>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.10.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
lammpard 40

lammpard

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - KOREA POŁUDNIOWA: K League Challenge
Godzina: 12:30
Spotkanie: Daegu - Ansan Police
Typ: O2,5
Kurs: 1,73
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Na dziś wybrałem do analizy spotkanie z drugiej klasy rozgrywkowej Korei Południowej pomiędzy Daegu, a zespołem Ansan Police. Daegu jest aktualnie liderem i ma tylko 3 punkty przewagi nad wiceliderem, którego dwie kolejki wstecz rozgromił u siebie 5:1 więc jak widać są w formie i są zdeterminowani w walce o upragniony awans do K-League Classic, który bez barażów zapewni im tylko 1 miejsce. Ekipa Ansan Police zajmuje 9 miejsce i traci, aż 15 punktów do miejsc barażowych, więc grają już praktycznie o nic w lidze, a taka gra sugeruje, że jakoś wyjątkowo nie będą bronić wyniku.
Daegu u siebie rozgrywa 16 meczów i 11 razy kończyły się one O2,5, natomiast Ansan 7 z 16 meczów wyjazdowych kończył O2,5.
H2H na stadionie Daegu to 3:0, 1:2, 2:2 i 3:1 co wskazuje na granie na ten typ.
⛔ 100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hong Kong Liga rezerw
Spotkanie: Yuen Long - Rezerwa - Dreams Metro Gallery Reserves
Typ: over4.5
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Godzina: 14:30
W końcu podam typ dnia, poślizg tygodniowy, wczoraj zabrakło czasu na analizę i chyba też pewności...
Totalnie niszowa liga, już rozgrywki Hong Kongu są mega niszowe a co dopiero ich liga rezerw, no ale buk zawsze dzielnie je wystawia i Machete zazwyczaj z tego korzysta.
Dzisiaj inauguracja nowego sezonu i spotkanie dwóch najgorszych zespołów z zeszłego.
Yuen Long ostatni zespół tamtego sezonu, zaledwie 6 punktów w 16 spotkaniach, bramki 21-69, co daje średnią 5.63 gola na mecz.
Dreams przedostatni z dorobkiem 13 punktów w 16 spotkaniach, bramki 30-48, co daje średnią 4.88 gola na mecz.
Goście są oczywiście dzisiaj faworytem, ostatni mecz jaki obie ekipy grały w zeszłym sezonie to akurat pojedynek taki jak dzisiaj, wynik 4-4.
H2H
06/05/15 Yuen Long Res. 4 - 4 Dreams Res.
11/03/15 Dreams Res. 1 - 2 Yuen Long Res.
07/05/14 Yuen Long Res. 1 - 5 Dreams Res.
18/12/13 Dreams Res.12 - 0 Yuen Long Res.
Ostatni mecz 8 bramek, jest szansa na wysoki wynik.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Japonia / Puchar Ligi , faza pucharowa
Godzina 12:00
- Albirex Niigata : Gamba Osaka
- obie drużyny strzelą gola
- kurs 1.60 / Unibet

Dziś w Japonii pierwsze mecze półfinałowe w rozgrywkach J.League Yamazaki Nabisco Cup ja wybieram pojedynek pomiędzy Albirexem Niigata a Gambą która w poprzednim sezonie zdobyła ten puchar , zresztą Gamba w poprzednim sezonie z potrójną koroną ( mistrz , puchar Japonii i właśnie puchar ligi ) . W tym sezonie Gamba trochę w gorszej sytuacji chociaż gra całkiem przyzwoicie bo w lidze raczej na obronę tytułu ma małe szanse , sa na miejscu 8 z 6 pkt stratą do liderujących Sanfrecce i Kashimy jednak grają na paru frontach i oprócz rozgrywek ligowych to są jeszcze puchar ligi no i najważniejsze to to że są w półfinale Azjatyckiej LM gdzie w pierwszym pojedynku polegli co prawda w Chinach z Guangzhou ale 1:2 i mają rewanż u siebie 21 pażdziernika w Osace tak wiec tu jest super , ale wróćmy do dzisiejszego pojedynku i tak w ćwierćfinale Gamba okazała się lepsza od Nagoyi a wyniki to u siebie 1:1 na wyjeżdzie 1:1 w dogrywce 1:1 i w końcu w szalonych rzutach karnych 10:9 , co do gospodarzy to ci zaczęli te rozgrywki od fazy grupowej , w ćwierćfinale natomiast pokonali Urawę i tu u siebie rozgromili Urawę aż 5:0 potem co prawda w rewanżu polegli 3:0 ale to wystarczyło aby to oni zameldowali się w półfinale , co do H2H z Gambą to np. w tym sezonie w dwóch pojedynkach padły wyniki 2:2 i 2:1 tak więc BTTS pokryty i na coś podobnego liczę i dziś bo wiadomo w piłce najważniejsze są bramki !
✅ 60

Otrzymane punkty reputacji: +4
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: K-League
Godzina: 12:30
Spotkanie: Daegu - Ansan Police
Typ: X/1
Kurs: 4.35
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 34 kolejki koreańskiej ligi. Spotykają się lider tej ligi Daegu FC i Ansan Police FC z miejesca 9 (na 12 drużynową stawkę). Tutaj tak samo jak wczoraj Daegu bardzo duzy faworyt, więc przydałoby się sporo farta, ale przeanalizujmy. Daegu do przerwy zwyciężało tylko 5 razy na 33 spotkania. To miażdżący wynik patrząc na to, że jest to lider, który z kolei ma tylko połowe zwycięstw u siebie (8/16). Goście z kolei zdobyli aż 21 pktów mniej, ale jest to drużyna która notuje tylko 2 bramki na mecz, więc na pewno sie bronią. I teraz bardzo ale to bardzo zatrważająca statystyka. Goście aż 24 razy remisowali do przerwy(!). Liga nie jest ciekawa do typowania gdy gra się na faworyta bądź nie, ale do grania na remisy do przerwy owszem. Szkoda że lider, który moze rozniesc Ansan, ale nadal szansa jest. Dodatkowo mecze bezpośrednie. Daegu na 7 granych z Ansan wygrali tylko raz. 3:0, ale było 0:0 do przerwy.
⛔ 100

O 6

ogram-sts

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 20:00
Spotkanie: Bayreuth-Braunschweig
Typ: 2
Kurs: 1,98
Bukmacher:STS
Rozpoczyna się BBL, w zasadzie jest to drugi mecz, braunschweig jak i bayreuth pierwsze mecze przegrane. Stawiam tutaj na braunschweig sugerując się głównie h2h, czyli 3 ostatnie mecze wygrane przez Braunschweig z handicapem conajmniej -7,5, przy czym rok temu jak i 2 lata temu Braunschweig kończył sezon w pierwszej dziesiątce, gdzie Bayreuth broniło się przed spadkiem. Powodzenia
Nieregulaminowy bukmacher
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Dyscyplina: ANGLIA: Vanarama National League
Godzina: 20:45
Spotkanie: Aldershot vs Forest Green
Typ: Over 2,5 i Forest Green Win
Kurs: 3,40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Spotkanie pomiędzy klubami z innymi aspiracjami.
Gospodarze, Aldershot Town ma skromny sezon, po 14 kolejkach są na 15 miejscu z 20 punktami, w tym sezonie wygrali 6 meczów mieli 2 remisy i przegrali w 6 meczach, udało im się zdobyć 20 goli a przy tym stracili 22 bramki.
W ich meczach pada sporo bramek, na 5 ostatnich meczy w 3 meczach padł over 2,5.
Po 2 porażkach z rzędu ( 3:1, 0:3 ) w końcu zanotowali zwycięstwo ze słabym Torquay ( 2:0 który obecnie jest przedostatnią drużyną w tabeli ).
Gospodarz to średniak ligowy który, sporo strzela ale jeszcze więcej traci, i nie widzę ich zwycięstwa tutaj z wyżej notowanym rywalem.
Coś od siebie dadzą jak to zwykle w ich przypadku bywa ale zwycięstwo to za dużo ( w moim odczuciu )....
Z drugiej strony, Forest Green Rovers ma bardzo dobry sezon, po 14 kolejkach są na 2 miejscu z 29 punktami, w tym sezonie wygrali 9 meczów, doznali 2 remisów i przegrali 3 razy, ale również udało się zdobyć 23 goli i zaledwie wpuścili 14 goli.
Forest Green Rovers jest dość wydajnym zespołem w tym roku, wygrali swoje pierwsze 9 meczów, ale po to doznał 5 meczy bez zwycięstwa, 3 przegrane mecze i 2 remisy.
Na wyjazdach zespół sobie radzi, średnio a to przez ostatnie 3 mecze bez zdobycia 3 pkt.
A dziś jest ku temu dobra okazja, gdyż Forest jest zespołem który, ma aspiracje do bycia liderem w tabeli a żeby tego dokonać muszą w końcu wygrywać mecze.
Moim zdaniem Aldershot Town jest najsłabszym przeciwnikiem, Forest Green Rovers w ciągu ostatnich 6 meczy i liczę że, spełnią moje oczekiwania i wygrają ten pojedynek a over może być pokryty również przez samych przyjezdnych.
✅ 240

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: koszykówka
godzina: 20:00
spotkanie: Bonn-Mitteldeutscher
typ:Bonn w typie handicap (- 8.5) 1
stawka: 1.84
bukmacher: bet365
Witam na dzisiaj poszukałem swój typ do pogrania bo z doświadczenia wiem ,że najlepiej nie grać typów ,które często są podawane i często powtarzające się.A więc w moje oko wpadł mnie mecz rozgrywany w ramach drugiej kolejki Niemieckiej ligi kosza.Nie za bardzo śledzę w tej lidze kosza ale trochę po skrócie .Oglądałem ostatnią kwarte meczu Mitteldeutscher gdzie gra wyglądała bardzo tragicznie przez ponad 8 minut nie potrafili rzucić chociażby jednego kosza,rzuty za trójkę przy nie blokujących graczach z Hagen normalnie wyglądały kiepsko ,proste straty.Co do koszykarzy z Bonn nie wiele wiem ,ale patrząc po statach są dość często overową drużyną gdzie potrafią zainkasować przeciwnikom ponad 85-88 chociażby ostatni mecz na wyjeździe gdzie zdobyli 89pkt.Jak słuchałem komentatora ostatniego meczu w Niedzielę w meczu Mitteldeutscher ta drużyna jest przebudowywana ,młoda i nie zgrana .W H2H ostatnim meczu po między tymi drużynami w Hali Boon gospodarzy wygrali 96:66.Liczę,że i dziś gospodarze wygrają minimalnie Dziewięcioma punktami wydaje mnie się ,że są w stanie :p .Pozdrawiam
✅ 84

W 115

werg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Euro U21 - kwalalifikacje
Godzina: 19:00
Spotkanie: Gruzja U21 - Hiszpania U21
Typ: Obie drużyny strzelą gola: Nie
Kurs: 1,65
Buk: Sportingbet
Analiza:
W ramach kwalifikacji do Mistrzostw Europy reprezentacji do lat dwudziestu jeden, które odbędą się w Polsce w 2017 roku, Gruzja podejmować będzie Hiszpanię. Gruzini do tej pory rozegrali dwa mecze na wyjeździe, w pierwszym zero do trzech pokonali San Marino, w drugim minimalnie ulegli Chorwacji jeden do zera. Hiszpanie zagrali jedno spotkanie, także wyjazdowe w którym pokonali Estonię zero do dwóch. Faworyta w tej konfrontacji wskazać jest łatwo jednak kurs nie zachęca do stawiania, dlatego znalazłem ciekawe zdarzenie a mianowicie takie, że obydwie drużyny nie zdobędą gola. Można się spodziewać, że tymi, którzy nie znajdą drogi do bramki będzie reprezentacja Gruzji. Hiszpanie są drużyną, która rzadko traci gole, raczej to oni swoim zaawansowaniem technicznym dyktują warunki meczów i co za tym idzie sytuacji dla przeciwników jest jak na lekarstwo.
✅ 65

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Niemcy , Bundesliga
Spotkanie: Wurzburg - Giessen
Typ: under 151
Kurs: 1.90
Bukmacher: Betsson
Analiza: Na druga kolejke nieeickiej ligi wybrałem spotkanie gdzie swoja dominacje mam nadzieje pokaża gospodarze.Przed wszystkim licze na dobra gre Ulmera , Joyca i Lane którzy powinni zalatwic sprawę. A ze gospodarze potrafia postawić dobrą obrone przy mizernej ofensywie gości to przy takiej linii idę w under. Gospodarze w ierwszym meczu osiagneli wysoki wynik z Ulm ale ta ekipa ma inna filozofie gry i raczej jest on zdecydowanie ofensywny. Zobaczymy
⛔ 100

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Niemcy BBL
Spotkanie: Oldenburg v Frankfurt
Typ: Fraport Skyliners Frankfurt -1.5
Kurs: 3.30
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Czas na drugą kolejkę koszykarskiej niemieckiej Bundesligi. Pod lupę biorę spotkanie EWE Baskets Oldenburg którzy na własnym parkiecie podejmować będą Skyliners Frankfurt. Gospodarze po dwóch srogich lekcjach koszykówki w Bamberg i Monachium myślą o pierwszym zwycięstwie w sezonie. Trener Drijenic ma nadzieję że będzie mógł skorzystać z usług Scotta Machado którego występ stoi pod znakiem zapytania(choroba i kontuzja). Na chwilę obecną w drużynie widoczny jest brak zgrania i lidera który w ciężkich momentach może wziąć ciężar gry na swoje braki. W pewnym stopniu spowodowane jest to tym że odeszli tacy gracze jak Jenkins, Chubb, Neumann, Ware a ich następcy nie są tak wartościowi. Co do ekipy z Frankfurtu pod dużym znakiem zapytania stoi występ Danilo Barthel oraz Johna Voigtmanna. Nie wiadomo również co z Aaronem Doornekampem który w ostatnim meczu pokazał że może być ważnym ogniwem. Mam nadzieję że pomimo tych braków kadrowych pokażą że koszykówka to gra zespołowa i że mecz wygrywa cała drużyna a nie pojedynczy gracz. Skyliner w ostatnim meczu bardzo ładnie to pokazali - ładna penetracja piłką i w efekcie 19 asyst w ostatnim meczu. Jeśli tylko zagrają podobną koszykówkę jak w ostatnim meczu to mogą spokojnie w tym meczu powalczyć o zwycięstwo. Dodatkowa motywacja dla rezerwowych Fraport którzy będą mogli udowodnić trenerowi że na nich też warto stawiać. Typ nie jest jakiś super pewny ale po takim kursie szkoda nie spróbować.
⛔ 100

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: piłka ręczna, LM
Spotkanie: Meshkov Brest - La Rioja
Godzina: 19:00
Typ: 2 (+3AH)
Kurs: 2,03
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Szczypiorniści gospodarzy wygrali wszystkie trzy dotychczasowe mecze LM. Jednak nie konfrontowali się z najlepszymi, ale wygrali z Vojvodiną 12-ma punktami, Presovem 10 ptk, oraz zespołem*Czechowskie Miedwiedi 6 ptk. *
Na ich drodze staje dziś mocniejszy rywal, a mianowicie drużyna*Naturhouse La Rioja. Hiszpanie również w ostatniej kolejce pokonali Presov 36:29. To bardzo doświadczona drużyna, 1/3 graczy ma ponad 30 lat, a dwóch zawodników skończyło 37 lat. Ich najlepszym strzelcem w tych rozrywkach jest prawy rozgrywający 32-letni*Cristian* Malmagro, który w tym sezonie LM zdobył już 19 goli. W pierwszych pięciu meczach Ligi Adelante zawodnicy La Roji są obok Barcelony i Granollers niepokonani i zajmują 3 miejsce w tabeli.
W zespole białoruskim najlepszym snajperem jest znany wszystkim z występów w Polsce Serb*Rastko Stojkovic : 17 bramek, gra tu również reprezentant Rosji*Pawel Atman, a na lewym skrzydle występuje doświadczony Chorwat*Ljubo Vukic.
Uważam że doświadczeni gracze La Rioji postawią dziś białorusinom trudniejsze warunki niż poprzedni rywale, obie ekipy grają bardzo ofensywnie i liczę tu na dobry mecz cios za cios. Myślę, że ekipa gospodarzy ogra rywala we własnej hali jednak po wyrównanym meczu i nie sądzę by wygrali więcej niż 3 bramkami.
Jak jednak będzie przekonamy się już niebawem.
✅ 103

makaveli23 902,7K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - kobiety
Godzina: 21:15
Spotkanie: USK Prague K - Ekaterinburg K
Typ: USK Prague K +9.5
Kurs: 3.55
Bukmacher: unibet
Analiza:
Mamy tu mecz koszykowki pań w finale Super Cup Europy, pomiedzy czeska druzyna z Pragi a rosyjska z Ekaterinbyrga. Jak wiadomo rosyjska koszykwoka kobiet stoi na wyzszym poziomie dlatego mamy takie kursy jakie mamy. Ja jednak popatrze na ten mecz z innej strony czyli spotkan h2h ktore dobrze wygladaja na korzysc Czeszek, ktore wygraly w eurolidze bedac niesamowitym zapewne underdogiem a wczesniej utrzymali sie na krawedzi double digits loss i przegrali &quot;tylko&quot; 10 punktami. Wyniki w ostatnich spotkaniach rowniez rokuja pozytywnie wiec stawiam na wyrownany mecz i jako ze to superpuchar to mysle ze mozna liczyc na kolejna niespodzianke w tym starciu.
✅ 255

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom