obie drużyny dużo remisują a ja mam nadzieje że jeśli będzie tu remis to tylko 2:2

✅ 75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom