>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.04.2021 (środa)

Status
Zamknięty.
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: snooker, World Championship, kwalifikacje, runda 2.
Godzina: 20:30
Spotkanie: Xu Si - Stephen Hendry
Typ:najwyzszy brejk w meczu - Hendry
Kurs: 1,90
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Chociaż zawodnikiem rozstawionym tutaj jest Chińczyk (ranking 81.) to stary mistrz Hendry, w moim odczuciu, którego rynek bukmacherski nie podziela, jest lekkim faworytem pojedynku. Według mnie ograniczony potencjał Xu Si, jaki pokazuje nam od 4 lat , skazuje go na liczenie na zbyt liczne błędy Szkota, aby dzisiaj wygrać. Rzeczywiscie w meczu 1 rundy pojawiały się one za często, jednak pod koniec spotkania z White'm - mniej. Czy przyczyną była słabnąca dyspozycja rywala, czy to, że stawy, mięsnie, ścięgna Szkota zaczynają coraz lepiej pracować z kijem przy stole bilardowym, tego nie wiem, ale mam taką nadzieję.
Tutaj skupiam się na zdolności do budowania brejków. Xu Si nie jest breakbuilderem, robi to przeciętnie, choć częściej niż najsłabsi zawodowcy. Przy tym, w moim przekonaniu jest w słabej formie. Hendry to jeden z najlepiej punktujących graczy w historii. Po powrocie zagrał 2 mecze, w pierwszym skonstruował brejka 107 pkt., a przedwczoraj 3 brejki 50+ pkt. Tak jak wspomniałem wcześniej jego grze towarzyszyły nazbyt liczne błędy, ale jestem pewien, że z meczu na mecz jego ręce będą pracowały lepiej, jego gra będzie powtarzalna. Przy tym na pewno będzie tworzył i starał się wykorzystać okazje do robienia wysokic podejść bo lubi to robić. Z natury jest zawodnikiem ofensywnym, ale mądrym, który wie kiedy trzeba przejść do defensywy i robi to umiejetnie. Zakładam, że nie stworzy wielu okazji do wysokiego punktowania Xu Si lub ten ich nie wykorzysta.

100

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
chamberlain 600,2K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Bayern M. - PSG
Typ: PSG nie przegra i wykona najwięcej rzutów rożnych
Kurs: 6.75
Bukmacher: forBet
Analiza:

Ciekawy według mnie zakład oferuje na dzisiejszy hit forBet, który proponuje na X2 i więcej rożnych wykonanych przez PSG oferuje 6.75, sporo, chociaż jakbym miał ryzykować mniej, stawiał bym po prostu na PSG, że wykona więcej rzutów rożnych po kursie 3.55, ja jednak dokładam, że jeszcze tego meczu nie przegrają. Myślę, że podobnie jak w zeszłorocznym finale, nie będzie w tym meczu za dużo akcji, PSG głodne rewanżu, na pewno będą przeważać w atakach, z wykończeniem może być już różnie. Bayern stracił znaczący element układanki w postaci Lewandowskiego, który co by nie mówić kradł uwagę obrońców, tego na pewno nie będzie robił Chopu-Moting, którego w PSG znają. Nie mogę się zbytnio rozpisywać, bo praca czeka i tylko chciałem się podzielić ciekawym według mnie zakładem. Fajnie też wygląda powyższy zakład + Bayern otrzyma więcej żółtych kartek po kursie 18.00, ale tu już jednak musi się za dużo wydarzyć, żeby weszło.

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: siatkówka
Spotkanie: Skra - ZAKSA
Typ: Bieniek więcej punktów od Smitha
Kurs:1,70
Bukmacher: ewinner
Analiza:

W Bełchatowie Skrę czeka bardzo ciężkie zadanie. W pierwszym meczu ZAKSA wygrała pewnie 3:0 i nie dała żadnych szans rywalom. W tym sezonie obie ekipy mierzyły się już 6 razy i za każdym razem górą byli kędzierzynianie. Dzisiaj też są faworytem i pewnie zapewnią sobie awans do finału. Jednak nie typuję tutaj żadnej z drużyn, a skupię się na środkowych obu ekip.

Mateusz Bieniek to jeden z tych w Skrze, który na ogół nie zawodzi. W pierwszym meczu zdobył 10 punktów. W tym sezonie Plusligi zdobył 217 punktów w 22 meczach, co daje średnio 9.86 pkt/mecz. Grzegorz Łomacz bardzo często korzysta ze swojego środkowego. Do tego Mateusz ma świetną zagrywkę. W sezonie zdobył już 39 asów, a miał spotkanie gdy zaliczył ich nawet 8 (!).

David Smith natomiast to środkowy ZAKSY, który nie jest tak często wykorzystywany w ofensywie. Toniutti dużo częściej gra z Kochanowskim. Amerykanin w pierwszym meczu zdobył 8 punktów, ale tylko 3 w ataku. W tym sezonie środkowy ZAKSY zdobył 160 punktów w 25 meczach, co daje średnio 6,4 pkt/mecz. Dzisiaj Toniutti też raczej nie będzie korzystał zbyt często z usług reprezentanta USA.

Myślę, że ten zakład wejdzie bardzo łatwo i z dużym zapasem, także polecam grać go grubo!

70

Otrzymane punkty reputacji: +42
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - PlusLiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Verva Warszawa vs Jastrzębski Węgiel
Typ: Verva handicap +5.5 punktu
Kurs: 1.90
Bukmacher: etoto

Analiza:

Cześć Wszystkim!

Kwiecień rozpoczął się dobrze, więc idę za ciosem. Dzisiaj z dwóch półfinałów wybieram ten o mniej medialny, czyli starcie w Warszawie.
Wcześniej przekonywałem, że Verva nie jest taka mocna, żeby stawiać na nią w meczach z Treflem - podtrzymuję swoje stanowisko, a jeden wygrany mecz w play-off'ach nic dla mnie nie zmienia. Bardziej skupiłbym się na innym aspekcie, czyli dzisiejszych gościach. Jastrzębski Węgiel, druga siła sezonu zasadniczego, głównie po świetnym początku, a później odnotowany zdecydowany zjazd formy. Doprowadziło to do zwolnienia Luke'a Reynolds'a i obnażyło słabość Jastrzębskiego - bez atomowych zagrywek, w których byli zdecydowanym liderem, nie ma łatwych zwycięstw i zdobywania punktów. A ta zagrywka przestała w pewnym momencie funkcjonować, widać to najlepiej na przykładzie Jurija Gładyra, który z meczu na mecz prezentował się coraz gorzej w polu serwisowym aż w końcu stracił pozycję lidera w klasyfikacji najlepiej serwujących.
Sytuację próbuje odmienić Andrea Gardini, ale pewnych zaniedbań nie da się odrobić, bo jeśli drużyna bazuje od początku na zagrywce to w dalszym ciągu będzie od niej uzależniona. Verva z kolei jest zupełnym przeciwieństwem Jastrzębia, mając jeden z najgorszych bilansów zagrywek punktowych potrafi wygrywać mecze. Ogromna w tym zasługa świetnie ułożonego bloku i współpracy blok-obrona, chociaż nadal ciężko jest mówić o jakiejś topowej dyspozycji podopiecznych Anastasiego. Włoch składa te klocki od początku sezonu i teraz wygląda to nieco lepiej, znalazł w końcu chyba obsadę pozycji atakującego (Jan Król), Trinidad na rozegraniu wygląda coraz bardziej solidnie, a Kwolek i środkowi robią swoją robotę.
Taka dyspozycja moim zdaniem wystarczy dzisiaj Vervie do osiągnięcia korzystnego rezultatu, a przynajmniej pokrycia linii z dodatkowym handicapem punktowym. Dotychczasowe 3 mecze bezpośrednie w tym sezonie kończyły się tie-breakami, za każdym razem Verva mieściła się w tym pułapie, więc trochę dziwią mnie takie kursy na dzisiejsze starcie. Jeżeli zagrają podobny mecz jak te kilka ostatnich to na pewno powalczą o zwycięstwo.

Powodzenia ;)

100

Otrzymane punkty reputacji: +4
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Serie A
Godzina: 18:45
Spotkanie: Juventus - Napoli
Typ: Juventus wygra / Napoli +3,5 rożnego/ Napoli +1,5 żółtej kartki
Kurs: 4,54
Bukmacher: fortuna

Dziś ostatni dzwonek dla Juventusu jeśli wciąż chcą mieć iluzoryczne szanse na obronę tytułu. Do końca sezonu zostało 10 kolejek. Strata do Interu wynosi 12 punktów, więc jeśli Stara Dama chce wywierać presję na Niebieskiej stronie Mediolanu, to musi punktować regularnie. Koniec z wtopami z Benevento czy Torino.
Przede wszystkim spojrzymy na terminarz jaki ma przed sobą Inter. Drużynę z Mediolanu czeka wyjazd do Neapolu, mecz z Romą, a przede wszystkim delegacja do Turynu w 37 kolejce na mecz z Juve.
Drużyna Pirlo na pewno zrobi wszystko, by to właśnie tamten mecz był o wszystko.
Oczywiście Napoli dziś tanio skóry nie sprzeda gdyż podobnie jak Juve mają 56 oczek i wciąż będą chcieli grać o wygranie ligi dopóki to możliwe.
Dla Interu najlepszym rozwiązaniem byłby remis w dzisiejszym spotkaniu.
Trzeba pamiętać jeszczeo Milanie, który ma stratę o cztery oczka mniej do Interu niż Juve i Napoli. Jest jeszcze Atalanta z 58 punktami. W tym roku walka o mistrza zapowiada się naprawdę ciekawie, no chyba że goniący Inter zespoły będą tracic punkty ze średniakami.

354

Otrzymane punkty reputacji: +124
loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Spotkanie: Bayern M. - PSG
Typ: Powyżej 4,5 kartki
Kurs: 1.88
Bukmacher:LVbet
Analiza:

Dziś bardzo ciekawie zapowiada się konfrontacja pomiędzy Bayernem Monachium i PSG w ramach ćwierćfinału Ligi Mistrzów. Mecz zapowiada się interesująco nie mającego faworyta, ponieważ oba zespoły po osłabieniach grają porównywalnie. Gospodarze w lidze niemieckiej nie mają sobie równych mając już 7 punktów przewagi nad drugim Lipskiem. Podopieczni trenera Hansiego Flicka mają serię 7 kolejnych meczy zwycięskich, i dziś nie są na straconej pozycji, ale zagrają dość znacząco osłabieni bo dziś nie zagrają Robert Lewandowski,Douglas Costa, Marc Roca i Corentin Tolisso, którzy są kontuzjowani a z powodu korona wirusa nie zagra Serge Gnabry.
PSG w lidze francuskiej zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 63 punktów, ale w tym sezonie nie są najlepsi ponieważ w teraz aż 4 kluby grają podobnie i mają szansę na Mistrzostwo. Podopieczni trenera Mauricio Pochettino na 10 ostatnich meczy przegrali 3 razy. Dziś goście zagrają bez kontuzjowanych Juan Bernat ,Mauro Icardi,Layvin Kurzawa, za kartki nie zagra Leandro Paredes, a z powodu korona wirusa zabraknie Marco Verrattiego i Alessandro Florenziego. Nawiązując do mojego typu na kartki, mecz z powodu absencji czołowych graczy zapowiada się twardy ponieważ żadna z drużyn nie zechce przegrać tej konfrontacji. Sędzią meczu jest Hiszpan Lahoz A, który średnio w meczach ligi Mistrzów pokazuje 5 kartek, poza tym mecz raczej szybki z okazji występu
Neymar – Mbappe z jednej strony i Sane - Coman po drugiej stronie, gdzie najczęściej są faulowani.

88

Otrzymane punkty reputacji: +46
K 75,7K

krzepki89

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 20:00
Spotkanie:Spójnia- Stelmet
Typ:Brembly powyżej 10,5 pkt
Kurs: 1.80
.
Bukmacher:ewinner
Analiza: Dziś mam propozycję na jednego z liderów Stelmetu. na 3 mecze ze Spójnią , tylko raz nie złamał tej linii , zdobywając 7 pkt a tak to 15 i 12 pkt. Stawiam dziś na niego bo w ostatnim meczu Zastal słabo rzucał za 3 , a w dzisiejszym meczu nie chcąc przedłużać już tej serii ktoś musi zacząć trafiać. Dodatkowo bardzo dobrze rzuca wolne. Spójnia nie ma tyle pary w sobie aby grać co 2/3 dni. Zastal tak naprawdę jest do tego przyzwyczajony grając w VTB z bardzo mocnymi rywalami . Niemiec oddaje bardzo dużo rzutów na mecz około 10 ostatnio7 za 3 pkt trafiając dwa, w czym tylko dwa trafił a i tak złamał 12 pkt .a tak naprawdę 3 trójki i rzuty wolne robią nam ,,robotę,,

Dodatkowo moje inne przemyślenia: poza konkursem
Grossel powyżej 15,5 pkt

Po pierwsze u innych buków linia wyżej o 1 pkt. Ponad to , moi zaufani ludzie, którzy widzieli sporo meczów w PLK, podpowiadają, że Steel i Gudul, to tacy obrońcy, którym co najwyżej można zostawić do pilnowania amatora weterana. w Poprzednich meczach po kontuzji zdobywał odpowiednio 2x 14 pkt i raz 18 pkt w meczu na 2:0, gra średnio 25 minut, i sądzę że dziś dojdzie do nawet 30 minut, z racji tego iż nikt nie chce wracać do Zielonej Góry i denerwować Tabaka.

Steel powyżej8,5 pkt - tak ostatnio grałem przeciwko, i rzucił 7 pkt, grając bardzo mało. Steel jest tragiczny w obronie, ale musi więcej dziś grać bo nie wierze w to ,żeby Zastal przez dwa dni nie trenował rzutów za 3w hali w STargardzie.

Kostrzewski poniżej 10,5 pkt - rzadko jest nawet blisko złamania tej lini , gra nie dużo po 15 minut na bardzo słabej skuteczności a nie wierze żeby miał 100 % przy nawet 6 rzutach.

Olejniczak powyżej 11,5 pkt - łamał tą Linie ostatnio i jak ktoś ma utrzymać trefl w walce dalej to będzie to on .

To moje przemyślenia po licznych rozmowach z osobami co się znają lepiej ode mnie, oraz na podstawie meczów które widziałem w tv . Powodzenia. i zielności ;)

100

Specjalista_od_tenisa 11,9K

Specjalista_od_tenisa

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Callagari
Spotkanie: Martin Andrej - Fritz Taylor Harry
Typ: 1 handicap +2.5 gemów
Kurs: 1.90
Bukmacher: STS

Analiza:

Umiejętności, potencjał po stronie Amerykanina. Grają jednak na mączce, gdzie Słowak zjadł zęby na tej nawierzchni a dla Fritza to najgorsza nawierzchnia. Martin rozegrał prawie 700 meczów na clayu. W pierwszej rundzie pokonał faworyzowanego Vesleya w 3 setach. Martin w tym sezonie rozegrał już 11 meczów na glinie a rywal zero. Stawiam na wyrównany mecz, Andrzej nie powinien łatwo oddać skóry.

100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: tenis WTA Charlston
Spotkanie: Barty - Doi
Typ: Doi wygra seta
Kurs: 3.35

Cegła to nie jest ulubioną nawierzchnią zawodniczki z Australii. W tym upatruje niespodziankę.
https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1934231 tutaj znajdziesz jeśli byś szukał danych o przeciwniczkach tego spotkania.
A więc A.Barty to nr 1 w rankingu WTA. Japonka obecnie zajmuje 77 pozycję. Australijka ma 24 lata i jest młodsza o 5 lat od Japonki. Wzrost: 166 cm vs 159 cm Japonki.
Japonka jest leworęczna.
Będzie to pierwsza potyczka oficjalnie na korcie obu Pań. Dla Barty będzie to pierwszy mecz na ceglanej nawierzchni kortu.

Na ten moment jest jeden użytkownik odds portal który typuje 2:0 dla nr 1 w żeńskim tenisie.

Pozdrawiam

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: tenis stolowy
Godzina: 16:30
Spotkanie:kolmin-gusev
Typ:1 set wygra -kolmin
Kurs: 1.95
Bukmacher:sts
Analiza: Na szybko bo zaraz mecz. Kolmin i Gusev to bardzo podobni zawodnicy pod względem umiejetnosci. Jako ze kursy sa wyrównane to mozna spodziewać sie też takiego spotkania. Czasami jednak jest inaczej i zdarza sie ze nie warto wierzyc w przypuszczenia bukow. Kolmin potrafi zagrac na tyle dobrze ze jest w stanie wygrać z kazdym w 1 secie. Wiadomo ze Gusev sprswia problemy ale mimo wszystko liczę na doświadczenie i forme Kolmina

100

p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Puchar Polski
Spotkanie:Arka Gdynia - Piast Gliwice
Typ: Powyżej 3,5 kartki
Kurs: 1.43
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Dzisiaj ciekawy mecz w PP, Arka grajaca w 1 lidze podejmie zespół z ekstraklasy a dokładnie Piast Gliwice. Typowanie tego spotkania jeżeli chodzi o wynik meczu jak dla mnie loteria poniewaz Puchary rządzą się swoimi prawami. Przykładem jest np. wczorajszy mecz w pucharze francji gdzie Monaco meczyło się w Metz i wygrali dopiero po rzutach karnych a kilka dni wcześniej w meczu ligowym Monaco wygrało z nimi gładko 4-0 . Więc moim typem jest dzisiaj typ na kartki, idealnie do tego typu jest dla mnie sedzia spotkania pan Bartosz Frankowski którym jest sedzia który lubi rządzić na boisku i rozdawac kartki. Dzisiaj w tym pomoga mu zawodnicy Arki i do tego jeszcze mysle ze obrońcy Piasta ! Kurs 1,43 poniewazm gram tylko linie 3,5 kartki natomiast dla odwazniejszy radze grać linie 4,5 kartki po kursie około 1,90 .

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Serie A
Spotkanie: Inter - Sassuolo
Typ: remis lub Sassuolo
Kurs: 3.50
Bukmacher: fortuna
Analiza: Duża masowka na gospodarzy co nie dziwi patrząc na ich obecną formę. Goście to taki ligowy średniak który czasem lubi odpalić i narobić wiele problemów nawet tym najlepszym drużynom. Patrząc na H2h to Inter nie specjalnie lubi grać z Sassuolo, na ostatnie 5 spotkań dzisiejszy Typ wszedł by 3 razy bo 2 spotkania zakończyły się remisem i jeden wygralo Sassuolo. Inter jest aktualnie po 7 wygranych z rzędu i dziś zaryzykuje i postawie ze gospodarze tego spotkania nie wygraja. Liczę na to że to goście trafia 1 gola i dowiozą korzystny wynik do końca.

100

kefas85 4,5K

kefas85

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 17:40
Spotkanie: Arka Gdynia – Piast Gliwice
Typ: Awans Arka
Kurs: 3.45

Pragnę na początku zaznaczyć, iż bet typowo patriotyczny 😉
Cytując klasyka, na typ etapie nie ma już słabych drużyn. Trochę na wyrost, ale wydaje mi się, że na typ etapie rozgrywek motywacja na pewno będzie bardzo wysoka. Arka na ostatnich 5 sezonów, aż 3krotnie stawała przed szansą na finał PP. Od momentu awansu, w Gdyni mówi się, że to mecz roku, pokazuje to tylko jak ważny jest PP dla naszego klubu. Dodatkowo powstała szeroko zakrojona akcja kibicowska “wszyscy pod stadion” i możemy się spodziewać dość licznej obsady po naszej stronie. Piłkarze na pewno usłyszą doping, ponieważ stadion w Gdyni jest bardzo blisko ulicy. Co do samego meczu dużym osłabieniem w mojej ocenie będzie brak Lusia Valcare, który pauzuje za kartki. Co do gości nie ma sensu rozpisywać się o zawodnikach, ale są na pewno klasowymi graczami jak na Polską ligę. Piast to zupełnie inna drużyna niż na początku sezonu, gdzie wielu skazywało ich na walkę o utrzymanie. Teraz to 4 defensywa w lidze, a trener Fornalik zapewnia świetnie przygotowanie taktyczne.
To wszystko świadczy o jednym, iż to Piast będzie prowadził grę i się częściej utrzymywał przy piłce, co daje Arkowcom możliwości do kontr. Aleman ma dostatecznie dobrą technikę, by obsłużył któregoś z napastników crossowym podaniem. Na pewno Arkowcy podejdą zdecydowanie do tego meczu, a z racji tego, iż jest to jedyny mecz, ruszą do ataku przy ewentualnie straconej bramce. Awansujemy po karnych.
Jesteśmy Arka Gdynia!

245

Otrzymane punkty reputacji: +215
r9_ronaldo 35,5K

r9_ronaldo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Inter - Sassuolo
Typ: 1/-3,5
Kurs: 2,43
Analiza:

Pojedynek lidera Interu z 9 w tabeli Sassuolo. Drużyna z Mediolanu może pochwalić się passą 9 zwycięstw w lidze, dzięki czemu wysunęła się na prowadzenie w walce o Scudetto. Nad drugim Milanem mają już 8 punktów przewagi i jeden mecz zaległy. Ten mecz to właśnie dzisiejszy pojedynek z Sassuolo. Ze względu na formę gospodarzy stawiam na ich zwycięstwo. Do tego dodaję under 3,5 gola. Inter jak chyba wszystkie drużyny prowadzone przez Conte gra ustawieniem 1-3-5-2. Aktualnie to druga defensywa w lidze. Grają dobrze w obronie, a w ataku liczą na Lautaro i Lukaku. Goście natomiast mają dziś wystąpić bez dwóch najlepszych strzelców Caputo i Berardiego. Widzę dużą szansę, że Handanovic zachowa dziś czyste konto oraz liczę na to, że Inter coś strzeli.

143

Otrzymane punkty reputacji: +295
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Bayern Monachium - Paris SG
Typ: Bayern lub remis i obie strzelą
Kurs:
2,00
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Wczorajsze ćwierćfinały były bardzo interesujące i przyniosły nam sporo emocji, dziś nie powinno być inaczej.
Bayern podejmuje w pierwszym meczu u siebie Paris SG.
Bayern jest w bardzo dobrej formie, jednak dziś może martwić absencja przede wszystkim R. Lewandowskiego i S. Gnabry - o ile tego 2giego da się zastąpić bo pozostają L. Sane czy K. Coman to Roberta już będzie trudniej. Jednak osobiście uważam, że to goście mają większy ból głowy - brak L. Paredesa, M. Verratiego, M. Icardiego, L. Kurzawa czy A. Florenzi.

O ile PSG ma z przodu zawodników, którzy potrafią strzelać bramki o tyle w środku pola i na bokach będzie już brakować zawodników.
Myślę, że Bayern nie przegra u siebie pierwszego meczu nie mogą sobie na to pozwolić z drugiej zaś strony PSG musi zrobić wszystko aby przynajmniej tego gola strzelić dlatego właśnie taki łączony zakład - mam nadzieję, że będzie świetny mecz i kilkoma bramkami.

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Bayern - PSG
Typ: Bayern i over 3,5 gola azjan bramki
Kurs:
4.15
Analiza:
Powtórka finału Ligi Mistrzów z zeszłego sezonu tym razem przedwcześnie bo już w ćwierćfinale tych rozgrywek. Monachijczycy w poprzedniej rundzie bez żadnych problemów poradzili sobie z włoskim Lazio, odnosząc dwa zwycięstwa – 4:1 i 2:1. To właśnie pierwszym z tych pojedynków zapoczątkowali zwycięską serię. Podopieczni Hansiego Flicka, biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki, wygrali siedem ostatnich meczów. Paryżanie natomiast do ćwierćfinału awansowali dzięki pokonaniu w dwumeczu Barcelony. Paryżanie już w pierwszym meczu na Camp Nou wygrali wysoko 4:1, natomiast rewanż w stolicy Francji zakończył się remisem 1:1. Dobrej formy nie potwierdzają jednak na krajowych boiskach, czego efektem jest duży znak zapytania przy szansach zespołu Mauricio Pochettino na zdobycie mistrzowskiego tytułu (po ostatniej porażce z Lille 0:1). Szkoleniowcy obu zespołów mają sporo zmartwień przed dzisiejszym meczem. W zespole Bayernu nie zobaczymy przede wszystkim Roberta Lewandowskiego, a także Douglasa Costy, Marco Roca i Corentina Tolisso (wszyscy z powodu urazów). Ponadto koronawirus z gry eliminuje, także Serge’a Gnab ry’ego. W najsilniejszym składzie nie będzie mogło zagrać także Paris Saint-Germain. Na murawie nie zobaczymy dwóch zawodników, którzy uzyskali pozytywne wyniki testów na koronawirusa – Marco Verrattiego i Alessandro Florenziego. Nie wystąpią również kontuzjowany Juan Bernat i pauzujący za kartki Leandro Paredes. Obie ekipy słyną z mocnych ofensyw. Bayern w fazie grupowej Chammpions League zdobył 18 bramek tracąc 5, dołożyli do tego 6:2 w dwumeczu z Lazio. PSG 13:6 w fazie grupowej i 5:2 w rywalizacji z Barceloną. Jeden z kolegów po wczorajszych overkach dzisiaj przewiduje małą liczbę bramek. Ja natomiast jestem odmiennego zdania i myślę, że bramki jednak będą w obu ćwierćfinałach. Bezpieczniejszą opcją jest sam over, ja jednak muszę odrabiać straty bo początek miesiąca średnio udany. Typ ryzykowny, ale kto nie ryzykuje - nie pije szampana.

100

ToBi77 57,8K

ToBi77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Bayern Monachium - PSG
Typ: Marquinhos otrzyma żółtą kartkę
Kurs: 6.00
Bukmacher : Fortuna
Analiza:

Ćwierćfinał Ligi Mistrzów, więc ciężko wskazać faworyta w tej parze czy brać się za typowanie wyniku ,ale jedno jest pewne - nikt tu nie odstawi nogi. Marquinhos to zawodnik środka pola - gra bardzo agresywnie ,w dodatku nosi opaskę kapitana PSG i często dyskutuje z arbitrem. Jako że do gwizdania w tym starciu przewidziano jednego z moich ulubieńców to zaryzykuję że Brazylijczyk się "zagotuje" i na żółtko się dziś załapie. Powodzenia !!!

100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Spotkanie: Porto-Chelsea
Typ: Bts
Kurs:2.11
Analiza:

Porto moze wygrac u siebie z kazdym, jednak mecz na neutralnym boisku w Sevilli, co ulatwia sprawe Anglikom zreszta podobna sytuacja byla w poprzedniej rundzie z Atletico,tyle ze tym razem oba mecze beda na neutralnym nie wiem czy nie lepiej byloby zrobic jeden mecz w tej sytuacji, ale to niewazne,Chelsea to druzyna ktora traci malo bramek jednak to co sie stalo w ostatniej kolejsce z West Brom 2-5,to nie idzie tego normalnie wytlumaczyc majac w pamieci wielobramkome mecze Porto z Juventusem 2-1,2-3 przypuszczam ze padna tu gole z obu stron, anglicy jako goscie beda napewno chcieli strzelic, licze, ze Porto sie nie przestraszy i odpowie bramka lub bramkami,a ta druzyna potrafi skutecznie atakowac z najlepszymi.

100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, LM
Typ: X
Kurs: 3,95
Godz: 21:00
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Mistrzów pomiędzy drużynami Bayernu i PSG. Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna gosci jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zrobic jak najlepsza zaliczkę w dzisiejszym spotkaniu Ligi Mistrzów. Muszą uzyskać zwyciestwo w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze PSG będa chciali pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramki ktore dadzą im zwycięstwo.Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow. zawodnicy obu druzyn z pewnością dadza z siebie wszystko żeby wypaść jak najlepiej.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Gracze PSG w ostatnich spotkaniach prezentowali się z roznym skutkiem dlatego dzisiaj sprobuja zdobyc dobrą zaliczkę. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to remis po bardzo ciekawym spotkaniu w stosunku 1:1

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - LM
Typ: obie strzelą - tak
Kurs: 1.57
Godz: 21:00
Bukmacher: TOTOLOTEK
Analiza:
Już tyle było pisane o tym meczu, że ja krótko. Obie ekipy osłabione ale ich składy i tak robią wrażenie. Bayern w ofensywie ma: Comana, Moullera, Sane i Choupo-Motinga. Z kolei w PSG zobaczymy: Di Marię, Neymara, Draxlera oraz Mbappe. Nie jest klub chciałby mieć taką siłę ofensywną. Bayern w lidze ma strzelonych 79 goli i 35 straconych w 27 spotkaniach. Natomiast PSG ma 51strzelonych bramek i 19 straconych w 31 meczach. Dziś również stawiam, że każda z drużyn strzeli przynajmniej po jednym golu. A jeśli worek z bramkami rozwiąże się już na samym początku to naprawdę możemy być świadkami bardzo ekscytującego widowiska.

57

Otrzymane punkty reputacji: +21
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom