Dyscyplina:
Siatkówka –
Korea Południowa
Godzina: 11:00
Spotkanie: Samsung Blue Fangs - Woori
Typ: DW 0-3 Woori
Kurs: 4,25
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Tak, znowu ta liga ???? Typ na wariata, ale ostatnią analizę pisałem o dziwnych kursach na ekipę przyjezdnych, która absolutnie niczym nie mogła górować na gospodarzami, a była tam w kursach faworytem wygrała w takim właśnie rezultacie. Nie podeszli do meczu poważnie i w pełnym składzie.
Wyczytałem gdzieś w necie, że Bluefangs również mają do tego meczu przystąpić w niepełnym zestawieniu. Nie wiem, ilu zawodników i na jakich pozycjach zostanie wymienionych, ale coś na rzeczy musi być, bo kurs na Woori, którzy znowu nie wyróżniają się specjalnie wynosi 1,6 a na gospodarzy około 2,2.
Pewnego razu nie miałem co robić i oglądałem kilka meczy właśnie tej ligi siatkówki i naprawdę uważam, że mimo czasami rozstrzelonych wyników ta liga jest naprawdę równa, drużyny nie odstają, nie ma mowy o jakiejś przepaści, każdy gra naprawdę dobrze i zawsze może wygrać. Według informacji, które czytałem Woori, pomimo ogólnych wyników, zdają się być w formie i prezentują się ciekawie w spotkaniach. Ostatni mecz, to również delegacja w roli underdoga, gdzie przegrywając 1-0 z KB Stars wygrali 1-3, prezentując świetny poziom gry. Ostatni meczu Bluefangs, to również wygrana, ale przeciwko najsłabszej drużynie ligi, która akurat może trochę odstaje od reszty, wcześniej domowa porażka 0-3 z Jumbos.
Powiem tak, ostatnio połasiłem się ( w sumie dziś znowu to robię ???? ) i zagrałem gospodarzy, bo zdziwił mnie kurs, dziś spróbuję zagrać według kursu i przypuszczeń ludzi śledzących zdarzenia mające tam miejsce. Jeżeli faktycznie Bluefangs wyjdą chociażby z 2-3 innymi zawodnikami, na kluczowych pozycjach a oni nie zaprezentują się dobrze, to Woori przy dobrym podejściu do meczu może właśnie taki rezultat osiągnąć. Te mecze są tam tak stykowe, że może to mieć znaczenie. Woori wygląda na spięte by osiągnąć cel – możliwości wiem doskonale, że są, bo widziałem ich spotkania, ale czy się uda to inna sprawa.
Mimo wszystko, typ dorzucić do kuponu na aferę, żaden wynik mnie tutaj nie zdziwi, ale spróbujemy zagrać tak
Powodzenia i pozdrawiam.
100