jaskier
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Narodów
Godzinna: 20;45
Spotkanie: Izrael - Słowacja
Typ: oba zespoły strzelą bramkę - Tak
Kurs: 1.85
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Siemano wszystkim
Dzisiaj postaram się ustrzelić 4 ty z rzędu
Nie jestem specjalnie fanem formuły jaka jest Liga Narodów, ale spróbujemy coś wytypować.
Kiedy oczy całej Polski skupione są dzisiaj na kadrze Naszego Maestro taktycznego Jerzego Brzęczy, który był mega zadowolony po meczu z Holendrami
Ja skupie się na Naszym niedawnym rywalu z Eliminacji do Euro 2020.
Dzisiaj spotykają się dwaj Europejscy średnicy, po których raczej nikt nie oczekuje fajerwerków.
Zacznę może od tego iż pomimo słabej gry i pozycji w ostatnich Eliminacjach do Euro i Lidze Narodów, oba zespoły zagrają w barażach i docelowo możemy je zobaczyć na turnieju głównym Euro 2020.
Jest to zasługa nowego systemu klasyfikacji, który jest dla mnie kuriozalny
Izrael
Zespół ten doskonale pamiętamy z Eliminacji do Euro, gdzie był w grupie grali z reprezentacją Polski.
Przegrali z Nami oba spotkania i ostatecznie zajeli 5 miejsce w grupie gromadząc 11 pkt.
W lidze Narodów zajęli 2 miejsce, lecz nie ma co się jarać gdyż grały tylko 3 zespoły
Zespół Izraela prowadzi obecnie trener tymczasowy - Willi Ruttensteiner który był wcześniej Dyrektorem sportowym w drużynie Izraela, a jedyny klub który prowadził dłuższy okres czasu to była Austria -21 w latach 1999 / 2005
O zespole Izraela możemy napisać, że ma bardzo słaba defensywę, która tworzą w większości zawodnicy z rodzimej Ligi i bardzo przyzwoity atak na, który składają się Zahavi i Dabbur. Ten drugi był. Nawet vice królem strzelców w eliminacjach do Euro 2020 strzelajac 11 bramek.
Zdecydowanie gorzej wygląda formacja Obrony.
Na ostanie 10 spotkań tylko raz udało się zachować czyste konto - co nie jest jakimś optymistycznym wynikiem.
Atutem Izraela jest jedna gra domowa - na ostanie 8 spotkań przegrali tylko raz -( z reprezentajcą Polski 1:2 ) strzelajac w tych spotkaniach aż 21 bramek . Nie stracili bramki tylko dwa razy - raz udało się to zrobić z.. Gwatemala
Słowacja
Nasi poludniowi sąsiedzi również nie zakwalifikowali się do Euro bezpośrednio z grupy.
Zajęli 3 miejsce zaraz za Walia , do której stracili 1 pkt.
W lidze Narodów już tak dobrze nie było i zajęli ostanie 3 miejsce dając się zupełnie zdominować Ukrainie i Czechom.
Na papierze Słowacja prezentuje się dużo lepiej w porównaniu do Izraela.
Skriniar, Vavro, Lobotka, Duda, Haraslin, Bozenik to zawodnicy o których można usłyszeć w Europie.
Podobnie jak w przypadku Izraela, siłą Słowacji jest ofensywa a obrona daje wiele do życzenia.
W ostanich 10 spotkaniach, również tylko zachowali dwa razy czyste konto.
Słowacja kiepsko rozpoczęła obecną Ligę Narodów.
Czesi totalnie zdominowali Słowaków w ostatnim spotkaniu i wynik 3:1 to był zdecydowanie najmniejszy wymiar kary.
Najlepsza formacja w zespole jest moim zadaniem linia pomocy, w której grają m.in: Ondrej Duda, Juraj Kucka czy Stanislav Lobotka.
Oni są odpowiedzialni za kreowanie akcji i tworzą siłę napędową zespołu.
Jeżeli chodzi o napastników to ogromne nadzieje są – Robertem Bozenikiem - młody napastnik Feyenoordu mający dopiero 20 lat.
Każdy kładzie w Nim wielkie nadzieję, i ma być Lekarstwem na brak topowych napastników w reprezentacji.
Podsymuwujac :
Oba zespoły zdecydowanie lepiej radzą sobie w ofensywnie niż w defensywie.
Świadczą o tym zwłaszcza statystyki :
Izrael -
- W 5 ostatnich spotkaniach z udziałem Izrael padało średnio 3,6 bramek.
- zdobywał w ostatnich 10 spotkaniach średnio 1,7 goli na mecz
- tracił w ostatnich 10 spotkaniach średnio 1,9 goli na mecz
Słowacja -
-W ostatnich 5 meczach z udziałem Słowacja padało średnio 2,4 bramek
- zdobywała w ostatnich 10 spotkaniach średnio 2,2 goli na mecz
- traciła w ostatnich 10 spotkaniach średnio 1,4 goli na mecz
Generalnie spodziewam się otwartego meczu i kilku bramek.
Oba zespoły nastawione na ofensywne granie.
Obrona popełnia masę błędów, co daje szanse napastnikom.
Powodzenia
85
Godzinna: 20;45
Spotkanie: Izrael - Słowacja
Typ: oba zespoły strzelą bramkę - Tak
Kurs: 1.85
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Siemano wszystkim
Dzisiaj postaram się ustrzelić 4 ty z rzędu
Nie jestem specjalnie fanem formuły jaka jest Liga Narodów, ale spróbujemy coś wytypować.
Kiedy oczy całej Polski skupione są dzisiaj na kadrze Naszego Maestro taktycznego Jerzego Brzęczy, który był mega zadowolony po meczu z Holendrami
Ja skupie się na Naszym niedawnym rywalu z Eliminacji do Euro 2020.
Dzisiaj spotykają się dwaj Europejscy średnicy, po których raczej nikt nie oczekuje fajerwerków.
Zacznę może od tego iż pomimo słabej gry i pozycji w ostatnich Eliminacjach do Euro i Lidze Narodów, oba zespoły zagrają w barażach i docelowo możemy je zobaczyć na turnieju głównym Euro 2020.
Jest to zasługa nowego systemu klasyfikacji, który jest dla mnie kuriozalny
Izrael
Zespół ten doskonale pamiętamy z Eliminacji do Euro, gdzie był w grupie grali z reprezentacją Polski.
Przegrali z Nami oba spotkania i ostatecznie zajeli 5 miejsce w grupie gromadząc 11 pkt.
W lidze Narodów zajęli 2 miejsce, lecz nie ma co się jarać gdyż grały tylko 3 zespoły
Zespół Izraela prowadzi obecnie trener tymczasowy - Willi Ruttensteiner który był wcześniej Dyrektorem sportowym w drużynie Izraela, a jedyny klub który prowadził dłuższy okres czasu to była Austria -21 w latach 1999 / 2005
O zespole Izraela możemy napisać, że ma bardzo słaba defensywę, która tworzą w większości zawodnicy z rodzimej Ligi i bardzo przyzwoity atak na, który składają się Zahavi i Dabbur. Ten drugi był. Nawet vice królem strzelców w eliminacjach do Euro 2020 strzelajac 11 bramek.
Zdecydowanie gorzej wygląda formacja Obrony.
Na ostanie 10 spotkań tylko raz udało się zachować czyste konto - co nie jest jakimś optymistycznym wynikiem.
Atutem Izraela jest jedna gra domowa - na ostanie 8 spotkań przegrali tylko raz -( z reprezentajcą Polski 1:2 ) strzelajac w tych spotkaniach aż 21 bramek . Nie stracili bramki tylko dwa razy - raz udało się to zrobić z.. Gwatemala
Słowacja
Nasi poludniowi sąsiedzi również nie zakwalifikowali się do Euro bezpośrednio z grupy.
Zajęli 3 miejsce zaraz za Walia , do której stracili 1 pkt.
W lidze Narodów już tak dobrze nie było i zajęli ostanie 3 miejsce dając się zupełnie zdominować Ukrainie i Czechom.
Na papierze Słowacja prezentuje się dużo lepiej w porównaniu do Izraela.
Skriniar, Vavro, Lobotka, Duda, Haraslin, Bozenik to zawodnicy o których można usłyszeć w Europie.
Podobnie jak w przypadku Izraela, siłą Słowacji jest ofensywa a obrona daje wiele do życzenia.
W ostanich 10 spotkaniach, również tylko zachowali dwa razy czyste konto.
Słowacja kiepsko rozpoczęła obecną Ligę Narodów.
Czesi totalnie zdominowali Słowaków w ostatnim spotkaniu i wynik 3:1 to był zdecydowanie najmniejszy wymiar kary.
Najlepsza formacja w zespole jest moim zadaniem linia pomocy, w której grają m.in: Ondrej Duda, Juraj Kucka czy Stanislav Lobotka.
Oni są odpowiedzialni za kreowanie akcji i tworzą siłę napędową zespołu.
Jeżeli chodzi o napastników to ogromne nadzieje są – Robertem Bozenikiem - młody napastnik Feyenoordu mający dopiero 20 lat.
Każdy kładzie w Nim wielkie nadzieję, i ma być Lekarstwem na brak topowych napastników w reprezentacji.
Podsymuwujac :
Oba zespoły zdecydowanie lepiej radzą sobie w ofensywnie niż w defensywie.
Świadczą o tym zwłaszcza statystyki :
Izrael -
- W 5 ostatnich spotkaniach z udziałem Izrael padało średnio 3,6 bramek.
- zdobywał w ostatnich 10 spotkaniach średnio 1,7 goli na mecz
- tracił w ostatnich 10 spotkaniach średnio 1,9 goli na mecz
Słowacja -
-W ostatnich 5 meczach z udziałem Słowacja padało średnio 2,4 bramek
- zdobywała w ostatnich 10 spotkaniach średnio 2,2 goli na mecz
- traciła w ostatnich 10 spotkaniach średnio 1,4 goli na mecz
Generalnie spodziewam się otwartego meczu i kilku bramek.
Oba zespoły nastawione na ofensywne granie.
Obrona popełnia masę błędów, co daje szanse napastnikom.
Powodzenia
85
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: