>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.12.2020 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Plus Liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Będzin - Zawiercie
Typ: Powyżej 3.5 seta
Kurs: 1.64
Bukmacher: etoto

Uważam, że w dzisiejszym spotkaniu polskiej ligi siatkarskiej zobaczymy przynajmniej 4 sety. Zawiercie to już nie jest ta ekipa co 2 sezony temu, trochę się tam posypało, co mocno przełożyło się na wyniki. Grają w dziwny sposób, wygrywają na wyjeździe z Warszawą 3:0, żeby potem przegrać u siebie z Treflem 0:3 i z Nysą 1:3. Ich siatkówka jest bardzo niepewna, dlatego nie typowałbym tu ich wygranej, a juz na pewno nie wygranej 3:0. Dlatego też idę w set Będzina, który choć zamyka ligę, jest bardzo waleczny. Kadrowo niestety odstaje wyraźnie, dlatego też po każdym meczu schodzą pokonani. Mimo to, na 13 spotkań wygrali 12 setów, co daje średnią prawie 1 seta na mecz. Byli w stanie urwać seta ZAKSIE dwie kolejki temu, a w poprzedniej Czarnym z Radomia. Zawiercie przy obecnej formie jest jak najbardziej osiągalne, oni w 11 meczach stracili setów aż 16. Co ciekawe, Zawiercie jeszcze nigdy nie wygrało z Będzinem 3:0. Na 8 rozegranych spotkań aż 7 wygrało Zawiercie, jednak ani razu do 0. Ostatnie 3 pojedynki bezpośrednie rozegrane w Będzinie to 3:0, 2:3 i 2:3. Stawiam, że Zawiercie wygra to spotkanie 3:1, któregoś seta powinni zgubić, a kurs na to zdarzenie przyzwoity.

64

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +107
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna Szwecja
Godzina: 19
Spotkanie: Lugi - Malmo
Typ: under 52.5
Kurs: 2.24
Bukmacher: fortuna
Analiza: Dwie raczej underowe ekipy, w bezpośrednich starciach zdarzało się średnia bramek w okolicach 50. Malmo jest w mega formie, wygrywa wszystko jak leci, ale raczej tempo bardzo spokojne. Lugi musi postawić w tym meczu na mocna obrona, bo inaczej mogą za to zapłacić. Mimo wszystko, Lugi stawialo w przeszłości twarde warunki przyjezdznym, liczę że tym razem będzie podobnie.

124

Otrzymane punkty reputacji: +203
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska - PKO Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Płock - Górnik Zabrze
Typ: Górnik over 1,5
Kurs: 2.25
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Spotkanie kończące 12. kolejkę w PKO Ekstraklasie. Koniec rundy jesiennej zbliża się nieubłaganie, nie ma więc za bardzo co kalkulować, zostały bowiem drużynom dziś grającym 3 mecze do rozegrania. Ja skupiłem się dziś na drużynie gości, wydaje mi się bowiem, że kurs na to, że strzelą dwie bramki jest swoistym valuebetem. Zabrzanie wychodzą na ten mecz w optymalnym zestawieniu personalnym. Początek sezonu mieli świetny, potem lekki dołek, pogłębiony dodatkowo absencjami kluczowych piłkarzy, jak Jimenez, czy Janża. Nie jest więc do końca tak, że zaczęli świetnie, a teraz już równia pochyła. Pokazali to już w ostatniej kolejce, gdzie wygrali 2:1 z Pogonią i były to dopiero 6. i 7. stracone bramki Portowców - wcześniej w 9 meczach stracili ich tylko 5. Rywale, z którymi się dziś zmierzą wydają się być odpowiednim zespołem, któremu zdołają zaaplikować przynajmniej 2 bramki. Osłabiona brakiem Urygi płocka obrona powinna być skruszona. Tym bardziej, że wydaje mi się, że czeka nas dość otwarty mecz, bo Wisła ostatnio nie zachwyca wynikami i te 3pkt by im się bardzo przydały, aby uciec ze strefy bezpośredniego zagrożenia spadkiem. Zagrają więc moim zdaniem o zwycięstwo i nie będą czekać w blokach na Górników, tym bardziej, że grają u siebie. To będzie woda na młyn dla gości, którzy mają dobry zespół do szybkich kontrataków. Warty ryzyka jest kurs na dwie bramki Górnika i ja to gram. Powodzenia! 😎

100

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Brighton - Southampton
Typ: 1. polowa Southampton
Kurs: 3,2
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

znakomity typ na Southampton juz pobrany i to od dwoch roznych stron, zostaja zatem opcje do wyboru, o ile to dozwolone do przerwy i caly mecz Southampton, Southampton powyzej 1,5 gola 1 polowa Southampton, 1 polowa i caly mecz Southampton.

Mysle ze typ na pierwsza polowe nie jest sprzeczny w takiej sytuacji z reulaminem, oczywiscie Southampton jest druzyna nieporownywalnie lepsza niz gspodarze, do tego gra i zdobywa punkty przede wszystkim na wyjazdach. U siebie graja jak sparalizowani, do historii przeszlo 0-9 z Leicesterem.

Przegrywajac wygrany mecz z Manchesterem United (2 łamaki z rzedu) dzis maja trenera, ktory ich uczuli na bledy w obronie i rozliczy.
esli w Southampton nie zaszwankuje dyscyplina typu czerwona kartka czy jakis inny odpał to goscie powinni wygrac ten mecz bez problemu, ruszajac od pierwszej minuty. Nie sadze, zeby odpalili to samo co z Manchesterem, dzis bedzie reakcja i wygrana.

Maupay zapewne wystapi, sciemniaja ze niby kontuzja ale i tak zagra, ale nie bedzie w pelni sil po tym co zrobil sobie w meczu z Liverpoolem. OK, Brighton powalczyl u siebie z czolowka, Manchesterem i Liverpoolem

Odkad Brighton awansowal do Premeir jeszcze nie wygral z Southampton. W Brighton zmienili trenera i filozofie i drza o utrzymanie, a wyniki wcale nie sa lepsze, Southampton natomiast wykonal duzy postep pod wodza Hassenhutla.

Brighton chche emulowac sukces Southamptonu w pracy z mlodzieza, ale dzis uczniowie dostana w zeby od mistrza takiej polityki.

Brighton - Southampton 1-3 (0-2)

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPortugalia, Primeira Liga
Godzina: 21:15
Spotkanie: Sporting Farense - Maritimo
Typ: powyżej 32,5 fauli
Kurs: 1,69
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Ponownie typ z ligi portugalskiej. Spotkanie dwóch drużyn zajmujących ostatnie miejsca w tabeli a więc zanosi się na małą "rąbankę" na murawie. H2H nie ma tutaj co porównywać bowiem oba zespoły ostatni raz w najwyższej klasie rozgrywkowej spotkały się ponad 18 lat temu (Farense to obecny beniaminek). Pod uwagę można wziąć tylko obecne rozgrywki.
Gospodarze w 4 spotkaniach domowych zdobyli 4 punkty (1-1-2), średnią fauli z tych spotkań mają 16,75 (11, 19, 17 i 20).
Goście mają za sobą również 4 wyjazdy i 3 punkty (1-0-3), faulowali średnio 14,5 (17, 16, 7 18).
Spotkanie pomimo, że do końca sezonu jeszcze daleko to mimo wszystko bardzo ważne bo przy ewentualnej wygranej można trochę awansować w tabeli i spokojniej podejść do kolejnego meczu. Spodziewam się w tym pojedynku sporo przewinień, które mogą zakręcić się nawet w okolicach 40.

69

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Premier League

Godzina: 21:00

Spotkanie: Brighton - Southampton

Typ: X2

Kurs: 1.60

Bukmacher: fortuna

Analiza:Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Angielskiej pomiędzy zespolami Brighton i Southampton. Drużyna gosci jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zdobyć komplet punktów w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze Southampton będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramke ktora da im zwyciestwo i dobra sytuacje w ligowej tabeli. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip. W mojej opinii wieksze szanse na zwyciestwo maja gracze gosci i uwazam że będą chcieli to udowodnić w dzisiejszym spotkaniu. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwyciestwo gosci w stosunku 1:2

60

couchpotato 75K

couchpotato

Couch Potato
Dyscyplina: Koszykowka, Portoryko, BSN
Godzina: 23:00
Spotkanie: San German - Piratas de Quebradillas
Typ: San German ML
Kurs: 2.10
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Czołem po przerwie. Dopadl mnie szacowny covid i trzeba bylo ponad 2 tyg zeby wrocic do siebie. Tyly w porcie mam okrutne, wiec to co najpewniesze postaram sie podrzucic. W Portortko mamy PO, nie tak dawno pisalem, ze San German to jedni w najslabszych po wynikach w lidze, ale to wszak ubiegloroczny mistrz i dobra postawa w koncowce zaowocowala wejscie do PO. Drugi mecz u siebie w serii z Piratami, 1x0 dla nich i są dogiem ? Choc to inna druzyna niz przed rokiem, to przesada gdy w momencie trwajacego PO wszyscy zbieraja to co najlepsze, to i mistrz pokaze pazury. Value niesamowite jak dla mnie. Gospodarze winni byc z 1.30 ML max, no ale nie wszyscy analitycy sie znaja, niektorzy wala jak leci i kopiuja kursy.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom