>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.09.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
R 1,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka Nożna, Brazylia, Serie B
Godzina: 21:00
Spotkanie: Oeste – Atletico GO
Typ: remis
Kurs:
2,80
Bukmacher Fortuna
Analiza:

Spotkanie drużyn, które lubią dzielić się punktami. Warto pojrzeć, że gospodarze w 265 ligowych kolejkach zremisowali aż 10-krotnie, goście trochę rzadziej, ale i tak zremisowali 7 razy na 25 występów. Goście od 5 spotkań nie zanotowali remisu, więc pora na przełamanie tej serii, zwłaszcza, że w meczach H2H lubią podzielić się punktami, w maju tego roku było 2:2, a poprzednio w 2016 1:1. Oeeste u siebie też dwa mecze bez remisu. Wszystko wskazuje na podział punktów i pewnie stąd niskie jak na remis kursy na poziomie 2,8.
⛔100

barni87 242

barni87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Włochy - Polska
Typ: Insifne strzeli gola
Kurs: 4.00
Bukmacher: fortuna
Analiza: Witam! Wlosi w sjladzie w ataku Balotelli insigne i Bernardeschi . Z calej tej trojki to wlasnie napastnikowi Napoli daje najwieksze szanse na bramke. Balotelli ostatnio zawieszony, niewiadomo w jakiej formie. Uwazam ze Wlosi pograja na Baloteliego jako sciane a ten bedzie posylal pilki na wychodzacych na skrzydlach napastnikach. Insigne dwa mecze temu strzelil gola przeciwko Lazio. Ogolnie zawsze ma sporo okazji w Napoli. Licze ze nasi zremisuja ale na pewno nie 0-0. Pierwszy mecz pod wodza Brzeczka to prawdziwa niewiadoma. Stawiam na sprawdzonego napastnika ktory w reprezentacji nie raz strzelal. Kurs zacny. Pozdrawiam.
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Typ: powyżej 24,5 fauli
Kurs: 1,85
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
O tym spotkaniu już praktycznie wszystko napisano, kto, co, jak i dlaczego także nie ma sensu się powtarzać. Były już wszelkiego rodzaju typy na bramki, wygraną, handi etc natomiast ja proponuję typ na przewinienia.
Jak przed chwilą zobaczyłem skład Polaków desygnowany do gry przez nowego selekcjonera to pierwsze co rzuciło się w oczy to wogóle nie zgrana linia obrony: Bereszyński, Glik, Bednarek i Reca. Brak zgrania i zrozumienia powinien przełożyć się na sporo ilość fauli szczególnie ze strony Glika, który według mnie nie raz będzie czyścił sytuację po błędach kolegów. Pomoc też nie powala na kolana - Błaszczykowski, Krychowiak, Klich, Zieliński i Kurzawa. Bardzo dziwi wystawienie Błaszczykowskiego, który w tym sezonie zagrał zaledwie 8 min w pucharze Niemiec a tak poza tym cały czas poza składem (z drugie strony w końcu to rodzina to co się dziwić). Kurzawa jak w końcu znalazł klub we Francji to na razie nie za wiele w nim pograł (ławka, 19min, 15min i znowu ławka). Z przodu sam Lewandowski może niewiele zdziałać, ewentualnie zarobić na sobie parę fauli ze strony twardo grającej obrony włoskiej.
Już widzę pojedynki debiutanta Recy (kolejna dziwna decyzja według mnie, głównie siedzi na ławie albo jest poza składem Atalanty ale w końcu grał w Płocku - widać kolejne powołanie po znajomości).
Zakładam, że brak zgrania i przygotowania do gry w pełnym wymiarze czasu przez niektórych zawodników będzie nadrabiany przewinieniami z ich strony i może kartek za wielu nie zobaczymy ale faule już tak.
✅85

fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Typ: Rezerwowy strzeli bramkę
Kurs: 4
Buk: Totolotek
W zasadzie o tym spotkaniu zostało powiedziane już tyle, że nie ma co się powtarzać. Poprzednicy jednak nie znali składów na to spotkanie, a już do sieci je wrzucili. Na ławce zaczną tacy zawodnicy jak Immobile, Berardi, Belotti, a po naszej stronie Milik,czy Piątek. Oczywiście są jeszcze inni, którzy również mogą wpisać się na listę strzelców. Ci przeze mnie wymienieni jednak mają na to największe szanse, bo są obecnie w dobrych formach. Nie ważne od przebiegu spotkania, ten typ według mnie ma spore szanse. Lewy sam w ataku nie da rady i myślę że zaraz po pierwszej połowie dołączy do niego Arek, albo Krzysiek. Ze strony gospodarzy też coś może nie zagrać i myślę że jakiś napastnik może zostać zmieniony, co tylko zwiększa szanse powodzenia mojego typu.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom