>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.02.2019 (czwartek)

Status
Zamknięty.
L 1,2K

lechita921

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Iran
Godzina: 13:15
Spotkanie: Paykan - Esteghlal Tehran
Typ: Przedział bramek: 1-2 gole
Kurs: 1.76
Bukmacher: Etoto
Analiza: Paykan notuje ostatnio beznadziejną serię 6 spotkań bez zwycięstwa w lidze, natomiast Esteghlal od 5 spotkań nie przegrał. Goście wciąż liczą się w walce o mistrzostwo kraju ze stratą 9 punktów do lidera tabeli, a priorytetem dla gości wydaje się być utrzymanie.
Goście w tym meczu uchodzą za underową drużynę, bo w 9 na 15 spotkań notowali rezultaty under 1.5 gola. Patrząc na kryzys Paykan, nie spodziewam się tutaj wyniku przekraczającego over 2.5 gola. Typ wchodzi wtedy, gdy w meczu będą 1 lub maksymalnie 2 gole.
⛔ 100

I 313

igtel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Liga Mistrzów M
Godzina: 20:45
Spotkanie: Nantes - PSG
Typ: remis
Kurs: 9
Bukmacher: LvBet
Analiza:

Może jest to teoria spiskowa, ale...Z jednej strony gospodarze - Nantes, francuska drużyna z drugiego miejsca ligi francuskiej, z drugiej goście - wielkie PSG, zespół gwiazd, który został stworzony na wygranie LM. Gdyby to był mecz w lidze francuskiej, pewna dwójka z małym kursem, niewarta grania. Tutaj jednak pojedynek w LM.
PSG pewne pierwsze miejsce w tabeli z 18-ma punktami i niewiele się tu zmieni ( jedyna porażka w 10-ciu meczach na wyjeździe z węgierskim Szeged jedną bramką ). Nantes na 4-tym miejscu z 9 - ma punktami a za plecami Zagrzeb, Motor, Celie i Skjern z różnicą 1-3 punktów z równą chęcią zagrania w play off 1/8 finału LM.
Chętnych 5 klubów, miejsc 3. 4 kolejki do końca. Myślę, że PSG nie pozwoli sobie na porażkę, ale czy nie pomoże krajanom w zdobyciu punktu? Kto wie...W grudniu zeszłego roku, jeszcze przed mistrzostwami świata, w meczu ligowym PSG wygrało jedną bramką. Ale, tak, jak wspomniałem, to była liga...Za drobne spróbować warto, bo kurs bardzo kuszący i już leci w dół ,a jak będzie, zobaczymy ok.23.00.
⛔ 100

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Sofia
Godzina: 18:30
Spotkanie: Tsitsipas - Struff
Typ: 1
Kurs: @1,45
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Dziś po linii najmniejszego oporu, choć mimo wszystko mam lekkie obawy, które są spowodowane kursem. Po takim występie na AO na Tsitsipasa ze Struffem nie powinno być tak wysokiego kursu. Koło @1,2, @1,3 to już absolutny maks. Być może jest coś o czym nie wiem. Ale do rzeczy - Struff to przeciętniak, który mocno zyskuje w takich warunkach jak dziś - kort twardy w hali. Mocny serwis, skracanie wymian, to jego domena. Problem w tym, że z drugiej strony ma tenisistę, który również potrafi przyspieszać wymiany, a repertuar zagrań ma o wiele szerszy. Na szlemie zaimponował mi przygotowaniem taktycznym, więc myślę, że tutaj też dość szybko znajdzie sposób na rywala.
✅ 45

Otrzymane punkty reputacji: +21
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Iran
Godzina: 13:15
Spotkanie: Peykan - Esteghlal
Typ: Remis, gość wygra zwrot
Kurs: 1.50
Bukmacher: forbet
Analiza:
Peykan na 12 miejscu, Esteghlal na 5 pozycji. Faworytem są goście ale Esteghal jest jedną z najczęściej remisujących drużyn w lidze, 7 remisów w 15 meczach. W h2h Peykan ostatnio wygrał u siebie z Esteghal w 2007 roku później zwycięstwa gości i remisy, przy czym dwa ostatnie mecze tych drużyn na boisku Peykan zakończyły się podziałem punktów. Liczę na kolejny remis, jeśli wygra gość mamy zwrot stawki.
▶zwrot

sango 721

sango

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy - Serie A
Godzina: 20:30
Spotkanie: Lazio - Empoli
Typ: Lazio powyżej 2.5 żółtej kartki
Kurs: 3.20

Bukmacher: fortuna
Analiza:

Trochę już napisałem o tym spotkaniu w swoim temacie podając troszkę inny typ na to spotkanie. Dlatego zapraszam żeby poczytać trochę więcej. Napiszę krótko w kilku zdaniach co mam dzisiaj na myśli - Lazio ma problemy, zapomniałem wspomnieć o jednej z ważniejszych spraw w swoim temacie - Lazio trawią kontuzje, występ kilku ważnych graczy stoi pod znakiem zapytania. Dodatkowo za kartki pauzować dzisiaj będzie Parolo. Lazio ostatnio często męczy się nawet ze znacznie słabszymi rywalami, co zwykle przekłada się na kartki. Empoli nie jest jakąś wielką siłą, o czym świadczyć może to że jeszcze w tym sezonie na wyjeździe nie wygrali. W każdym razie potrafią zrobić trochę wiatru i zagrozić przeciwnikowi o czym świadczy dość wysoka liczba nabijanych rogów - mimo przegranych. Statystycznie mogę podać że w 5 ostatnich meczach Lazio trzykrotnie linia weszła. Zaznaczam jednak że to były wyjazdy, dodatkowo z bardzo mocnymi drużynami. Mój dzisiejszy typ bazuje na czymś troszkę innym, ale to nie zmienia faktu że Lazio łapie ostatnio dość sporo kartek z racji średniej formy. Obie drużyny potrzebują punktów, więc jak Empoli wywietrzy dzisiaj szansę urwania punktów Lazio może się zrobić gorąco. A jak będzie? Zobaczymy wieczorem.
⛔ 100

loki123 268,3K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy
Godzina : 20:30
Spotkanie: Lazio-Empoli
Typ: Lazio wygra a w meczu padnie poniżej 4,5 bramki
Kurs: 1,81
Bukmacher : Lv bet
Analiza:
Dziś na rozpoczęcie 23 kolejki włoskiej serie A dojdzie do pojedynku pomiędzy Lazio Rzym i Empoli. Gospodarze w tabeli ligowej zajmują 7 miejsce z dorobkiem 35 punktów mając na koncie
10 zwycięstw,5 remisów i 7 porażek a ich bilans bramkowy to 31-25. Podopieczni trenera Simone Inzaghiego na 8 ostatnich meczy przegrali 2 razy z Napoli i Juventusem ale po tych porażkach zanotowali remis z Interem i wygraną z Frosinone. Dziś Lazio zagra osłabione brakiem takich zawodników jak Luiz Felipe ,Patrica, Lukaku,Wallace, którzy są kontuzjowani oraz zawieszonego za kartki Marco Parolo, a występ Ciro Immobile jest nie pewny. Goście drużyna Empoli w tabeli zajmuje 17 miejsce z dorobkiem 18 punktów mając na koncie 4 zwycięstwa,6 remisów i 12 porażek a ich bilans bramkowy to 27-44. Przyjezdni mają serie 7 kolejnych meczy bez zwycięstwa i dziś tez raczej nie poprawią swojej zlej statystyki. Empoli dziś zagra osłabione brakiem takich zawodników jak Polvaniego i La Guminy którzy są kontuzjowani. Podsumowując to spotkanie wydaje się że faworyt jest tylko jeden czyli Lazio które walczy europejskie Puchary ale ze względu na kontuzje i niepewny wystąp super snajpera nie wydaje mi się aby wpadło w tym meczu dużo bramek. Goście też walczą o utrzymanie i nie raczej nie podejmą otwartej gry aby nie przegrać, ale liczę tu na atut swojego boiska i zwycięstwo gospodarzy.
✅ 81

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - World Grand Prix 2019
Godzina: 15:00 CET
Spotkanie:
Kyren Wilson - Stuart Bingham
Typ: Highest Break - Stuart Bingham
Kurs: 1.90
Bukmacher: Betsafe
Analiza:

Wilson wczoraj wyglądał na mocno zmęczonego, po wygraniu German Masters w niedzielę miał do tego prawo, ale i tak różnica jakości gry między tymi dwoma meczami była zadziwiająca. Tylko pomocy Stevensa zawdzięcza że w ogóle cały czas był w meczu i na koniec wygrał. Ale ja nie o tym. Wszyscy wiemy że Wilson nie dba o fajerwerki a przynajmniej nie są one dla niego najważniejsze. I to widać, w ubiegłym tygodniu wygrał turniej z 1 jedną setką w 5 meczach, od 4 meczów nie wbił brejka 100+, a wczoraj nawet nie był blisko wbicia brejka 50+, miał problem z przekroczenie 30 w podejściu. No więc w takim kontekście może dziwić że buki widzą w nim faworyta do wyższego brejka w meczu z gościem który w poprzednim meczu wbił 2 setki (131, 102) i generalnie jest jednym z lepszych breakbuilderów w tym biznesie. Bingham może w ostatnim czasie nie błyszczy formą czy regularnością, ale to akurat nie jest konieczne do robienia wysokich brejków, wystarczy dobry układ, bo resztę ma w sobie.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
⛔100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy
Godzina : 20:30
Spotkanie: Lazio-Empoli
Typ: Handicap 0-1/1
Kurs: 2.1
Bukmacher:fortuna
Mamy dzis slaby wybor na pilke nozna z tego co jest polecam mecz ligi wloskiej, a dokladnie wygrana Lazio przynajmniej dwoma golami z Empoli,gospodarze ostatnio w dobrej formie dobre mecze z Juventusem i Interem z taka gra jak pokazali w meczu z juve powinni to spokojnie wygrac ze slabiutkim jak na realia serie a Empoli, ktore jest najslabiej grajacym na wyjazdach zespolem w lidze.
⛔ 100

ziggy1984 1,3K

ziggy1984

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Buducnost-Chimki
Typ: Buducnost (-4,5)
Kurs: 2,56
Analiza:

Bukmacherzy widzą tutaj równe szanse dla obydwu drużyn. Brałbym takie rozwiązanie na początku rozgrywek Euroligi. Teraz sytuacja uległa zmianie. Buducnost po kiepskim starcie w rozgrywkach poczyniła postępy. Gorący teren jakim jest hala w Podgorica dała się we znaki już nie jednej drużynie. Poległy tam Real, Barcelona, CSKA czy Baskonia. Chimki to półka niżej od ww. drużyn. Choć ich bilans ligowy jest przyzwoity to widzę w ich grze dużą nieregularność. Dobre momenty przeplatają słabymi. Jeśli trafi im się dziś słaba kwarta to może zaważyć o wyniku tego meczu. Buducnost od jakiegoś czasu prezentuje się solidnie. W tym roku kalendarzowym mają bilans 8-3. Cieniem kładzie się nieco ich ostatnia porażka z CSKA (69-99) ale nie oszukujmy się pewnych rzeczy nie przeskoczą. Będą chcieli dziś za wszelką cenę zrewanżować się po tym blamażu. Reasumując Buducnost u siebie jest groźna dla wszystkich. Przy odpowiedniej koncentracji stać ich na wygraną i pokrycie linii.
⛔ 100

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania, Puchar Króla
Godzina: 21:00
Spotkanie: Real Betis - Valencia CF
Handicap 0:1
Typ: X (Betis wygra jedna bramką)

Kurs: 4,10
Bukmacher: Unibet
Półfinał pucharu Króla zawita na Villamarin, ogromne święto w Sevilli, drużyna z Heliopolis w końcu gra na miarę oczekiwań swoich kibiców w tym sezonie.
Dobre humory po wygranej z Atletico w poprzedni weekend, Betis jest na 6 miejscu z szansami nawet na TOP4, ale najpierw Puchar Króla w którym szansa jest na wielki finał a w nim mecz z którymś z wielkich - Realem lub Barceloną.
Nietoperze równiez maja dobry okres, ale jest to drużyna nierówna, w ten weekend potrafiła zremisowac na Camp Nou, ale wcześniej ulec Alaves, Gijon i Getafe na wyjeździe.
Dzisiaj mamy pierwszy mecz, ja w nim typuje skromnie zwycięstwo gospodarzy, ekipa Setiena u siebie jest bardzo groźna, jeśli marzą o finale u siebie muszą zrobić dobry wynik, a na pewno są w stanie.
Valencia będzie osłabiona brakiem Diakhaby i nie grającego od dłuższego czasu Guedesa.
W Betisie natomiast do składu wraca Carvalho, nie zagra za to obronca Feddal którego dopadła grypa.
Najprawdopodobniej dzisiaj zadebiutuje Jese który przybył na Villamarin z PSG.
Stawiam dzisiaj na skromne zwycięstwo RBS a awans rozstrzygnie się w rewanżu.
⛔ 100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - Challenger mężczyźni singiel: Dallas (USA), twarda (w hali)
Godzina: 20:00
Spotkanie: Borna Gojo - Jason Jung
Typ: 1
Kurs: 1,62
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Spotkanie tenisowe 3 rundy challengera w Dallas. Walka o ćwierćfinał. Chorwat Gojo w 1 rundzie pokonał kwalifikanta Holendra 2-0 (6-2 , 6-2) a w drugiej rundzie pokonał Amerykanina Escobedo 2-0 (6-4 , 6-4). Zawodnik z Tajwanu Jung, który mieszka tutaj w Stanach Zjednoczonych w 1 rundzie dzięki rozstawieniu nie musiał grać i przygodę z tym turniejem rozpoczął od rundy 2, w której pokonał Amerykanina Christiana Harrisona 2-1 (6-7 , 7-6 , 7-6). Gram w tym spotkaniu na zwycięstwo Borny jednak miałem tutaj pewne obawy czy aby napewno podoła i czy grać na niego. Jung w tamtym roku doszedł tutaj w Dallas do półfinału prezentując się z bardzo dobrej strony. Pokonał Bublika, Hiltzika i Kecmanovicia w dobrym stylu a w walce o finał przegrał z późniejszym zwycięzcą całego turnieju Japończykiem Nishikorim 0-2 (4-6 , 4-6). Rok temu fajnie się tutaj zaprezentował i trochę punktów ma do bronienia. Jednak na sam koniec tamtego roku i na początku tego Jason wydaje się nie być w swojej najlepszej formie. Owszem najlepiej przełamać się i zacząć grac lepiej na turnieju, który wyszedł w tamtym roku ale czy aby napewno tak będzie ? Nie jestem do tego przekonany, bo jego rywal Gojo jest w tym momencie w dobrej dyspozycji i wydaje się być w lepszej formie od rywala. W tamtym tygodniu w turnieju challengerowym w Cleveland Chorwat doszedł do samego finału, w którym przegrał z Amerykaninem Cressy 0-2 (4-6 , 2-6). Tutaj też przebrnął przez pierwsze dwie rundy bez większych problemów. Gojo w tym momencie wydaje się być w wyższej formie niż rywal i ja idę tutaj w jego stronę. Owszem Jung tutaj pokazał się z dobrej strony w tamtym roku ale teraz według mnie gra słabiej. Gdyby był w swojej optymalnej formie to myślę, że rundę wcześniej odprawił by takiego rywala jak Christian Harrison w dwóch setach bez większej historii a tymczasem sporo się namęczył. Obaj panowie spotkali się raz na korcie a miało to miejsce w Calgary pod koniec tamtego roku również na nawierzchni twardej w hali i wówczas wygrał Gojo 2-0 (7-6 , 6-2). Jung wtedy już zaczął być w gorszej formie ale Gojo też według mnie w tamtym momencie miał gorsze umiejętności niż na ten moment. Od tamtego czasu Chorwat jeszcze bardziej się rozwinął i próbuję tutaj pograć na niego. Oczywiście to tylko moje osobiste zdanie i ktoś może się z nim nie zgodzić ;)
⛔ 100

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Włochy, Serie A
Typ: ponad 11,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.26
Analiza:
Czas na 23 kolejkę Serie A. Na Stadio Olimpico Lazio podejmuje Empoli. Drużyna gospodarzy wystąpi w dzisiejszym spotkaniu bez wiekowego już pomocnika Parolo, który zapewnił im zwycięstwo w pierwszym meczu. Po zawieszeniu za kartki wraca do składu Milinkovic Savic co jest bardzo dobrą wiadomością. Goście bez nowych absencji. Lazio to ofensywna drużyna, która u siebie stwarza sobie bardzo dużo sytuacji przez co nabijają rzuty rożne. Jest to drużyna walcząca o puchary, więc takie mecze muszę wygrywać. Po drugiej stronie Empoli które ma jedną z najgorszych defensyw w lidze, lecz ich sytuacja na razie nie jest za dobra, znajdują się tuż nad strefą spadkową i każdy punkt jest bardzo cenny w kwestii walki o utrzymanie. W pierwszym spotkaniu 4 do 7 w rogach, a więc jedni i drudzy nabijali. Gospodarze u siebie tylko dwa mecze poniżej 10. W tym meczu będzie przeważać Lazio, lecz goście nie mają nic do stracenia i muszą powalczyć i stworzyć sobie parę okazji, dlatego uważam, że przynajmniej 12 rożnych będzie w tym spotkaniu.
⛔ 100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Tenis
19:00
Herbert P-H. Vs I. Ivashka
Typ: I. IVASHKA + 1,5 seta
Kurs: 1.84
Unibet
Mecz 2 rundy turnieju w Montpellier. Zwyciężca tego meczu zagra z Kanadyjczykiem Shapovalovem. Typ że Białorusin wygra seta wydaje się być bezpieczny. Jest to spotkanie nr 1 między tymi Panami. Francuz jest starszy o 3 lata i wyżej w rankingu Atp o 36 pozycji. Obaj Panowie są praworęczni.
Powodzenia i pozdrawiam
✅ 84

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Cordoba
Godzina: 20:50
Spotkanie: Fabio Fognini - Aljaz Bedene
Typ: 1 (handicap gemów -2,5)
Kurs: 1.85
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Fognini to obecnie 15 gracz świata. Na turnieju w Cordobie został rozstawiony z jedynką. Dziś zagra przeciwko Słoweńcowi Bedene, z którym jego rekord H2H wynosi 9-0! Na clay&#39;u Fognini to dużo lepszy gracz, w tamtym roku zrobił na tej nawierzchni bilans 20/9. W tym roku na Australian Open został zatrzymany w trzeciej rundzie przez Carreno-Bustę, co nie jest tragicznym wynikiem, bo Fabio na hardzie nie gra jakoś wybitnie. Biorąc pod uwagę H2H i niższą klasę Bedene, stawiam na Włocha z handicapem gemów.
⛔ 100

Gy_Gy_Craveel 309,6K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Dyscyplina: Snooker - World Grand Prix
Godzina: 20:00
Spotkanie: Carter A. - Gilbert D
Typ: 2 (Gilbert)
Kurs: 1.86
Analiza:
Carter A. popoludniu pokonal faworyzowanego M.Allena ale gra faworyta byla poniezj oczekiwan popelniajac dosc sporo bledow , ktore Carter niemial
problemu wykorzystac ,koniec koncow Allen poddal mecz. Carter mimo ze zostal &quot;przepchniety&quot; bo tak mozna to okreslic to nawet wyniki podtwierdzaja dosc srednia dyspozycje Cartera ktory przy wygranym meczu usyskiwal srednio i tylko 55 pkt na frame przy jednym Braku powyzej 50. W poprzednim meczu gdzie wygral na &quot; noze&quot; 4-3 mial nie wiele lepiej bo 59 pkt na frame - te wyniki w tym turnieju pozostawiaja wiele do zyczenia.
Gilbert mecz wczesniej 83 pkt na frame wygrywajac z Bingtao 4-0 , a dzisiaj rozbil D.Junhui 4-0 i to dosc szybko uzyskujac srednio na frame 102 pkt ! z Breakem 138 ! oraz we wszystkich fremach przekroczyl 50+ a dotychczas powyzej siedem razy dokonal tej sztuki przekraczajac piendziesiatke , Gilbert potwierdza swoja forme z niedawno zakonczonego Mastersa w Niemczech gdzie przegral w finale z K.Wilsonem 7-9. Kursy jakie sa wystawione lekko zdziwily mnie , myslalem ze bedzie cos kolo 1,50 a gdzieniegdzie mamy 1,90 , trudno jest mi przejsc obojetnie i nie pograc Gilberta.
⛔ 100

ac1899 74,5K

ac1899

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Włochy, Serie A
Typ: Lazio wygra, a w meczu więcej niż 1,5 bramki
Kurs: 1,49
Analiza:
Pojedynek włoskiej Serie A, w którym walczące o udział w następnej edycji Ligi Mistrzów Lazio, podejmuje walczące o utrzymanie Empoli. Już koledzy wcześniej opisali ten mecz i obie drużyny, więc nie ma za bardzo sensu tego powielać.
Empoli najsłabsze w lidze na wyjazdach. Na możliwych o zdobycia 30 punktów, zdobyli ledwie 4, tracąc w 10 meczach aż 24 bramki. Jak łatwo policzyć, średnio na wyjazdach tracą 2,4 bramki na mecz.
Lazio u siebie po 11 meczach ma na koncie 18 punktów i zdobytych 19 goli. Nie są to może wyniki robiące duże wrażenie, ale jak najbardziej wystarczające do tego, żeby pokonać drużynę przyjezdnych.
Dodatkowo, Empoli w ostatnich 6 meczach wyjazdowych, zawsze traciło co najmniej 2 bramki. Dzisiaj nie powinno być inaczej.
Nie idę w wyższą ilość bramek, chociaż i wyniki Lazio mogą ku temu skłaniać. Od dawna bowiem nie potrafią zachować czystego konta u siebie. Moim zdaniem, dzisiaj jest na to duża szansa.
Mój typ na dokładny wynik: 2:0.
⛔ 100

Dyscyplina: Koszykowka Euroliga
Godzina: 20:05
Spotkanie: Maccabi Tel Aviv - Olympiakos
Typ: 2
Kurs: 2,65
Bukmacher: Totolotek
Analiza:To powinien by bardzo wyrównany pojedynek i tak naprawde to bardzo trudno przewidzie w nim ostateczne rostrzygnięcie.Oba zespoły walczą o zakwalifikowanie się do fazy play-of ale teraz blizej celu są koszykarze gości Olymoiakos Pireus.Gospodarze spotkania Maccabi Tel -Aviv w tym sezonie grają w kratke i dobre spotkania z ich udziałem przeplatają niudanymi.Obecnie zajmują oni 10 miejsce w tabeli.W dotychczas rozegranych pojedynkach odnieśli oni 9 zwycięstw i 12 pojedynków przegrali.W ostatniej kolejce niespisali się najlepiej i doznali prawdziwej klęski w pojedynku z Baskonią na wyjeżdzie przegrywając 97-73.Ich rywale sa teraz wyżej w tabeli bo zajmują miejsce 6 z 12 odniesionymi zwycięstwami i 9 porażkami.
⛔ 100

#10 31,9K

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Czarni Radom vs Warta Zawiercie
Typ: Zawiercie wygra 3:1
Kurs: 4.7
Analiza:
Wczoraj w PL we wszystkich meczach padły wyniki 3:1 dla faworytów, więc pewnie dziś tak nie będzie, ale w sumie czemu nie. Faworytem jest Zawiercie. Czarni pękli jak bańka mydlana i skutecznie gubią punkty w tabeli, a dzisiaj grają z Wartą, która jest na fali. Na pewno jest Warta na fali u siebie, bo na wyjazdach to raczej już nie tak bardzo, potrafią przegrać z Katowicami do zera. Ale Radom zawodzi, gra słabo, już duet Żaliński-Zhigalov nie straszy, co raz łatwiej zdjąć ich z boiska. Warta ma bardziej efektywnych zmienników, dobry drugi atakujący Malinowski lub solidny przyjmujący taki jak Ferreira lub Semeniuk, zależy kto zacznie. Gra mimo wszystko w dużej mierze powinna być równa, Radom raczej nie wytrzyma na dystansie obecnie w podstawowym składzie, a na ławce nie jest kolorowo. Michał Filip leci raczej w dół, Zawiercie ma się kim ratować w razie słabszych momentów. Jak dla mnie powinno wygrać Zawiercie, miło jakby Radom wygrał tylko jednego seta.
⛔ 100

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Dyscyplina Piłka Ręczna Liga Mistrzów
Godzina 20 45
Spotkanie Nantes - PSG
Typ Nantes wygra pierwszą połowę
Kurs 2.74
Bukmacher fortuna
Analiza
W dzisiejszym meczu 11 kolejki zmierzy się lider i wicelider ligi francuskiej.Oczywiście faworytem jest PSG,
Drużyna Dream Team w składzie m.in z Hansenem czy Karabaticzem, ale...
No właśnie obydwa zespoły zmierzyły się ostatnio w lidze francuskiej, gdzie PSG wyrwało jednobramkowe zwycięstwo dopiero pod koniec drugiej połowy. Ogólnie statystycznie drużyna z Nantes rozgrywa pierwsze połowy lepiej, dopiero w drugiej tracą siły i punkty.Tak było w ostatnim meczu z PSG, ale i w innych gdzie prowadzenie do przerwy roztrwonili w ostatnich 30 minutach. Liczę , że dzisiaj będzie podobnie i pobieram niezły kurs.
⛔ 100

R 1,4M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna _ Puchar Francji
Godzina: 21:00
Spotkanie: Guingamp Lyon
Typ: Lyon (-1,5)
Kurs: 2,40
Bukmacher: Totolotek

Puchar Francji. Lyon to zdecydowany faworyt tego spotkania warto spojrzeć na tabelę ligową i zobaczyć jaka jest różnica w pozycjach . Lyon na 3 miejscu, a gospodarze okupują ostatnią pozycję. Co prawda jest to mecz w Pucharze i mogą dojść do tego czynniki odpuszczenia lub wystawienia zmienników do składu, ale liczę, że goście podejdą do meczu poważnie i wygrają minimum dwoma golami. Historia H2H jest sprzyjająca. Dwa ostatnie mecze w 2018 wygrane przez Lyon dwoma bramkami.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom