>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.02.2021 (niedziela)

Status
Zamknięty.
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna/Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: TSG 1899 Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt
Typ: Andrej Kramarić + Andre Silva strzelą gola
Kurs: 3.80
Bukmacher: Betclic
Analiza:

W Fortunie takie połączenie wynosi @5.27 (@2.45 Kramarić i @2.15 Silva), ale jest to AKO nie singlowa propozycja, jak w przypadku Betclic. Jeżeli jest to zgodne z regulaminem to prosiłbym później administracje o zmianę, bo kurs o 1.47 wyższy jest w Fortunie, dziękuję.

Czeka nas "intensives Spiel " jak to mawiają Niemcy. Zarówno Hoffenheim, jak i Eintracht to ofensywie przysposobione drużyny, które przede wszystkim lepiej czują się w ataku. Jako kibic SGE nie mogę doczekać się tego pojedynku, ponieważ starcia z ekipą z Sinsheim zawsze należą do ciekawych i pełnych zwrotów akcji. Pamiętam dwa sezony temu, gdzie w końcówce to Orły wyrwały zwycięstwo. Wydaje się, że możemy spodziewać się tutaj bramek i moim typem będą bramki dwóch snajperów wyborowych, którzy znajdują się w formie. Andrej zachorował wiele tygodni temu na koronawirusa i po tym nie ma już śladu. Strzela jak na zawołanie i będzie bardzo potrzebny, aby liczyć tutaj na punkty. Andre przez całą kampanię utrzymuje świetną dyspozycję, a przyjście Luki Jovića dodatkowo zmotywowało go do ciężkiej pracy. Jako że gospodarze i goście nie prezentują wybitnej postawy w defensywie to jestem zdania, że przy hokejowym wyniku np. 2:2 są spore szanse na bramki moich niedzielnych bohaterów. Obaj wykonują też rzuty karne, co jest dodatkowym plusem.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Hoffenheim - Frankfurt
Typ: BTTS 2
Kurs: 3,2
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam serdecznie!

Mam nadzieję, że dzisiaj w Sinsheim zobaczymy obfitujące w bramki, baaardzo ciekawe spotkanie. Zarówno w zespole Wieśniaków, jak i Orłów mamy superstrzelców. Mowa oczywiście o Kramariciu i Silvie. To absolutny top snajperów tej ligi. Po przerwie świątecznej lista snajperów wygląda następująco:

Lewy i Silva po 7 bramek
Weghorst 6
Haaland i Kramarić po 5

Silva po przerwie trzy duble( Mainz, Arminia i Herta), a Kramarić dwa (Herta i Kolonia). Potencjał ofensywny tych zespołów opiera się głównie na obu napastnikach.
Nie ukrywam, że spodziewam się otwartego meczu i kilku bramek. W obecnej formie stawiałbym na zwycięstwo gości.

Ostatnie pięć meczy:

Hoffenheim 2-1-2, bramki 7-8
Frankfurt 4-1-0, bramki 15-5

Ostatnie H2H:

03.10.20BUNFrankfurtHoffenheim2 : 1
18.01.20BUNHoffenheimFrankfurt1 : 2
18.08.19BUNFrankfurtHoffenheim1 : 0
02.03.19BUNFrankfurtHoffenheim3 : 2
07.10.18BUNHoffenheimFrankfurt1 : 2

Oby to nie był strzał kulą w płot ;)

Pozdrawiam i powodzenia!

220

Otrzymane punkty reputacji: +278
typerskoki 638,3K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Dyscyplina: Skoki narciarskie - Klingenthal
Godzina: 14:30
Spotkanie: miejsce P.Żyły
Typ: 1-3
Kurs: 4,00
Analiza:

Kolejny raz idę w kierunku Piotrka. Piotrek lubi tą skocznie, jest w dobrej dyspozycji. W wywiadach podkreśla, że skoki są dobre i nie stoi nic na przeszkodzie by dzisiaj znowu były dobre. Wczoraj był 4, tuż za podium, jednak warto dodać, że miał zdecydowanie najmniej szczęścia do warunków z całej czołówki. Po kolei bonifikaty wczorajszego top6:
Granerud -16,3
Stoch -7,3
Pavlovcic -12,7
Żyła -5,3
Lanisek -13,3
Kubacki -13,7

Także myślę, że jakby Żyła miał warunki jak chociażby Pavlovcic to już wczoraj by stanął na podium. Do tego Piotrek wspominał, że w drugim skoku popełnił mały błąd. Jakby dzisiaj skoczył bezbłędnie tak jak w 1 serii wczoraj to podium jak najbardziej realne. Piotrek przeważnie właśnie w niedziele jest w najlepszej dyspozycji z całego weekendu. Dowód chociażby w Willingen gdzie był drugi w niedziele a w inne dni raczej kręcił się pod koniec pierwszej dziesiątki.

Rywale? Granerud wiadomo poza zasięgiem, ale reszta już jak najbardziej do ogrania. Stoch wczoraj w konkursie super ale w treningach problemy. Nigdy nie wiadomo jak trafi z czuciem i może mieć jakiś gorszy skok w treningu. Pavlovcic? Jest tu w gazie, ale to jednak nowa twarz w czołówce więc może mieć tendencje coś zepsuć z zaskoczenia. Lanisek tutaj bardzo groźny ale w równych warunkach Piotrek jest oczko wyżej. Kubacki jak najbardziej również o podium powalczyć może, ale o ile Piotrek w niedziele ma najlepszy dzień o tyle Kubacki raczej najgorszy. Kolejni zawodnicy już wczoraj sporo tracili do top6. Włączyć się może Eisenbichler ale nawet przy dobrych skokach może przegrać lądowaniami. Piotrek też ma z tym problem ale wczoraj lądował ładnie, czego sędziowie kompletnie nie docenili dając mu takie same noty jak Markusowi, który jest niemal na granicy upadku czasami. Myśle, że jak polecą za HS a dzisiaj tak być może to Piotrek wyląduje znośnie a Markus może dostać 16tki. Johansson i Lindvik też są groźni, ale ten pierwszy chyba ma nieco słabszy weekend po dobrych poprzednich, a ten drugi co któryś skok miewa sporą wpadkę.

Lepszym i pewniejszym typem dla mnie jest top6 Piotrka po kursie 2,25 z Unibet. Typ dnia, więc PL buk, dlatego większe ryzyko i wierzę że Piotrek powalczy o pudło.

100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Szwajcaria, Super League
Godzina: 16:00
Spotkanie: FC Basel - FC Sion
Typ: 2
Kurs: 5,30
Analiza:
Tabela na początek:
kup.jpg
Gospodarze u siebie mają na koncie 4 zwycięstwa, 3 remisy i 2 porażki, natomiast Sion na wyjazdach zanotował 1 zwycięstwo, 3 remisy i 5 porażek i pod względem meczy wyjazdowych jest najgorzej grającą drużyną w całej lidze na ten moment. Mimo wszystko ja dzisiaj pokuszę się o niespodziankę i zagram na Sion. Ten mecz już od wczoraj za mną chodzi. Jak tylko zobaczyłem to zestawienie w ofercie to od razu mi się wbiło do głowy, że Sion tutaj sprawi niespodziankę. Nie wiem czemu ale strasznie mi ten mecz utkwił w głowie, by grać tutaj na niespodziankę i po prostu spróbuję dziś iść w stronę tej intuicji. W lidze szwajcarskiej grają ostatnio co 3-4 dni, dużo nagromadzenia meczy i myślę, że jest tutaj szansa na niespodziankę nie tylko zdając się na intuicję. Zespół z Bazylei swój ostatni mecz grał w czwartek a Sion w środę więc goście mieli ten jeden dzień więcej na odpoczynek. Do tego Basel nie jest w tym sezonie tak mocnym zespołem jak w ostatnich latach i coraz częściej zdarzają się wpadki ten drużynie. Sion ma ciekawy zespół i liczę, że dzisiaj skutecznie przeciwstawi się gospodarzom.

Absencje w Basel:
obrońcy Padula (14 występów w tym sezonie), Widmer (12 występów w tym sezonie) i Jorge (5 występów w tym sezonie) a pod znakiem zapytania stoi występ pomocnika Abrashi (1 występ w tym sezonie)

Absencje w Sion:
obrońcy Martic (5 występów w tym sezonie) i Kabashi (1 występ w tym sezonie) i pomocnicy Araz (10 występów w tym sezonie) i Doldur (8 występów w tym sezonie)

Sion zagrał bardzo dobry mecz w ostatniej kolejce z St. Gallen wygrywając 3-2 i mam nadzieję, że to nie była tylko jedno meczowa zwyżka formy. Basel to nie St. Gallen tylko zespół mocniejszy ale te nagromadzenie spotkań też robi swoje. Sion miał o 1 dzień więcej czasu na odpoczynek i przy tylu spotkaniach w ostatnim czasie, to napewno swoje też robi. No zobaczymy próbuję tutaj tej niespodzianki.

100

Sycioss 30,6K

Sycioss

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, PlusLiga
Godzina: 14:45
Spotkanie: Czarni Radom vs Skra Bełchatów
Typ: Taylor Sander powyżej 14,5 pkt
Kurs:
1.85
Bukmacher: STS
Analiza:

Witam po przerwie, niestety w ostatnim czasie miałem nieco bardziej gorący okres w pracy niż zwykle stąd brak analiz z mojej strony. Ale wracamy dzisiaj, po poprzednich udanych typach standardowo zostajemy przy piłce siatkowej. Dzisiaj na tapetę biorę mecz Czarni Radom vs Skra Bełchatów. Obie drużyny na nieco innych biegunach, Radomianie praktycznie już bez żadnych szans na fazę play-off, w której to Radomianie przed sezonem byli typowani, stąd też zapewne rezygnacja z funkcji trenera Roberta Prygla. Skra natomiast cały czas walczy o jak najwyższe rozstawienie w fazie play-off. Bełchatowianie po niemrawym początku wyraźnie ostatnio złapali wiatr w żagle, co potwierdzają ostatnie wyniki w Lidze i w Lidze Mistrzów. Wyżej wspomniana już lepsza postawa gości jest również spowodowana powrotem do gry Amerykańskiego przyjmującego - Taylora Sandera. Reprezentant USA jest zdecydowanym liderem wielokrotnego Mistrza Polski i w newralgicznych momentach gra ofensywna Skry opiera się na jego barkach. W/w zawodnik poza świetną postawą w ataku jest bardzo groźny w polu serwisowym, więc i tutaj upatruję szansę na to że Taylor dorzuci kilka punktów w tym elemencie. Moim zdaniem linia 14,5 punktów na takiego gracza jest zdecydowanie do grania! Powodzenia!

85

Otrzymane punkty reputacji: +202
U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - Klubowe Mistrzostwa Świata - mecz o 5 miejsce
Godzina: 16:00
Spotkanie: Ulsan - Al Duhail
Typ: Over 3.5
Kurs: 2.73
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Wracam po dłużej przerwie, atakuje gdzie pojawiają się moje klimaty i moje szanse. Dzisiaj proponuję mecz o 5 miejsce klubowych mistrzostw świata. Mecz z cyklu "brzydka panna na wydaniu, bez posagu", każdy wie że musi się odbyć, ale nikogo nie obchodzi i zasadniczo mogłoby go nie być. Od kiedy pamiętam w tych meczach pada dużo goli i jest sporo dziwnych anomalii. Być może spowodowane jest to tym, że szyki taktyczne luzują się i drużyny chcą się pokazać. Być może duże rynki i nieograniczone możliwości ciekawych rozwiązań, które w kontekście tego meczu nikogo nie dziwią. W każdym razie te mecze zawsze obfitowały w dużą ilość goli, bez względu na to które drużyny stawały w nim na przeciwko siebie. W tym rozdaniu mamy Ulsan, klubowego mistrza Azji z nie tak dawnych finałów, które zresztą namiętnie i z dość dużym powodzeniem udało się typować, z ekipą gospodarzy katarskim Duhail znamnym bardziej jako dawny Lekhwiya SC. W ekipie koreańskiej nie ma głównej broni w napadzie, która praktycznie w pojedynkę wygrała LM AFC Juniora Negrao. 34 latek odszedł z klubu i obecnie flirtuje z chińskimi zespołami, chodziły nawet słuchy, że podpisze w 2 lidze chińskiej, co zresztą obiło się dość dużym echem w azjatyckim futbolu. Być może jest to jakiś pomysł na zainteresowanie, ale do rzeczy. Napad uzupełnili Lukasem Hinterseer z HSV, wszedł w ostatnim meczu z ławki i nic wielkiego nie pokazał. Jest szansa że w tym meczu dostanie więcej minut i coś ustrzeli. Do tego zespoły koreańskiego topu typu Ulsan jeśli szybko strzelą gola to się bronią i kontrują, jeśli stracą to podlamują i przyjmują. Widzę w nich potencjał na przynajmniej jeden gol, co w połączeniu z Katarskim stylem preferującym ofensywę i charakterem meczu, wydaje się prognozą na więcej niż 3 goli w meczu. Duhail ma z przodu dwóch Brazylijczyków, którzy robią grę i jeśli dzisiaj odpalą (co po pierwszym meczu na 0 z przodu wydaje się prawdopodobne) to wydaje mi się, że zobaczymy niezle, bramkostrzelne widowisko. Czy ok godziny 18 skierujemy serdeczne myśli ku "brzydkiej pannie"? Zobaczymy, pozdrawiam.

173

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej na lodzie liga szwajcarska
Godzina:
15:45
Spotkanie: Fribourg Gotteron - Zurich Lions
Typ: Zurich w czasie regulaminowym
Kurs: 2,77
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Nie mogłem sie dzis zdecydowć na mecz do typów dnia, miałem dwóch faworytów ale jest Zurich. ALe moze troche słów o Fribourgu. Dla mnie to że są na tak wysokom mijescu jest troche zaskoczeniem, czasami mam wrazenie ze graja na wiecej niz pozwala roster, nie umniejszajac nic im , Smoki to waleczna ekipa i maja kilku grajkow dobrej klasy, na dzisiejszy mecz najprawdopodbniej wypadna dwaj kluczowi gracze. Stalberg , którego zabrakło ostatnio i doszedł Bykov. Dla Fribourga to duza strata, wiadomo kazdego mozna zastapic ale to wymaga czasu. Goscie z Zurichu to mocny team, długa ławka i wielu dobrej klasy zawodników, mimo wypadniecia ze składu Roe i Krugera ekipa wciaz gra na wysokim poziomie, dzis licze ze beda kontynować zwycieska passe w delegacji bo roster maja solidniejszy.

100

hazard71 20,3K

hazard71

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska ekstraklasa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok
Typ: X2
Kurs: 1,7
Analiza:

Nie ukrywam że do postawienia tego meczu skłonił mnie kurs, uważam że podwójna szansa przy tym kursie jest całkiem fajną opcja.
Jaga na Reymonta na wygrała od 6 lat więc może dziś podreperować tą niekorzystną starystykę, a jeśli nie dobry będzie też remis i myślę nawet bardziej że właśnie tak może skończyć się to spotkanie po szalonym meczu z Piastem kiedy to przegrali mecz z 3:0 na 3:4 na pewno są podrażnieni i będą gryść trawę ale
Lech chciał a nawet musiał a wyszło jak wyszło.
Jaga przyzwyczaiła swoich kibiców do pewno poziomu który w tym sezonie jeszcze nie jest w pełni realizowany ale uważam że są lepszym zespołem i bardziej poukładanym niż Krakowska Wisła.
Myślę też że spotkanie nie będzie też obfite w bramki.

100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
TYP NR2 GDYŻ MECZ JABLONEC : SLOVACKO - PRZEŁOŻONY

Dyscyplina : Piłka nożna / Dania Superliga
Godzina 16:00
Spotkanie : AC Horsens - FC Kopenhaga
Typ : obie strzelą / powyżej 2.5 gola
Kurs : 2.24
Bukmacher : Fortuna

Kopenhaga ma dobrą serię , a zaczęło się jeszcze przed przerwą po zwycięstwie na wyjeżdzie z Sonderjyske 3:1 , ogólnie na 5 ostatnich meczy 4 zwycięstwa i remis i pozwoliło im się to umocnić w grupie mistrzowskiej a na dodatek pomimo iż są na 6 miejscu to do lidera tracą 7 punktów , gospodarze notują porażkę za porażką i zajmują ostatnią pozycję , dwa ostatnie mecze u siebie to dwie porażki ale też ze zdobytą bramkę , a grali choćby np z liderem Brondby i liczę że i dziś powinni coś ustrzelić w końcu nie mają nic do stracenia . liczę że Kopenhaga powinna ograć dziś rywala ale nie zachowa czystego konta .

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Premiership
Spotkanie: Liverpool - Manchester City
Typ: over 3,5 gola w meczu
Kurs:
3.00
Analiza:
Na dzisiaj biorę spotkanie na szczycie na Wyspach pomiędzy obrońca tytułu Liverpoolem, a liderującym obecnym rozgrywkom Manchesterem City. Przeciwnie jak przed rokiem, gdy o tytuł rywalizowało 2 zespoły, to w tym roku w wyścig o tytuł mistrza Anglii zamieszane jest, aż 4 drużyny. Po bardzo udanym dla podopiecznych Kloppa okresie i prowadzeniu w ligowej tabeli przyszła dla nich seria kolejnych słabych występów. Liczne potknięcia sprawiły, że "The Reds" zamiast realnie myśleć o obronie mistrzowskiego tytułu zaczęli nerwowo oglądać się za siebie, gdyż chrapkę na zastąpienie ich w czołowej czwórce ma kilka ekip. Po zwycięstwach nad Tottenhamem i West Ham po 3:1 zdawało się, że wszystko wraca na "właściwe tory". Nic bardziej mylnego, Liverpool sensacyjnie przegrał po raz kolejny na własnym stadionie z Brighton i w dzisiaj będzie szukał pierwszych od trzech spotkań punktów na Anfield. Manchester City natomiast nie ogląda się za siebie i po kiepskim początku sezonu regularnie "leje przeciwników jak leci". Obecna seria kolejnych zwycięstw "The Citizens" wynosi już 13. Obywatele być może nie strzelają zbyt wielu bramek jak na ich możliwości ofensywne, ale są niezwykle skuteczni w grze defensywnej. dzisiaj jednak liczę, że ich formacja defensywna zostanie mocno zweryfikowana przez "napadziorów" The Reds. Liverpool jeżeli jeszcze myśli o tytule musi ruszyć po 3 punkty, a co za tym idzie po bramki. Coś mi się wydaje, że seria Manchesteru zostanie przerwana, a my zobaczymy kilka bramek.

200

Otrzymane punkty reputacji: +285
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, PKO Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok
Typ: Obie drużyny powyżej 1,5 bramek
Kurs: 4,90
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Nosiłem się z tym typem już w ostatniej kolejce w meczu Wisła - Piast. Ostatecznie odpuściłem niestety. Dzisiejszy mecz jednak ma potencjał na podobny, bramkowy scenariusz. Wisła, podrażniona ostatnim meczem, gdzie prowadząc 3:0 przegrali z pomocą sędziów mecz 3:4. W ofensywie gra wyglądała bardzo obiecująco. Mnóstwo szans na bramkę, przyjemnie się to oglądało. Gra z wysokim pressingiem i użyciem skrzydeł niosła za sobą ryzyko w przypadku straty piłki. Piast nie do końca to wykorzystał, ale jednak parę razy udało mu się przez te straty stworzyć okazje na bramki. Jagiellonia też bardzo fajnie wyglądała w Gdańsku, tam pomogła czerwona kartka Kałuzińskiego, ale trzeba docenić ich grę. Świetna współpraca Imaza z Puljicem - para przypomina trochę Sona i Kane'a w Tottenhamie, zachowując oczywiście proporcje 😉 Dobrze wygląda też Makuszewski. Myślę, że Jaga ma potencjał na wykorzystanie gry z kontry do strzelenia bramek, jak choćby miało to miejsce w Warszawie z Legią. Uważam, że mecz będzie ofensywny i wysoko oceniam szanse na dwie bramki z obu stron. Jedyny szkopuł może być w niekorzystnej pogodzie - zapowiadają na dziś śnieżyce, co może zmienić oblicze meczu i ciężej by było o grę w piłkę, ale mimo wszystko uważam kurs za atrakcyjny 😎

100

va-banque 223K

va-banque

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, LaLiga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Betis - Barcelona
Typ: Remis
Kurs: 4,80
Bukmacher: BetFan
Analiza:
Betis to drużyna ze sporym potencjałem, różnica między obiema drużynami w tabeli nie jest ogromna, gospodarze na 7 miejscu, a Barcelona na 4. Kurs wydaje mi się atrakcyjny, Barcelona nie jest aż tak zdecydowanym faworytem, oprócz tego przed nimi seria gier co 3 dni, dlatego muszą oszczędzać siły

100

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
G 9,9K

glosuuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia
Spotkanie: Liverpool : City
Typ: Liverpool nie przegra, powyżej 4 różnych i przynajmniej 1 żółta kartka
Kurs: 4.85
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Myślę, że ten mecz na szczycie będzie ciekawy oraz szybki. Gospdarze z nożem na gardle mogą pokazać się z dobrej strony i atakować. Myślę, że nie przegrają, ponieważ mecz ten będzie strategia dwóch genialnych trenerów i stadion Liverpoolu może okazać się zbawienny. Myślę, że będzie tutaj dużo różnych, ponieważ i jedni, i drudzy oddają mnóstwo strzalów. Kartki również być powinny, gdyż i jedni, i drudzy mają szybkich graczy, którzy często się urywają.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja
Godzina: 17:00
Spotkanie: Besiktas - Konyaspor
Typ: Besiktas
Kurs: 1.53
Bukmacher: BETCLIC
Analiza:
Besiktas to aktualnie trzecia drużyna tureckiej Super Lig, lecz tracą oni tylko 3 pkt do liderującego Galatasaray i mają o jeden mecz rozegrany mniej. W Turcji tylko 2 drużyny uzyskują awans do kwalifikacji do LM, także Besiktas ma o co walczyć. Pora wrócić na zwycięski szlak, ponieważ od dwóch spotkań pozostają oni bez zwycięstwa. Konyaspor z kolei zajmuje 15 lokatę i ma tylko 2 pkt przewagi nad strefą spadkową, jednak ma też 2 mecze na koncie mniej. Besiktas u siebie legitymuje się bilansem 8-1-2 oraz bramkami 26:7! Natomiast Konyaspor spisuje się bardzo przeciętnie, bowiem mają bilans 2-2-6 oraz bramki 10:14. Besiktas wygrał 3 z 5 ostatnich bezpośrednich pojedynków i dziś liczę na poprawienie tej statystyki przez gospodarzy.

53

Otrzymane punkty reputacji: +197
kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia
Godzina: 20:15
Spotkanie: Sheffield - Chelsea
Typ: Chelsea wygra 1 połowę i mecz
Kurs: 2.2
Analiza:

Innego rezultatu jak wygrana The Blues nie przewiduję z nowym trenerem dostali kopa energetycznego i grają dużo lepiej a Thomas Tuchel raczej nie chciał by stanąć przed falą krytyki gdyby jego drużyna przegrała z Sheffield które ugrało 11pkt w 22 spotkaniach a szczególnie gdy takie mecze muszą wygrywać bo w czołówce ciasno a aktualnie znajdują się na 8 lokacie. Absencji większych nie ma skład będzie mocny przewiduję pełną kontrolę meczu i objęcie prowadzenia już w 1 połowie. 3pkt obowiązkowe w takich meczach. Dodam, że w ostatnim meczu w listopadzie Chelsea wygrało spotkanie 4:1.

120

Otrzymane punkty reputacji: +38
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, La Liga
Godzinna: 18:30
Spotkanie: Osasuna – Granada
Typ: over 2.5 bramki
Kurs: 2.68
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Ważnym mecz w kontekście tego co dzieje się na dole tabeli i tutaj liczę że obie ekipy w bezpośrednim meczu będą chciały od samego początku powalczyć o zwycięstwo. Osasuna ostatnio zmieniła swoje nastawienie ale też pozycja w lidze, czyli miejsce w strefie spadkowej trochę na nich tą zmianę wymusza, musieli zagrać trochę odważnie i to przyniosło efekt w postaci bramek i ważnych punktów. Ostatnio z Betisem znowu chcieli zagrać spokojnie, wywieźć remis i po raz kolejny to nie zdało egzaminu nie wierzę w to że u siebie mając szansę wreszcie wyjść ze strefy spadkowej zagrają tak bojaźliwe w ataku, moim zdaniem nie ma na to czasu, a ostatnia odważniejsza postawa tutaj dała im zwycięstwo nad Granda 3:1. Eibar złapał bardzo słaby okres i to jest ekipa i trener którzy będę chcieli odpowiedzieć na ostatnie porażki, potrafią grać zamknięty futbol i co tu ukrywać trochę toporny, ale potrafią też wyjść wysoko i naciskać w ataku a dziś rywal który w defensywie potrafi robić popisy i zdają sobie z tego sprawę. Po tej serii potrzebują tych trzech punktów jak tlenu by wrócić znowu do regularnego punktowania. Stawiam że ktoś tutaj od samego początku nie będzie się bawił i czekał a może zrobić to obie ekipy, z takimi kursami na bramki ja zaryzykuje.

168

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
Otrzymane punkty reputacji: +34
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premiership
Spotkanie: Liverpool - Man. City
Typ: 1 i bts
Kurs: 5,20
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 17:30 odbędzie się spotkanie w Lidze Angielskiej pomiędzy drużynami Liverpoolu i Manchesteru City. Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna gospodsrzy jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zdobyć punkty w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze Liverpoolu będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc punkty ktore radzą im awans w ligowej tabeli. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow. zawodnicy obu druzyn z pewnością dadza z siebie wszystko żeby wypaść jak najlepiej.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Gracze Liverpoolu w ostatnich spotkaniach prezentowali się z roznym skutkiem dlatego dzisiaj sprobuja zdobyc punkty. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwyciestwo Liverpoolu po bardzo ciekawym spotkaniu w stosunku 2:1.

100

J 4,8K

jasiu771

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Węgry
Godzina: 18:30
Spotkanie: Ferencvaros - MOL Fehervar
Typ: Ferencvaros - zakład bez remisu
Kurs: 1.45
Bukmacher: STS
Analiza:
W dzisiejszym spotkaniu zdecydowany lider węgierskiej ligi podejmuje wicelidera i nie tak dawno hegemona tamtejszej ligi. Ferencvaros występował w tym sezonie w Lidze Mistrzów co jak na węgierskie warunki jest dużym osiągnięciem. Myślę, że dziś będą chcieli potwierdzić swą pozycję na krajowym podwórku i podkreślić, że są najlepsi. Obie drużyny z różnym szczęściem radzą sobie w tym roku, ale Fehervar jednak zdecydowanie gorzej.

45

Otrzymane punkty reputacji: +206
szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja , Ligue 1
Godzina: 21:00
Spotkanie: Olympique Marsylia - PSG
Typ:
powyżej 5,5 żółtych kartek
Kurs: 2.08
Analiza:
W ostatnim spotkaniu 24 kolejki druzyna z południa Francji czyli Olympique Marsylia zmierzy się w wielkim Paris Saint-Germaint. To bez wątpienia hit tej serii spotkań. Gospodarze są w fatalnej formie,na ligowe zwycięstwo czeka od 6 stycznia, kiedy na własnym stadionie pokonała 3:1 Montpellier. Od tamtej pory drużyna ze Stade Velodrome zapisała na swoje konto tylko dwa punkty, choć rozegrała pięć spotkań. W ostatniej kolejce Marsylia przerwała fatalną serię czterech kolejnych porażek. W wyjazdowym meczu zremisowała 2:2 z RC Lens, choć do przerwy prowadziła 2:0
Gra gości również mnie ne przekonuje W roli zdecydowanego faworyta do niedzielnego meczu przystąpi PSG które obecnie zajmuje trzecie miejsce w tabeli z trzema punktami straty do prowadzącego Lille. W ostatniej kolejce paryżanie pewnie 3:0 pokonali u siebie Nimes, po części rehabilitując się za wcześniejszą porażkę 2:3 z Lorient
Najważniejszą informacją przed niedzielnym meczem jest kontuzja Arkadiusza Milika,mysle ze to super kierunek dla Polaka, duze wzmocnienie gospodarzy i mecz byłby jeszcze bardziej ciekawy.
Ostatnim razem zespoły te mierzyły się w styczniowym Superpucharze Francji, wygranym 2-1 przez PSG, w rundzie jesiennej zwyciężyło OM. Mecz ten zakończył się niebywałą awanturą, która poskutkowała aż czterema czerwonymi kartkami i masą żółtych kartek. Dziś spodziewam sie rowniez kilku kartek ponieważ w meczach obu zespołów jest zawsze gorąco,wiele emocji i złośliwych zachowań,również przed meczem. Maryslia jest po ścianą,kibice są wściekli za ostatnie wyniki i zapewne bedzie duzo walki- w sumie zawsze jest duzo walki bo Marsylia jest drużyną ktora łapie ofromną ilość kartek w meczach,goście nie zachwycają i tutaj tez nie będzie odstawiania nogi tymbardziej w Marsylii.

100

Chore Jazdy 8,4K

Chore Jazdy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 20:15
Spotkanie: Sheffield - Chelsea
Typ: Chelsea hc -2
Kurs: 4.70

Analiza:

Witam.
Outsider Ligi Sheffield podejmuje u siebie Chelsea. Goście wraz z Tuchelem przyjeżdżają naładowani i głodni wyniku. Moim zdaniem Tuchel nie będzie mógł sobie pozwolić w tym meczu na słaby rezultat. Brak absencji, zmotywowani piłkarze, nowa myśl taktyczna i chęć pokazania się z dobrej strony w nowym miejscu będzie kluczowe w dzisiejszym spotkaniu. Piłkarsko Chelsea to dwie półki wyżej niż Sheffield. Gospodarze na ostatnim miejscu, mimo że ostatnio lekko wzięli się w garść to zabraknie im argumentow. Dzisiaj przewiduje chęć popisów zawodników którzy ostatnio zawodzili, między innymi Werner. Świetny środek pola zdominuje Sheffield, które w tym aspekcie nie radzi sobie w ogóle.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom