>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.09.2022 (środa)

Status
Zamknięty.
M 60,4K

mirun1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja
Godzina: 19:00
Spotkanie: Lorient -Olimpique Lyonnais
Typ: BTTS
Kurs: 1.65
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Lorient strzelił co najmniej jednego gola w każdym meczu w tym sezonie,
Lyon zachował tylko jedno czyste konto w pięciu meczach
W ostatnich 5 meczach z udziałem Lorient padało średnio 3,2 bramek, w 5 ostatnich meczach z udziałem Lyon padało średnio 3,6 bramek ,Faworytem tego spotkania jest Olimpique ,ale myślę że gospodarze ustrzelą chociaż jedną bramkę.

65

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2688
patryk7 740K

patryk7

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Napoli - Liverpool
Typ: 1,X
Kurs:
1.87
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Jurgen Klopp nie ma optymalnego początku sezonu. Ostatnio Liverpool był "o krok" od przegranej w derbach z Evertonem na Godison Park (bramka Coady'ego dla Evertonu nie została uznana po obejrzeniu zapisu VAR prze sędziego spotkania), ale udało się zremisować bezbramkowo. Thiago Alcantary bardzo brakowało w środku pomocy, Salah jest daleki od najwyższej formy podobnie jak Nunez. Oprócz wygranej 9:0 ze słabiutkim Bournemouth "The Reds" mieli wyraźne problemy we wszystkich swoich dotychczasowych meczach ligowych. Dzisiaj czas na wyjazdowy mecz
z Napoli na trudnym terenie Stadio Diego Armando Maradona. Z tego stadionu Liverpool zarówno w 2018, jak i 2019 roku w CL za każdym razem wracał do domu bez strzelonej bramki i choćby zdobytego punktu.
Napoli zbudowało ciekawy zespół w tym sezonie z kilkoma nowymi zawodnikami. Z zespołu odeszli między innymi napastnicy Insigne (Toronto) i Mertens (Galatasaray) oraz doświadczony senegalski środkowy obrońca Kalidou Koulibaly (Chelsea). Ale co istotne gra "The Blues" i wyniki wyglądają lepiej, niż oczekiwano. Napoli po pięciu rundach rozgrywek włoskiej Serie A jest niepokonane (3-2-0). Bardzo dobrze z przodu radzi sobie nigeryjski napastnik Victor Osimhen. A jeszcze lepiej nowy nabytek, napastnik Khvicha Kvaratskhelia (Gruzin jest jak dotąd największym objawieniem całej Serie A).
Liverpool nie ma dobrych wspomnień z poprzednich wyjazdów w ramach rozgrywek Champions League do Neapolu. I dzisiaj może znowu mieć kłopoty. Tym bardziej, że forma zespołu Kloppa nie jest najlepsza.

87

Otrzymane punkty reputacji: +2737
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Inter Mediolan - Bayern Monachium
Typ: Bayern + obie strzelą
Kurs:
2,78
Analiza:

Bardzo ciekawe spotkanie i dla obu drużyn ważne w kontekście awansu do dalszej fazy gdyż w tej grupie jest jeszcze Barcelona.
Inter w tym sezonie zagrał 2 ważne mecze i 2 razy przegrał 1:3 z Lazio i 2:3 z Milanem więc widać, że nie funkcjonuje w tej drużynie jak się należy w dodatku dziś nie zagra R. Lukaku.
Bayern ostatni mecz tylko remis 1:1 z Union Berlin ale oddali ponad 20 strzałów więc można mówić o lekkim pechu, dziś wszyscy są zdrowi. Nowy nabytek S. Mane kapitalnie wszedł do drużyny i widać, że będą bardzo groźni i nie mówię tutaj o lidze a o lidze mistrzów. W dodatku dokonali kilka bardzo fajnych wzmocnień Mazraoui, De Ligt, Gravenberch.
Moim zdaniem goście są faworytem w tym meczu.

100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA us open
Godzina 18.00
K. Pliskova - A.Sabalenka
Typ Pliskova i poniżej 21.5 gema
Kurs 3.9
Forbet
Analiza:
Na pierwszy rzut oka to to wygląda na wyrównane zacięte trzy setowe spotkanie.Obie złapały formę ale na dobrą sprawę obu już mogło by nie być!!! Pliskova prześlizgaęła się psim sfędem przez tajbreka meczowego z Linette a Sabalenka miała jeszcze więcej szczęścia w tajbreku drugiego seta z Kają Kaneppi powinna przegrać 2:0 .
W h2h 2:2 obie wygrały po meczu na trawie i hardzie , 3 mecze 3setowe i ostatni mecz Pliskova 2;0 ubiegły rok Cincinnati. I liczę na powtórkę!
Wczoraj wszystko wskazywało na 3 sety w meczu Garcia Gauff skończyło się 2:0 dziś próbuję na przekór.
Wybieram Pliskovą bo wróciła solidność , lekkość polot elegancja gra sprawia jej radość nie męczarnie.Tym wygrała ostatni mecz z Azarenką.

100

P 1,9K

paradek

Użytkownik
Spotkanie: Inter - Bayern
Typ: obie strzela
Kurs:
1.47
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie Interu z Bayernem. Patrząc na ich grupę, jest jeszcze Barca więc każdy pkt będzie się liczył do awansu. Inter będzie chciał wykorzystać atut własnego boiska i wygrać to spotkanie z będącym w gorszej formie Bayernie. Niemcy grają jak na razie poniżej oczekiwań, ale myślę że na ligę mistrzów będą dobrze przygotowani. Warto wspomnieć że Inter ma za sobą bardzo ciężki, przegrany mecz w lidze z Milanem. Ciężko jedno znacznie wskazać faworyta, dlatego mój typ to że obie drużyny strzela.
Inter na ostatnie 20 meczy tylko raz nic nie strzelił, a Bayern na 20 meczy dwa razy.

100

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Godzina: 18:45
Spotkanie: Ajax - Glasgow Rangers
Typ: Glasgow over 3.5 rożne
Kurs: 1.97
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Nie rozumiem skąd aż taka dysproporcja kursowa. Rangersi byli mocno niedoszacowani w meczu o awans z PSV i go wygrali notując 5 RR. Dzisiaj może również mecz pójść w tę stronę. Faworyt będzie grał swoje, a wyspiarskie granie przyniesie kilka sytuacji i rzutów rożnych.

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: siatkówka
Godzina: 17:30
Spotkanie: Francja - Włochy
Typ: Chinenyeze zdobędzie najwięcej punktów ze środkowych
Kurs: 2,0
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Szczerze dla mnie ten kurs to promocja. Chinenyeze z zestawu środkowych z Le Goffem, Russo czy Gallassim zdobywa zdecydowanie najwięcej punktów. Brizard daje mu bardzo dużo piłek. W ostatnim meczu z Japonią zdobył aż 17 pkt i był najlepiej punktującym w swojej drużynie. Linia na niego jest zdecydowanie najwyższa z tych środkowych i nie spodziewam się, żeby dziś ktoś zdobył od niego więcej.

100

Otrzymane punkty reputacji: +2864
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Napoli - Liverpool
Typ: 2 i -7.5
Kurs: 1.89
Godz: 21:00
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w pierwszej kolejce Ligi Mistrzów pomiędzy drużynami Napoli i Liverpoolu. Jest to pierwsze spotkanie w tej edycji Ligi Mistrzów dlatego obydwa zespoły będą chciały pokazać się z jak najlepszej strony w dzisiejszym spotkaniu. Faworytem w tym spotkaniu wydaje się być ekipa gości która w poprzedniej edycji Ligi Mistrzów dotarła do finału i przegrała dopiero z Realem Madryt. Liverpool Co prawda nie zalicza udanego początku sezonu jednak wciąż jest klasową drużyną i uważam że będą dominować w dzisiejszym spotkaniu. Goście wyjdą w optymalnym zestawieniu do dzisiejszego spotkania Dlatego uważam że jakość będzie przemawiać po stronie Liverpoolu. W mojej opinii Liverpool będzie kontrolował dzisiejsze spotkanie i stworzy sobie co najmniej kilkanaście sytuacji na strzelenie bramki. Mój typ to zwycięstwo gości w stosunku 1:2.

100

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Dyscyplina: piłka nożna
Spotkanie: Barcelona - Pilzno
Typ: Zawodnik strzeli gola i zaliczy asystę: Lewandowski
Kurs: 4.00
Bukmacher: betfan
Analiza:
Chyba większość z nas się zgodzi, że Pilzno w grupie z Internem, Bayernem i Barceloną zajmie ostatnią pozycje. Pierwszy mecz akurat zagrają z Barceloną i to jeszcze na wyjeździe. Zapowiada się pogrom ponieważ Barcelona w ostatnim sezonie nie wyszła z grupy i będzie się chciała jakoś zrehabilitować kibicom. Licze na to, że największy udział w zwycięstwie ekipy Xaviego będzie miał Robert Lewandowski. Tego pana nie trzeba nikomu przestawiać, w tym sezonie LaLiga ma już 5 goli po 4 meczach. Zdobycie bramki dla niego powinno być formalnością ale liczę również na jakąś asystę ponieważ w takim meczu nie powinno zabraknąć okazji do tego.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Spotkanie: Inter - Bayern
Typ: poniżej 3.5 gola
Kurs: 1.84

Analiza:
Ja rozumiem że na papierze overowy mecz i że ma być widowisko ale te pierwsze kolejki bywają różne. Z Bayernu zrobili faworyta który ma się tu łatwo przyjechać po gospodarzach czego nie do końca rozumiem. Myślę że ta linia jest do gry zwłaszcza że nikt tu nie będzie chciał za bardzo ryzykować żeby nie zacząć zmagań od porażki. Inter na wlansym terenie jest bardzo niewygodny i może trochę namieszać. Mimo bramkostrzelnych przypuszczen myślę że może być trochę inaczej. Rozgrywki w LM są bardzo ważne więc drużyny mogą grać zachowawczo, rzadko widuje się takie Kursy na under 3.5 dlatego ja uważam że warto spróbować.

84

Otrzymane punkty reputacji: +2784
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Barcelona - Viktoria Pilzno
Typ: w meczu będzie rzut karny
Kurs: 2,70
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Barcelona jest ogromny faworytem tego spotkania. Inny rezultat niż ich wysoka wygrana raczej nie wchodzi w grę, choć ja uważam, że gościom uda się strzelić jakiegoś gola. Spotkanie to powinno mieć raczej oczywisty przebieg, czyli Barcelona będzie przeprowadzać atak za atakiem, a Pilzno będzie czekać na jakieś dogodne okazje do kontrataku, nic mądrzejszego nie wymyślą. Potencjał ofensywny Barcelony jest ogromny, będą oni często w polu karnym Pilzna, a to da okazje na wywalczenie rzutu karnego. Z tego co kojarzę, to Barcelona w tym sezonie jeszcze chyba nie miała karnego i czuję, że w tym meczu wreszcie wywalczą jedenastkę.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom