>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.03.2019 (czwartek)

Status
Zamknięty.
E 208

ech0zzz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Godzina: 18:55
Spotkanie: Rennes - Arsenal FC
Typ: Obie drużyny strzela i liczba goli większa niż 3.5 Tak
Kurs: 3.35
Byukmacher: fortuna
Dzisiaj gram btts oraz wysoki over , ponieważ wygrana w tym meczu jest według mnie loterią. Arsenal potrafi stwarzać sobie wiele okazji ale na tle dobrego rywala razi niska skuteczność, ale juz z takim srednim rywalem z dużo słabszej ligi potrafią zasypać rywala groźnymi akcjami. Unai Emery kluczowa postać w dzisiejszym typie, jest trenerem , który w wywiadach nie kryje sie z tym , że woli wygrać mecz 4:3 niż 1:0. I tak jest druzyna strzela duzo bramek ale rownie dużo ich traci. Jesli dzisiaj na obronie zagra perełka Mustafi , to typ jest pewniakiem. Druzyna Rennes zostawia dużo miejsca rywalom w obronie co bedzie wodą na młyn dla Aubameyanga i ostatnio w dobrej formie Mkhitaryana. Widziałem kadre meczowa i trener wysłał wszystkich podstawowych graczy, takźe tutaj nie bedzie odpuszczania. Rennes bedzie chcialo zawalczyc o pelną pule , ponieważ wygrać na Emirates jest potwornie cieżko, dlatego będa się odkrywać a Emery jako specjalista od Ligi Europy i byly trener z PSG który dokladnie analizuje każdego rywala , bedzie faworytem w dzisiejszym spotkaniu. Dla mniej odważnych typ +2.5 albo samo btts.
✅235

Otrzymane punkty reputacji: +23
L 1,2K

lechita921

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europy
Spotkanie: Rennes- Arsenal
Typ: Obie strzelą i nie będzie remisu
Kurs: 2,65
Bukmacher: ETOTO
Analiza: Rennes po szalonym dwumeczu z Betisem w którym padło łącznie aż 10 bramek ostatecznie awansował do 1/8 finału Ligi Europy. Arsenal pierwszy mecz na wyjeździe z Bate Borysów przegrał 1-0, jednak w drugim wygrał 3-0 i w ten sposób przenosząc się do dalszych rozgrywek. Wspominam o tych meczach, żeby pokazać, że mój dzisiejszy typ ma jak najbardziej szansę. Rennes lubi sobie postrzelać, radzą sobie nawet z golami przeciwko dużo lepszym drużynom takim jak np. PSG. Zespol z Francji na meczach domowych strzela często nawet po dwa lub więcej goli. Za to Arsenal w delegacji traci sporo bramek, nawet ze słabszymi drużynami z Premier League i wspomnianym wyżej Bate. Dziś liczę na ciekawy mecz i dużo goli. Dla mniej odważnych polecam typ na same obie strzelą, który też ma całkiem niezły kurs.
✅165

Otrzymane punkty reputacji: +15
ziggy1984 1,3K

ziggy1984

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Rosja KHL
Godzina: 17:00
Spotkanie: Sochi-Jaroslaw
Typ: Jaroslaw wygra i poniżej 6,5 gola w meczu
Kurs: 2,10
Bukmacher: fortuna

Niewdzięczna czasem bywa rosyjska KHL w typowaniu. Kiedy dochodzi do play-offów sprawy się nieco krystalizują. Oczywiście nie wszyscy faworyci wygrywają mecz za meczem jednak rywalizacja przebiega raczej zgodnie z planem. W tej parze od początku nie dopuszczałem innego rozwiązania jak awans Lokomotivu. Sochi ambitnie walczyło o play-off mieli swoje dobre momenty w końcówce sezonu zasadniczego dzięki czemu wskoczyli nawet na 6 miejsce w konferencji. W meczach z Jaroslawem wygrali dwa razy. Dla mnie to już maksymalne co mogli osiągnąć w tych grach. Ich limit szczęścia już się wyczerpał. Oglądałem ostatni mecz tych zespołów. Jaroslaw wygrał gładko i nie wyobrażam sobie aby dziś dali sobie wydrzeć awans. Sochi w tej rywalizacji jedzie już wyłącznie na oparach. Nawet te dwa zwycięstwa na własnym lodzie to nie była zasługa jakiejś świetnej postawy może poza bramkarzem, który miał kapitalne mecze z 97% obronionych strzałów. Kiedy jednak skuteczność obrony nie była już tak dobra Sochi przegrało 0:3. Dziś też samą obroną nie wygrają tego meczu. Lokomotiv naprawdę nie potrzebuje 7 meczu aby rozstrzygnąć tą rywalizację. Oni wybiegają w przyszłość i widzą już swoje szanse w półfinałach z SKA St.Petersburg, które bez błysku męczy się ze słabym Spartakiem.
⛔100

loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Chelsea- Dynamo Kijów
Typ: Chelsea (-1)
Kurs: 1,81
Bukmacher:Lv bet
Analiza:
Dziś londyńska Chelsea na podejmie na Stamford Bridge Dynamo Kijów w ramach ćwierćfinału Ligi Europy. Gospodarze w swojej lidze zajmują 6 miejsce z dorobkiem 17 zwycięstw, 5 remisów i 6 porażek a ich bilans bramkowy to 49-30. The Blues raczej przez ligę nie mogą liczyć na Lige Mistrzów w następnym sezonie więc muszą wygrać Ligę Europy i dlatego dziś muszą wygrać aby zrobić kolejny krok do założonego celu. Podopieczni trenera Maurizio Sarriego powoli wychodzą z kryzysu pokonując ostatnio Tottenham i Fulham zapominając o porażkach z City ( 0-6 ) i Bournemouth ( 0-4). Dziś gospodarze zagrają w najsilniejszym zestawieniu i mając na uwadze mecz rewanżowy myślę że pokonają swoich przeciwników kilkoma bramkami. Przyjezdni drużyna Dynama Kijów w swojej lidze zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 14 zwycięstw,2 remisów i 4 porażek a ich bilans bramkowy to 34-10. Piłkarze Dynama na 10 ostatnich meczy przegrali tylko 2 razy i to w meczach towarzyskich,ale patrząc na zespoły z jakimi się mierzyli nie przegrywając nie są z najwyższej półki więc dziś raczej polegną na Stamford Bridge. Po za tym dziś drużyna ukraińska zagra osłabiona brakiem Benjamina Verbicia, który pauzuje za kartki. Liczę dziś na zwycięstwo podopiecznych Maurizio Sarriego hendicapem (-1) po dobrym kursie.
✅81

Otrzymane punkty reputacji: +14
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Spotkanie: Dynamo Zagrzeb- Benfica
Typ: będzie +2,5 gola w meczu
Kurs: 2,35
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Zaczynamy pierwsze mecze w ramach 1/8 Ligi Europy a w nich np. spotkanie Dynamo Zagrzeb z Benficą, za którego analizę właśnie się zabieram. Dynamo na własnym boisku i w swojej lidze zdobywa dużo bramek i ogólnie całkiem nieźle sobie radzi. W meczach z udziałem zespołu z Zagrzebia często padały wyniki overowe, a sam Zagrzeb w 23 meczach w lidze chorwackiej zdobył 47 bramek, co jest całkiem imponującym wynikiem. Dynamo jest obecnie liderem tabeli w swojej lidze i lideruje tam porządnie bo nad drugim miejscem mają przewagę 14 punktów. Podobnie jak Dynamo, Benfica też zajmuje pierwsze miejsce w swojej lidze I też jest w bardzo dobrej formie. Jeśli chodzi o ich bilans bramkowy to prezentuje się jeszcze lepiej niż ich rywali, Benfica w 24 spotkaniach strzeliła ponad 60 goli. Mimo różnicy kursów i stawiania gości w roli faworytów ja nie jestem do końca pewna ich zwycięstwa. Myślę, że Dynamo powalczy w tym spotkaniu i nawet jeśli nie wygra to coś postrzela. Dziś liczę na otwarty mecz i dużą liczbę bramek.
⛔100

edsoncanoe 329

edsoncanoe

Użytkownik
Dyscyplina: Mistrzostwa Świata Sztafeta Mieszana Biathlon
Godzina: 16:15
Spotkanie: Rosja-Czechy
Typ: 2
Kurs: 2.2
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiaj zapraszam na MŚ do Ostersund na sztafete mieszana w biathlonie.Wybralem pare Rosja-Czechy bo wydaje mi sie ze Czechy sa w lepszej dyzpozycji i kursy w mojej ocenie powinny byc raczej odwrotne,ewentualnie wyrownane wiec 2.2 pobieram z radoscia ????
Typ opieram glownie na kobietach i to jest glowny powod do tego zeby zagrac na Czechy bo to one powinny zrobic przewage a mezczyzni nie powinni juz tego stracic.
W Czechach Davidova to czolowka bialthlonu ktora jest w bardzo dobrej formie,vitkova poprawila swoja dyspozyje wzgledem poczatku sezonu gdzie zaczela slabo,ale widac ze forma idzie w gore,mezczyzni z kolei to zawodnicy z pierwszej 30,ktorzy prezentuja solidny poziom.
Jesli chodzi o Rosje to z kobiet tylko Yurlova-Percht prezentuje dobra forme natomiast Pavlova jest kiepska biagaczka i ona powinna wypasc najslabiej z calej ekipy,z mezczyzn Malyshko to nie jest juz ten sam zawodnik ktory wygrywal zawody puchary swiata,mala roznice moze zrobic Loginov bo jest dobrym biegaczem ale sam nic nie zdziala.
Z mniejszych kursow polecam rowniez Szwecje-Rosje 1 (1.5)
https://biathlonresults.com/
⛔100

M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 20:30
Spotkanie: Skra Bełchatów vs GKS Katowice
Typ: Katowice
Kurs: 4,75
Bukmacher: Etoto
Analiza: Być może najważniejszy mecz sezonu dla obu zespołów. Być może dlatego, że porażka jeszcze nie eliminuje przegranego z walki o play offy, ale wygramego stawia w bardzo uprzywilejowanej sytuacji. O sytuacji w tabeli pisać nie trzeba. Zespoły dzieli punkt, ale Gieksie kibicuje cała liga. Zespoły za Katowicami z tego powodu, że mają oni mega ciężki terminarz i punkty z pewnością pogubia, jeśli nie w Bełchatowie, to później. Zespołu z pierwszej piątki dlatego, że Katowice na pewno będą znacznie łatwiejszym rywalem od Skry w play offach. Skra ciągle jest nękana kontuzjami. Szalpuk i Wlazły ciągle są poza grą. Ostatnio znacznie słabszy mecz rozegrał Renee Teppan i w Radomiu przeblysk Milada Ebadipoura uratował PGE Skre. Katowice za to meczyly się z Bedzinem, ale trzeba oddać że czerwona latarnia naszej ligi rozegrała jeden z lepszych meczów w sezonie. A GKS słynie z tego, że jest takim Robin Hoodem. Zabiera mocniejszym, oddaje słabszym. Pierwszy mecz w tym sezonie Katowice wygrały 3:0, a warto dodać że skra grała wtedy w pełnym składzie. Jak dla mnie kurs na GKS jest znacznie przesadzony i samo to jest dla mnie wystarczającym powodem aby próbować grać ich zwycięstwo, dzięki czemu w Pluslidze zrobi się jeszcze większy kocioł niż do tej pory.
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Indian Wells (USA), twarda
Godzina: 20:00
Spotkanie: Felix Auger Aliassime - Cameron Norrie
Typ: 1
Kurs: 2,35
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Spotkanie tenisowe 1 rundy prestiżowego Indian Wells. W tym spotkaniu zobaczymy grającego z dziką kartą Kanadyjczyka Augera Aliassime z Brytyjczykiem Norrie. Co przemawia za Cameronem ? Napewno to, że on dobrze czuje się na kortach twardych i ostatnio w Acapulco na hardzie pokazał się z dobrej strony dochodząc do półfinału. Po drodze pokonał takich graczy jak Japończyka Nishiokę, Argentyńczyka Schwartzmana i Amerykanina McDonalda. W samym półfinale przegrał z Niemcem Alexandrem Zverevem. Do tego jego rywal w ostatnim czasie grał tylko na cegle i ostatni raz na nawierzchni twardej wystąpił w turnieju Challengerowym w Rennes w styczniu. Ogólnie to Kanadyjczyk od początku roku nie zachwyca na kortach twardych na których zagrał 4 spotkania i 1 wygrał a 3 przegrał. Nie najlepiej to wygląda ale co zatem przemawia tutaj za Augerem Aliassime ? Mianowicie to, że korty w Indian Wells mimo, że są kortami twardymi to są jedne z wolniejszych w całym tourze i tutaj typowi gracze ceglani lepiej sobie radzą, niż gdzie indziej na hardzie. Felix na cegle grać potrafi i tutaj na tym wolniejszym hardzie też myślę, że zaprezentuje się lepiej niż w tych poprzednich turniejach z tego roku na twardej nawierzchni. Norrie z kolei na wolniejszych kortach nie radzi już sobie tak dobrze jak na tych szybszych i tutaj nadarza się szansa na wygraną dla Kanadyjczyka. Meczu spodziewam się w miarę wyrównanego, w którym o końcowym wyniku zaważy akurat dyspozycja dnia i umiejętność gry na wolniejszej nawierzchni. Pod tym względem dla mnie tutaj faworytem jest Felix. Jak wspomniałem on na wolniejszych kortach gra dużo lepiej niż na szybszej nawierzchni. Norrie z kolei całkowicie odmiennie. Obaj panowie pojawili się tutaj w tamtym roku i obaj do turnieju głównego musieli przedzierać się przez kwalifikacje. Norrie w pierwszym spotkaniu wygrał z Amerykaninem Christianem Harrisonem 2-0 (6-2 , 6-3) a w decydującym spotkaniu o turniej główny wygrał z Ukraińcem Stachowskim 2-0 (6-4 , 6-2). Kanadyjczyk z kolei w 1 rundzie kwalifikacyjnej ograł Amerykanina Fratangelo 2-0 (6-4 , 6-4) a w kolejnym spotkaniu wygrał ze Słowakiem Gombosem 2-1 (2-6 , 7-6 , 6-3). W turnieju głównym Norrie zakończył przygodę z turniejem na 1 rundzie, w której przegrał z Brazylijczykiem Danielem 1-2 (3-6 , 6-1 , 1-6). Aliassime z kolei w 1 rundzie pokonał swego rodaka Pospisila (6-2 , 7-6) a w drugiej rundzie przegrał z innym swoim rodakiem Raoniciem 0-2 (4-6 , 4-6) i pożegnał się z turniejem. Raonic doszedł wtedy do samego finału. Na początek turnieju głównego próbuję zatem niespodzianki ale mocno w nią wierzę. Felix na tego typu nawierzchniach potrafi zaskakiwać.
✅135

Otrzymane punkty reputacji: +9
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Spotkanie: Napoli-Salzburg
Typ: Przedział bramek 4-5
Kurs: 3.35
Bukmacher: fortuna
Analiza: Pierwsze spotkanie pomiędzy tymi ekipami w którym ekipa Napoli na swoim stadionie podejmowała będzie ekipę Salzburga. Gospodarze są w tym spotkaniu faworytem do awansu do następnej rundy , w poprzedniej rundzie bez większych problemów pokonał Zurich , najpierw 1:3 na wyjeździe a później 2:0 dopełnił formalności na swoim stadionie , gospodarze są w niezłej formie i pomimo porażki z Juventusem i praktycznie pożegnaniu się z tytułem mistrza kraju to dalej liczą się w Lidze europy i na pewno tego spotkania nie odpuszczą. Goście natomiast w poprzedniej rundzie pokonali Club Brugge 4:0 w rewanżu a w pierwszym meczu doznali porażki 1:2 i nie wolno zapominać o wygraniu grupy z kompletem punktów w fazie grupowej przez drużynę Salzburga. Dlatego ja myślę że dziś pomimo zwyciestwa zespołu gospodarzy zobaczymy również dużo bramek, po cichu liczę na trafienie Arka Milika, kurs mniej więcej 2.30 ma coś do udowodnienia bowiem ostatnio szybko zszedł z boiska przez czerwoną kartkę kolegi z drużyny i moim zdaniem dziś coś ustrzeli. Goście natomiast mają świetnych zawodników z przodu , którzy moim zdaniem bramkę będą w stanie spokojnie zdobyć. Stawiam na dokładny wynik 3:1 dla gospodarzy. W Napoli nie wystąpi Albiol, natomiast u gości Pongracić. Nie wiadomo natomiast czy zagrają Guldbrandsen, Januzović, Lainer, Van Der Werff.
⛔100

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina : Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina : 18:55
Spotkanie : Sevilla - Slavia
Typ : 0-75 minuta spotkania - 2
Kurs : 5,40
Bukmacher : fortuna
Analiza :
Optymistyczny typ, ale lubię takie mecze. Bardzo podobała mi się Slavia w dwumeczu z Genk, zagrała mądrze taktycznie, do tego dołożyła trochę umiejętności i osiągnęła świetny rezultat. Dziś liczę na to samo, choć to gospodarze są zdecydowanym faworytem. Niełatwo jednak będzie strzelić gola prażanom. Slavia w swoich 8 dotychczasowych meczach Ligi Europy straciła tylko 4 bramki, więc są dobrze poukładani w defensywie i mogą dziś napsuć wiele krwi swoim rywalom. Mam nadzieję również że Hiszpańska drużyna troszkę jednak zlekceważy gości i będą chcieli wygrać minimalnym nakładem sił. Drużynom z europy wschodniej zależy na Lidze Europy i na pewno Czesi zostawią na boisku dużo zdrowia. Nie stawiam, że wygrają, ale liczę, że Sevilla obudzi się dopiero w końcówce.
⛔100

kazik_75 318

kazik_75

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina : 18:55
Spotkanie : Sevilla - Slavia
Typ : 1 handicap 0:1
Kurs : 2,51
Bukmacher : fortuna
Analiza : W lidze gospodarzom idzie bardzo słabo, ale w meczach pucharowych nie zawodzą jak na razie. Wygrali pewnie u siebie z Lazio i Krasnodarem dlatego sądzę,że uzyskają wskazany typ.
kiepska analiza
⛔100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Spotkanie: Chelsea- Dynamo Kijów
Typ: Chelsea i BTS
Kurs: 3,25
Bukmacher: efortuna
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21: 00 czasu Polskiego odbędzie się spotkanie w 1/8 ligi europejskiej pomiędzy zespołami Chelsea i Dynama Kijów. Gospodarze, którzy walczą o top 4 w Premier League muszą zostawić sobie alternatywę w postaci tego, że jeśli wygrają Ligę Europy zagrają na pewno w przyszłym sezonie w Lidze Mistrzów. Gospodarze ostatnio mają bardzo intensywny kalendarz, dlatego spodziewam się w dzisiejszym spotkaniu sporych rotacji w podstawowej jedenastce . Spodziewam się dzisiaj bardzo ciekawego spotkanie z wieloma sytuacjami bramkowymi dla gospodarzy. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie należeć do Chelsea , którzy będą chcieli zapewnić sobie jak największą przewagę przed rewanżem. Uważąm że Dynamo jest w stanie powalczyć w dzisiejszym spotkaniu i zdobyć jedną bramkę. Mój typ to 3:1 po bardzo ciekawym spotkaniu.
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Spotkanie: Valencia - Krasnodar
Typ: Krasnodar wygra, Krasnodar +1,75 (handicap azjatycki)
Kurs: 1.49
Bukmacher: lvbet
Analiza:
Faworytem jest Valencia, która po slabym początku sezonu ostatnio ma passę 11 meczów bez porażki. We wszystkich rozgrywkach Valencia poniosła tylko 2 porażki na własnym boisku. Krasnodar jest jednak niewygodnym przeciwnikiem zwłaszcza gdy może koncentrować się na defensywie. W lidze rosyjskiej Krasnodar jest drugi, ustępuje tylko Zenitowi. W poprzedniej rundzie Krasnodar remisując na wyjeździe 1:1 wyeliminował Leverkusen. W lidze rosyjskiej na początek rundy wiosennej Krasnodar zremisował na wyjeździe ze Spartakiem Moskwa. Piłkarsko lepsza jest Valencia ale po nowym roku ma ciężki kalendarz. Od początku stycznia piłkarze Valencii grają co 3-4 dni (Liga hiszpańska, Puchar Króla gdzie awansowali do finału i Liga Europy). Dlatego nie przewiduję dziś wysokiego zwycięstwa gospodarzy. Typ wejdzie jeśli Krasnodar wygra, zremisuje lub przegra jedną bramką. Jeśli Krasnodar przegra 2 bramkami utrata połowy stawki.
✅49

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Typ: Salzburg strzeli dokładnie 2 gole
Kurs: 5.00
Bukmacher:
fortuna
Analiza: Dla mnie najciekawszy mecz dzisiejszego dnia. Użytkownik baku193 dużo napisał na temat tego meczu, również spodziewam się dużej ilości goli. Komplet punktów w fazie grupowej drużyny z Salzburga robi wrażenie. Strzelenie 3 goli w starciu z Lipskiem czy 5 z Rosenborgiem na wyjeździe pokazuje że grają odważnie i ofensywnie nie tylko na ligowym podwórku. Widać że do LE podchodzą bardzo poważnie i liczę na małą niespodziankę w postaci 2 goli straconych przez Napoli. Początkowo miałem w planach pograć over 1.5 ale jakoś nie chce mi się wierzyć że trafią 3, dlatego idę w dokładną ilość bramek strzelonych przez Salzburg. Pozdrawiam
⛔100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Typ: 1
Kurs: 1,61
Bukmacher: LVBet
Rzeczywiście wiele zostało napisane o tym meczy. Bramek może być sporo, ale żeby od razu 2 ze strony Salzburga. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić. W moim odczucie Neapol to zdecydowany faworyt i dziś wywiążą się bardzo dobrze z roli gospodarza i faworyta i bez problemu pokonają przyjezdnych. Marzenia o mistrzostwie w Serie A już dawno musieli odłożyć na półkę i w mojej opinii skupią się na zdobyciu europejskiego trofeum. A Austriacy w mojej opinii nie należą do potentatów, a do tego mecze na wyjazdach im nie służą, co potwierdzają dwie ostatnie porażki z Rapidem i Club Brugge.
✅61

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Typ: Salzburg remis zwrot
Kurs: 4.10
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Witam, mocno niedoceniany przez bukmacherów Salzburg zagra z Napoli. Salzburg już w poprzednim sezonie udowodnił, że lubi rozgrywki LE i że umie w nich zagrać.
Napoli przystępuje do potyczki z Salzburgiem po przegranym meczu z Juventusem w lidze włoskiej, co praktycznie przekreśla ich szanse na mistrzostwo Włoch. Zgoła odmienne nastroje panują natomiast w szeregach Salzburga. Ostatnio pokonali oni pewnie Wolfsberger AC (3:0), robiąc tym samym kolejny krok w kierunku wywalczenia mistrzostwa kraju.
Po tym co ostatnio stało się w LM, uważam że zwycięstwo Salzburga nie byłoby aż tak wielką niespodzianką ????
⛔100

cinekzs 1K

cinekzs

Użytkownik
Typ: Powyżej 3.5 gola
Kurs: 2.96
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Na szybko bo mecz już prawie się rozpoczął więc Salzburg to bardzo ofensywna drużyna która strzela wiele bramek więc coś czuję, że słabej obronie Napoli strzelą nawet 2 bramki, a Włosi jeśli chcą myśleć o awansie też coś będą musieli strzelić. Liczę że będzie to otwarte spotkanie z dużą ilością sytuacji i mam nadzieje bramek gdyż jedni jak i drudzy mają czym postraszyć w ofensywie!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom