>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.02.2019 (piątek)

Status
Zamknięty.
loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20.30
Spotkanie: Lech Poznań – Zagłębie Lubin
Typ: Lech wygra a w meczu padnie poniżej 4,5 bramki
Kurs: 2,02
Bukmacher: Lv bet
Analiza:
Dziś po przerwie zimowej powracają na nasze boiska zespoły polskiej ekstraklasy a dziś wieczorem drużyna Lecha Poznań zagra z Zagłębiem Lubin w ramach 21 kolejki. Lech prowadzony przez Adama Nawałki w tabeli ligowej zajmują 3 miejsce z dorobkiem 33 punktów mając na koncie 10 zwycięstw,3 remisy i 7 porażek a ich bilans bramkowy to 32-23. Kolejorz nie miał ostatnio za dobrych wyników bo na 5 kontrolnych spotkań przegrali aż 4 razy i tylko wygrali z Dun. Streda 1-0, ale nie zapomnijmy że to mecze kontrolne i nie odzwierciedlają one aktualnej formy. Dziś gospodarze zagrają osłabieni brakiem kontuzjowanego Piotra Tomasika i Cywki a występy Matúša Putnocký,Christiana Gytkjæra, i Roberta Gumnego, są nie pewne. Goście drużyna Zagłębia Lubin w tabeli ligowej zajmują 11 miejsce z dorobkiem 24 punktów mając na koncie 7 zwycięstw,
3 remisy i 10 porażek a ich bilans bramkowy to 31-32. Lubinianie w meczach kontrolnych wygrali 2 razy na 5 spotkań ale też nie zachwycają bo na 10 ostatnich meczy w lidze wygrali zaledwie 2 razy. Po za tym z drużyny Zagłębia w tej przerwie odeszło kilku dobrych zawodników takich jak
Olaf Nowak, Paweł Żyra, Artur Siemaszko, Adam Matuszczyk, Mateusz Matras i Łukasz Moneta.
Lech mimo słabszych wyników w meczach kontrolnych jest faworytem tej konfrontacji a ze w naszej lidze nie strzela się dużo bramek to mój typ że gospodarze wygrają i w meczu padnie poniżej 4,5 bramki wydaje się pewnym typem.
⛔100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja 3
Godzina: 20.00
Spotkanie: Concarneau - Laval
Typ: Bts
Kurs: 2
Bukmacher: fortuna
Dzis nieco egzotycznie, ale wydaje mi sie, ze ten typ ma duze szanse powodzenia, a kurs jest naprawde fajny, Francja 3 Liga Concarneau 10 miejsce spotka sie z 4 Laval, goscie mimo, ze sa blisko czolowki kompletnie nie radza sobie na wyjazdach, a silni u siebie,ale ostatnie 4 wyjazdowe mecze przegrali, ale co istotne jest to druzyna grajaca ofensywnie, ktora regularnie strzela gole,biorac pod uwage , ze to wyjazd na 90% bramke straca, ale strzelic tez powinni dlatego zagram bts.
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Lech - Zagłębie
Typ: 1
Kurs: 1,88
Godz: 20:30
Bukmacher: Totolotek
Pierwsza kolejka po przerwie zimowej to zawsze lekkie kupowanie kota w worku, ale z tych faworytów w tej kolejce najpewniejszy wydaje mi się Lech. Nawałka miał teraz sporo czasu na pracę z tym zespołem, a przecież już poprzedni rok kończyli bardzo udanie. Jak na warunki Ekstraklasy to trzeba przyznać, że znakomity szkoleniowiec i Lech powinien kontynuować pogoń za Legią i Lechią. Zagłębie nie jets jakimś wielkim zespołem i w górnej ósemce ich w tym sezonie raczej nie widzę. Na plus Lecha to także wreszcie brak kontuzji oraz brak osłabień zimą, więc zespół powinien być zgrany po tych wszystkich przygotowaniach.
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Cordoba (Argentyna), ziemna
Godzina: 21:00
Spotkanie: Juan Ignacio Londero - Pedro Cachin
Typ: 2
Kurs: 2,09
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Ćwierćfinałowe spotkanie, w którym zmierzą się dwaj Argentyńczycy. Londero po drodze tutaj pokonał najpierw Chilijczyka Jarry 2-0 (6-2 , 7-6) a następnie Włocha Sonego 2-0 (7-5 , 6-3). Jego rodak Cachin w 1 rundzie wygrał z Brytyjczykiem Norrie 2-0 (6-4 , 6-4) a następnie w 2 rundzie mierzył się z Hiszpanem Carreno Bustą. Przy stanie 1-0 w setach dla Hiszpana (7-6 , 0-1) Carreno Busta doznał kontuzji barków, która wyeliminowała go z dalszej gry w tym spotkaniu jak i całym turnieju i Pedro szczęśliwie zameldował się w ćwierćfinale. Co ciekawe obaj Argentyńczycy w 1 jak i 2 rundzie nie byli faworytami w swoich pojedynkach. W tym spotkaniu idę w stronę Cachina, bo on urodził się tutaj w Cordobie w Bell Ville, to jego rodzinne strony, trenuje tutaj i mieszka i te korty zna bardzo dobrze. Ten chłopak z pewnością da w tym spotkaniu z siebie wszystko i będzie walczył o każdą piłkę. Motywacji z pewnością mu nie zabraknie, bo na trybunach będzie mu kibicowała jego rodzina i przyjaciele. On sam jest bardzo zadowolony, że taki turniej zagościł w kalendarzu ATP i może się tutaj na nim zaprezentować. W pierwszych spotkaniach zagrał bardzo dobrze zarówno z Norrie jak i z Carreno Bustą tego pierwszego seta, mimo, iż przegrał go w tie breaku. Londero jest jak najbardziej tutaj na tym turnieju w jego zasięgu i myślę, że to Cachin zamelduje się w półfinale. Oczywiście Juana nie można lekceważyć, bo pokonał też solidnych zawodników ale myślę, że więcej determinacji będzie po stronie jego rywala. Obaj panowie spotkali się na korcie w tamtym roku na turnieju challengerowym w stolicy Urugwaju Montewideo i wówczas górą był Cachin wygrywając 2-1 (5-7 , 6-1 , 6-2). Po tym spotkaniu myślę, że bezpośredni bilans ich pojedynków wynosić będzie 2-0 dla Pedro. Podaję również link z oficjalnej strony turnieju, w którym można przeczytać właśnie o tym wsparciu rodziny i przyjaciół Cachina na tym turnieju, jak i kilka innych ciekawych rzeczy:
http://www.cordobaopen.com/articulo/1051/32724/cachin-y-una-primera-alegria
⛔ 100

przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja , Ligue 1
Godzina: 20:45
Spotkanie: DFCO Dijon - Olympique Marsylia
Typ: wygrana gości / mniej niż 3,5 bramki na mecz
Kurs: 2.61

Analiza:
O
bydwa zespoły maja za sobą średnią udana serię spotkań ligowych , oraz tych w Pucharze Francji , jednak tylko gospodarze awansowali do dalszej fazy rozgrywek , co powinno działać na nich bardzo budująco , ponieważ wygrana nad IC Croix aż trzy do zera nie powinna nikomu przejść obojętnie , nawet jak ich przeciwnik grywa tylko na poziomie francuskiej trzeciej ligi . Mecz zapowiada się naprawdę ekscytująco , ponieważ Dijon balansuje na skraju przepaści i desperacko będzie broniło dostępu do swojej bramki w tym oto spotkaniu , oraz swoich okazji do strzelenia bramki w groźnych kontratakach . Z kolei goście po serii dwóch upokarzających porażek w końcu przełamali złą passę oraz zdołali wygrać nad Bordeaux skromnie jeden do zera . I tym być może razem wygrana będzie tylko jednobramkową przewagą .
✅161

ac1899 27,7K

ac1899

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie - Lahti - Kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: Kraft - Forfang
Typ: J. A. Forfang lepszy
Kurs: 3,21

Analiza:

Kolega wyżej opisywał dobre występy Norwega w kwalifikacjach i dzisiaj rano pomyślałem o tym samym, żeby umieścić go w trójce. Spóźniłem się, więc daję go w parze z Kraftem. Co prawda, przed lotami, Austriak wygrał 3 konkursy z rzędu, ale konkurs, a kwalifikacje to inna rzecz.
Forfang gdyby utrzymywał formę z treningów i kwalifikacji dzisiaj miałbym na koncie kilka podium, jak i nie zwycięstw. Potrafi skakać tak, że inni nawet w najlepszej formie, mają trudno do niego doskoczyć. Kraft miewa różne występy w kwalifikacjach. Trochę liczę też na spadek jego formy. Nie można przecież powiedzieć, że Stefan nie potrafi latać na mamutach, a w poprzedni weekend nie spisywał się tak jak w Japonii czy w Zakopanem.
Typ bardzo ryzykowny, dlatego nie polecam, chyba, że ktoś lubi duże ryzyko.
Dodatkowo dzisiaj wiatr może przeszkadzać w rywalizacji, więc tym bardziej za grubą stawkę nie ma co wchodzić.
⛔100

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Bundesliga
Godzina: 20.30
Spotkanie: FSV Mainz - Bayer Leverkusen
Typ: Bayer wygra i powyżej 2,5 bramek w meczu
Kurs: 2,40
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Typowanie w Lutym wychodzi mi podobnie jak wczorajsze strzelanie bramek przez Lazio - Też tylko 1...
Gdyby nie koszmarny błąd bramkarza Empoli to mecz najpewniej skończyłby się remisem, bo gra Lazio przypominała bardziej kiepski Kryminał niż mecz, który chcą wygrać...
Stan analiz: 1/5

Rozpoczynający 21. kolejkę Bundesligi zespół Mainz podejmie na własnym stadionie ekipę Bayeru.
https://www.flashscore.pl/tabela/MZfuyzXd/8Qib5JJC/#table;overall
Gospodarze jak pokazuje tabela mimo 11 lokaty mają tylko 3 pkt. straty do dzisiejszego rywala. Na własnym stadionie Mainz spisuje się bardzo dobrze (4-4-2), a jedynie Bayern i Borussia Dortmund wyjechały stąd z kompletem punktów. W zespole kilku zawodników z pierwszego składu zmaga się z urazami i ich występ nie jest pewny.
Bayer jest na 7 m-cu tuż za miejscami pucharowymi. W Leverkusen nadal panuje euforia po zwycięstwie nad Bayernem Monachium (3:1), której nie zepsuła wpadka w meczu pucharowym (przegrana z drugoligowym Heidenheim 1:2).
Na wyjazdach Leverkusen gra bezkomromisowo (4-2-4). Po słabszym początku sezonu podopieczni trenera Petera Bosza wjechali na właściwe tory o czym świadczy 12 zdobytych punktów w ostatnich 5 meczach. Morale po zwycięstwie w prestiżowym meczu nad Bayernem z pewnością tchnie w ten zespół jeszcze więcej wiary w zwycięstwa i z meczu na mecz Bayer będzie awansował na wyższe miejsca w tabeli Bundesligi.
Po zaciętym meczu liczę na zwycięstwo Leverkusen i dużo bramek.
✅140

Otrzymane punkty reputacji: +3
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - World Grand Prix 2019
Godzina: 20:00 CET
Spotkanie:
Allister Carter - Xiao Guodong
Typ: ALLISTER CARTER (-2.5)
Kurs: 3.00
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Czysty faworyt Carter i nawet handicap nie wydaje mi się zbytnim ryzykiem, tym bardziej że gramy do 6 frejmów, czyli długi dystans. Nawet nie chodzi o to że sobie wczoraj ograł jak chciał najpierw Allena (4-1) doprowadzając go na koniec do furii niemal, a kilka godzin później faworyzowanego Gilberta (5-1), ale o to z kim Carter będzie się w półfinale mierzył. Xiao wczoraj grał jak melepeta i naprawdę trudno wytłumaczyć jak się tu znalazł. Ok, obaj Chińczycy, Xiao razem z Sijunem, dali wczoraj popis nieudolności, pewnie spowodowany nerwami przed szansą jaka się przed nimi otworzyła, ale i tak szokujące pudła Xiao były wręcz nie do pomyślenia. Czerwona do rogu na wprost - pudło, czerwona 20cm od łuzy na 45 stopni - pudło itd. Itd. I takich pudeł było dużo więcej, prawie w każdym frejmie. Fakt że w ogóle z taką grą był ciągle w meczu, a na koniec go wygrał, więcej mówi o grze jego rywala niż o nim. No więc z Carterem takiego happy endu nie będzie, on takich pudeł nie ma w tym tygodniu, a jak dostanie szanse to robi solidny brejk robiący różnicę w partii. Wystarczy spytać Allena czy Gilberta, czyli o niebo lepszych graczy niż Xiao, którym Carter nie dał szans.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +33
wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Miedź - Jagiellonia
Typ: 2
Kurs: 2,42
Analiza:
Zacznę od tego, że spodziewałem się kursu dużo niższego na &quot;Jagę&quot;. Jagiellonia dla mnie jest wygranym zimowych transferów. Wzmocnili atak, który według mnie teraz wygląda naprawdę imponująco: Imaz, Kostal i Novikovas to gracze, którzy w lidze polskiej naprawdę się wyróżniali. Szczególnie Imaz i Novikovas to byli dla mnie zawodnicy, którzy potrafili w pojedynkę wygrać mecze, a jeżeli powiem że dla mnie Litwin jest w ogóle najlepszym graczem ligi to myślę, że zbytnio nie przesadzę. Są to skrzydłowi, ale potrafią robić duże zamieszanie w polu karnym i strzelać gole. Zresztą liczby mówią same za siebie - cała trójka zagrała tylko w tym sezonie 54 mecze zdobyli łącznie 15 goli i dołożyli 13 ostatnich podań. To robi wrażenie, bo mówimy tylko o 3 graczach. Dodatkowo doszedł Arsenić który był podporą Wisły Kraków i trzymał całą obronę w ryzach. Jednak największym wzmocnieniem może okazać się napastnik z Serbii - Stefan Scepovic. To nie jest byle jaki zawodnik, a naprawdę bardzo dobry gracz patrząc przez pryzmat naszej &quot;super&quot; ligi. Zagrał 34 mecze w LaLiga gdzie zdobył 6 goli, a w drugiej lidze hiszpańkiej w 78 meczach strzelił 30 goli. Teraz może dołożę troszkę zgryźliwości, ale Jurado był na naszą ligę dobry, a grał w Hiszpanii w lidze dla bezrobotnych, Quintana technicznie zjadał całą Ekstraklasę tak jak chciał, a grał tylko w 3 lidze. Czemu ten napastnik miałby nie wypalić? Miedź transferami mnie nie porwała także liczę, że ta drużyna będzie wyglądać identycznie jak w zeszłym roku, a wzmocniona Jaga powinna dziś wygrać mecz. Wiadomo doszło kilku nowych graczy i zapewne od razu 2-4 wskoczy do pierwszego składu, ale jednak siła indywidualna graczy stoi na dużo dużo wyższym poziomie od Miedzi, a gdy ta pójdzie na wymianę ciosów to może się skończyć to nawet pogromem dla gości. Pozdrawiam ????
✅142

Otrzymane punkty reputacji: +8
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Serie A
Godzina: 20:30
Spotkanie: Chievo Verona - AS Roma
Typ: Powyżej 11.5 rożnych
Kurs: 2,43
Buk: Unibet
Analiza:
Tutaj będzie grane ofensywnie, jestem o tym przekonany. Obie ekipy potrzebują punktów jak tlenu do życia, choć obie walczą o inne cele. Chievo zaczęło rozpaczliwą walkę o utrzymanie i tej determinacji nie można im odmówić, choć widać brak tej czystej piłkarskiej jakości na boisku. Wyszarpane zwycięstwo z Frosinone, potem bicie od Juventusu (myślę że wkalkulowane), powalczyli z Fiorentiną (porażka 3:4) i w ostatniej kolejce wypuścili prowadzenie 2:0, aby zremisować 2:2. Do bezpiecznej pozycji brakuje 9 punktów, wszystko jest możliwe, ale trzeba zacząc punktować. Roma natomiast po nie najlepszym początku teraz musi gonić czołówkę, aby w przyszłym sezonie zagrać w Champions League. Trzy punkty do czwartego Lazio to nie jest dużo, ale w walce o LM sa oprócz dwóch klubów z Rzymu, Atalanta i Milan, więc jest ścisk i trzeba zaczac wygrywać seryjnie z zespołami niżej notowanymi, inaczej mówiąc przestać głupio tracić punkty z takimi zepsołami jak Chievo. Czekając na to spotkanie mam nadzieję na otwarte z obu stron spotkanie i spoą liczbę sytuacji bramkowych (co również mogliśmy zaobserwować w poprzednich kolejkach w wykonaniu obu ekip). Stawiam jednak na over rzutów rożnych. Obie ekipy bardzo dobrze grają przy stałych fragmentach gry. Gra Chievo często opiera się o stałe fragmenty gry, natomiast Roma bardzo często gra dośrodkowaniami na Edina Dzeko, a Florenzi i Kolarov dysponują dobrym dośrodkowaniem, więc obie ekipy chętnie będą grać również pod rzuty rożne. U Rzymian dodatkowo bardzo szybkie i lubiące grać 1 vs 1 skrzydła a tacy zawodnicy gwarantują rzuty rożne. Powodzenia!
✅143

slowianin 130

slowianin

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 1. Francja
Godzina: 20:45
Spotkanie: Dijon-Marseille
Typ: cz. kartka TAK
Kurs: 4,58
Buk: Fortuna
Ciekawy typ na ligę francuzką. Oba zespoły łapią sporo żółtych kartek, każda z drużyn otrzymała w tym sezonie po 3 czerwone kartoniki. Jednak najważniejszym argumentem za tym typem jest postać Thomasa Leonard. Sędzia ten pokazał już 6 czerwonych kartek w 11 meczach, których sędziował, pokazuje także niezłą liczbę żółtych kartek 4,2 na mecz. Myślę, że będzie zacięty mecz gdyż Dijon osiąga ostatnio niezłe wyniki a i Marsylia złapała wiatr w żagle, więc nikt tanio skóry nie sprzeda. Wiadomo, że jest spore ryzyko ale po tym kursie myślę warto spróbować. (Polecam również rz. karny, sędzia pokazuje 0,5 na mecz)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +29
przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Spotkanie: CSKA Moskwa - Real
Typ: Powyżej 169,5 punktów
Kurs: 1,84
Bukmacher: Fortuna

Wczorajsza analiza okazała się trafiona w dziesiątkę, a linia pokryła się z nawiązką. Na dzień dzisiejszy przygotowałem spotkanie z Euroligi pomiędzy faworytem do wygrania CSKA Moskwą, a hiszpańskim zespołem z Madrytu. Bez wątpienia, są to jedne z najsilniejszych drużyn Euroligi, które swoją przygodę z tymi rozgrywkami zwykle kończą w ostatniej fazie Final Four. Szykuje się dzisiaj wspaniałe widowisko na parkiecie w Moskwie. W czołówce również jest bardzo mocny ścisk, Fenerbahce z dorobkiem trzydziestu sześciu punktów zajmuje fotel lidera, na drugiej pozycji znajduje się Real Madryt ze stratą dwóch punków, a taka sama różnica dzieli CSKA Moskwę do Hiszpanów.
Kolejnym czynnikiem jest to, że jedni jak i drudzy są najlepiej punktującymi drużynami, zaraz po Anadolu Efes, które jest sensacją tegorocznych rozgrywek. Moja propozycja skierowana jest w ilość punktów rzuconych w całym meczu, gdyż zarówno CSKA jak i Real mają całą gamę utalentowanych zawodników, którzy rzucają sporo punktów za trzy co przekłada się na wynik końcowy. Linia 169,5 punktów nie jest jakoś specjalnie wyśrubowana, ponieważ rosyjski zespół, zwłaszcza na własnym parkiecie rzuca znaczną ilość punktów, a Hiszpanie na pewno nie schowają głów w piasek i bedą na to spokojnie patrzeć. Dziś będziemy oglądać ciekawe widowisko ze sporą ilością punktów. Uważam, że linia zostanie spokojnie pokryta przy tak ofensywnie nastawionych drużynach. Ostatnie wyniki bezpośrednie również potwierdzą moje słowa: 93:87; 83:92 oraz ostatni mecz 88:93 jak widać linia była pokrywana znacznie.
⛔100

juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Dyscyplina: biatlon-canmore wyscig mezczyzn
Godzina: 20;30
Spotkanie: francja-niemcy
Typ: francja
Kurs: 1.70
Analiza:
dzien dobry,dzisiaj troche boje sie typu z biatlonu bo w kanadzie bardzo zimno co moze przelozyc sie na wyniki ale lece bo nic ciekawszego nie znalazlem.mamy sztafete 4x7,5km mezczyzn,zdecydowanym faworytem beda norwegowie,ktorzy sa w mega silnym skladzie ale za ich plecami takze powinno byc ciekawie.sklad francji:guigonnat,jacquelin,fourcade simon,fillon maillet.nie ma najmocniejszych:martina fourcada i desthieux ale sklad bardzo wyrownany z zawodnikami prezentujacy dobry bieg-nie mamy rund karnych,a dobieranie pociskow trwa krocej i mozna nadrobic ewentualna strate.najslabszym w stawce wyglada fourcade ale wczoraj pokazal ze dobrze czuje sie w ekstremalnych warunkach zajmujac 7 lokate-byl najlepszy z francuzow.sklad niemcow:rees,lesser,nawrath,peiffer.niemcy ulozyli sklad-slaby,mocniejszy,slaby i najmocniejszy na koniec.stawiam na ich porazke poniewaz na pierwszej zmianie jest rees,ktory slabo wyglada biegowo i podejrzewam ze juz po pierwszej zmianie beda mieli strate do francuzow.dalej jest lesser,ktory rzadko startowal i nie wiadomio czego mozna sie spodziewac,nawrat znowu slabszy zawodnik,ktory moze zawalic i na koniec maja peiffera-doswiadczony i pewniak-nie spodziewam sie zeby zawalil ale gdy bedzie cos na styk to moze spieszyc sie na strzelnicy i popelnic blad.w skladzie niemcow za duzo znakow zapytania i dlatego stawiam na rowny sklad francuzow.pozdrawiam
✅70

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy, Bundesliga
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Mainz – Leverkusen
Typ: over 3.5
Kurs: 2.38
Bukmacher: unibet
Analiza:

Gospodarze rozpoczęli mocno rundę wiosenną jeśli chodzi o bramki w trzech meczach 5 zdobytych i aż 6 straconych. Bardzo istotne w tym jest to że taki wynik dał im dwie wygrane, wygrane które dały ogromny komfort gry w kontekście walki o utrzymanie w tej chwili bliżej im do pozycji dającej grę w pucharach niż strefy spadkowej. Będą chcieli kontynuować swoją grę w ofensywie i raczej takiego nastawienie tutaj się spodziewam, tym bardziej że gramy u siebie gdzie zawsze byli bardzo odważny nawet na tle mocniejszych rywali. Nie ukrywam że jednak tutaj głownie chodzi i to kto został tutaj trenerem Brosz. Kto śledzi tą ligę ten widział jak wyglądał gra Borussii za jego kadencji, mnóstwo ofensywnej gry. Główne założenia trenera, bardzo wysoki agresywny pressing, wysoko ustawiona defensywa i szybkie przemieszczenie piłki i zawodników do ofensywy. Mam tutaj świetnych graczy do szybkie gry, młodych nie bojących się takich akcji, ta taktyka im odpowiada w 100%, w tej fantazji zapomina się od defensywie i tutaj będą mankamenty tak było też w Dortmundzie i to go pogrążyło. Oglądałem mecz z Wolsfburgiem 0:3 oraz Bayernem 3:1 w obu meczach szybka gra w ofensywie, kontry i szukanie bramek do samego końca. Ale zaraz był mecz pucharowy z Heidenheim gdzie defensywa nie dała właśnie popisu i sensacyjnie odpadli z pucharu. Czuję w tym meczu mocno wymianę ciosów a skuteczność po zimie w obu ekipach jest.
✅138

Otrzymane punkty reputacji: +11
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska
Typ: Wygrana Lecha / -2,5 gola
Kurs: 4.05
Godz: 20:30
Analiza: Tak długa przerwa sprawia, że nie wiadomo czego się spodziewać po którejkolwiek z ekip, mimo wszystko myślę że wymagający rywale w sparingach okażą się dobrą lekcją futbolu dla Lechitów i wyjdą na to spotkanie zmotywowani, tym bardziej że strata do Lechii wynosi aż 9 punktów, więc w pierwszej kolejności powinno zdobywać 3 punkty na własnym boisku w Poznaniu.
Zagłębie od początku sezonu ma problemy z meczami wyjazdowymi, w klubie nie mają większej wiary o TOP5, a priorytetem wydaje się być pierwsza ósemka.
Według mnie w tym meczu będzie underowy rezultat na korzyść Lecha 1-0 / 2-0 to wyniki, które chodzą mi po głowie.
⛔100

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Typ: remis
Kurs: 3.70
Bukmacher: LVBET
Analiza: Drugie dzisiejsze starcie w Lotto Ekstraklasie, do Poznania na mecz z Kolejorzem przyjeżdża Zagłębie Lubin. Faworytem na pewno jest Lech i tu nie ma nawet o czym dyskutować, szansy Zagłębia upatruję głównie w tym, że przeważnie dobrze startują na wiosnę i z tego co wyczytałem są w tym aspekcie lepsi od Lecha, wiadomo, że to tylko teoria, ale liczę, że dobra passa zostanie podtrzymana przez Lubinian. Na rynku transferowym obie ekipy nie szalały do Kolejorza dołączyli tylko Letniowski oraz Żamaletdinow, natomiast Zagłębie nie sprowadziło nikogo, nie licząc powrotu z wypożyczenia Szysza. Na obozie testowali kilku kolejnych piłkarzy ze swojej akademii, ale czy któryś z nich już dzisiaj zadebiutuje? Na stanowisku trenera pozostał Ben van Dael i jest to na pewno dobra wiadomość, ponieważ w ostatnich kolejkach przed przerwą gra Miedziowych zaczynała wyglądać już całkiem przyzwoicie. Najważniejszym zimowym trasferem jest na pewno podpisanie kontraktu przez Filipa Jagiełłę z włoską Genoa, jednak pozostanie on w Lubinie do końca sezonu, aby lepiej przygotowac się do EURO U21. To chyba tyle, większe ciśnienie na pewno przed dzisiejszymi gospodarzami, którzy muszą wygrać ten mecz, ja jednak liczę, że Zagłębie nie przegra tego pojedynku i przywiezie z Poznania co najmniej punkt i podtrzyma swoją dobrą passę wiosennych startów.
⛔100

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Dyscyplina Koszykówka Euroliga Mężczyzn
Godzina 20 45
Spotkanie Milano - Darussafaka
Typ handicap Darussafaka + 8,5
Kurs 2.31
Bukmacher fortuna
Analiza
Wydaje mi się, że wreszcie drużyna z Turcji weszła na właściwe tory. Po serii porażek zaczęły się
zwycięstwa i stawianie twardych warunków o wiele mocniejszym przeciwnikom. Wystarczy przejrzeć ostatnie wyniki i zobaczymy porażkę z Efezem po dogrywce i wcześniejszą z Realem Madryt 4 punktami.
Mam wrażenie, że buki trochę przeszacowali ten kurs, więc go gram.
Kiepska analiza
⛔100

#10 31,9K

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy - II Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Salernitana - Benevento
Typ: Benevento oraz obie strzelą
Kurs: 4.45

Analiza:

Typ tylko na podstawie statystyk. Benevento jest w tabeli na piątym miejscu z 32 punktami, a Salernitana na dziesiątym z 28, więc ścisk. Dzisiejsi gospodarze, którzy grali u siebie z drużynami wyżej plasującymi sie od Benevento czyli z miejsc 1-4, na te cztery mecze trzy razy przegrywali, ale sami strzelali bramki padały wtedy wysokie wyniki takie jak 1:2, 1:3 oraz 2:4. Jedynie z drugim Palermo zremsowali bezbramkowo. Był to jedyny mecz, w którym Salernitana nie strzeliła bramki u siebie. Również tylko raz Benevento nie strzelało bramki na wyjeździe, więc typ obie strzelą dość prawdopodobny. Benevento dobra forma, druga najlepsza w lidze w ostatnich pięciu meczach, trochę słabiej jeśli chodzi o wyjazdy, bo dużo remisów, ale po takim kursie spróbuję, bo są szanse na powodzenie. Powinno być kilka bramek, a jeśli będzie otwarta gra to chyba goście powinna pokazać swoją większą jakość.
⛔100

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Clermont vs Valenciennes
Typ: Valenciennes over 0.5 gola
Kurs:
1.82
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Korzystajac z przecietnej formy Clermont druzyna gosci powalczy o punkty. Valenciennes zaliczylo totalna porazke u siebie na poczatku sezonu, przegrywajac z dzisiejszym przeciwnikiem 0;4. W sumie, ostatnio nie pokazuja wybitnej gry, ale od tego czasu troche sie zmienilo. Mianowicie, sytuacja w tabeli. Jesli z Gazalec pare dni temu mogli spokojnie wywiesc remis, to tutaj trudno im bedzie powstrzymywac ataki gospodarzy i oni dobrze o tym wiedza. Tym bardziej, ze goscie nawet nie bedac w formie spokojnie moga wbic gola druzynie pokroju Clermonta..
✅82

M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Sora vs Siena
Typ: Siena -1,5 seta
Kurs: 2,77
Analiza: Zaległy mecz 16 kolejki Serie A. Spotkanie outsiederów. Oba zespoły do samego końca będą walczyły o utrzymanie w lidze. A ten moment w lepszej sytuacji jest Sora, która ma 4 punkty przewagi nad dzisiejszym rywalem. Jednak mi zdaniem dzisiejsi goście zgarną 3 punkty. Miejsce w tabeli nie odzwierciedla ich sporego potencjału. Mają bardziej zbilansowany skład. Gra Sory w bardzo dużej mierze opiera się tylko na atakującym Petkovicu. Jeśli on ma słabszy dzień, zespół nie istnieje. W Sienie poza atakującym Hernandezem jest na lewym skrzydle Japończyk Ishikawa oraz niedawno sprowadzony Cristian Savani. Zespół pokazuje całkiem ciekawą siatkówkę, lecz nie przekłada się to na wyniki. Idealna okazja do przełamania już dziś. Moim zdaniem Siena wywiezie 3 punkty i zbliży się na 1 oczko do dzisiejszego rywala.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom