>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.09.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, ME u 20
Godz: 16:30
Spotkanie: Bułgaria - Polska
Typ: 2 ha -1,5 seta
Kurs 1.75
Bukmacher: Bet365
Witam, w ostatnim meczu grupowym Młodzieżowych Mistrzostw Europy Polacy w roli lidera grupy podejmą wicelidera czyli Bułgarię. Polacy są zdecydowanym faworytem tej grupy i chyba trzeba również powiedzieć że całego turnieju. Na cztery dotychczas rozegrane spotkania, biało-czerwoni wygrali wszystkie. Na inaugurację z Francją musieli być się w 5 setowym pojedynku, natomiast resztę trzech spotkań wygrali bez straty seta, w stosunku 3:0. Bułgarzy do końca będą się bić o awans, bowiem mają jeden punkt przewagi nad trzecim zespołem Ukrainy. Na inaugurację Bułgarzy przegrali 2:3 ze wspomnianą wcześniej Ukrainą i tak jak my bili się w 5 setach z Francuzami. Z Niemcami i Słowenią wygrali tak jak my po 3:0. Mimo iż Polska ma zapewnioną kwalifikację do półfinału to i tak warto dziś wygrać to spotkanie, żeby uniknąć gry z rewelacją turnieju - Włochami. Wydawało sie że w drugiej grupie faworytem są Rosjanie, ale Włosi wygrali wszystkie mecze w grupie, również ograli dosć pewnie Rosjan. Rosjan, którzy są trochę porozbijanie przez wewnętrzny konflikt w związku. Dziś spodziewam się potwierdzenia ze strony drużyny Polskiej dominacji i pewnego wkroczenia do półfinału bez porażki. Jesteśmy faworytem turnieju i zespołem dwie klasy lepszym od Bułgarów i mam nadzieję że Polacy potwierdza swoją dominację. Powodzenia!
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna Puchar Króla ,Hiszpania
Godz;22,00
Spotkanie;Mallorca-Reus
typ;2 draw no bet/zwrot przy x
kurs;3,75
Bukmacher;Sportingbet
Analiza;
W pucharze Hiszpanii,Copa del Rey spotkają się 2 drużyny z Secunda Division.
Po 3 kolejkach sytuacja wygląda następująco
15 miejsce Gospodarzy
Mallorca 0-0 Oviedo
Cadiz 1-1 Mallorca
Mallorca 0-1 Reus
mecze 0-2-1 gole 1-2/-1/
7 miejsce gości
Geafe 1-1 Reus
Reus 1-1 Mirandes
Mallorca 0-1 Reus
mecze 1-2-0 gole 3-2/1/
Obie drużyny nie strzelają za dużo bramek,jednak za Reus przemawia lepsza forma.Mallorca nie wygrała jeszcze meczu,a Reus nie przegrał.
Po słabym początku gospodarze powinni skupić się raczej na lidze,a nie na pucharze.3 kolejki temu przegrali z Reus u siebie w domu 0-1.
Szanse 50/50 i myślę,że Mallorca odpuści puchary.Powtórka z ostatniego meczu całkiem realna.
Alternatywne typy to minus 2,5 gola w granicach 1,50 do dubla,lub goła 2 za ponad 5 dla odważnych
Zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +9
J 0

jajoz

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna, Puchar Krola, Hiszpania
Godz: 20.30
Spotkanie Cartagena - Hercules
Typ: over 2.5 gola
Kurs 2
Bukmacher: WilliamHill
Witam. Moj pierwszy post, chcialbym sie przywitac. Biore pod lupe wlasnie ten mecz ze wzgledu na to, ze przypuszam ze w tym meczu padnie over 2.5 gola. Skad takie przypuszczenie? Opieram sie wylaczenie na statystykach poprzednich meczy wlasnie tych dwoch druzyn. Patrzac na gospodarzy, graja u siebie bardzo dobrze. Ostatnie mecze wygrane, w lidze mecze narazie wygrane. Bilans bramek 7:2. Co do gosci, poprzednia runde przeszli gladkowygrywajac 5:0. W lidze bilans bramek wynosi 5:4. Czyli tez potrafia strzelic. Dla mniej odwaznych ze obie strzelą po kursie 1.7
Osobiscie gram ten typ. Powodzenia ;)
⛔ 100

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Dyscyplina: ????, EuroBasket - Kwalifikacje
Godzina: 20:30
Spotkanie: Macedonia - Węgry
Typ: Węgry -6.5
Kurs: 3.20
Bukmacher: Unibet
Analiza: Dziś wieczorem Macedończycy podejmą na własnym parkiecie Węgrów w ramach meczu 3. kolejki kwalifikacji do Mistrzostw Europy w Grupie G. Po dwóch kolejkach na czele grupy są &quot;Madziarze&quot;, którzy wygrali swoje obydwa mecze z Wielką Brytanią, a także Luksemburgiem. Faworytem bukmacherów są gospodarze. Głównie ze względu na fakt, że grają u siebie. Dla mnie kursy wystawione na ten mecze są pomyłką oddsmakerów i postaram się to obrócić przeciwko nim. Liderzy grupy, którzy do tej pory rzucili 185 pkt w dwóch meczach tracąc przy tym zaledwie 141 zmierzą się z drużyną, której bilans punktowy wynosi 168:171. Pamiętajmy, że Macedonia mierzyła się z taką potęgą, jak Luksemburg. Wychodzę z założenia, że jeżeli zawodnicy Wielkiej Brytanii byli w stanie rozgromić Macedonię (co prawda na własnym parkiecie, ale jednak) 17-punktową różnicą, to Węgrzy są w stanie zrobić, to w spotkaniu wyjazdowym. Skład reprezentacji Węgier w koszykówce składa się głównie z zawodników, którzy na co dzień występują w swojej rodzimej lidze. Dwoma zawodnikami, którzy grają poza granicami kraju, a jednocześnie reprezentują swoją reprezentację, to Adam Hanga (zawodnik Barcelony) oraz Perl Zoltan, który gra we włoskim Betaland CdO. Fakt, że po przeciwnej stronie parkietu zobaczymy zawodników, którzy na co dzień grają w Sevilli, Partizanie czy też na włoskich parkietach nie robi na mnie wrażenia. Składy są wyrównane, a po wynikach widać jaka drużyna lepiej weszła w eliminacyjne mecze. W spotkaniu z Luksemburgiem najlepiej punktującymi Węgrami byli Keller (26 pkt), Vojvoda (21 pkt) oraz Zoltan (20). W meczu z Wielką Brytanią na parkiecie brylował Hanga, który zdobył 33 pkt. Eilingsfeld (24 pkt) oraz Vojvoda (15) także przyczynili się do kolejnego wysokiego zwycięstwa repr. Węgier. Nie widzę tu innej opcji niż zwycięstwo gości. Przy tak wyrównanych kursach lepiej pójść w kierunku liderów grupy, którzy mają bardzo dodatni bilans punktowy, czego nie można powiedzieć o Macedończykach.
✅ 220

Otrzymane punkty reputacji: +3
zlevikk 183

zlevikk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Litwa, A Lyga
Godz: 17:00
Spotkanie: Suduva Marijampole - Zalgiris Vilnius
Typ: Gole - Powyżej 3,5
Kurs 2.62
Bukmacher: bet365
Drużyny w ciągu ostatnich 12 m-cy spotykały się 5-cio krotnie i trzy razy liczba bramek przekroczyła 3 gole. Ostatni mecz 28 Sierpnia 2016 zakończył się wygraną graczy z Wilna 4-1. W meczach drużyny ze stolicy Litwy ogólnie pada dużo bramek - na ostatnie 10 spotkań aż 7 zakończyło się liczbą goli powyżej 3. Ostanich 5 wyjazdów Zalgirisa to 4 wyniki z liczbą bramek powyżej 3. Statystycznie szansa na over 3,5 gola w tym meczu to ok. 70%.
⛔ 100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, US Open K
Godz: 18:00
Spotkanie: Konjuh - Pliskova
Typ: over 22.5 gemów
Kurs 2.06
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Na dziś przygotowałem spotkanie 1/4 finału turnieju Wielkiego Szlema US Open. Dodam iż w tym miesiącu mam bilans 3 typy podane i 3 trafione (wszystkie z US Open akurat). Mam nadzieję, że i tym razem pójdę za ciosem i wam pomogę 4 raz trafnym typem.
Zawodniczki nie grały jeszcze ze sobą. W tym turnieju miały odpowiednio:
Konjuh: 27 gemów z Bertens, 18 gemów z Narą, 26 gemów z Lepczenko i 20 gemów z Radwańską.
Pliskova: 19 gemów z Kenin, 19 gemów z Gonzalez, 18 gemów z Pavluczenkovą i 33 gemy z Venus.
A więc, 18-letnia Chorwatka na 4 spotkania pokryła by ten over 2 razy, a starsza Czeszka tylko raz. Lecz widać właśnie dzięki temu jakie przewagi osiągały nad rywalkami i statystycznie dość &quot;łatwo: je pokonując. Konjuh gra turniej życia, gra b. dobrze, a chce jeszcze więcej. Obie zawodniczki doskonale serwują. Konjuh poza pierwszym gemem z Agnieszką nie straciła potem już żadnego swojego podania, z Lepczenko i Narą, również tylko po jednym razie traciła swoje podanie. Statystyk Pliskovej nawet chyba nie ma sensu porównywać która w ubiegłym roku miała chyba więcej asów niż sama Williams(czy też w innym ost. okresie-jak mówił komentator w jej ost. mecz z Venus). Będzie to więc mecz dwóch bombardierek, myślę, że bardzo mało tu będzie przełamań i zawodniczki spokojnie taką linię pokryją w dwóch setach, nie mówiąc już, że tutaj spokojnie mogą być i sety 3. Bet dnia jak dla mnie. 3/3 trafione typy we Wrześniu. Mam nadzieję, że podtrzymam passę i kolejny raz wygracie ze mną, powodzenia!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Koszykówka - EuroBasket - Kwalifikacje
Godzina: 20:00
Spotkanie: Szwecja - Rosja
Typ: Rosja (-17,5)
Kurs: 3,25
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiaj przygotowałem bardzo interesujący mecz dotyczący koszykówki, a mianowicie rozgrywek EuroBasketu. Jest to mecz pomiędzy reprezentacją Szwecji a świetnie spisującą się w ostatnim czasie reprezentacją Rosji, którzy są głównymi kandydatami do dzisiejszego zwycięstwa. Pytanie brzmi tylko jaką różnicą punktów Rosjanie dziś wygrają, uważam że około dwudziestu lub więcej punktami ,gdyż grają bardzo dobrze zarówno w obronie jak i ataku oraz popełniają bardzo mało swoich osobistych błędów, kolejnym czynnikiem są zawodnicy którzy są bardzo doświadczeni i grają w najlepszych klubach w Europie i nie tylko. Mają w ostatnim czasie wspaniałą serię , która wynosi jedynaści zwycięstw z rzędu i dziś nie zanosi się na to żeby została przerwana. Ostatnie mecze gości to : Rosja - Bośnia i Hercegowina 83:54, z Finlandią 80:62, z Niemcami 92:73, z Polską 89:77. Jak widać każdą reprezentację pokonują bez większych problemów, a Szwecja nie jest tu wyjątkiem. Grali ze sobą do tej pory raz dosyć dawno i wynik jaki padł to 62:81 dla Rosji i sądzę że dziś będziemy świadkami podobnego lub większego wyniku.
⛔ 100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina koszykowka
Godzina 20
Mecz Polska-Estonia
Typ Estonia +15
Kurs 1.83
Buk bet365
Analiza
Polacy są faworytem tego spotkania ale żeby aż takim? Nie wydaje mi się żeby Polacy tak łatwo pokonali dzisiejszego ambitnego rywala jakim są estończycy. Polacy po serii przegranych meczów wreszcie wygrali 3 z rzędu wtym dwa właśnie w tych eliminacjach. Wyniki chyba lepsze niż nasza gra bo mamy taką dolegliwość zasypiania w trakcie meczów o czym przekonaliśmy sie w meczach z choćby Belgią i Gruzją. MAmy wydaje się mocny zespół ale gra jeszcze daleko od dobrej moim zdaniem a dziś nawet jak wygramy to myślę że nie wysoko. Estonia ostatnio także 3 zwycięstwa z rzędu w tym kilka pogromów więc wyfdaje mi się że dzisiejszy przeciwnik jest niedoceniany przez bukmacherów a co za tym idzie świetny handicap +!5 na Estonię biorę w ciemno. Wcale nie zdziwię się jak ten mecz nawet przegramy więc taki handi dla mnie jest super. Mecz o 20 miejmy nadzieje że moje przepuszczenia się nie sprawdza a Polska ten mecz wygra bez problemów. Pieniędzy na to jednak w życiu bym nie postawił...
✅ 83

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna, Puchar Krola, Hiszpania
Godz: 20.00
Spotkanie Cadiz - Levante
Kurs 2,66
Bukmacher: OddsRing
Analiza
Dziwią mnie nieco kursy na BTTS i na over w tym spotkaniu obie drużyny są typowo ofensywne, zarówno dużo tracą jak i dużo strzelają. Cadiz w ostanich 4 na 5 meczów strzelił bramkę jak i bramkę sobie pozwolili strzelić, podobnie w meczach Levante 8 na 10 meczów padał BTTS i padało masę bramek dlatego dziwią mnie tak wysokie kursy na overy i BTTS w tym meczu ja sam zaryzykuję nieco bardziej i gram over bramkowy ponieważ kurs mnie bardzo zachęca także polecam zagrać ???? .
⛔ 100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej - Czechy, WSM Liga
Godzina: 17:30
Spotkanie: HC Dukla Jihlava - HK Jestrabi Prostejov
Typ: 1
Kurs: 1,57
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Powoli zaczynać będą się ligi hokejowe w kolejnych krajach. Ja na dzisiaj wybrałem własnie mecz hokeja jako typ dnia. Pierwsza kolejka wielka niewiadoma w jakiej formie są zespoły ale tutaj proponuję grać na gospodarzy. Jihlava od kilku dobrych sezonów gra na zapleczu najwyższej klasy rozgrywkowej w Czechach. Praktycznie co roku włodarze klubu zapowiadają walkę o powrót do Extraligi, jednak jak w sezonie 2004/2005 spadli, tak nie potrafią awansować. W tym sezonie jak dla mnie są głównym faworytem do upragnionego awansu. Skład mają bardzo wyrównany i zgrany, bo Ci którzy stanowili o sile w tamtym sezonie zostali w większości również na ten sezon a dodatkowo zespół został wzmocniony kilkoma hokeistami jak chociażby Adamem Zemanem, który w tamtym sezonie występował w HC Olomouc (Extraliga, 33 mecze, 2 bramki i 4 asysty w tamtym sezonie), Tomasem Cachotskym z HC PSG Zlin (Extraliga, 54 mecze, 8 bramek, 12 asyst w tamtym sezonie) czy Filipem Stoklasą z Prerov (WSM Liga, 56 meczy, 12 bramek, 9 asyst w tamtym sezonie). Goście z kolei w tamtym sezonie niespodziewanie dobrze sobie radzili i na koniec rozgrywek uplasowali się na 5 miejscu (Jivlava była 2) i w fazie playoff o awans odpadli w półfinale ze Slavią Praga (Jihlava doszła do finału, gdzie przegrała z HC Usti nad Labem). Goście na ten sezon nie wydają się już tak mocni i według mnie będą niżej niż to 5 miejsce z tamtego sezonu. Wszystko zweryfikują mecze ale jak dla mnie to drużyna na góra środek tabeli. Dla mnie faworytem tego meczu i całego sezonu na zapleczu czeskiej Extraligi jest Jihlava i od razu na inaugurację stawiam na nich w dzisiejszym spotkaniu.
⛔ 100

L 0

landek07

Użytkownik
Dyscyplina: Puchar Polski Regionalny
Godzina: 19:00
Spotkanie: Rekord II Bielsko Biala - Spojnia Landek
Kurs: 7,50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzis kolejny dzien pucharowy i wiele na to wskazuje ze kolejnych niespodzianek ciag dalszy... mecz rezerw rekordu wydawalby sie pewnym do obstawienia na spojnie... tylko ze spojnia jedzie juniorami bo na pucharze im nie zalezy a w rekordzie maja zagrac zawodnicy ktorzy malo grajo w 3 lidze trener chce zeby byli w cyklu meczowy i wyslal na puchar 8 zawodnikow z pierwszego skladu wiec moze byc ciekawie gdyz spojnia jedzie rezerwa zasilona juniorami... moj tym 1 zobaczymy co z tego wyjdzie...:cool:
⛔ 100

S 7

slony33

Użytkownik
Dyscyplina:Brazylia Âť Série A Godzina: 21.00 Spotkanie:Botafogo RJ-Fluminense Typ:1 Kurs:2,38 Bukmacher:bet356 analiza dzisiaj zagram Botafogo RJ-Fluminense moim zdaniem gospodarze są faworytem choć to mecz średniaków Botafogo w tym roku jedynie raz uległo gością notując jeden remis i dwa zwycięstwa.. gospodarze wygali ostatnio i siebie z Gremio i ulegli w pucharze z Cruzeiro choć do 64 minuty był remis zaś,Fluminense na 10 ostatnich spotkań wyjazbowych wygrało tylko 3 mecze a stosynek meczy bezpośrednich to :Botafogo od 5 meczy nie przegrało z Fluminense u siebie ,,kurs rośnie więc zagram,,,,,
Powtórzony typ
⛔ 100

fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Puchar Króla - Hiszpania
Godz: 22,00
Spotkanie: Mallorca - Reus Deportiu
Typ: Goście zdobędą bramkę w obydwu połowach
Kurs: 8.5
Buk: Unibet
Mariobros już nieco powiedział o tym spotkaniu, jednak fakt, że goście są beniaminkiem w SD i radzą sobie całkiem nieźle, postanowiłem się zagłębić w to spotkanie. Majorkę każdy zna... Kilka lat temu występowała w najwyższej klasie rozgrywek w Hiszpanii, lecz po spadku cały czas pod koniec sezonu na zapleczu La Ligi walczą o utrzymanie. Nie wiem co się tam stało i w to nie wnikam, lecz po ich wynikach jasno widać, że dzieje się tam nie najlepiej. Na własnym boisku co prawda nie grają najgorzej, lecz jak każdy również wie - puchary rządzą się swoimi prawami.
Goście - jak już wcześniej wspomniałem, beniaminek LaLiga2, weszli w sezon przyzwoicie w 3 meczach inkasując 5 punktów, a więc nie przegrali żadnego z nich. Po paru latach tułaczki w niższych ligach wreszcie awansowali i jak widać dodało im to skrzydeł do walki o jeszcze więcej. Co prawda przeważnie sił nie wystarcza takim drużynom do końca sezonu, ale hola - mamy dopiero początek, więc moim zdaniem dalej pomaga im pozytywna energia, która z czasem będzie słabnąć. Na wyjazdach grają całkiem całkiem, powiedziałbym, że statystyki w delegacji mają takie, jak Majorka w domu.
Nie twierdzę, że goście to spotkanie wygrają, lecz jeśli Majorka wystawi młodszy skład z myślami, że ważniejsza jest dla nich gra w lidze, to jestem święcie przekonany, że goście podejdą do tego spotkania jak do każdego innego, a co za tym idzie, wystawią podstawowych zawodników którzy w asyście mega pozytywnej adrenaliny ustrzelą parę bramek... Zdaję sobie również sprawę, że obie drużyny grają mocno underowy futbol, lecz tak jak wcześniej wspomniałem, liczę na to, że spotkanie w pucharze będzie miało znacznie odmienny przebieg, niźli mecze ligowe, czy towarzyskie, których w zasadzie nie biorę pod uwagę.
Moim zdaniem warto zaryzykować parę groszy, a nóż widelec się uda i zarobimy kilka złociszy.
Pozdro
⛔ 100

kobe28 319

kobe28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Brazylia Serie A
Godz: 21:00
Spotkanie: Santa Cruz - Chapecoense-SC
Kurs: 2,40
Buk: Oddsring

W meczach tych drużyn statystycznie zazwyczaj pokrywa się ten over. W meczu gospodarzy taka sytuacja miała miejsce 11 na 22 mecze natomiast u gości ta liczba jest troszkę wieksza i wynosi 14 na 22 mecze. O ile zespół Santa Cruz zawdzięcza te liczby głównie fatalnej postawie w obronie to Chapecoense do jeszcze gorszej gry defensywnej dodają fakt iż dysponują całkiem porządnymi liczbami w ataku i prawdopodobnie dzięki temu zajmują obecnie w tabeli 10 a nie niższe miejsce. W tym meczu nie zdziwi mnie żaden wynik, liga brazylijska ma to do siebie, że lubi zaskakiwać, jednak sądzę, że przy takim kursie jest to ciekawy typ do zagrania za niższą stawkę.
✅ 140

nupakabra 5,2K

nupakabra

Nupakabra
Dyscyplina: Piłka Nożna - HISZPANIA: Puchar Króla
Spotkanie: Cadiz - Levante
Typ: Levante
Kurs: 2.30
Analiza:
Witam na dzisiaj wybrałem mecz pucharu Hiszpanii i typuję zwycięstwo zawodników Levante. Drużyna gość spadkowicz z najwyższej Ligii Hiszpańskiej więc ich priorytetem będzie wygranie ligi i szybki powrót do pierwszej Ligi! Lecz myślę że w dzisiejszym meczu będą chcieli pokazać że stać ich na wiele a nie tylko grę o mistrzostwo ligi. Gospodarzem dzisiejszego spotkania będzie znowu drużyna która wywalczyła sobie awans do drugiej Ligi Hiszpanii a więc oni w 100% nie będą się skupiać na pucharze a tylko walczyć o utrzymanie i pewny byt w ligowej tabeli gdyż na 3 ostatnie kolejki na swoim koncie mają zgromadzone tylko 2 punkty a wiele ciężkich meczy dopiero przed nimi. Powodzenia! ;)
⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - HISZPANIA: Puchar Króla
Spotkanie: Cadiz - Levante
Typ: Levante over 1.5 gola
Kurs: 2.62
Analiza:
Oj sporo analiz na temat tego spotkania , również u mnie zwycięstwo leży po stronie gości , co do bramek to z poprzednich analiz także możemy wywnioskować iż powinni dziś paść i idę tym tropem , zaglądając jak obu ekipom idzie w tym sezonie to goście wypadają pod tym względem zdecydowanie lepiej ale wiadomo początek sezonu i nic nie można jeszcze przesądzać jeżeli chodzi o bramki to obie ekipy strzelili po 4 z tym że gospodarze dzisiejszego pojedynku stracili 5 Levante zaś jedną ale dziś puchar i całkiem inna bajka jednak liczę że Levante powinno dzis przynajmniej dwa razy ukąsić gospodarzy a kurs 2.62 za 2 bramki uważam za dosyć dobry aby zaryzykować !
⛔ 100

columbia 347

columbia

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP US Open
Godz: 19:35
Spotkanie: Nishikori - Murray
Kurs: 6:00
Bukmacher: Pinnacle
Analiza
Wiem, wiem, wiem po spojrzeniu w ostatnie pojedynki widać że Kei nie potrafi grac z Anglikiem. Ale Kitajec od jakiegoś czasu a uwidocznić to na Olimpiadzie jest azjatyckim tygrysem. Gra cudownie ! Biega jak po wodę ???? . On się nakręca i chce więcej. To nie będzie mecz do jednej bramki i warto takie kursy grać w tak ważnym meczu. Skosny chce tego Szlema. Pamiętam porażkę Murraya z Cilicem bodajże w Cincinnati. Wybrani w tym ja grali na Cilica i liczyli zysk. Reszta płakała po Murrayu ! Dziś będzie podobnie !
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom