>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.02.2020 (piątek)

Status
Zamknięty.
djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia Liga 1
Godzina: 19:30
Spotkanie: Astra Giurgiu - Chindia Targoviste
Typ: Astra hc -1.5
Kurs: 2.95
Bukmacher: STS
Analiza:

Dziś z oferty wybieram spotkanie w Rumunii pomiędzy Astrą Giurgiu a Chindią Targoviste. Różnica w tabeli dość spora bo 19 punktów, gospodarze wciąż w walce o mistrzostwo kraju a goście o utrzymanie, bez szans na awans do grupy mistrzowskiej bo strata wynosi 15 punktów a do końca sezonu zasadniczego 3 kolejki. Astra ma 4 punkty przewagi na strefą o utrzymanie, znajduje się na miejscu 4, a tylko pierwsze 6 gra o mistrzostwo, także nie ma co patrzeć na rywali, trzeba wygrywać takie mecze jak dzisiaj, do tego po tym meczu 10 dni przerwy. W Rumunii jak w Polsce był teraz ponad miesiąc przerwy zimowej, więc transfery, a gospodarze zrobili kilka dobrych posunięć jak na tamte warunki finansowe, a goście raczej się osłabili. Zakupy gospodarzy to Ionita z Cluj 6/0 kiedyś gracz Astry, Fatai z dinama Mińsk 23/3, Seto z Rygi 24/1 także były gracz Astry, odeszli zawodnicy zwykle rezerwowi. U gości przyszedł Berisha z Velez Mostar(Bośnia) 9/0, Diallo z Poli Iasi 17/0, odeszli Neciu obrońca 13/0. Dziś goście bez podstawowego bramkarza Aioani 20/0, pomocnika Liviu 15/2(w poprzednim sezonie w drugiej lidze 14/16), i napastnika Florea 16/3. Astra zaczęła zmagania w tym roku od porażki wyjazdowej z Dynamo Bukareszt 0:2, zaś Chindia od porażki u siebie z Botosani 0:1, gdzie powinna wyżej przegrać. Jeśli chodzi o mecze u siebie to Astra w tym sezonie bez porażki 8 wygranych i 3 remisy, bilans 21:9, zaś goście na wyjazdach bilans 12:24, 2 wygrane, 2 remisy i 7 porażek. W Rumunii w dalszej części sezonu będzie jak już mówiłem podział na grupy mistrzowską i spadkową i każda ekipa zaczyna z połową punktów jaką zdobyli po rundzie zasadniczej jak w Polsce kilka sezonów temu, dwie drużyny spadają a trzecia od końca walczy w barazu z trzecia z drugiej Iigi, patrząc na powyższe to Chindia walczy z Clinceni, Poli Iasi i Hermannstand, choć nikt tak naprawdę nie jest pewien bo będzie w kolejnej rundzie mecz i rewanż. Ale to dziś Astra jest lepszym zespołem z większymi aspiracjami i lepszym bilansem niż Chindia.

100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Tenis FED CUP
Godzina: 15:00
Spotkanie: Elena Gabriela RUSE - Ekatarina   ALEXANDROVA
Typ: Elena Gabriela Ruse wygra seta
Kurs: 3,35
efortuna

Jest zima więc jest zimno: zatem zagrają na hali i w tym upatruje szansy dla Rumunki na ugranie seta.  

Rumunka ma na hali jeden mecz przegrany co prawda ale z ugranym setem https://www.tennisexplorer.com/player/ruse/

Alexandrova grała tylko na hardzie https://www.tennisexplorer.com/player/alexandrova-3181

Oczywiście jest to mocno chciejski typ, ale liczę na małego farta. Obie panie są praworęczne. Rumunka ma 1.72 m wzrostu, zaś Rosjanka 1,75 m.
 Ludzie na oddsportal nie typują tego zdarzenia: https://www.oddsportal.com/tennis/world/wta-fed-cup-world-group/ruse-elena-gabriela-alexandrova-ekaterina-Mex3LAfM/#ah;2;1.50;1

Pozdrawiam

100

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Niemcy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Eintracht Frankfurt - Augsburg
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.60
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Spotkanie drużyn, z udziałem których bramki jak najbardziej padają. Są dwa dowody potwierdzające ten fakt. Pierwszy to taki, że w tym sezonie gospodarze jak i goście rozegrali po 20 spotkań, i obie drużyny w czternastu z nich (po 70%) zakończyły swoje spotkanie overowo. Drugi - być może jeszcze bardziej przekonywujący - to fakt, że w sześciu ostatnich meczach bezpośrednich padł wynik overowy, niezależnie od miejsca rozgrywania spotkania. Również ostatnie mecze jednej i drugiej drużyny pozwalają stwierdzić, że analogiczny scenariusz w dzisiejszej rywalizacji jest jak najbardziej możliwy.

60

Otrzymane punkty reputacji: +71
biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Dyscyplina : Piłka nożna, Izrael, 2 Liga
Godzina 14:00
Spotkanie : M. Petach Tikva – Hapoel Afula
Typ : (handicap 0:1) - 1
Kurs : 2.20
Bukmacher : STS
Kolega wyżej już powiedział co nieco o tym typie. Też na początku chciałem zagrać bezpiecznie wygraną gospodarzy, lecz jego typ zmusił mnie do zaryzykowania. 
Gospodarze - lider.
Goście - ostatnia drużyn tabeli.
Maccabi w 7 z 9 wygranych spotkań u siebie pokryło handicap. Niezależnie od potęgi przeciwnika. Strzelają bardzo dużo bramek, ich średnia to 4.2 na mecz. O ich zwycięstwo można być niemal pewnym. 
Natomiast goście to odwrotność, wiedzą że są słabszym zespołem od wszystkich (gdyby nie odjęte punkty Ashkelon, to traciliby oni do przedostatniego miejsca aż 10 oczek po 22 kolejkach), dlatego na wyjazdach starają się murować bramkę. Teoretycznie im to wychodzi bo nie tracą dużo bramek, jednak praktycznie nic to nie daje bo i tak niemal wszystko przegrywają. 
Liczę na to, że gospodarzom uda się szybko ukuć gości co pozwoli na otworzenie meczu i wtedy możemy liczyć na grad bramek. Jednak jeśli będą się męczyć przez pierwszą połowę, to stawiam, że wynik zamknie się w okolicach 2:0 (dlatego nie gram over'a). Pozdrawiam! :)

100

typybytypy 1,2K

typybytypy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: AS Roma - Bologna
Typ: Roma pierwsza 9 rzutów roznych
Kurs: 3,70
Bukmacher: etoto

Analiza:

Pierwsze spotkanie 23 kolejki w Serie A  Roma podejmie Bologne. Na pierwszy rzut oka wydaje się że faworytem tego spotkania sa gospodarze i kursy na to wskazują lecz zdecydowanie to będzie cięzki spotkanie dla Romy. Bologna w dobrej formie na ostatnie 7 spotkań tylko raz przegrali. Dlatego że zapowiada się cieżki mecz dla gospodarzy stawiam na rożne. Roma nabija ich najwięcej w lidze, po skrzydłach latają Kluivert, Under, Perotti, Kolarov co tylko sprzyja temu zakładowi. Kurs zdecydowanie wart uwagi dodając do tego że na 11 spotkań 4 razy udało im się zdobyć pierwszym 9 rożnych. Jeżeli ktoś woli mniej zaryzykować to linie 6.5 można łapać po kursie okolo 2 ,a ją  u siebie 8 razy przekraczali na 11 spotkań więc też wygląda to bardzo dobrze.

100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, Ekstraklasa

Godzinna: 18:00

Spotkanie: Śląsk Wrocław – Lechia Gdańsk

Typ: over 1 azjan bramki Lechia Gdańsk

Kurs: 2.35

Bukmacher: lvbet

Analiza:

W Lechii wietrzenie szatni, wymiana pokoleniowa, po prostu ten skład będzie wiosną całkowicie inny. Wcale bym nie powiedział że Lechia będzie miała aż tak duże problemy a to za sprawą szkoleniowca Piotr Stokowiec to trener który potrafi stawiać na młodych i ceni sobie graczy którzy walczą…te słowa przed tym spotkaniem „Uznaliśmy, że potrzeba świeżej krwi, zawodników jeszcze bardziej zdeterminowanych i głodnych sukcesu. Nie możemy pozwolić na to, aby klub był traktowany tylko jako bankomat, aby chodziło wyłącznie o pieniądze…. Nie przesadzajmy, że jesteśmy w jakimś agonalnym stanie. Podjęliśmy ryzyko przebudowy zespołu, co wiąże się z ryzykiem utraty wartości sportowej. Jednak wierzę, że będzie jeszcze więcej determinacji i zaangażowania, bo to jest równie ważne” pokazują że wiedział co się dzieje w klubie i wie że mam do dyspozycji którzy są głodni, gry, dobrze przygotowani fizycznie i będą walczyć a to w naszej lidze czasami wystarcza – wybieganie, zaangażowanie.  Lechia w ostatnich 6 bezpośrednich starciach ze Śląskiem zawsze bramkę strzelała, towarzysko wyników tragicznych nie było a wręcz nawet były to solidne gry.   Śląsk teoretycznie może być też w gorszej sytuacji, bo wszyscy wiedzą jak wygląda kadra gości i tutaj oczekuje się otwarcia wiosny zwycięstwem, tak więc gospodarze będą raczej zmuszeniu od początku prowadzić grę a wiemy jak to idzie naszym zespołom, to stwarza Lechii okazję do gry z kontr a jak wspomniałem fizycznie wydaje mi się że ten zespół jest bardzo dobrze przygotowany.  Warto też wspomnieć o tym że w domu ani raz ekipa z Wrocławia nie zachowała czystego konta a tylko ŁKS stracił więcej bramek na swoim stadionie!!.  No i najważniejszy argument które co kolejkę powinien nas przekonywać to jest nasza „nieprzewidywalna, dziwna Ekstraklasa” i tak naprawdę kto jak wygląda to się dopiero okaże, dlatego dla mnie ten kurs jest bardzo fajny.

135

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Eintracht Frankfurt - Augsburg
Typ: poniżej 3.5 żółtych kartek
Kurs: 2.00
Bukmacher: etoto

Spotkaniem we Frankfurcie rozpoczniemy 21. kolejkę Bundesligi. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 20:30 na Commerzbank - Arena, a poprowadzi je arbiter Manuel GRÄFE.
Dla w/w sędziego będzie to 10 spotkanie. W dziewięciu dotychczas gwizdanych spotkaniach pokazał 16 żółtych kartek, 2 czerwone i tylko raz wskazywał na 11 metr pola karnego. 
W sezonie 2018/2019 pan Grafe sędziował w 18 meczach, pokazując łącznie 44 żółte kartoniki, co daje średnią 2,44 kartki na mecz. 
Piłkarze z Augsburga w 20 spotkaniach obejrzeli 37 żółtych kartek. Najwięcej otrzymał Ruben Vargas - 7. 
Eintrach pod względem żółtych kartoników wygląda lepiej od swojego najbliższego przeciwnika. W lidze zawodnicy Eintrachtu obejrzeli 38 żółtych kartoników. 
Mainz pod względem żółtych kartek zajmuje 5. miejsce w lidze, zaś Eintracht jest na miejscu 9. 

100

R 1,3K

ralf63

Użytkownik
DYSCYPLINA: siatkówka 
GODZINA: 17:30
MECZ: Warta Zawiercie vs GKS Katowice 
TYP: Warta Zawiercie 
KURS: 1,67
BUKMACHER: sts
ANALIZA: Witam, moja dzisiejsza propozycja pochodzi z siatkarskiej Plusligi. Obstawiam zwycięstwo Warty Zawiercie nad GKSem Katowice po kursie 1,67 z oferty stsu. 

Jest to mecz bezpośrednich sąsiadów w tabeli gdyż Warta zajmuje 7 miejsce a GKS 6. 
Na pewno będzie to wyrównany pojedynek, można spróbować postawic ponad 3,5 seta ale taki zakład ma za niski kurs do konkursu. 
Dlatego uważam, że jurajscy kibice pociągną do zwycięstwa swój zespół. GKS ostatnio sromotnie przegrał w Lubinie z Cuprum. 
Warta też nie błyszczy ostatnio formą ale należy spojrzeć z kim grali: z Vervą i Zaksą czyli wice mistrzem i mistrzem Polski. Natomiast w pucharze Challenge odprawili 3:0 zespół Spor Toto. 
Dzisiejszy rywal Warty nie należy do polskiej czołówki dlatego wydaje mi się, że gospodarze powinni wygrać to spotkanie. Pewność w grze zapewniają tacy zawodnicy jak Penczew, Waliński czy Ferreira. Na ataku na zmianę grają Malinowski i Bociek a na libero występuje jeden z lepszych libero w Pluslidze - Koga.
Podsumowując, stawiam na Warte gdyż ich kibice często są siódmym zawodnikiem a dodatkowo uważam, że gospodarze są lepszym zespołem siatkarsko, mają bardziej stabilnych zawodników na poszczególnych pozycjach od GKSu. Powodzenia. 

100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania 2 liga 
Spotkanie Almeria Santander
Godzina 21.00
Typ remis, Almeria wygra zwrot 
Kurs 1.49
Bukmacher forbet 
Wicelider podejmuje ostatnią drużynę. Typ bardziej na przeczucie bo zdecydowanym faworytem powinni być gospodarze. Almeria jest jednym z glownych kandydatów do awansu. Santander ma już 7 punktów straty do strefy bezpiecznej. Do szukania remisu sklania mnie duża ilość typów na forach na wygraną Almerii oraz wzrost kursów na jedynkę. Przy sytuacji obydwu drużyn kurs 1.65 na zwyciestwo Almerii jest podejrzanie zachęcajacy. Ponadto Santander w tym sezonie zremisowal 7 z 13 spotkań na wyjezdzie. W poprzednim meczu wyjazdowym Santander grając przez ponad 70 minut w 10tke po czerwonej kartce przegral z liderem Cadiz dopiero po golu w doliczonym czasie. Próbuję więc niespodzianki, jeśli wygra gospodarz mamy zwrot stawki. 

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: wta fed cup tenis
Godzina: 16:40
Spotkanie: Rus-Sabalenka
Typ: Rus
Kurs: 3.05
Analiza: Rus to bardzo perspektywiczna zawodniczka nawet jak na 29 latke. Pokazala w trakcie AO, ze potrafi nawiazac walke z najlepszymi. Z Keys co prawda przegrala, ale w pierwszym secie grala naprawde dobrze i byl blisko ugrania seta. Sabalenka natomiast dwa slabe spotkania z rzedu, z Suarez Navarro powinna wygrac, tym bardziej ze przed turniejem AO byla w calkiem dobrej dyspozycji. Holenderka Rus to dog w tym meczu, oczywiscie Sabalenka to faworytka, ale dzisiaj bylo juz pare niespodzianek m.in przegrala Osaka i to mocno z Hiszpanka Sorribes Tormo. Rus dodatkowo jest w ciaglej grze, niedawno dotarla do finalu na turnieju we Francji, przegrywajac z Bonaventure'ą. Liczę, że tym razem Holenderka pokaze, że potrafi rywalizować z najlepszymi i utrze nosa rywalce.

100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Niemcy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Eintracht Frankfurt - Augsburg
Typ: obie drużyny strzelą gola/ilość goli +2.5
Kurs: 2.1
Bukmacher: STS

Widze, ze Frankfurt po meczach z Lipskiem jest tu mocno faworyzowany, nie bede sie rozpisywal bo pozycje i bilanse tych druzyn juz kilka razy wyzej opisane,ale Augburga absolutnie nie mozna lekcewazyc, ta druzyna regularnie zdobywa gole na wyjazdach, z wyjatkiem meczu z Unionem ale gospodarze mieli tam mase szczescia ze zagrali na zero z tylu, wystarczy popatrzec na stastysyki z tego meczu, do Eintrachtu nie mam jakos zaufania, bo ta druzyna juz wiele razy po jakims przeblysku notowala wtope, chocby nie tak dawno pokonala w domu Bayern 5-1 by za chwile na tym samym stadionie dostac 2-4 z Koln i tutaj opcja bts +2.5 bramki w calym meczu wydaja mi sie optymalne.Dodam, ze w ubieglym sezonie Augsburg wygral z Eintrachtem we Frankfurcie 3-1.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Polska, PlusLiga
Spotkanie: Aluron CMC Zawiercie - GKS Katowice
Godzina: 17:30
Typ: powyżej 176,5
Kurs: 1,50

Zawiercie w końcu musi zacząć coś grać. Ostatnie mecze to słaby styl, słaby poziom i porażki - tak można podsumować ich grę. W Katowicach dziś nie zobaczymy Nowakowskiego a pod znakiem zapytania stoi występ Jarosza. Kontuzje nieco psują Katowicom plany o pierwszej 8emce ale wciąż bardzo dzielnie walczą.
Dziś myślę jednak, że to Zawiercie wyjdzie zwycięsko z tej potyczki.
Co prawda Zawiercie straciło M. Masnego a w jego miejsce jest P. Lipiński jednak uważam, że to nie jest na tyle poważna strata, mają przecież jeszcze rozgrywającego Australijczyka Donsjah, który trzyma poziom.
W meczu lekkim faworytem są gospodarze ale Katowice bardzo rzadko przegrywają 0:3 dlatego myślę, że i tym razem tak nie będzie. Stawiam na lekki over w tym spotkaniu.

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia
Godzina: 20.45 
Spotkanie: Bristol City - Birmingham 
Typ: Obie strzelą gola 
Kurs: 1,74
Bukmacher: Etoto 
Analiza:
31 kolejka Championship. Zapraszam na mecz pomiędzy Bristol City i Birmingham. Obie drużyny to zespoły ze świetnym potencjałem ofensywnym. Po 30 kolejkach Bristol ma na swoim koncie 44 zdobyte bramki, a Birmingham tylko o kilka mniej bo 37. Jednak żeby nie było tak pięknie to obie drużyny tracą też sporo bramek bo w przypadku każdej z nich jest to liczba bliska 50. W bezposrenich pojedynkach między tymi dwiema drużynami bardzo często mogliśmy zobaczyć gole z obu stron więc myślę, że i dziś może być podobny scenariusz. 

74

juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk
Typ: 1x i 3,5 ponizej goli w meczu
Kurs: 1.58
Bukmacher:etoto
dzien dobry,dawno mnie nie bylo ale wrocilem razem z nasza ekstraklapa.wybralem spotkanie slaska z lechia i jak dla mnie wyraznym faworytem meczu sa gospodarze ale to pierwszy mecz i roznie moze byc.lechia ma dobrego trenera ale kadrowo dzisiaj slabo wygladaja,szczegolnie w obronie-mladenovic jest pewny a reszt niepewna z rundy jesiennej.w srodku takze dzisury bo kilku ghraczy sprzedanych a w ataku zostal tylko paixao i arakiem.slask kadrowo wyglada dobrze,nie bedzie tylko brozia,nie bylo rewolucji transferowych i licze ze lavicka dobvrze przygotowal kadre na mecz.slask nie powinien przegrac tego meczu i dodoje under bramkowy poniewaz nie spodziewam sie zeby lechia cos stzrelila,a jesli tak to ciezko bedzie slaskowi na 3 bramki.pozdrawiam

100

beny89 1,8K

beny89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Roma- Bologna
Typ: over 9.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.49
Analiza:
O samym spotkaniu zostało już powiedziane całkiem sporo,i trudno dodać coś nowego, pozostaje się tylko zgodzić co do tego że powinniśmy być świadkami otwartego, pełnego ofensywnych akcji spotkania, które oprócz zdobyczy bramkowych powinno też zagwarantować over w rzutach rożnych. Co prawda jest to typ czysto statystyczny, jednakże obie ekipy dość często go pokrywają - w meczach Romy średnio pada 11.82 rogów na mecz, zaś Bologna może się poszczycić wynikiem nieco gorszym 10.18. Na pewno nie będzie to łatwe spotkanie dla podopiecznych Paulo Fonsecy, brak kilku podstawowych graczy, a także nie najlepsza forma w ostatnich tygodniach w tym dotkliwa porażka z Sassuolo 4-2,powinny sprawić że piłkarzom nie zabraknie ambicji do gry. Bologna z kolei odniosła ostatnio dwa ważne zwycięstwa z dołem tabeli, i choć na papierze faworytem są graczez stolicy Włoch, to liczę że w meczu nie zabraknie emocji do końca.

49

Otrzymane punkty reputacji: +13
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Niemcy Bundesliga
Godzina 20:30
Spotkanie : Eintracht Frankfurt : Augsburg
Typ :Augsburg strzeli over 1.5 gola
Kurs : 3.05
Bukmacher : ETOTO

Zgadzam się z kolegą wyżej i też bym nie skreślał  bym  tutaj gości , fakt faktem iż Eintracht jest na fali ale fale opadają i kto wie jak zagrają dziś , zresztą i po kursach buków widać że jakimś 100% faworytem Eintracht tutaj nie jest , a Augsburg ? miał serię serię 3 porażek pod rząd ale wcześniej w 6 meczach nie zaznali porażki z czego aż 5 wygranych , no i H2H a te na korzyść gości którzy wygrali 8 meczy zremisowali 5 i w 4 wygrana po stronie Eintrachtu , jak sie dzis mecz zakończy nie wiem ale na bramki gości liczę , zaglądałem rano na buka i kurs na over 1.5 gola Augsburga był w granicach 2,8 natomiast teraz aż 3.05 to spróbuję iść w stronę bramek gości !

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: AS Roma - Bologna 
Typ: Roma i over 3,5 gola w meczu 
Kurs: 3,60
Analiza:
Dzisiaj po raz kolejny biorę się za Serie A. Pojedynek pomiędzy zajmującą 5 miejsce AS Roma, a 10 Bologna. Faworytem według bukmacherów są gracze ze stolicy Italii i ja ten pogląd podzielam. Po ostatniej porażce z Sassuolo 2:4 Giallorossi będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony przed swoimi fanatykami. Owszem Bologna 2 ostatnie mecze wygrała i niektóre media piszą o wysokiej formie graczy z Bolonii. Mnie nie przekonują jednak zwycięstwa z ostatnią i przedostatnią drużyną tabeli (SPAL 3:1, Brescia 2:1).  Zadaniem rzymian jest zakwalifikowanie się do Champions League, a żeby tego dokonać trzeba wygrywać przede wszystkim "na własnych śmieciach". Kolejnym argumentem dla podparcia typu jest h2h. Oba zespoły grały że sobą w lidze 22 razy bilans 13 zwycięstw Romy 7 remisów i tylko 2 wygrane Bologny. Paulo Fonseca nie będzie mógł skorzystać dzisiaj z: Pellegriniego, Zappacosty, Zaniolo i Diawary. U gości zabraknie: Poliego, Dijksa, Krejciego, Medela, Sansone i Santandera. Stawiam na zwycięstwo graczy ze Stadio Olimpico okraszone kilkoma bramkami. 

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Francja Ligue 1Godzina 20:45Spotkanie : Angers - LilleTyp : Powyżej 1.5 gola w meczu Kurs : 1.54Bukmacher : fortuna
Drużyny w zupełnie odmiennych nastrojach, gospodarze po dwóch porażkach w lidze podejmują Lille które zdobyło komplet punktów w ostatnich 2 ligowych meczach. Goście mogą być trochę rozdrażnieni odpadnieciem z pucharu ale jak widać bardziej skupiają się na lidze gdzie są na wysokim 4 miejscu. Obie drużyny maja mniej więcej pół na pół overow i underow ale dziś mniej skupiam się na statystykach. Uwazam że może to być ciekawy mecz, Lille po słabej 4 meczowej serii w lidze zaczęło wygrywać natomiast Angers które po dobrym okresie gry odpadli z pucharu i stracili punkty w lidze. Liczę na to że obie drużyny powalczą bo zarówno gospodarze nie mogą sobie pozwolić na kolejne porażki żeby zachowywać bezpieczny odstęp od stefy spadkowej i goście którzy jeśli marzą o europe

54

Otrzymane punkty reputacji: +21
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk
Typ: Śląsk powyżej 5,5 RR
Kurs: 1,84
Bukmacher:Fortuna
Analiza: Drugie dzisiejsze spotkanie naszej Ekstraklasy, do Wrocławia przyjeżdża Lechia Gdańsk, faworytem są gospodarze głównie przez przebudowę w ekipie gości, którzy z różnych powodów pożegnali się lub są na wylocie z klubu z następującymi zawodnikami Arturem Sobiechem, Sławomirem Peszko, Rafałem Wolskim, Lukasem Haraslinem czy Danielem Łukasikiem. Dodatkowo ciągle mają problemy z finansami, mają zaległości wobec zawodników, na domiar złego w drużynie Piotra Stokowca panuje jakiś wirus, który wykluczył z gry kilku zawodników, kilku kolejnych jest kontuzjowanych, we Wrocławiu nie zagrają  Jarosław Kubicki, Błażej Augustyn, Jakub Arak, Żarko Udovicic, Patryk Lipski, Zlatan Alomerovic oraz Karol Fila. Patrząc na to wszystko ciężko coś pozytywnego napisać o dzisiejszych gościach. W Śląsku trener ma przede wszystkim problem z formacją defensywną, w zimie do Legii odszedł Mateusz Cholewiak,a kontuzjowany jest Wojciech Golla, wciąż niepewny jest udział w tym spotkaniu Krzysztofa Mączyńskiego oraz Michała Chrapka. Także patrząc na te ubytki nic dziwnego, że to wrocławianie są faworytem, jednym z atutów jest też ich stadion, w obecnych rozgrywkach tylko Legii udało się wygrać we Wrocławiu. Moja pierwsza myśl to była podwójna szansa na Śląsk 1-1, ale kurs został już mocno zbity, dlatego zastanawiałem się nad dwoma typami Śląsk powyżej 1,5 gola lub Śląsk powyżej 5,5 RR, myślę, że to gospodarze będą prowadzili grę oraz będą częściej pod bramką rywali, ostatecznie zdecydowałem się na opcję z rzutami rożnymi głownie z powodu, że jest to pierwsze spotkanie po przerwie zimowej i nie wiadomo jeszcze jak ze skutecznością zawodników. W tym sezonie piłkarze Śląska u siebie nabijali kolejno 6, 4, 4, 4, 4, 5, 3, 9, 6 i 8, nie wygląda to może zbyt przekonująco, ale ostatnie mecze przed przerwą w rozgrywkach wyglądały już całkiem przyzwoicie w tym aspekcie, pierwsza kolejka to zawsze loteria.

84

Otrzymane punkty reputacji: +58
F 69

fantasmagorie

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Kraj: 1 liga szwajcarska w koszykówce
Godzina: 20:00
Spotkanie: BBC Monthey vs BC Boncourt Red Team
Typ: BC Boncourt Red Team
Kurs: 4.57
Bukmacher: Noblebet
10/10

Jest to ustawiony mecz, informacja z pierwszej ręki. Zaznaczam, że nie oczekuję żadnych pieniędzy w zamian za podanie tego, dlatego też proszę o pozostawienie tego wpisu. Nic więcej nie mogę napisać. Załączam screen tego, że ten mecz jest zagrany. Zagrany kilkadziesiąt razy na różnych kontach przez limity.
&lt;a href=https://zapodaj.net/3eccc77d64ec1.png.html&gt;szwajcaria.png&lt;/a&gt;

100 KIEPSKA ANALIZA

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom