>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.02.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
shl-hokej 224

shl-hokej

Użytkownik
DYSCYPLINA - HOKEJ
GODZINA 19:00
SPOTKANIE : SLOVAN - DINAMO
TYP ZWYCIĘSTWO GOSCI
KURS 3.8
BUKMACHER bet365
ANALIZA : Miejscowi zapewnili sobie juz udział w play-off. Nie poprawia juz swojej pozycji, zatem można pracować juz nad formą, żeby na pierwszą rundę być przygotowanym optymalnie. Wiaze sie to oczywiscie z mocniejszym obciazeniem trwningowym. Sa to tylko przypuszczenia, ale jak pokazuja ubiegle lata, maja one realne odzwierciedlenie w rzeczywistosci.Moim zdaniem goście którzy ostatnio nie zachwycali wykorzystają to tym bardziej ze zawodnicy walczą jeszcze o kontrakty. Po sezonie Lotysze napewno rozlicza swoich zawodników wiec motywacji na zapewnienie sobie angażu na przyszły sezon nie powinno brakować.
⛔ 100

S 0

szaszko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Hiszpania La liga
Godzina: 20:30 08.02.16
Spotkanie: Espanyol-Real Sociedad
Typ: powyżej 1,5
Kurs: 1.40
Bukmacher: expekt
Analiza
Na dziś wybrałem mecz w Hiszpańskiej La Lidze pomiędzy Espanyolem a Realem Sociedad.
Mój typ na to spotkanie to wiecej niż 1 bramka .
Gospodarze w tabeli znajdują się na 17 miejscu z 22 pkt na koncie .
Drużyna Gości znajduje się na 14 miejscu w tabeli z 24 pkt na koncie.
Na ostatnie 5 meczow tylko raz była 1 bramka w meczu co daje nadzieje na pozytywne zakończenie tego typu.
Najlepszym strzelcem w ekipie Gości jest Agirretxe z 12 bramkami a w ekipie Gospodarzy Caicedo z 6 bramkami.
Liczę na wejście tego typu.
Powtórzony zakład ⛔ 100 (wcześniej podano o2 i o2.5)

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Niemcy 2
Godzina 20:15
Bielefeld - Duisburg
Over 3.5 gola
3.90
Unibet

Na dzisiaj wybrałem tym z 2 Bundesligi. W ostatnim spotkaniu 20 kolejki zmierzą się ze sobą drużyna Bielefeld i Duisburg. Gospodarze po 19 meczach plasują się na 13 miejscu w tabeli, a goście po tylu samo spotkaniach są na ostatniej 18 pozycji w lidze. Typuję w tym meczu na powyżej 3.5 gola. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy odnośnie tego spotkania to fakt, że w pojedynkach między tymi niemieckimi drużynami często wpada spora ilość goli. Ostatnie mecze między Arminią Bielefeld, a Duisburgiem kończyły się wynikami 2:2, 4:2, 1:1, 1:2, 1:3, 1:2. Jak widać w 3 meczach padał over 3.5 gola. W każdy z 6 ostatnich meczy obie ekipy strzelały co najmniej 1 gole. Moim zdaniem dzisiaj również nie zabraknie goli. Zarówno Bielefeld jak i Duisburg potrzebują punktów i obie ekipy zagrają o 3 punkty - remis żadnej z ekip nie satysfakcjonuje przy ich marnej pozycji w tabeli. Jeśli chodzi o staty z obecnego sezonu to Arminia miała 3 razy over 3.5 gola w dotychczasowych meczach, a Duisburg zaliczył aż 6 razy powyżej 3.5gola. Mój typ to 3:1 dla gospodarzy i powyżej 3.5 gola.
⛔ 100

rts 55

rts

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Francja, LNB
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dijon - Pau-Orthez
Typ: Asian handicap Pau-Orthez + 6pkt
Kurs: 1.96
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Zgadzam się z przedmówcą również typującym ten mecz, że jest on bardzo ważny, jednak mój typ idzie w drugą stronę. W tabeli oba zespoły sąsiadują i walczą o miejsce w playoffach, a na tą chwilę w tej rywalizacji wygrywa Dijon - jedno zwycięstwo więcej. Oczywiście można brać pod uwagę dobrą dyspozycję Dijon u siebie, ale trzeba zwrócić również uwagę na h2h między dzisiejszymi ekipami. Poza tym forma jednak robi swoje i te dobre mecze był dość dawno, a argumentem za tym jest to, że przedostani mecz u siebie z Chalon/Saone, Dijon przegrał 17 pkt. Ja widzę to tak, na 8 ostatnich meczów (z pucharem) - 6 porażek Dijon oraz 5 wygranych Pau-Ortez. A co do wspomnianego h2h... W pojedynkach jest 5vs16 na korzyść Pau-Ortez, a co ważne mecze tego typu są przeważnie zacięte i kończą się albo na korzyść Pau-Ortez, albo małą różnicą na korzyść Dijon. Na ostatnie 5 spotkań - 3 wygrało Pau, a dwi wygrane dla Dijon różnicą 3 pkt.
Kusi mnie postawić dwójkę, ale tu nie ma, co typować, bo tak mi podpowiada przeczucie, lecz się zabezpieczyć, dlatego stawiam bezpieczny handicap w stronę gości + 6 pkt.
✅ 96

Otrzymane punkty reputacji: +1
furiouszen 248

furiouszen

Użytkownik
Dyscyplina: Greyhounds - wyścigi psów
Godzina: 20:22 (czasu polskiego)
Spotkanie: Yarmouth, 462m (flat), A4
Typ: 6. Upagear wygra (E/W each way)
Kurs: 4.33
Bukmacher:*B365
Uwaga! Jest to zakład each way, czyli pies może zająć 1 lub 2 miejsce. Przy stawce 100j ew. wygrana za 1 = 324.75, a za 2 miejsce 108.25j
Analiza:
Na dziś trochę marketingu pojawiło się w Nottingham w biegach organizowanych przez Betfair. Jak dla mnie trochę idiotycznie zrobione sprinty i maratony, a połowa psów na kartach posciagana z innych torów. Wiec odpuszczam choć będę oglądał z pewnością.
Natomiast przenosimy się do Yarmouth gdzie w wieczornym wyścigu spotykamy się z ciekawą sytuacją. Wywindowany przez bukmacherów internetowych Droopys Maso, który zebrał sporo doświadczenia na torach w Sittingbourne i Peterborough jest faworytem w tym wyścigu i ogólnie biega poniżej 29.00 w większości swych biegów lecz z toru 4 ciężko będzie mu wyjść z klatki z dobrym startem ponieważ na torze drugim znajduje się Tyrur Rhoda. Jest świetną sprinterka i w ostatnim biegu osiągnęła czas 28.85 i nieprzerwanie od 4 biegów jest czołowym liderem lecz trzeba napomniec iż były to biegi w niższych dywizjach. Wydaje mi się moim faworytem ze względu na formę. Lecz tutaj pojawia się outsider... Upagear. Wychowanek na torach z Watford biega bardzo czysto, nawet gdy jest blokowany wygrywa challenge i spokojnie zajmuje dobrą lokatę jak na jego umiejętności. Ostatnie dwa biegi w Yarmouth pobiegł z czasami 28.94 i 28.87. Liczę na to, że może być przepychanka w klatkach 1/4 ze względu na dobre wyjścia psów, a na torze piątym jest Rough Nastyboy, który ma spowolnienie na starcie i raczej jest klasę niżej od rywali. Jeśli bieg zakończy się w granicach 29.20 myślę, że pozycja outside będzie tu kluczową, by powalczyć o 2 miejsce, a przy odrobinie szczęścia i przy czystym biegu po zewnętrznej na torze Upagear ma szansę powalczyć o zwyciestwo. Dobrym zakładem jest też forecast 6x2, 2x6 gdyż ciężko mi przewidzieć inny scenariusz, a value jest korzystne na ta porę gdyż kursy na Tyrur Rhoda mogą niebezpiecznie spaść, wiec warto zagrać starting price.
✅ 333

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 131

alwex

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Puchar Austrii
Godzina: 20:15
Spotkanie: VCA Hypo Niederosterreich - UVC Graz
Typ: DW 1:3
Kurs: 5.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Finał Pucharu Austrii w siatkówce. Mecz odpowiednio 5-tej i 4-tej drużyny w tabeli austriackiej AVL ( I ligi ), bukmacherzy faworyzują tutaj w pucharze jednak ekipę Hypo. Jak wiadomo puchary rządzą się swoimi prawami, jednak w lidze zdecydowanie lepiej prezentuje się drużyna z Grazu, która w 14-stu meczach odniosła aż 11 zwycięstw, natomiast Hypo w 15-stu spotkaniach zwyciężyło tylko 7 razy. Od początku sezonu równą i wysoką formę prezentuje właśnie ekipa Grazu, podczas gdy Hypo regularnie gra w kratkę, dodatkowo będąc jeszcze obciążone grą w europejskiej lidze MEVZA( 3 drużyny austriackie, słowacka i bałkańskie), w której też nie prezenuje się najlepiej mając na koncie 2 wygrane przy 4 porażkach.
We wczorajszych półfinałach łatwiejszą przeprawę miało Hypo, które 3:0 wygrało .z austriackim średniakiem Enns. Natomiast Graz potrzebował aż 5-ciu setów, aby pokonać zdecydowanie jednak mocniejszą niż Enns drużynę Posolijnica, obecnego wicelidera ligi.
Moim zdaniem faworytem tego meczu jest Graz, a wynik 3:1 dla tej drużyny bardzo prawdopodobny.
⛔ 100

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna - Primeira liga, Portugalia 22:00
Spotkanie: Braga-Estoril
Typ: Braga wygra obydwie połowy
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mało dzisiaj miałem nic nie typować ale zobaczyłem ten mecz który jest bardzo prawdopobny, zacznijmy od tego że Braga na własnym stadionie przegrała w tym sezonie tylko jeden mecz, z Benficą można im to wybaczyć bo to jedna z czołowych drużyn ligi portugalskiej więc jak widać są bardzo dobrzy na własnym terenie, w tabeli zajmują 4 lokate i posiadają ex aequo z pierwszą trójką tą samą ilość straconych bramek czyli 14 z drugiej strony mamy ekipe Estorilu czyli drużyny zajmująca środek tabeli ponad to Estoril jest fatalny na wyjazdach bo zaledwie dwie wygrane w lidze ale dostrzegłem jeden bardzo ważny plus, wcale nie tracą tak dużo goli i to może być zgubne w tym typie, h2h w takim zestawieni (gosp-gość) są bardzo na korzyść Bragi, moim zdaniem warto zaryzykować dla takiego kursu.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom