>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.12.2015 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
M 56

mazikos18

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna- MŚ Kobiet
Godzina: 18:15
Spotkanie: Rosja-Hiszpania
Typ: Hiszpania handicap +0,5
Kurs: 2.05
Bukmacher:Bet365
Na MŚ Kobiet w piłce ręcznej dojdzie dzisiaj do ciekawego pojedynku pomiędzy reprezentacjami Hiszpanii i Rosji. Hiszpanki to obecne wicemistrzynie Europy i myślę, że na tym turnieju będą chciały ten wynik poprawić. W pierwszym spotkaniu gładko pokonały Rumunki 31:10 tak więc ten mecz nic nam nie powie w kontekście ich formy. Rosjanki z kolei w pierwszym spotkaniu pokonały mistrzynie Europy Norweżki 26:25. Obie ekipy przed mistrzostwami rozegrały kilka spotkań towarzyskich, w których obie ekipy nie przegrały. W ostatnich 2 meczach na Mistrzostwach Europy pomiędzy tymi reprezentacjami raz wygrały Hiszpanki a raz padł remis. Według mnie jest to mecz 50/50 ciężko powiedzieć, która z ekip wygra ale widzę duży value w kursach wystawionych przez bukmacherów dlatego stawiam na Hiszpanki z lekką podpórką. Powodzenia ????
⛔ 100

S 33,4K

sobolekk

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Reczna
Godzina:20:30
Spotkanie: Niemcy vs Argentyna
Typ: Argentyna +7.5
Kurs: 2,04
Betsson
Analiza:
Na dzis wybralem spotkanie mistrzostw swiata pomiedzy Niemkami i Argentynkami. Szczerze mowiac Niemki w meczach towarzyskich spisywaly się niefajnie, i odrazu przed turniejem rysowal mi sie w glowie plan na zarabianie na ich slabej grze. W pierwszym meczu mi sie jak najbardziej udało , zostaly wrecz zdeklasowane przez znakomite Francuzki. Na przeciwko nich staje co by nie powiedziec bardzo przeciętna Argentyna. W meczu z Kongo spisywaly sie jednak bardzo przyzwoicie i wygraly pewnie. W zasadzie sa to bardzo waleczne dziewczyny, naprawde rzadko zostaja totalnie rozbite. W lipcu graly z lepszymi jak dla mnie od Niemek Brazylijkami i przegraly tylko 5 bramkami. Polecam naprawdę ten typ, oraz zapoznanie sie z ogromnym handicapem na Portoryko, jak dla mnie rowniez warte gry.
⛔ 100

tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 18.00
Spotkanie: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin
Typ: Górnik wygra do 0
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś mecz dwóch wyrównanych drużyn o podobnym potencjale. Ktoś tam postawił na remis, ktoś postawił, że Grzesio Bonin strzeli bramkę (według mnie to prawdopodobne). Ja stawiam na nieznaczną wygraną Górnika. Dlaczego ? Wystarczy spojrzeć na ich ostatnie wyniki, bardzo mało punktów w ostatnich meczach, więc na taki mecz muszą wyjść z zaangażowaniem na 200%,by liczyć się w walce o czołową 8-mkę, bo jak można zauważyć, środek tabeli mocno się spłaszczył, niedawno outsiderzy ligi - Górnik Zabrze i Lech zaczęli punktować, więc przewaga obu drużyn nad grupą spadkową jest niewielka. Ostatnie mecze Górników nie były złe, w meczach z Lechem, jak i Legią na wyjazdach wcale nie byli gorsi. W Warszawie zabrakło szczęścia w końcówce, a w meczu z Lechem - skuteczności. Z kolei w Zabrzu to Górnik z Łęcznej miał sporo szczęścia, strzelając bramkę wyrównującą w samej końcówce. A jeśli Górnicy grali jak równy z równym z mistrzem, oraz vicemistrzem Polski, zwłaszcza na ich stadionach, to dlaczego dzisiaj mieliby nie wygrać z Portowcami, którzy w ostatnich meczach prezentują się dosyć słabo ? Uważam, że Górnik dzisiaj za wszelką cenę będzie chciał wygrac, nawet po brzydkim meczu, skromne 1:0, lub 2:0 są według mnie bardzo możliwe. Pozwoli to w dobrych nastrojach podejść do meczu ze Śląskiem i Lechią, które także są możliwe do wygrania.
⛔ 100

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 20:35
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Turów Zgorzelec
Typ: Śląsk Wrocław -3.5
Kurs: 2.15
Analiza:
Czas na ostatnie spotkanie 9 kolejki PLK. Dzisiejszy mecz to nie lada gra dla kibiców koszykówki ponieważ derby Dolnego Śląska od zawsze elektryzowały kibiców nie tylko na południu Polski. Obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli zajmując odpowiednio 14 i 13 miejsce. Śląsk legitymuje się bilansem 2-7 a od kiedy Emil Rajković przejął drużynę zaliczyli 5 kolejnych porażek w lidze. Z drugiej strony znakomicie radzą sobie w europejskich pucharach gdzie już zapewnili sobie awans do dalszej fazy rozgrywek. W ostatnim czasie do składu wrócili kontuzjowani gracze - Williams i Kowalenko. Są to podstawowi zawodnicy więc pozytywnie wpłynie to na grę całego zespołu. Do tego fajnie wygląda obwód Śląska z Chanasem Heathem Jankowskim Maddenem i Smithem. Z kolei obwód gości poza Dillonem i Novakiem mnie nie przekonuje. W dalszym ciągu w szeregach Turowa nie zobaczymy Piotrka Niedźwiedzkiego który został zawieszony przez klub. Mocno komplikuje to ich rotację Polakami i graczy podkoszowych ponieważ z nominalnych graczy na pozycji środkowego został tylko Harris. Kolejną rzeczą która przemawia za graczami Śląska to własna hala i &#39;6 zawodnik&#39; w postaci kibiców którzy licznie powinni przybyć na derby Dolnego Śląska.
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna 1.Hiszpania
Godzina: 20:30
Spotkanie: Espanyol-Levante
Typ: 1/1
Kurs: 3.35
Bukmacher: unibet
Analiza:
Mecz Espanyolu z czerwoną latarnią ligi - Levante zakończy 14 kolejkę w Hiszpanii.
Levante w tym sezonie zdobyło zaledwie 4 punkty na wyjazdach. Dwa tygodnie temu ograli w delegacji ekipę Sportingu Gijon i tym samym przerwali serię 4 meczów bez punktow, a przegrywali odpowiednio z Valencia, Realem Madryt, Getafe (wszystkie po 3-0) i Barceloną 4-1.
Espanyol w tym roku gra gra bardzo w kratkę. Zajmuje obecnie 12 pozycję z 16 punktami, ale przed własną publicznością w tym sezonie ogrywał m.in. Valencie 1-0 i Malage 2-0, ale tez potrafil stracić punkty z Gijonem i Granadą, więc typ nawet na czystą jedynkę troszkę ryzykowny.
Mimo to uważam, że powinni poradzić sobie z czerwoną latarnia ligi i wykorzystac atut własnego stadionu i już w pierwszych trzech kwadransach objąć proawdzenie. Typuję 2-0 dla gospodarzy. Pozdrawiam
⛔ 100

macias76 81

macias76

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna
Godzina: 17.30
Spotkanie: zwolle rezerwa -herakles rezerwa
Typ: over 3.5
Kurs: 1.67
zagramy rezerwami zwolle nie idzie strasznie ale goli duzo strzelaja a jeszcze wiecej traca herakles tez lubi strzelac ogolnie obie rezerwy duzo strzelaja goli przy tym tracac wiele licze na duzo bramek
Kiepska analiza

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia
Godzina: 19:30
Spotkanie: Petrolul - Dinamo Bukareszt
Typ: 2
Kurs: 2.25
Bukmacher:
Analiza:
Ostatnie 14 w tabeli ligi rumuńskej Petrolul (8 zdobytych punktów) podejmuje 5 Dinamo Bukareszt (34pkt).
Dinamo wygrało 3 ostatnie wyjazdy, 3-1 z Voluntari, 1-0 z ACS Poli Timisoara oraz pucharowe z Pandurii.
W maju ekipa z Bukaresztu wygrała na wyjeździe z Petrolul 3-0. W okresie tym Petrolul grał przyzwoicie - zajmował 6 miejsce w tabeli. Tym bardziej teraz, gdy zamykają tabelę, nie powinni przeszkodzić piłkarzom z Bukaresztu w wywiezieniu kompletu punktów.
Brak bukmachera ⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamil87rak1 463

kamil87rak1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwajcaria
Godzina: 19:45
Spotkanie: Xamax - Chiasso
Typ: Xamax (-1) AH
Kurs: 3,8
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzisiaj na typ dnia wybrałem mecz Szwajcarskiej Challenge League gdzie drużyna Xamax będzie podejmowała u siebie drużynę Chiasso. Gdyby popatrzeć na miejsce w tabeli to gospodarze zajmują 4miejsce a ich dzisiejsi rywale dopiero dziewiąte, gdy jednak popatrzy się na ilość punktów to po dzisiejszym meczu może być i tak ze będą ich mieli po tyle samo bo różnica wynosi dokładnie 3pkt. Gospodarze ostatnio u siebie grają bardzo dobrze w ostatnich pięciu meczach odnieśli cztery zwycięstwa i raz zremisowali. Goście w ostatnich 5 meczach zdobyli dwa punkty z drużynami które zajmują miejsca w tabeli bezpośrednio obok Chiasso czyli z ostatnią Aurorą i ósmym Biel. Resztę przegrali różnicą minimum dwóch bramek i mam nadzieję że dziś będzie tak samo i tego sobie życzę.
⛔ 100

black-star 62K

black-star

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia: Fa Cup
Godzina: 20.45
Spotkanie: Grimsby - Shrewsbury
Typ: Powyżej 3,5 gola w meczu
Kurs: 3.45
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Drużyna Shrewsbury w tym sezonie jest w dołku i jak do tej pory bije się zaledwie o utrzymanie. Tak właściwie to uważam, że w tym sezonie pozostała już im tylko gra o ten puchar. Dodatkowo w ich ostatnich spotkaniach pada bardzo dużo bramek - w każdym z trzech ostatnich padły ich przynajmniej cztery:
24.11.2015 Shrewsbury - Walsall 1 : 3 ⛔
28.11.2015 Shrewsbury - Gillingham FC 2 : 2 ▶
24.11.1 Sheffield Utd - Shrewsbury 2 : 4 ✅
Z kolei drużyna gospodarzy, Grimsby, w swojej lidze ponownie przeżywa bardzo dobry okres i jest jednym z głównych kandydatów do awansu do angielskiej League Two, w której to lidze te dwie drużyny mają szanse spotkać się w następnym sezonie, jeżeli w postawie ligowej gości tego spotkania niewiele zmieni się na lepsze. Gospodarze znani są w swojej lidze z kilku bardzo wysokich zwycięstw (13.10 wygrali u siebie z przedostatnim obecnie w tabeli Halifaxem) i dość regularnie co kilka spotkań notują w rozgrywanych przez siebie spotkaniach bardzo wysoką liczbę goli. Myślę więc, że jak najbardziej jest szansa na wejście dzisiaj takiego typu.
⛔ 100

realadi 241

realadi

Użytkownik
Dyscyplina; Piłka nożna Dania
Godzina;19;00
Spotkanie; Aalborg-Viborg
Typ;Aalborg i powyżej 2.5 gola w meczu
Kurs; 2.62
Bukmacher; Bet365
Analiza; jak już kolega przede mną wspomniał duże szanse na over w tym meczu bo raz że liga taką specyfikę posiada a dwa że Aalborg u siebie lubi trafiać. H2H nie najgorsze. Mecz opisany już wcześniej więc nie będę powtarzał,dodam tylko że typuję gospodarzy bo są w niezłej formie,maja korzystne H2H oraz świetne wyniki u siebie a Viborg wyjazdowo cieńki choć trzeba przyznać że pokonanie Midtjyllandu można uznać za dobry wynik bo mimo że zespół ten złapał głęboki dołek formy to nadal topowa drużyna Danii. Zauważyć się da też że Viborg jadąc do jakiegoś lepszego przeciwnika zazwyczaj przegrywa choć czasem potrafi strzelić bramkę. Aalborg w obecnej sytuacji jest mocnym rywalem i na nich kieruję swój typ.
⛔ 100

czarny_2pzr 117

czarny_2pzr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godz: 20:15
Spotkanie: Dusseldorf-Braunschweig
Typ: BTS
Kurs: 1.83
Buk: bet365

Analiza:
Mój typ opieram na H2h obu zespołów kiedy to gospodarzem była drużyna Dusseldorf. Jest to 7 ostatnich spotkań w różnych rozgrywkach:
01.08.14 Dusseldorf 2:2 Braunschweig 2 : 2
19.01.14 Dusseldorf 1:2 Braunschweig 1 : 2
(1 : 1)
24.03.12 Dusseldorf 1:1 Braunschweig 1 : 1
21.11.08 Dusseldorf 2:1 Braunschweig 2 : 1
11.11.07 Dusseldorf 1:1 Braunschweig 1 : 1
06.08.04 Dusseldorf 3:1 Braunschweig 3 : 1
03.05.02 Dusseldorf 2:3 Braunschweig 2 : 3
Jak widać przez ponad dekadę oba zespoły zawsze znajdowały drogę do bramki przeciwnika. Fortuna Dusseldorf w ostatnich siedmiu meczach u siebie przeciwko Braunschweig zdobyła, aż 12 bramek. Natomiast zespół Eintrachtu w tych spotkaniach strzelił 11 bramek. W tym spotkaniu liczę na to, że oba zespoły po raz kolejny znajdą drogę do bramki przeciwnika i seria BTS zostanie podtrzymana.
⛔ 100

rasiak221 68

rasiak221

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 20:35
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Turów Zgorzelec
Typ: Ponizej 151,5
Kurs: 3,35
Analiza: Typ opieram na słabej grze śląska i statystyce rzutowej z ostatnich 5 meczy. Ogladalem mecz śląska z ostrowem wielkopolskim i gra jak i skuteczność śląska są dla mnie po prostu żenujące, nie ma tam kto rzucać za 3, co rzut to pudło, ogólnie cieńko to u nich w tym sezonie wygląda ale tak słabego meczu to ja dawno nie widziałem. Statystycznie to wygląda tak :
śląsk w ostatnich 5 meczach zdobywa średnio 69,2 pkt na mecz - turów troszkę lepiej 75,2. W ostatnich latach pokrywali ten over, teraz myśle że potencjał obu druzyn jest zbliżony przez co będzie ostra walka i w końcówce moze wdać się zmęczenie przez co będą słabiej rzucać, jeśli nie będzie dogrywki według mnie spokojnie do pokrycia, a po takim kursie to grzech nie brać!
⛔ 100

P 22

praxedes

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -Hiszpania, Liga BBVA
Godzina: 20:30
Spotkanie: Espanyol-Levante
Typ: BTTS - NIE
Kurs: 1,73
Bukmacher: bet365
Analiza: Katalończycy w ostatniej kolejce minimalnie przegrali na wyjeździe z Atletico 0:1. Espanyol stracił bramkę już w trzeciej minucie, ale do końca utrzymywał się w grze, mógł odpowiedzieć trafieniem, tyle że drużyna nie uderzyła celnie na bramkę rywala ani razu. Na dodatek tylko 14 goli w dotychczasowych 13 spotkaniach strzelili podopieczni Sergio Gonzaleza. Levante w ostatniej kolejce przegrało u siebie z Betisem 0:1. Do wygranej drużyna z Andaluzji potrzebowała tylko jednego gola Rubena Garcii już w czwartej minucie, a gospodarze byli nieskuteczni: tylko dwa oddane przez nich strzały były celne. Od czasów Joaquina Caparrosa, który stworzył z Levante defensywnie usposobiony team, drużyna ma spore problemy z grą w ataku.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom