>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.08.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje Ligi Mistrzów
Godzina:
19:30
Spotkanie: Slavia Praga- Dynamo Kijów
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 2.4
Bukmacher: Lvbet

Analaliza:

Slavia i Dynamo overowo w sparingach przed sezonem. W pierwszych trzech kolejkach zespół z Pragi zanotował wyniki 0-3, 4-0 , 3-1.Jako v-ce mistrz kraju dopiero teraz przystępują do rywalizacji w LM. Ciężka para z Dynamem. Dynamo w formie podobnie jak Slavia wygrali 3 pierwsze mecze ligowe oraz mecz o superpuchar z Szachtarem. W ostatnim sparingu przed sezonem mierzyli się Pilznem a więc bezpośrednim rywalem o majstra w zeszłym sezonie graczy z Pragi i wygrali 2-0. Bardzo dobrze grają w obronie i są skuteczni na kontrze. Zupełnie inna specyfika Slavii. Oni u siebie dominują posiadaniem piłki grają ofensywnie, stwarzają, dużo sytuacji ale też się odkrywają co takie zespoły jak Dynamo potrafią wykorzystać. Slavia musi zagrać u siebie odważnie bo na Ukrainie gra się piekielnie trudno i ciężko tam o bramki i dobry wynik. Ten mecz kluczowy dla tego dwumeczu. Liczę , że nie zobaczymy szachów a dobrą piłkę. W Lvbet kurs wysoki więc z chęcią pobiera. Inni bukmacherzy wsytawili na tą linię kursy w granicach 2.1-2.2
⛔100

N 583

nikoosg123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyskie
Godzina:
19:30
Spotkanie: Borussia - Napoli
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1,74
Bukmacher: fortuna
Całkiem przyzwoity kurs jak na to ze spotykają się towarzysko dwie ofensywne ekipy. Mecz bez gospodarza bo rozgrywany w Szwajcarii. Licze ze Napoli po ostatnim laniu od The Reds pokaże pazur i choć raz pokona Burkiego. Borussia w sparingach pod wodza Favre radzi sobie bardzo dobrze - nie przegrali żadnego meczu i każdym strzelili przynajmniej jedna bramkę. Obie ekipy wchodzą w sezon z nowymi trenerami, obie maja kim postraszyć z przodu i licze ze dziś bramek nie zabraknie. Zwycięzcę ciężko wytypować, w sparingach lepiej iść w bramki i na to licze. Pzdr
✅74

Otrzymane punkty reputacji: +18
zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - ME U18 B - kobiety
Godzina: 15:45
Spotkanie: Izrael - Grecja
Typ: Izrael -7.5 ( Handicap – Łącznie z dogrywką)
Kurs: 1.93
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Ciężko u osiemnastolatek, przy w miarę wyrównanym poziomie, przewidzieć końcowy rezultat meczu. Właściwie to tylko można oprzeć się wynikami na danym, odbywającym się właśnie turnieju. Izrael i Grecja w 3 rozegranych na tych mistrzostwach meczach, zagrały z dwoma takimi samymi przeciwnikami. Obie te drużyny zwyciężyly, tyle że Izraelki z prawie dwukrotnie większą przewagą:
1) Izrael - Albania 93:43 różnica 50 pkt
Grecja - Albania 87:50 różnica 27 pkt
2) Izrael - Szwajcaria 87:45 różnica 42 pkt
Grecja - Szwajcaria 63:38 różnica 25 pkt
Punktowa różnica wygranych zdecydowanie na korzyść Izraelek i na tym właśnie opieram swój typ. Powodzenia!
⛔100

anzelmo 262,2K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Benfica -Fenerbahce
Typ: over 4,5 kartki
Kurs: 2,15
Godz: 21-00
Bukmacher:1xbet
Tutaj chyba najciekawsze spotkanie- Benfica bardzo ciekawe sparingi graja swoja ofensywna piłkę mimo ze wyniki kiepskie to w każdym meczu strzelali gola, stwarzali sobie mnóstwo sytuacji bramkowych z Borussią Dortmund udało sie wygrać po karnych Ol. Lyon czy Juventusem Turyn napewno byli dobrymi rywalami do przygotowania do sezonu czy rywalizacji z Fener o LM .Kursy na super orły lecą na dol i sa chyba nie warte gry ....bo Benfa ograła Fener 2 razy juz u siebie ogólnie te ekipy sie dobrze znają.Warto w zależności od firmy pograć kartki i rogi bo tutaj tego nie powinna zabraknąć styl obie ekipy preferują raczej ofensywny dobrze wyglądają i graja na skrzydłach.Nikt tutaj nie będzie kombinował odstawiał nogi bo gra idzie o duza kasę...Nie do końca wiadomo co z Jonasem Saudyjski Al-Nassr kusi go bardzo...
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - Challenger mężczyźni singiel: Portoroz (Słowenia), ziemna
Godzina: 17:30
Spotkanie: Altug Celikbilek - Aljaz Jakob Kaplja
Typ: handicap setowy 2 (+1.5)
Kurs: 4,14
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Spotkanie 1 rundy na turnieju challengerowym w Portoroz. Turek Celikbilek do turnieju głównego przebijał się przez kwalifikacje, natomiast zawodnik Gospodarzy Słoweniec Kaplja występuje tutaj dzięki dzikiej karcie przyznanej przez organizatorów. Powiem szczerze, że ani jeden zawodnik ani drugi nie jest mi kompletnie znany i nie widziałem żadnego meczu z udziałem tych zawodników ale mimo wszystko uważam, że kursy tutaj są przesadzone. Przeliczniki tutaj są takie jakby na miejscu Turka był ktoś z pierwszej dziesiątki rankingu ATP. Może Altug jest faworytem ale bez przesady. Z tego co widzę, to Kaplja wystąpił tutaj już 2 razy w 2014 roku i w 2015 roku i fakt odpadł bardzo gładziutko ze swoimi rodakami najpierw Kavciciem a później Lacko ale wtedy Aljaz był juniorem jeszcze i trafił na graczy zdecydowanie mocniejszych również od swojego dzisiejszego rywala. Możliwe, że buki wiedza tutaj o czymś o czym ja nie wiem ale i tak sobie tutaj zaryzykuję. Normalnie postawiłem na zwycięstwo Słoweńca po kursie 11,00 ???? ale do konkursu daję z handicapem setowym po mniejszym kursie ;) Myślę, że jak najbardziej na swojej ziemi Kaplja powalczy z Turkiem i stać go na wygranie przynajmniej tego 1 seta. Zna te korty dobrze więc ja postanowiłem tutaj zaryzykować
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Godzina: 19:00

Spotkanie: Qarabach Agdam - BATE Borysov
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 1.55
Bukmacher:
forbet

Analiza:
Mecz dwóch drużyn o podobnym potencjale i z duzym doświadczeniem w europejskich pucharach. Faworytem ze względu na trochę mocniejszą kadrę, własne boisko i specyficzne warunki w Azerbajdzanie są gospodarze. Qarabach traci bardzo malo bramek ale lepiej gra z kontry dlatego w pojedynku z defensywie nastawionym Bate będzie miał problemy ze zdobywaniem goli. Liczę na wyrownany, underowy mecz. Typ wejdzie jesli będzie remis, zwrot stawki jeśli wygrają gospodarze.
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Benfica Lizbona - Fenerbahce Stambuł
Typ: Benfica
Kurs:
1,51
Godz: 21:00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Chyba najciekawsza para w tej rundzie. Kurs mocno pospadały już na gospodarzy. Zdecydowanym faworytem bukmacherów jak i moim są gospodarze i właśnie na nich stawiam.
Może zacznę od wzmocnień przed sezonem obu ekip.
Benfica nie zrobiła jakiś dużych wzmocnień raczej utrzymali skład i to jest ważniejsze, do klubu przyszli m. in. M. Milos z Lechii, A. Taarabt z Genoa, F. Ferreyra z Szachtaru.
Jeżeli chodzi o Fenerbahce to jedynie do zespołu przyszedł A. Ayew ze Swansea ale dziś na pewno nie zagra.
Wartość obu klubów jest prawie 3 razy większa na korzyść Benfiki.
Benfica rozegrała turniej towarzyski z potęgami a całkiem dobrze wypadli, remis 2:2 z Dortmundem, remis 1:1 z Juventusem i porażka 2:3 z Lyonem i powiem tak, oglądałem 2 połowę meczu z Lyonem i tam zagrali na świetnym poziomie. Jeżeli tak zagrają u siebie wydaje mi się, że wygrają ten mecz.
Stawiam, że Benfica wygra mecz a nawet zaryzykował bym, że wygrają dwoma...
✅51

Otrzymane punkty reputacji: +27
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Champions League
Godzina: 20:45
Spotkanie: Crvena Zvezda Belgrad - Spartak Trnava
Typ: 1 i powyżej 1,5
Kurs: 1,61
Buk: LVBET
Analiza:
Dziś bardzo krótko, ponieważ pisane na telefonie a to nie jest zbyt komfortowe w pisaniu analiz.
Mecze obu zespołów w całości oglądałem w poprzedniej rundzie kwalifikacji, więc dość łatwo mi stwierdzić że wyraźnym faworytem jest Czerwona Gwiazda. Rywal może nie był zbyt mocny, bo umówmy, liga litewska do najmocniejszych nie należy, ale wynik w dwumeczu 5:0 i sam sposób gry Serbów mogą imponować. Tak samo powinna wyglądac sytuacja Legii Warszawa, bo rywal nie był dużo mocniejszy od Suduvy i wcale tak dobrze się nie prezentował, aby eliminować Mistrza Polski... Widac pomysł na grę w Belgradzie i nie zdziwię się jak w tym sezonie zobaczymy po wielu latach przerwy zespół z Serbii w fazie grupowej Champions League. Do samej jedynki dokładam over bramkowy, bo defensywa Spartaka nie należy do najlepszych, co obnażyła Legia w rewanżu stwarzajac sobie sporo sytuacji bramkowych, nawet grając najpierw w 10 a później w 9. Stawiam na pewne zwycięstwo i pełną dominację dzisiejszych gospodarzy i myślę że wytworzą sobie sporą zaliczkę przed rewanżem w Trnavie. Powodzenia!
⛔100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Godzina: 19:00

Spotkanie: Qarabach Agdam - BATE Borysov
Typ: 2.drużyna strzeli gola - Tak
Kurs: 1.74
Bukmacher:
fortuna

Analiza: BATE po niezłym dwumeczu z mistrzem Finlandii - podejmie na wyjeździe zespół Qarabachu.
Bukmacherzy w roli faworyta widzą Qarabach, który na krajowym podwórku dominuje (podobnie jak BATE w lidze białoruskiej). Qarabach to typowy zespół własnego boiska, ale nie jest to ekipa tak niewygodna jak np. Astana, które ku zaskoczeniu wielu - przegrała 0-2 z Dinamem u siebie, czyli na sztucznej i niewygodnej dla wielu murawie.
W meczu Azerów z Białorusinami - to goście są według mnie w lepszej sytuacji - każdy gol na wyjeździe jest jak na wagę złota, a ich potencjał kadrowy, czyli większość piłkarzy grających dla reprezentacji - już w poprzednim dwumeczu pokazali swoją skuteczność i solidną grę. Nie wykluczam wygranej Qarabachu czy remisu, ale gol gości wydaje się całkiem prawdopodobną opcją.
Przewidywany wynik 1-1
✅74

Otrzymane punkty reputacji: +30
gbpl 76

gbpl

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 20:15
Spotkanie: Johnson S. - Fognini F.
Typ: Fognini 0:2
Kurs: 2.77
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Fognini jest w bardzo wysokim gazie, a Johnson najzwyczajniej w świecie mnie nie przekonuje w tej części sezonu. H2H dla Włocha rewelacyjne wie jak grać z zawodnikiem ze stanów. Mam nadzieję, że Włoch nic nie przytynkuję przed zbliżającym się turniejem US. Strach trochę stawiać na Włocha, ale oglądałem jego mecze w Meksyku i wyglądał dobrze i nie zmęczył się za bardzo (tylko jeden mecz 3 setowy)
✅177

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Montreal
Godzina: 21:00
Spotkanie: E.Mertens vs E. Bouchard
Typ: cs 2:0 Mertens win

Kurs: 2.08
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Bouchard jest aktualnie poza top 100 rankingu WTA. Obydwie zawodniczki rozegraly do tej pory 2 mecze miedzy soba, obydwa wygrala Mertens z wynikiem 2:0. Chociaz Bouchard miala wiecej czasu, zeby przygotowac sie do tego turnieju, mysle ze jednak Mertens to wezmie. Do tego wszystkie ostatnie wygrane mecze Mertens byly z wynikiem 2;0.
✅108

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom