Dyscyplina:
Piłka nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Tottenham - Juventus
Typ: HANDI AZJ. POSIADANIE PIŁKI (%) Juve + 13.5
Kurs: 1.83
Bukmacher: etoto
Analiza:
Na dziś jeden typ i kolejny raz idziemy w stronę posiadania.
Tym razem bardzo ciekawa linia zaproponowana na spotkanie Totkow z Juve i ja znów to pobieram.
Tottenham wypracował solidną zaliczkę na terenie rywala i są oni w bardzo dobrej sytuacji przed meczem na własnym terenie.
Tak na dobrą sprawę, Juve samo jest temu winne.
Można mówić o pechu aleee bez przesady. Fakt faktem, gdyby Higuain strzelił karnego jeszcze przed zejściem do szatni, mielibyśmy 3:1 i wszystko mogłoby się całkiem inaczej potoczyć, nooo ale to już przeszłość i należy myśleć już tylko o tym co czeka nas jutro.
Gracze Juventusu muszą za wszelką cenę zdobyć bramkę i najlepiej wyjść na zero z tyłu, o to może być jednak ciężko, gdyż Totki na własnym stadionie są naprawdę mocne i jakoś nie widzę tego aby akurat oni stali w obronie pełne 90min.. to nie w ich stylu.
Kto wie, może i nawet to właśnie oni wyjdą na prowadzenie i tym samym Juve będzie musiała włączyć jeszcze większy bieg.
Niemniej jednak po ostatnich meczach zaobserwowałem, że Stara Dama po strzeleniu bramki i wyjściu na prowadzenie, wracała momentalnie do obrony i to na niej się skupiała.
Od czasu pierwszego meczu, podopieczni Massimiliano Allegriego rozegrali 3 spotkania i wszystkie 3 wygrali.
Było to odpowiednio starcie w derbach z Torino, mecz pucharowy z Atalanta oraz wyjazd z Lazio.
Dwa razy bramki padały dopiero po 75 min !
Myślę że tu mogą zagrać podobnie i starać się głównie o zachowanie jak najdłużej czystego konta. W tym czasie będą rozgrywać piłkę i starać się zdobyć bramkę. Im dłużej będziemy mieli 0-0 na tablicy tym lepiej dla nas, bo z każdą minutą szanse na awans Juve będą maleć i będą musieli zaatakować.
Totki myślę szanse głównie mają w kontrach ale czy w ich czasie będą się długo utrzymywać przy piłce? Nie sądzę.
Dodatkowo wraca Dybala, który lubi pokierować trochę grą i poszanować piłkę. Tym samym spodziewam się długich wymian.
On + Pjanic + Mandzukic i jestem spokojny o tego beta
????
Na koniec dodam, że średni posiadanie w lidze przez Juve wynosi 56 %.
W pierwszym spotkaniu statystyki były po stronie Tottenhamu, ale to głównie za sprawa bardzo dobrej pierwszej połowy w ich wykonaniu. W drugiej odsłonie sytuacja się odwróciła
???? Tutaj nie będą musieli aż tak napierać, na pewno nie do czasu utraty pierwszej bramki, a gdyby jeszcze to oni strzelili pierwsi, to tym bardziej powinniśmy być spokojni o ten % Juve.
Wczoraj podobny bet na mecz PSG REAL i ostatecznie 50:50 w posiadaniu. Tu również bardzo wyrównany poziom i na tym etapie, nie sądzę aby byliśmy świadkami takiej dominacji i różnicy którejkolwiek z ekip.
83