>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.10.2023 (sobota)

Status
Zamknięty.
Defacto 344,8K

Defacto

Znawca - NBA
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Godzina: 16
Spotkanie: Fulham - Sheffield U
Typ: Sheffield WIN :cool:
Kurs: 6.20
Bukmacher: Fortuna
Posta w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...eague-3-10-2023-8-10-2023.169502/post-7218026

Hej, dzis wybieramy sie do Londynu na mecz, który juz przed gwizdkiem powinien być roztrzygniety. Nie dla mnie, bo uwazam ze Sheffield dziś powalczy o pełna pule. Musi punkty zdobywac, bo sytuacja w tabeli jest tragiczna. Ogolnie powiem tak, Sheffield fajnie gra do przodu, ale obrona jest fatalna. Oczywiscie, nie ze jest druzyna, ktora w tym elemencie jest super, ale zachowajmy proporcje. Moim zdaniem sa w stanie dziś cos strzelic. Ostatnie ich porazka z West Hamem, byla na ich wlasne zyczenie, bledy, brak zrozumienia w obronie przyczynily sie do porazki. Ja im dam szanse, bo kurs szanse daje nam, 6.50 w PL? Fulham w srodku tabeli, zakladam bezpieczny byt, a do europejskich pucharów to im daleko. Zwraca uwage bilans bramkowy Fulham 5-12, duzo traca, ich obrona rowniez nie jest monolitem. Dzis bedzie otwarta gra, spodziewac sie mozna wszystkiego, no kibice z Fulham chca zwyciestwa, wiec zapewne gospodarze narzuca tempo, a kibice przyjezdni punktow. Ostatni miecz miedzy tymi druzynami w stolicy Anglii mial miejsce w 2021r, i zakonczyl sie wygrana Sheffield 0-1. Powodzenia

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna | Anglia | Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Burnley - Chelsea
Typ: Burnley strzeli gola w 1 połowie? TAK
Kurs: 2.50
Bukmacher: Superbet

Witam, powiem tak, czasami oglądam drużynę Burnley w Premier League i mam wrażenie, że ta drużyna zdecydowanie lepiej prezentuje się w pierwszych częściach spotkania, dlatego tym razem spróbuję na bramkę gospodarzy w 1 połowie z rywalem Chelsea. Owszem gospodarze mają najgorszy bilans spotkań u siebie, ale coś mi podpowiada, że ten mecz może być wyrównany i na pewno można się spodziewać bramek z obu stron w tym spotkaniu. Mimo, że Chelsea ostatnie spotkanie wygrała na wyjeździe z Fulham, to nie ma co sie oszukiwać, że ta drużyna nie gra jeszcze na swoim najlepszym poziomie, dlatego drużyna Burnley wie i na pewno spróbuje ukuć The blues na swoim podwórku. Obie ekipy ostatnie kolejki wygrane, morale na pewno podskoczyły do góry i dlatego spodziewam się walki od początku spotkania. Krótka analiza z mojej strony, ale to jest Premier League i wcale sie nie zdziwię, jak gospodarze, to spotkanie wygrają, typ polecam i czekam na meczyk.

150

Otrzymane punkty reputacji: +2565
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy
Godzina: 20:45
Spotkanie: Genoa - AC Milan
Typ: Genoa strzeli
Kurs: 1.55
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/8-kolejka-serie-a-7-10-8-10-2023.169500/post-7218042
Analiza:

Milan jest faworytem bukmacherów w tym spotkaniu i nietrudno się dziwić. Wicelider Serie A mający tyle samo punktów co prowadzący Inter. Jednak o ile Milan w meczach u siebie nie traci dużo goli, o tyle na wyjazdach w trzech meczach stracili ich siedem. Uważam że Genoa ma spore szanse powiększyć tę niechlubną statystykę Milanu. Wygrali z Romą 4:1 czy zremisowali 2:2 z Napoli. Strzelili siedem bramek w trzech meczach u siebie. Nie podstaw by sądzić, że nie mają szans na kolejne trafienie dzisiaj.

0

loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy
Godzina: 18:00
Spotkanie: Juventus - Torino
Typ: Juventus
Kurs: 1.98
Bukmacher: Betfan
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/8-kolejka-serie-a-7-10-8-10-2023.169500/ post-7218046

Dziś w derbach Turynu zagrają ze sobą Juventus i Torino w ramach 8 kolejki włoskiej Serie A. Gospodarze zajmują 4 miejsce z dorobkiem 14 punktów mając na koncie 4 zwycięstwa, 2 remisy i 1 porażkę a ich bilans bramkowy to 12-6. Juventus na 10 ostatnich meczy przegrał tylko raz ulegając Sassuolo 2-4 na wyjedzie. Dziś w drużynie gospodarzy nie zagrają z powodu kontuzji tacy zawodnicy jak Alex Sandro, Mattia De Sciglio, Federico Chiesa, Dusan Vlahovic. Goście drużyna Torino zajmuje 11 miejsce z dorobkiem 9 punktów mając na koncie 2 zwycięstwa, 3 remisy i 2 porażki a ich bilans bramkowy to 6-7. Przyjezdni na 10 ostatnich meczy zanotowali tylko 3 zwycięstwa, ogrywając Salernitane, Genuę , i w pucharze Feralpi Salo. Dziś w drużynie gości nie zagrają tacy zawodnicy jak Alessandro Buongiorno, Koffi Djidji, Brandon Soppy, Mergim Vojvoda, Mihai Popa, którzy są kontuzjowani. Należy dodać, że Juventus nie przegrał 18 kolejnych meczów derbowych.

198

Otrzymane punkty reputacji: +1427
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna – 2.Bundesliga
Godzinna: 20:30
Spotkanie: St Pauli : FC Norymberga
Typ: suma kartek ( czerwona=2 ) - powyżej 5.5
Kurs : 2.00
Bukmacher : ETOTO
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...ługoterminowe-typy.159844/page-5#post-7218052

Kolejny mecz z zaplecza Bundesligi w którym mam nadzieję kartek nie powinno zabraknąć , St Pauli straciło fotel lidera po wczorajszym zwycięstwie Kaiserslautern ale dziś mogą znowu być numerem 1 po 9 kolejce , o zwycięstwo jednak będzie trzeba się bić z Norymergą która ostatnio dosyć dobrze sobie radzi jednak H2H na korzyść St Pauli , wczorajszy typ wszedł pięknie i pan Michael Bacher stanął na wysokiści zadania a sami zawodnicy mu w tym mocno pomogli , dziś kolejny z sędziów który ma wysoką średnią a jest nim pan Dr. Matthias Jöllenbeck , w tym sezonie pan Matthias sędziował zaledwie 1 mecz a w jego ręku pojawiło się 5 żółtek i czerwona , podyktował też jedną jedenastkę tak więc na bogato , było to spotkanie Hamburga z Schalke , zaglądając jak wyglądają spotkania pomiędzy St PAuli a Norymegrą jak gospodarzem jest St Pauli a tu wygląda to tak , 1 kolejka poprzedniego sezonu wynik 3:2 i 27 fauli i 7 żółtek , w tych 8 kolejkach St Pauli zobaczyło 17 zółek i czerwoną natomiast Norymberga 26 żółtek i 2 czerwone , ta statystyka podpowiada mi że dziś może być ostro + pan Mattias powinno być dobrze i te 6 kartoników zobaczymy .

0

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
Typ: Pogoń Szczecin DNB
Kurs: 1.50
Bukmacher: Forbet
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...lasy-6-10-2023-8-10-2023.169496/#post-7218076
Analiza:

Witam, mamy sobotę 7 października, w naszej Ekstraklasie dziś 4 spotkania, o 20 zagrają Ruch Chorzów oraz Pogoń Szczecin. W tym spotkaniu typuję wygraną Pogoni, w przypadku remisu mamy zwrot. Ruch Chorzów jako beniaminek spisuje się po prostu słabo, i zapewne do końca będzie walczył o utrzymanie. Aktualnie Ruch zajmuje przedostatnie 17 miejsce, wygrał tylko jedno spotkanie , miało to miejsce w drugiej kolejce, kiedy to pokonali u siebie 2:0 innego beniaminka ŁKS 2:0. Inne spotkania kończyły się 4 razy podziałem punktów i 5 razy porażką. Bilans bramkowy drużyny z Chorzowa to 11 strzelonych do 17 straconych. Jeśli chodzi o Pogoń, to zajmują 7 miejsce. Myślę, że apetyty są znacznie większe. Pogoń miała mały kryzys, kiedy to przegrała 4 mecze ligowe z rzędu, ale wydaje się że został on zażegnany. Ostatnie 4 spotkania to 3 pewne wygrane i minimalna porażka 3:4 z Legią. Imponujące jest z pewnością ostatnie zwycięstwo, kiedy to pokonali u siebie Lecha Poznań aż 5:0. Wydaje się więc, że Pogoń jest w dobrej dyspozycji, natomiast Ruch ma serię 10 spotkań z rzędu bez wygranej licząc wszystkie rozgrywki i wydaje mi się, że ta seria zostanie przedłużona. Myślę, że Pogoń powinna wygrać, ale zabezpieczam się zwrotem w razie remisu. Typuję gości DNB.

150

Otrzymane punkty reputacji: +1498
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom