>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.03.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
zerowycs 27

zerowycs

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Słowacja: Hokejska liga - Play off
Godzina: 18:00
Spotkanie: Nove Zamky - Bardejow
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Spotkanie czołowych drużyn słowackiej 1 ligii, Bardejov zajmuje pierwsze miejsce, natomiast Nove Zamky jest tuż za nim ze stratą 5 punktów. Stawiam tutaj jednak na wicelidera tabeli słowackiej. Dlaczego? Trzeba tutaj przede wszystkim zauważyć atut własnej tafli, ponieważ i gospodarze grają lepiej u siebie i goście trudniej radzą sobie na wyjazdach - na 10 ostatnich meczy u siebie Nove zamky wygrało 9, natomiast Bardejov na 10 ostatnich meczy na wyjeździe wygrało ich tylko 5, biorąc pod uwagę to, że są liderem nie jest to świetny wynik. Kolejnym atutem gospodarzy jest to, że są niesamowicie zmotywowani, wygrywają na razie 2-1. Dwa pierwsze mecze odbywały się na tafli Bardejova, gdzie Zamky raz uległy, raz wygrał, nastomiast wczoraj u siebie Zamky były ewidentnie lepszym zespołem co pokazuje wynik 4:2. Uważam, że dziś możemy liczyć na podobny wynik, myślę, że gospodarze wygrają dwiema bramkami.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +10
furiouszen 248

furiouszen

Użytkownik
Dyscyplina: Greyhound - Wyścigi Psów
Godzina: 21:09 czas PL, 20:09 czas UK
Spotkanie: Yarmouth, 462m flat, A5
Typ: 4. JayJay The Gent wygra
Kurs: 4.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Poniedziałek. Standardowo wieczorne wyścigi w Romford, Nottingham i Yarmouth przysporzą wiele emocji. W szczególności jak zawsze biegi w malowniczym miasteczku Yarmouth położonym tuż nad wschodnim brzegiem Anglii dostarczą nieco rozrywki w dzisiejszym Jackpot, zdecydowanie.
Więc z sześciu wyścigów przeszedłem do biegu, dzie JayJay The Gent, który dość nieoczekiwanie jest w dywizji A5. Pobiegnie z faworytką tego spotkania Millbank Aga z toru 6. Aga nie potrafi przełamać passy, choć ma bardzo dobre występy za sobą. Trzy razy pod rząd biega na drugie miejsce, ostatnie biegi kończąc z czasami 29.09, 29.46 i 29.22 tydzień po tygodniu. Starty ma raczej przeciętne, często na pierwszym stacku musi walczyć o pozycję, raczej biegnąc dziś z toru 6. powinna spokojnie być w pierwszej trójce. Z toru 5. Wishful Dreamer, która ostatnio została pokonana, niemalże w tym samym rozstawieniu przez Millbank Aga, więc teraz równolegle nie powinna być zagrożeniem wokół, gdyż będzie schodziła do środka toru, a na torze 4. jest mój faworyt - JayJay The Gent, który ma najlepsze i najszybsze starty z dzisiejszej elity, która pozostaje nieco w cieniu. Biegał dosyć niedawno jeszcze o dywizję, nawet dwie wyżej z czasami poniżej 29.10, raz po raz lecz miał syndrom jak Aga i nie potrafił wygrać, cały czas finiszując jako drugi. Ostatnie biegi w tej dywizji 29.42 i 29.32, choć teraz ma okazję się przełamać i pobiec na swe wyżyny, gdyż na starcie nikt nie jest mu w stanie zagrozić, a później już tylko dokończyć dzieło i nie dać się zepchnąć, choć to mu raczej nie grozi bo w ostatnim biegu z Royal Command przegrał na łuku, a pies ten biegł z wewnętrznej, tym spokojnie dla niego dziś. Millabey Ted z toru 3. wyraźnie nie w formie, nie ma szans dziś w tym pojedynku. Tor 2 - Abbodabbo Ouzo jest bardzo wysoko stawiany przez bukmacherów, a nie wiem dlaczego. Biegał wysoko w dywizjach, wyżej niż JayJay The Gent nawet, ale co z tego skoro ich nie wygrał, a kończył tak średnio z przeciętnymi czasami. Z toru 1. pobiegnie Suirview David i o ile jego brat Suirviev Carol zaimponował, jak i jego trener Samuels to sam David jest raczej cieniem Carola. Biegał dobrze, nawet lepiej niż Carol swego czasu, ale dla przykładu ostatni bieg, który jest kopią niemalże tego biegu zakończy na 4. miejscu. Dla przypomnienia 2 miejsce: Millbank Aga, 3. miejsce Wishful Dreamer. Bieg wygrała Bettyshill Hi, a więc w jej miejsce idealnie zostaje zamieniony w dzisiejszym rozstawieniu na JayJay The Gent, który ma podobne predyspozycje i ma szansę powtórzyć jej wyczyn.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
rolandnole 182

rolandnole

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - liga portugalska
Godzina:
21.00
Spotkanie:
Rio Ave - Estoril
Typ:
liczba goli strzelonych przez Rio Ave - powyżej 1,5
Kurs: 2.23
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Rio Ave już od paru kolejek kręci się koło miejsca premiującego awansem do europejskich pucharów, ale cały czas odrobinę im do tego miejsca brakuje. Od 5 spotkań są niepokonani, a w tych meczach za przeciwników mieli m.in. Sporting i w pucharze Sporting Braga. Także widać, że forma jest. Estoril to zespół, który też nie ma tak daleko do miejsca które teraz zajmuje Rio Ave, ale piłkarsko jest ekipą o wiele słabszą. Dzisiejsi gospodarze mimo dobrych wyników, strzelają mało goli - ostatni raz więcej niż dwie bramki zdobyli na początku roku w meczu z... Estoril właśnie. Także mają na ich obronę sposób i myślę, że dzisiaj również przynajmniej dwa razy będą celebrować gole.
⛔ 100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna Polska - Ekstraklasa
Godzina:
18:00
Spotkanie:
Pogoń - Ruch
Typ:
czerwona kartka w meczu / tak
Kurs:
4.00
Bukmacher:
Betsson
Analiza:

Wygląda na to iż ten mecz to nr. 1 na dzisiejszym forum , sporo analiz i tak po prawdzie wszystko może wejść bo wiadomo Polska Ekstraklasa jest nieobliczalna , ja jak to u mnie idę w czerwień , sędziuje to spotkanie pan Bartosz Frankowski który w tym sezonie pokazał już 6 takich kartoników , zaglądałem do H2H pomiędzy nimi i tu z łamaniem zasad fair-play jest na porządku dziennym , mecz z pażdziernika ubiegłego roku w Chorzowie dwie czerwienie dla Niebieskich , mecz wcześniejszy także w Chorzowie 6 żółtek , ostatni pojedynek pomiędzy nimi na Pogoni wrzesień 2014 i 8 żółtek tak więc kopaniny nie brakuje , rubryka pana Frankowskiego pod nazwą w/g klubów jest bogata i mecze z udziałem Chorzowskiego Ruchu 3 czerwienie pokazane dla nich przez pana Bartka a mecze z udziałem Pogoni 7 czerwonych 3 dla Pogoni a 4 dla rywala i jak nie trudno zauważyć spora ilość czerwonych stąd też liczę że i dziś powinno być ostro i pan Bartek pokaże swoją 7 czerwień !
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +3
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Pogoń Szczecin – Ruch Chorzów
Typ: over 2.5
Kurs: 2.48
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W Szczecinie zakończymy 26- serię spotkań na boiskach T-Mobile Ekstraklasy, gdzie miejscowa ekipa Pogoni będzie podejmować Chorzowski Ruch. Pogoń gra o zapewnienie sobie już udziału w pierwszej ósemce a także wskoczenie na podium, tak się stanie tylko przy zwycięstwie. Pogoń mimo że bez porażki wiosną nie zachwyca szczególnie coraz więcej uwaga ma się do stylu zespołu, który zaczął grać zbyt defensywie co najgorsze nie daje zwycięstw, a nie tego oczekiwano po zatrudnieniu Michniewicza. Na szczęście ten aspekt w głównej mierze dotyczy gry w delegacji bo w dwóch spotkaniach wiosną Pogoń u siebie wygrała z Koroną 3:2 oraz zremisowała z Termalica 1:1. W tym drugim spotkaniu właśnie zachowawcza i defensywna gra zemściła się na nich w ostatnich minutach. Personalnie na pewno zespół wygląda bardzo dobrze w ofensywie, wielu kreatywnych zawodników i bardzo solidni napastnicy trzeba to tylko wykorzystać na boisku. Ruch mimo że przegrał dwa ostatnie spotkania z Legią 2:0 oraz Cracovią 2:3, w obu spotkaniach zaprezentowali kawała dobrej piłki w ofensywie, szczególnie to starcie z Cracovią nie powinno się skończyć takim wynikiem gdyby Chorzowianie wykorzystali to co mieli w pierwszej połowie to spokojnie schodzili by do szatnia z minimum trzema bramkami. Fantastyczną robotę w ataku wykonują młodzi Stępiński, Mazek i Lipski ten pierwszy ma już na koncie 12 trafień, widać że ta młodzież nie boi się grać kombinacyjnie a to przynosi efekty w postaci bramek. Niestety tej młodzieży brakuje doświadczenia w defensywie czego efektem był min. dwie bramki stracone w odstępie dwóch minut z Cracovią. Jest doświadczony Grodzicki ale to już nie ta szybkość i zwinność a młodu Koj ostatnio strasznie spóźniony. Widziałem ostatnie spotkanie tutaj z Termalica zremisowane 1:1, stan murawy zapewne będzie podobny a oznacza to moim zdaniem jedno znowu będzie mnóstwo kiksów w obu szeregach, szczególnie w defensywie gdzie trzeba wybijać z pierwszej piłki min. Fojutowi kilka razy piłka po prostu się źle odbiła na tej murawie. Dużo było przez to sytuacji w tamtym starciu szczególnie Nieciecza już do przerwy mogła prowadzić z 0:2 ale marnowała wyborne akcje. Jak wspomniałem Michniewicz ostatnio krytykowany postawi na odważniejszą grą być może nawet z dwójką w ataku, Ruch natomiast gra naprawdę bardzo kreatywną piłkę w przodach. Na pewno mocnym punktem obu ekip nie jest defensywa szczególnie jeśli mamy taki stan murawy.
✅ 148

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna; HISZPANIA: Primera Division - Kolejka 28
Godzina: 20:30
Spotkanie: Espanyol - Vallecano
Typ: X2
Kurs: 1,92
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 20.45 odbędzie sie spotkanie w w hiszpańskiej Primera Division pomiędzy
drużynami Espanyolu i Rayo Vallecano. Gospdoarze z dorobkiem 28 punktów plasują się na 15 pozycji,
natomiast goście z Vallecano z dorobkiem 26 punktów plasują się na 17 pozycji. Oby dwazespoły
niemal sąsiadują ze sobą w tabeli, dlatego uważam, że do dzisiejszego
spotkania oba zespoły podejdą bardzo skoncentrowane i zdeterminowane do tego spotkania.
Mecz ten będzie trudne dla obu ekip, mam jednak nadzieję, że bedzie to ciekawe spotkanie z wieloma sytuacjami
oraz licznymi strzłami ktore będą piłkarze obu ekip zamieniać na bramki. Gospodarze
w ostatnich pięciu spotkaniach zanotowali dwa zwycięstwa i trzy porażki. Goście
natomiast w ostatnihpięciu spotkaniach zanotowali jedno zwycięstwo, trzy remisy i tylko jedną
porażkę z Barceloną. W pięciu spotkaniach pomiędzy tymi zespołami 2 kończyły się zwycięstwem
Espanyolu, dwa mecze remisem i jedno zwycięstwo odnieśli gracze Vallecano.
Moim zdaniem dzisiejsze spotkanie będzie należeć do gości, którzy można powiedzieć rozkręcaja
się z meczu na mecz. Gracze Rayo grają ofensywny futbol i starają się zdominować rywali.
Dzisiejszy mecz jest bardzo ważny dla obu ekip, dlatego uważam, że remis to najbardziej
prawdopodbny wynik w tym meczu.Gospodarze jednak też powinni pokazać pazur i strzelić jakiegoś gola.
Mój typ na dzisiejsze spotkanie to remis. Typuję 1:1 po ciekawym meczu.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - La Liga 2015/2016
Spotkanie:
Espanyol - Rayo Vallecano
Typ: over 4.5
Kurs: 5.00
Analiza:

Dla mnie gospodarze to najdziwniejszy zespół całej ligi. Niezwykle trudno ich przewidzieć i ja bym raczej zalecał unikania typowania w ich meczach zwycięzcy.
Tak jak pozostali użytkownicy tego forum i ja również widzę tutaj over bramkowy. Espanyol na ostatnich 11 meczów zanotowali tylko 2 undery z DLC które gra dość defensywnie i w derbach 0:2 z Barcelona. Pozostałe mecze przypominają raczej hokejowe wyniki niż piłki nożnej.
U gości jest tak samo bardzo wesoło. Praktycznie same overy, dużo strzelają, ale też i dużo tracą. 1:5 z Barceloną czy 5x 2:2 mówi samo za siebie. Do tego u Vallecano mnóstwo absencji i pauz.
W tym miesiącu atakuję same wysokie kursy, jak na razie ze skutkiem mizernym, 6 porażek z rzędu ;).
⛔ 100

fracma11 112

fracma11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja PTT Liga
Spotkanie: Adanaspor-Erciysspor
Typ: 1 połowa - Adanaspor
Kurs: 2,5
Analiza:

1. drużyna spotyka się z 16. Patrząc na ostatnich 5 spotkań to spotyka się 2. drużyna z ostatnią. Widać, że w drużynie gości jest kryzys, bo na ostatnie 5 spotkań zdobyli tylko 2 bramki, a stracili aż 8. Adanaspor za to trzyma swój poziom i z tym samym dorobkiem punktów co 2. drużyna tabeli przoduje 2 lidze tureckiej. Aspiracje na awans są duże, bo grają cały czas na tym samym poziomie, nie ma wzlotów i upadków. Czemu typ na 1 połowę? Otóż w ostatnich spotkaniach pomiędzy nimi Adana załatawiała już sobie zwycięstwo w 1 połowie. Oraz liga turecka to liga w której pada sporo bramek. Więc jeśli coś ma paść do połówki to na pewno po stronie gospodarzy.
✅ 150

R 0

rufute9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaIzrael, Premier League
Godzina: 19:55
Spotkanie: Hapoel Beer Sheva - Sakhnin
Typ: Hapoel i NIE (Wynik/Obydwie strzelą)
Kurs: 1.72
Analiza:
W dzisiejszym spotkaniu lider izraelskiej ekstraklasy Hapoel Beer Sheva podejmie drużynę Sakhnin plasującą się na 6 pozycji. Jest to ostatnia kolejka rundy zasadniczej. Oczywiście zdecydowanym faworytem są gospodarze. Goście zapewnili sobie miejsce w grupie mistrzowskiej, więc bez stresu mogą podejść do tego spotkania. Hapoel z pewnością sobie nie odpuści, chcąc powiększyć przewagę na starcie grupy mistrzowskiej nad drugim w tabeli Maccabi. Gospodarze mają u siebie świetny bilans 10-1-1 i bilans bramkowy 25:6, ponadto ostatnie 3 bezpośrednie spotkania z ekipą Sakhnin wygrywali bez utraty gola, dlatego decyduję się postawić w tym meczu na wygraną Hapoelu przy jednoczesnym zachowaniu czystego konta.
⛔ 100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Egipt
Godzina: 19:00
Spotkanie: ENPPI - Smouha
Typ: BTS
Kurs: 2
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Zaglądamy do Afryki, gdzie rozgrywane jest ciekawe spotkanie typowych średniaków. Co jest bardziej ciekawe to to, iż obie drużyny strzelały przynajmniej jednego gola (gospodarze u siebie, goście na wyjazdach) w meczu, co by się potwierdziło w dzisiejszym typie na BTS. Ich ostatnie 5 spotkań to tylko jedno czyste konto bramkarza ENPPI. Pozostałe 4 spotkania to pokrycie dzisiejszego typu. Drużyny poziomem zbliżone do siebie, o czym świadczy bardzo niewielka strata ENPPI do Smouhy w tabeli, tylko 3 punkty. Enppi traci sporo goli u siebie 16:15 to bilans bramek, także mam nadzieję, że goście ukłują przynajmniej raz, by podrażnić gospodarzy.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina:
20:30
Spotkanie:
Espanyol - Vallecano
Typ:
Powyżej 6,5 kartek
Kurs: (1,90)
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Nie ma się co za bardzo rozpisywać jeśli chodzi o ten wariant jaki wybrałem do stawiania na dzisiejszy mecz. Tak jak wyżej wspomniałem arbitrem tego spotkania jest David Fernández Borbalan. Czyli gość, który bardzo często pokazuje kartki. Rzadko kiedy upomina, tylko od razu pokazuje kartkę. Dzisiaj na pewno spotkanie będzie zacięte do samego końca, z racji tego że obie ekipy są na dole tabeli. Rayo jest bliski spadku i tak samo w sumie jest z Espanyolem. Bo tych punktów też nie ma za bardzo wiele. Dzisiaj jedna i druga strona będzie musiała postawić wszystko na jedną kartę. Dlatego na pewno będzie trudno o chłodny umysł w tym meczu...
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +1
fazer77 2,7K

fazer77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Typ: 2
Kurs: 4.10
Bukmacher: Marathonbet
Analiza:
Ostatni Mecz 28 kolejki Primera Division pomiędzy 15 drużyną w tabeli Espanyol Barcelona a 17 Vallecano, a więc drużyny walczące o utrzymanie, mecz o tzw. 6 punktów. Zachęca mnie na postawienie tego typu dosyć wysoki kurs na gości tj. 4.10, po 4 remisach z rzędu 2:2 na wyjeździe Vallecano czas na zgarnięcie 3 punktów, ciekawym argumentem jest też, iż po za ostatnią porażką Rayo z Barceloną drużyna ta w lidze ostatnio przegrała 9 stycznia, a więc nie pokonana prawie dwa miesiące, więc forma jest dobra, strzelają dużo goli, w sumie nie przegrali do meczu z Barceloną 7 meczu z rzędu, zaliczając w tym czasie 2 zwycięstwa i 5 remisów. Natomiast z formą Espanyol jest raczej słabo, na ostatnich 13 meczy przegrali aż 9, w tym jedno w pucharze króla z barcą, natomiast te 4 bez porażki to 2 zwycięstwa i 2 remisy, ostatni mecz w lidze u siebie Espanyol przegrał z Betisem aż 0:3, miało to miejsce 4 dni temu czyli 3 marca, z tym samym Betisem 2 kolejki temu na wyjeździe Rayo zremisowało 2:2. Po tym kursie gra warta ryzyka, stawka niewielka.
⛔ 100

mahashiah 52

mahashiah

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,Primera Division
Typ: X
Kurs: 3.60
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Włącznie z tym meczem dzisiejszym drużyną zostało 11 kolejek i obu drużynom zaczyna być gorąco pod nogami. Mianowicie Gospodarze maja 28 ptk. a goście mają 26 i mecz zaległy do tego goście mają tyle samo punktów co Granada w strefie spadkowej.
W ostatnich 5-ciu meczach Espanyol ma na swoim koncie 3 przegrane i 2 wygrane i to ze słabymi i średnimi drużynami gdzie goście mają 3 remisy 1 przegrana i to z Barcelona i wygraną z dobrze grającym teraz Las Palmas.
Skoro goście potrafią zremisować z Sevilla a mecz z Espanyolem będzie bardzo trudny i typuje remis zwłaszcza,że Espanyol u siebie dwa razy zremisował bramkowo raz przegrał na wyjeździe i dwie wygrane na wyjeździe gospodarzy.
Dość istotne jest to,że Espanyol dawno z nikim nie zremisował i sądzę,że nadszedł ku temu czas.
Nie powiem bo kurs mnie trochę skusił ale remis jak najbardziej realny choć typ ryzykowny.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +10
wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Typ: 1 i obie strzelą
Kurs: 3.4
Analiza:
Spotykają się drużyny z 2 połowy tabeli, jednak nie powinniśmy zarzekać na brak emocji i bramek.Espanyol gra w kratkę, potrafi przegrać 0-3 z Betisem, ale też i wygrać 4-2 z Gijon.Wygrywa z La Coruną, ale i przegrywa z Sociedad aż 0-5. Mają tylko 2 punkty przewagi nad dzisiejszym przeciwnikiem i będącą w strefie spadkowej Granadą. Na 27 dotychczas rozegranych spotkań tylko w 4 remisowali. Dzisiaj więc muszą wygrać.Vallecano w delegacjach nie wygrywa ale strzela mnóstwo bramek, oprócz przegranej z Barceloną trzy spotkania kończące się wynikiem 2-2 oraz wygrana 2-0 z Las Palmas. Podobnie jak koledzy liczę na grad bramek, ale ze wskazaniem na gospodarzy,Rayo nie kończy wyjazdów wygranymi. Przegrało nawet z Levante 1-2. Taki mniej więcej wynik typuję dzisiejszego wieczoru.
✅ 240

delpiero88 48

delpiero88

Użytkownik
Dyscyplina: WTA Indian Wells- kwalifikacje
Godzina: 21:40
Spotkanie: Cepede V.-Koukalova K.
Typ: Koukalova K.
Kurs: 1,83
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzisiaj w okolicach godziny 21:40 rozegrane zostanie spotkanie 1 rundy kwalifikacyjnej do turnieju WTA Indian Wells. Naprzeciw siebie staną Cepede oraz Koukalova. Kursy wyrównane, tak więc ciężko wskazać faworyta tego spotkania. Ja jednak dam szanse Czeszce. W tym sezonie żegna się z turniejami w pierwszych rundach ( albo kwalifikacji albo turnieju głównego), Jedynie w St. Petersburgu przeszła dwie rundy kwalifkacji pokonując Tig, Kremen i Mertens zaś w głównej drabince trafiła na Anastazję Pavlyuchenkovą i to spotkanie przegrała. Ostatnio grała w Kuala Lumpur i w pierwszej rundzie po walce w 3 setach przegrała z Borady, która wykręciła tam niezły wynik (półfinał). Widać, że Czeszka powoli łapie formę i być może już w tym turnieju wystrzeli. Jej przeciwniczka w tym sezonie też słabo i jedynie w Hobart rozegrała niezłe zawody przechodząc kwalifikacje i przegrywając w 1/8 finału z Cornet. Ja dzisiaj zaryzykuję i postawię na przełamanie się Koukalovej.
⛔ 100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: WTA Indian Wells- kwalifikacje
Godzina: 23:30
Spotkanie: A. Kontaveit - M. Sakkari
Typ: Dokładny wynik: 2:0
Kurs: 1,91
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam, na dziś wziąłem pod lupę spotkanie w ramach eliminacji do Wielkoszlemowego turnieju w Indiana Wells. Zmierzą się w nim 20 latka rodem z Estonii - Anett Kontaveit oraz jej rówieśniczka z Grecji - Maria Sakkari. Anett jest ostatnio w bardzo dobrej formie. Wyniki ma bardzo dobre chociaż czasami brakuje jej szczęścia w losowaniu, tak jak w Australian Open, gdzie trafiła na Muguruze w pierwszej rundzie. Tuż przed Australian Open zagrała bardzo dobrze w Chinach, gdzie odpadła bo trzysetowym boju w ćwierćfinale z Alison Riske. Ostatnio w Meksykańskim Monterey dotarła aż do półfinału gdzie uległa 7-6, 6-4 Kristen Flipkens. Maria gra za to ostatnio słabo. W Acapulco dotarła co prawda do 3 rundy, ale w dwóch pierwszych meczach trafiała na rywalki notowane zdecydowanie niżej (300 miejsce i 184 miejsce). W Monterey, gdzie bardzo dobrze poradziła sobie jej dzisiejsza rywalka Sakkari uległa już w pierwszej rundzie Polsce Pauli Kani. Moim zdaniem aktualna wysoka forma Estonki powinna zdcydować o zwycięstwie w tym meczu
✅ 91

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom