>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.11.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka/ GrecjaA1
Godzina: 16:00
Spotkanie: Lefkadas - Panathinaikos
Typ: 1kw Lefkadas win( zaklad bez remisu)
Kurs: 4,50
Bukmacher: Unibet
Witam,
Zaczne od tego ze chcialem pograc jakieś handi na Turów, jednak bet-stolar pogral tak mocny typ że nie ma tego jak przeskoczyć.
To pozwolilo mi poswiecic wiecej uwagi, beniaminkowi z Lefkadas. Z czterema spotkaniami okupują ostatnie miejsce w tabeli, ale patrzac na ich spotkania, wydaje mi sie ze nie do konca odzwierciedla to ich mozliwosci. Ciezko dzis szukać że uda się ograć Panate, ale kto wie, Olympiakos był o włos od porażki, gdzie w czwartej kwarcie beniaminek odrobił straty, i w końcówce był o włos od wygranej, jednak w ostateczności uległ graczą Olympiacosu 94-95.
Patrzac na bilans liczby punktów zdobytych do stracinych, to połowa ligi posiada bardziej ujemny niż Lefkadas, ktory wynosi -6.
Uważam że kapitalnym typem jest zagranie handi +19 pkt, gdzie kurs oscyluje w okolicach 1,9.
Dlaczego więc wybrałem typ na 1kw? Ponieważ gospodarze dobrze wchodza w mecz, jedynie z Prometheus przegrali 15-19, a tak w meczach z Koroivos i Paok byli lepsi w tej cześci gry, a z Olympiakosem było po 26-26.
Po za tym graja u siebie, a wlasna hala w ich przypadku to atut, i wiekszosc punków beda zdobywać w domu, w sumie muszą by nie spoczywać na dnie tabeli. Ale tak jak mówie, gra lepsza niž miejsce w tabeli, po za tym kilku ciekawych graczy, Robinson z Trikali, 23 letni Scott z Toronto,doswiadczony Doblas z San Sebastian G,Basabe z Antwerpi czy Tapoutos x Kavali. Swietnie prezentuje sie na razie Quels, ze srednia 26pkt.
Koniczynki przyjezdzaja do Lefkadas po ciezkim meczu w turcji, gdzie po dogrywce ulegli Efesowi. Nie spodziewam sie pierwszej piątki i jakieś gigantycznej przewagi gości. Kurs wysoki, a szanse conajmniej 50/50, warto pograć.
Powodzenia;)
⛔100

kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Koszykówka - TURCJA: Super Ligi - Kolejka 5
Godzina: 18:00
Spotkanie: Darussafaka Dogus - Fenerbahce
Typ: Fenerbahce -7,5
Kurs: 3,20
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Juz dzisiaj przyjdzie nam zobaczyc ciekawe spotkanie. A mianowicie na przeciwko siebie stana zawodnicy Darussafaka i Fenerbache. Oba zespoly jak wiemy sa topowymi zespolami w lidze tureckiej i zajmuja regualrnie miejsca w gornej czesci tabeli. Oba zepoly waczla w EuroLeauge. Fenerbache zajmuje tam w tym momencie 3 miejsce, Darussafaka 7. Dzisiaj przyjdzie im sie zmierzyć w lidze. Myśle, ze zadna druzyna nie odpusci i zobaczymy ciekawe spotkanie. Wedlug mnie lepsza druzyna są goście ostatnie 3 mecze grajac na parkiecie przeciwnika wygrali. Uwazam, ze dzisiaj bedzie podobnie. Po takim kursie naprawde warto sprobowac taki handicap. Polecam
⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Czechy
Godzina: 17:10
Spotkanie: Ceske Budejovice - Prostejov
Typ: Ceske - 2.5 HE
Kurs: 3,30
Bukmacher: sportingbet
Analiza:
Hokej w Czechach. Najlepiej spisująca się drużyna u siebie z bilansem 9 wygranych na 9 meczów zmierzy się dziś z ekipą Prostejov, która w delegacjach gra przyzwoicie. Warto wspomnieć, że Ceske Budejovice w zeszłym sezonie tylko 5 razy straciło punkty na własnym lodzie. Jeśli dziś wygrają, to wskoczą na pozycję lidera. Ostatnie dwa mecze Ceske u siebie wygrało kolejno 5-1 i 8-2. Wcześniej po dogrywce ograli drużynę Trebic. Pozostałe wcześniejsze mecze na własnym lodzie tylko dwa razy nie kończyły się wygranymi z handi -2.5. handicap -1,5 pokryty był zawsze w tym sezonie.
Jako główny typ do kuponu polecam czystą jedynkę po niezłych kursach 1,80-1,85.
Stawiam na 5-1 dla gospodarzy.
✅230

Otrzymane punkty reputacji: +10
fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Grecja, Super League
Godzina: 18.30
Spotkanie: Iraklis - Platanias
Typ: 0:0
Kurs 6.00
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Nie ukrywam, typ ryzykowny. Iraklis po 7 kolejkach na dnie tabeli z bilansem (0-2-5), bez szans na awans nawet po wygranym meczu. Platanias z bilansem 2-3-2 jest na 12 miejscu, ale teraz kończy kolejkę i teoretycznie, jeśli wygra, wskakuje na 6. pozycję. Wielu widzi w tym meczu niedoszacowanie gospodarzy i kursy idą wyraźnie w ich stronę (np. 3.00-2.30 do 2.80-2.75), bo pewnie szansa na przełamanie, atut własnego boiska, itp. Ja też myślałem podobnie, ale zmieniłem zdanie, bo:
1. Opcja teraz-już-na-pewno-muszą-wygrać jest zawsze na wyrost. Chcieć nie znaczy musieć.
2. Iraklis wszystkie 3 mecze u siebie w tym sezonie przegrał identycznym stosunkiem 1:2. Grał z obecnym liderem Olimpiakosem (18.09, do przerwy 1:0), Panoniosem (teraz 4. miejsce, 1.10, do 78 minuty 0:2, gol i ostry pościg - od tego momentu 6 żółtych i dwie czerwone) i 8. Atromitosem (23.10, do 79 minuty 0:0, najpierw strata bramki, wyrównanie i przegrana w 88 minucie).
3. Platanias ma najmniej strzelonych, ale i najmniej straconych bramek (4-5). Widać, że 0:0 jest dla niego wartością nadrzędną. Ze swoich 4 delegacji po kolei: 10.09 wygrał 1:0 z Kerkyrą (gol z kontry w 11&#39; i obrona wyniku; dodajmy, że to jedyna bramka strzelona na wyjeździe), 24.09 0:0 z Gianniną (obecnie 3. drużyna rozgrywek), 15.10 0:2 z Asteras, ale od 66&#39; w 10) i 30.10 0:0 z Verias. Stąd wnoszę, że w meczu z napalonym i nieobliczalnym Iraklisem znów zagrają obowiązkowo na zero z tyłu.
4. Dla takiej drużyny jak Platanias remis na wyjeździe jest jak dla Realu wygrana na Camp Nou. Niewiele wskazuje na przełamanie Iraklisu w meczu z solidną z tyłu drużyną. Ostatni mecz u siebie wygrali w lutym tego roku.
5. Stawiam DW 0:0, choć Iraklis w 5/7, w tym we wszystkich domowych w tym sezonie strzelił gola. Platanias nie odniosło w tym sezonie innych remisów niż bezbramkowe, no i jeszcze to fantastycznie jednostajne H2H: 0 wygranych i przegranych, 3 remisy, wszystkie 0:0.
⛔100 powtórzony typ

maldini-nh 37

maldini-nh

Użytkownik
Typ: Obie drużyny strzelą gola ? TAK
Kurs 2,25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Wczorajszy typ był wogóle nie trafny a więc mam nadzieje że dzisiaj się odkuje i trafie typ. Wystarczy spojrzeć na H2H tych drużyn jak ze sobą grały 3 mecze kończyły się wynikiem 0:0 wiec myślę że dzisiaj się przełamią i strzelą bramki. Moim zdaniem spotkanie się zakończy wynikiem 1:1.
Powodzonka
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +4
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej – Rosja, KHL
Godzinna: 14:30
Spotkanie: Barys Astana - Medvescak Zagreb
Typ: over 6.5
Kurs: 2.93
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Po krótkiej przerwie wracamy na lodowiska we Rosyjskiej KHL i otwieramy to spotkaniem mojej ulubionej ekipy w grze której zawsze trzeba szukać bramek. Po ostatnim laniu u siebie z Yaroslavl 1:8 Astana rozegrała trzy spokojne mecze w bramkach jak na nich, ale dziś wracają do siebie gdzie znów będzie oglądać żywy hokej bo ten okres przerwy jestem w 100% procentach przekonany że przepracowali bardziej na ofensywną niż defensywą, zresztą przerwa u nich zawsze negatywnie wpływa na tyły. Zresztą statystyki bramkowej u siebie pokazują ich grę w 11 spotkaniach bilans bramkowy 29:33 czyli średnio 3 w plecy i 3 do przodu. Dziś szczególnie spodziewam się żywego meczu bo rywal tutaj nie będzie bronił bo nie ma czym Medvescak Zagreb jest beznadziejne w defensywie, tylko jednak ekipa w tej lidze wygląda gorzej ale już na wyjazdach nie mają sobie równych aż 58!! Bramek straconych w 16 spotkaniach no i seria pięciu porażek, bo takim czymś nie wdaje mi się by z takim rywalem szukali solidności w defensywie bo jej po prostu nie mają a każdy wie że czasami najlepszą bronią na gospodarzy jest przyjęcie ich warunku i pójście na wymianę ciosów. Mecze Astany to zawsze ogromne prawdopodobieństwo hokeja z wieloma bramki tym bardziej z tego typu rywalem, w ostatnim meczu tutaj skończyło się to wynikiem 6:1, liczę na powtórkę.
⛔100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia liga rezerwowa
Godzina: 15:00
Spotkanie: Feyenoord vs Roda
Typ: polowa / mecz
Feyenoord / Feyenoord
Kurs: 1.90
W lidze,w ktorej znajduje sie 8 zespolow liderem jest Heerenveen,ktory ugral 13 punktow.Tuz za nim plasuje sie NAC Breda z 10 punktami i Feyenoord,ktory rowniez ma 10 punktow.
Feyenoord do tej pory wygral 3 mecze,jeden zremisowal i jeden przegral.Trzeba zaznaczyc,ze trzy wygrane mialy miejsce na stadionie Sportcomplex Varkenoord.Ogolnie rzecz biorac liczac mecze od 2015 roku Feyenoord w 13 rozegranych u siebie meczach przegral tylko dwa razy,zanotowal tez 3 remisy i 8 wygranych.
Druzyna preferuje styl ofensywny i do tej pory w 5 meczach udalo sie strzelic 10 bramek z czego 7 na wlasnym stadionie.Niestety defensywa szczelna za bardzo nie jest,poniewaz w kazdym meczu tracili minimum jedna bramke.

Roda sezon zaczela fatalnie,po 4 rozegranych meczach zespol zajmuje ostatnie miejsce w tabeli z 1 punktem na koncie.
Juz teraz maja najgorszy bilans bramkowy z calej ligi - minus 9 bramek.
Rozgrywki zaczeli od minimalnej porazki 0:1 u siebie z Heracles,w nastepnym meczu bylo juz znacznie gorzej - pogrom na wyjezdzie z Heerenveen 0:6.W kolejnym meczu pilkarze troche zrehabilitowali sie za kleske remisujac 1:1 u siebie z Cambuur.Szalu ten wynik z pewnoscia nie zrobil,poniewaz Cambuur jest miejsce wyzej w tabeli.W ostatniej kolejce ponowna porazka tym razem 0:2 z NAC.
Roda to typowa druzyna wlasnego boiska,od 2015 roku rozegrali na wyjazdach 11 spotkan,udalo sie im wygrac 3 mecze,dwa zremisowac i 6 przegrac.
Mecz od poczatku powinien byc pod kontrola gospdoarzy,ktorzy jakosciowo sa z pewnoscia druzyna lepsza.
⛔100

borys333 278

borys333

Użytkownik
Pilka nozna | Anglia - FA Cup
Southport - Fleetwood
Typ: obie zdobędą bramki
Kurs: 1.93
Unibett
Analiza:
ANGLIA: Puchar FA, lubię puchary, nic nigdy w pucharach nie wiadomo. Wczorajsze mecze były bramkostrzelne, a szczególnie drużyny po wysokich kursach grające u siebie strzelały bramki.
Obie drużyny w ostatnich 10 meczach strzelały bramki: gospodarze u siebie, goście na wyjeździe, z jednym może dwoma (w przypadku gospodarzy) wyjątkami.
To statystyki, ale zaryzykuję, że obie strzelą w pucharze gdyż kurs 7 zł jest wystawiony na gospodarzy, a jak mówiłem - wczoraj drużyny z takim kursem grające u siebie strzelały bramki. Niech się stanie!
⛔100

sunrise1510 86

sunrise1510

Użytkownik
Typ: poniżej 1,5 bramki
Kurs 2,25
Bukmacher: bet365
Analiza:
Na dziś wybór spotkań nie jest zbyt okazały więc i ja spróbuję coś ugrać na tym popularnym dziś spotkaniu. Do zagrania takiego zakładu skłoniła mnie statystyka zespołu gości którzy na 4 spotkania wyjazdowe maja bilans bramkowy 1:2. Iraklis też nie poraża skutecznością na własnym boisku. W 3 spotkaniach u siebie zdobył tylko 3 bramki tracąc 6. Niby w każdym z tych spotkań notował wynik 1:2 ale patrząc na pojedynki bezpośrednie w których trzykrotnie padł wynik 0:0 nie sądzę aby padła tu więcej niż jedna bramka.
⛔100

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia - Liga 1
Godzina: 19:30
Spotkanie: CFR Cluj - Botosani
Typ: over 2,5
Kurs: 1,96
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Znalazłem fajny meczyk dzisiaj, bo z nogi to nie ma akurat szerokiej oferty. Spotkanie w lidze rumuńskiej, drużyn z 6 i 7 miejsca. CFR Cluj zagra z Botosani (na pewno nie które osoby kojarzą, grali z Legią w el. Ligi Europy). Nie będę stawiał tu na zwycięzcę bo to by było dosyć trudne. W tym roku nie raz się już mierzyli i wygrywa co mecz ktoś inny, ich H2H jest bardzo przeplatane, i nie było by też sensu stawiać 1X bądź X2, bo te drużyny nie zremisowały ze sobą nigdy o ile dobrze wiem. Postanowiłem pójść w ilość goli. Obydwie drużyny strzelają ich dużo, a w meczach ze sobą, jeszcze więcej. W ostatnich meczach:
Botosani : 3:1, 4:0, 2:1
CFR Cluj : 6:0, 3:1, 4:0
Jest to ostatnie 6 meczy tych drużyn. Jak widać ciężko było by tu na czysto wytypować zwycięzce, bo ostatnie 2 razy wygrało Botosani, a przed tym Cluj. Ale goli pada zawsze dużo, i myślę że w tym meczu też padnie sporo bramek. Cluj jest lekkim faworytem, a jak widać oni potrafili wygrać nawet 6:1. Powyżej 2,5 goli to formalność jak dla mnie. Ryzykował bym nawet w over 3,5, ale jednak dla pewności 2,5, po kursie prawie 2,0.
⛔100

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Brazylia / Serie A
Godzina: 23:00
Spotkanie: Gremio - Sport Recife
Typ: Sport Recife lub remis
Kurs: 2.30 @ bet365

Dziś przed północą mecz w brazylijskiej Serie A, gdzie w roli gospodarza Gremio podejmie Sport Recife. Trener drużyny Gremio postanowił w tym meczu &quot;rotować&quot; składem gdyż pare dni temu gościli oni u siebie Cruzeiro w ramach Pucharu Brazylii.
Dziś w składzie drużny Gremio nie zagra napastnik Éverton (24/3), pomocnik Ramiro (22/0), pomocnik oraz ich najlepszy snajper Luan (24/6) i pomocnik Maicon (20/0), którzy nie zostali powołani do kadry meczowej przeciwko Sport Recife + obrońca Edílson (25/1) i napastnik BolaĂąos (15/1) są zawieszeni za nadmiar żółtych kartek.
Słabo grające Sport Recife na wyjeździe ma cień szansy dziś aby się przełamać. Head 2 Head :
17/07/16 SEA Sport Recife 4 - 2 GrĂŞmio
08/11/15 SEA Sport Recife 1 - 0 GrĂŞmio
26/07/15 SEA GrĂŞmio 1 - 1 Sport Recife
H2H nie wygląda źle na przestrzeni ostatnich bezpośrednich spotkań między tymi drużynami. Licze w tym meczu na przełamanie się drużyny gości. Muszą odskoczyć w tabeli ligowej od grupy spadkowej..
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +6
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plus Liga
Spotkanie: Olsztyn - Effector Kielce
Typ: Effector Kielce +1.5 seta
Kurs: 3.35
Analiza:
6 w tabeli Olsztyn podejmuje 8 drużynę ligowej tabeli Effectora z Kielc.
13 punktów po stronie Indykpolu i 9 po stronie Kielczan.
Effector niesamowicie dobrze wszedł w sezon,chyba najlepiej w historii. Tylko w pierwszym meczu nie zapunktowali (1:3 z Gdańskiem), a potem w 5 kolejnych meczach zdobywali punkty:
3:2 z Czarnymi
2:3 z Jastrzębskim
3:0 z Katowicami
3:2 z Bydgoszczą
2:3 z Cuprum
W tej lidze każdy może wygrać z każdym, dlaczego więc na Kielczan że ugrają choć dwa sety i zapunktują jest tak wysoki kurs 3.35?! Do 1.28 na zwycięstwo za 3 pkt Indykpolu!
Skra wygrywa na wyjeździe w Zaksie, Zaksa przegrywa u siebie z Resovia, Resovia wygrywa w Skrze, Cuprum jedzie 3:0 u siebie Resovie by przegrać 0:3 ze Skrą która przegrała z ta Resovia.
Ta liga jest tak wyrównana że tu może być dosłownie każdy wynik a Kielczanie naprawdę dobrze rokują po kilku dotychczasowych meczach! I ugranie przez nich tych 2 setów na prawdę nie będzie niespodzianką a kurs jak najbardziej zachęca!
⛔100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy - Bundesliga II
Godzina: 20:15
Spotkanie: Wurzburger Kickers - St. Pauli
Typ: St. Pauli strzelą ponad 1,5 gola w meczu
Kurs: 3,60
Analiza:
Trudno się pisze analizę, gdy się gra w stronę ostatniej drużyny w tabeli. Ja jednak mam przeczucie, że to będzie ich dobry mecz. Trochę dziwi mnie to jak im nie idzie w tym sezonie. St. Pauli przecież nie jest najgorsze jeśli chodzi o to jaką mają kadrę. Tam jest jakiś potencjał i jeszcze wszystko jest możliwe. Na utrzymanie w drugiej Bundeslidze na pewno ich stać. Mają szanse w meczu z Wurzburger Kickers, bo ci też ostatnio zbyt dobrze nie grają. Dwa ostatnie mecze Wurzburger Kickers przegrali. Z Karlsruher przegrali u siebie 0:2, a z Hannoverem również przegrali, ale na wyjeździe 1:3. St. Pauli za to się przełamali i zremisowali z Norymbergą. Wierzę w gości, że zagrają dobre spotkanie i uda im się strzelić dwa gole. To nie jest drużyna, która ciągle będzie w takim dołku, w końcu z niego wyjdą.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 2 Bundesliga
Spotkanie: Kickers Wurzburg - FC St. Pauli
Typ: 1
Kurs: 2,07
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj do typów dnia wybieram to spotkanie i typ, że wygra Kickers Wurzburg. Tabela wygląda tak

Wurzburg u siebie bez rewelacji gra mając bilans 2 zwycięstwe, 1 remisu i 2 porażek, jednak goście na wyjazdach radzą sobie jeszcze słabiej i mają najgorszy bilans wyjazdowy w całej lidze 1 remis i 5 porażek. To będzie dzisiaj twardy mecz ale ostatecznie skłaniam się ku wygranej gospodarzy, bo raz, że FC St. Pauli na wyjazdach gra tragicznie to druga sprawa na to spotkanie dość dużo absencji w ich szeregach. Nie zagrają obrońcy Kalla (6 meczy rozegranych w tym sezonie) i Ziereis (6 meczy rozegranych w tym sezonie), pomocnicy Sobota (11 meczy rozegranych w tym sezonie), Nehrig (11 meczy rozegranych w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Miyaichi (7 meczy rozegranych w tym sezonie) i napastnik Bouhhadouz (9 meczy rozegranych w tym sezonie, 3 gole na koncie, najlepszy strzelec w drużynie). U gospodarzy nie zagrają obrońcy Schoppenhauer (11 meczy rozegranych w tym sezonie) i Uzelac (bez występu w tym sezonie) i pomocnik Schrock (10 meczy rozegranych w tym sezonie, 2 gole na koncie). Napewno dużo więcej problemów kadrowych mają goście i myślę, że to też dzisiaj przełoży się na wynik i wygraną gospodarzy. Analizując poszczególne formacje w obu drużynach na ten mecz według mnie obrona wydaję się być mocniejsza po stronie gości, pomoc po stronie gospodarzy a atak wychodzi remisowo. Jednak dyspozycja gości na wjazdach i atut własnego boiska gospodarzy sprawia, że uważam, że o tego jednego gola lepsi będą gospodarze. Gdybym miał tutaj wytypować dokładny wynik to stawiałbym na 2-1 ;) Zobaczymy jak to będzie ja tutaj wskazuję na wygraną gospodarzy.
✅107

snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kolumbia - Liga Aguila Clausura
Godzina: 21:15
Spotkanie: Atletico Huila - Millonarios
Typ: Millonarios
Kurs: 1,88
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Gospodarze już myślami są na wakacjach, wynik tego meczu nie ma dla nich żadnego znaczenia gdyż nie mają szans na awans do play off, co innego goście tego meczu którzy wygrywając ten mecz wskakują na miejsce dające im upragniony awans. Gospodarze w ostatnim czasie są w kiepskiej formie, co pokazuje bilans ich spotkań, na ostatnie 8 spotkań mają 2 zwycięstwa 2 remisy i 4 porażki. Co do gości to jestem przekonany że rozstrzygną wynik meczu na swoją korzyść, ich celem jest awans do play offów, uważam że tak dobry trener jakim jest Cocca Diego, nie pozwoli drużynie zaprzepaścić szansy na sukces i przygotuje swój zespół jak należy. Co do formy wyjazdowej gości tego spotkania to wygląda ona dość dobrze, na 5 spotkań aż 3 udało im się wygrać, ponieśli 1 porażkę oraz zanotowali 1 remis. Bardzo często widzimy na meczach jak drużyny nie walczące o nic po prostu odpuszczają swoje mecze, trenerzy rotują składem, w tym meczu będzie podobnie, gospodarze nie będą walczyć na 100% a dla drużyny gości ten mecz to must win! Uważam że ten mecz zakończy się zwycięstwem gości. Powodzenia.
✅88

krzsfs 8

krzsfs

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2. Bundesliga
Spotkanie: FC Kickers Wurzburg - FC St. Paul
Typ: 1
Kurs: 2.07
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Mecz na przełamanie Gospodarzy. Gospodarze w ostatnich meczach u siebie minimalnie przegrywali, do tego kontuzje, sprawiły, że znajdują się w dołku. Goście natomiast dokonali przełamania w ostatnim meczu z Nurnberg, który był wyrównany do samego końca i zakończył się remisem 1:1 u siebie. Jednakże na wyjazdach goście są beznadziejnie nieskuteczni-nie są wstanie strzelić bramki. Pomimo dobrego składu, który powinien dawać drużynie środek tabeli. Dziś Goście będą minimalnie słabsi, forma przyjdzie w meczach wyjazdowych, ale po dobrych meczach dopiero u siebie. Gospodarze chcąc wrócić do dobrych meczów mają dziś idealną szanse wygrania i zdobycia 3pkt po wyrównanym meczu. Niewątpliwie sprzyjające będą ściany gospodarzy.
Stawiam na wygraną gospodarzy przy dobrym kursie 2.07
⛔100 powtórzony typ

N 6

nikozfci

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plus Liga
Spotkanie: Olsztyn - Effector Kielce
Typ: powyżej 169,5
Kurs: 1,75
Bukmacher: Expekt
Analiza: Kolega Gabka92 powyżej opisał wystarczająco nieprzewidywalność tych rozgrywek. Idę jednak tutaj w over punktowy, który powinien spokojnie zostać pokryty. 5 ostatnich meczy gości zakończone tie-breakami, sądzę że spokojnie są w stanie urwać gospodarzom co najmniej jednego seta(jeżeli nie więcej) co pozwoli pokryć over punktowy. Olsztyn na ostatnie 5 meczy u siebie pokrył over 3 razy także myślę że dziś na spokojnie zobaczymy mecz dłuższy niż 3 sety.
⛔100

rangers86 64

rangers86

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Francja LNB
Godzina: 20:30
Spotkanie: Le Portel - Pau-Orthez
Typ: Under 155,5
Kurs: 1,90
Analiza:
Sezon w lidze Francuskiej dopiero się rozkręca i tabela jest jeszcze stosunkowo płaska. Nie mniej jednak start lepszy zanotowała drużyna gości z bilansem 5-1. Goście (2-4) zajmują 15 lokatę. Ja jednak pod lupę wziąłem statystyki zdobytych punktów obu drużyn:
Ostatnie 10 spotkań (wszystkie rozgrywki) - średnia
Gospodarze 75,1 Goście 86,4 Łączna średnia 161,5
Ostatnie 6 spotkań (Liga)
Gospodarze 72,0 Goście 84,5 Łączna średnia 156,5
Gospodarze u siebie w lidze śr. 73,0
Goście wyjazdy w lidze śr. 78,0
Łączna średnia 151,0
Jak widać im dalej w las tym wszystko wskazuje na wynik poniżej 155,5 i ja właśnie w tym kierunku pójdę w dzisiejszym typie dnia.
Z fartem.
✅90

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy - Bundesliga II
Spotkanie: Wurzburger Kickers - St. Pauli
Typ: St. Pauli strzeli gola w obu połowach
Kurs: 6.00
Analiza:
Podpisuję się pod analizą kolegi wyżej który daje na dwa gole gości .
Beniaminek czyli gospodarze ostatnio przechodzą kryzys i dwa ostatnie mecze to zero pkt natomiast goście jak wiemy zamykają tabelę jednak liczę że z czasem powinni wspiąć się wyżej w tabeli gdyż uważam że są całkiem dobrym zespołem , wrócę do wczorajszego mego typu gdzie ostatnie w tabeli G.A. Eagles pokonało lidera Feyenoord tak więc to pokazuje iż nie ma 100 % faworytów i wszystko może się wydarzyć dlatego po cichu liczę nawet na komplet pkt gości , ale wrócę do bramek i tu liczę na przynajmniej 2 ze strony Piratów a rozłożę je na obie połowy !
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom