>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.01.2019 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 7. Stycznia
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 20:45
Spotkanie: Wolves-Liverpool
Typ: x
Kurs: 3.45
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Chyba jedno z najciekawszych spotkań na tym etapie pucharu Anglii. Wolves zajmujące obecnie 9 pozycję w ligowej klasyfikacji podejmował będzie na swoim stadionie drużynę Liverpoolu który jest liderem w Premier League. Gospodarze sprawili juz w tym sezonie kilka niespodzianek ograli przecież na swoim stadionie Chelsea, wygrali wyjazdowe spotkanie z zespołem Tottenhamu oraz zremisowali spotkanie wyjazdowe do Arsenalu. Całkiem niedawno obie ekipy spotkały się ze sobą na stadionie Wilków i tam Liverpool okazał się zespołem lepszym wygrał zasłużenie , ale gospodarze też kilka sytuacji sobie stworzyli. Liverpool ostatnio przegrał z Manchesterem City i stracił kilka punktów przewagi nic się teoretycznie nie stało, bo Liverpool zagrał bardzo dobry mecz, tylko ciekawe czy nie wpłynie to jednak na ich morale i czy tak gładko pójdzie im z niewygodnym rywalem z Wolverhampton. Ja postanowiłem zagrać na remis w tym spotkaniu bowiem myślę że gospodarze są w stanie postawić się finaliście zeszłorocznej ligi mistrzów . Stawiam na remis po 1.
⛔100

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA, NBA
Godzina: 00:00
Spotkanie: Atlanta Hawks - Miami Heat
Typ: Łączna liczba punktów: 227,5 (w tym dogrywka)
Kurs: 1.48
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Przyglądając się wynikom rozegranych meczy w tym sezonie można stwierdzić, że w spotkaniach gospodarzy pada dość często duża ilość punktów łącznie. Tego jednak nie można powiedzieć o przyjezdnych, którzy sami nie zdobywają jakieś dużych ilości punktów, to jednak dobrze broniąc nie dają sobie za wiele wrzucić.
Atlanta na miejscu 12 Konferencji Wschodniej (11-27) ze średnią zdobytych 109 pkt na mecz i straconych aż 118.5 pkt. Miami na miejscu 6 tej samej Konferencji (19-18) ze średnią 107 zdobytych i tylko 105.8 straconych pkt.
Jak widać ze statystyk drużyna Atlanty która znajduje się na miejscu znacznie niższym w tabeli, rzuca więcej punktów od rywali ale też i znacznie więcej traci. Jeśli wierzyć cyferkom to mecz powinien zakończyć się z sumą 216 punktów. Jednak do mnie jeszcze bardziej przemawia defensywna gra Miami i dla tego wyznaczam granicę 227 punktów zdobytych przez obie drużyny. Powodzenia!
✅48
We wzorze proszę uwzględnić typ poniżej czy powyżej. Nastepnym razem, gdy zabraknie takiej informacji - będzie minus

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Koszykówka Nba
01:05
Oklahoma vs Washington
Typ: Washington
Kurs: 5.25
Etoto
Szukając jakiegoś wysokiego kursu znalazłem ten mecz. 3 listopada 2018 w stolicy Usa padł wynik 111:134 dla Oklahoma. Zatem mecz był zrobiony na +21 o czym świadczy wynik. Dlaczego zatem ten mecz nie może być robiony na 2 po kursie ok 5? A może po fatalnych występach na wyjeździe ( bilans wyników na wyjeździe Czarodzieji to 4-13) zaczarują gospodarzy i wygra po prostu lepszy tego wieczoru? W każdym razie ja przychylam się do zwycięstwa gości z faworytem. To jest Nba i wszystko jest możliwe. Pozdrawiam
✅400

jozzy22 710,5K

jozzy22

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - KHL
Godzina: 13:00
Spotkanie:
Magnitogorsk - Władywostok
Typ: Mozyakin S. strzeli gola
Kurs: 2.30
Bukmacher: fortuna

Analiza:
No to próbujemy.Po tym co widziałem w sobotę to wchodzę w to śmiało. Siergiej wypoczęty gdyż w okresie świąteczno - noworocznym nie brał udziału z kolegami w turnieju Spenglera tak więc sił jest sporo. Widać było w nim mega dużo chęci do gry i głodu hokeja. Grał jak natchniony i poprowadził swoją ekipe do wysokiego zwycięstwa. Mając na uwadze to,że rywal do wymagających nie należy sądze,że ma szanse dziś coś ustrzelić.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby miał większy wynik niż tylko 1 bramka. Patrząc w historie spotkań widać,że lubi rywalom strzelać tak więc i dziś liczę,że coś jednak ustrzeli.
⛔100

M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 1:30
Spotkanie: Toronto Raptors vs Indiana Pacers
Typ: Toronto under 105,5 punktu
Kurs: 1,85
Bukmacher: Totolotek
Analiza: Toronto gra back to back. Dzisiejszej nocy po bardzo ciężkim, intensywnym spotkaniu pokonali Milwaukee w ich twierdzy 123:116. Ten mecz z pewnością kosztował ich wiele sił. Z powodu meczu dzień po dniu nie zagra Kawhi Leonard, ciągle niezdatne do grania są inne ważne postacie tzn. Kyle Lowry oraz Jonas Valanciunas. Po drugiej stronie dziś stanie Indiana. Pacers to zespół bardzo solidny i niewygodny dla czołówki ligi. Grają wolnym tempem i dobrze bronią. Potwierdzają to liczby. Ich obrona jest jedną z najlepszych w lidze. W meczu tracą średnio 101 punktów w meczu. To przy dzisiejszej NBA naprawdę robi wrażenie. Ostatni raz te zespoły mierzyły się ze sobą 20 grudnia. Wtedy 99:96 wygrali Raptors. Nie grali jednak wtedy back to back i mieli w składzie Leonarda, który jest zdecydowanie ich liderem. A tak jak mówiłem dziś go zabraknie. Wczoraj przeciwko Bucks rzucił 30 punktów więc nie trzeba nic więcej mówić jak wielka jest to strata dla zespołu z Kanady. Podsumowując faworytem jest Indiana, ale NBA nie takie niespodzianki widziała. Dlatego ja gram under Raptors, bo linia ustawiona jest naprawdę wysoko.
⛔100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Rozrywka - 76TH GOLDEN GLOBE AWARDS – 2019
Godzina: 02:00 CET
Spotkanie:
Best Television Series - Drama
Typ: Zwycięzca - Homecoming
Kurs: 3.75
Bukmacher: Betsafe
Analiza:

Tylko w Betsafe znalazłem typy na Globy w kategoriach serialowych (jak ktoś znalazł gdzies indziej to niech da znać), a szkoda, bo w tym roku te kategorie, a zwłaszcza serial dramatyczny, mogą być moim zdaniem całkowicie otwarte i podatne na niespodzianki. Nominowane bowiem same nowe seriale plus jeden rodzynek w postaci finałowego sezonu The Americans, który generalnie nie miał szczęścia do Globów (ledwie rok temu nagroda aktorska dla Matthew Rhysa), a zasługuje na wszelkie możliwe nagrody. Wątpię żeby w ostatnim momencie się to odwróciło. Dlatego zwycięzcą powinien zostać któryś z nowych seriali, wszystkie świetne, ale „Pose” zbyt rozbuchane, „Bodyguard” chyba zbyt brytyjski, zostaje Killing Eve i Homecoming. Stawiam na ten drugi który ma dwa niezaprzeczalne atuty. Po pierwsze, Julia Roberts po raz pierwszy w serialu, a po drugie jego twórcą jest Sam Esmail, czyli twórca często nagradzanego na Globach „Mr. Robot”. I jeszcze jedno, to serial Amazona, który w kategorii serialu komediowego wygrywał w 3 z 4 ostatnich latach, jeśli dodamy do tego że w dramatycznym dwa ostatnie to triumfy platform streamingowych, to tym bardziej czas na serial Amazona. Tym bardziej, że był to świeży powiew pod wieloma względami w ubiegłym roku.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU ROZRYWKA
⛔100

adam883 78

adam883

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, 2 La liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Numancia - Real Oviedo
Typ: Numancia
Kurs: 2,18
Analiza:
Już jutro na stadionie w Sorii Numancia zagra z Realem Oviedo. Gospodarze spotkania obecnie zajmują 14 miejsce w tabeli uzbierali 22 pkt stosunek bramek to 20:23. U w tym sezonie rozegrali 9 spotkań w których zdobyli 16 pkt wygrali 5 spotkań 1 zremisowali i ponieśli 3 porażki. Natomiast Real Oviedo znajduje się na 12 miejscu z 24 pkt bramki 20:24. Na wyjeździe nie wygrali od 6 spotkań przegrali 5 razy i raz zremisowali w tych 6 meczach strzelili zaledwie 1 bramkę. We wszystkich meczach wyjazdowych zdołali uzbierać 8 oczek. Oba zespoły mierzyły się ostatni raz w kwietniu 2018 wtedy Numancia na własnym obiekcie wygrała 3:0. Powodzenia.
⛔100

patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Sydney WTA
Godzina: 06:30
Spotkanie:Bacsinszky- Sevastova
Typ: -1,5 seta Sevastova
Kurs: 1,85
Analiza:
Timea w moim przekonaniu już jest skończona, miała kilka lat temu widoki na dobre wyniki, nawet kilka sensacyjnych wyników zrobiła, ale kontuzje storpedowały jej karierę. Aktualnie to jest cień zawodniczki sprzed lat, problemy zdrowotne nie chcą jej odpuścić, co wróci to znowu coś złapie. W poprzednim sezonie raptem 29 spotkań rozegranych, rok wcześniej 28, bilans niby dodatni, ale zwycięstwa głównie w słabo obsadzonych turniejach. Rok temu tylko zwycięstwo z Sabalenką ma jakąś wartość, pozostałe to były w większości rywalki spoza setki rankingu. W tym sezonie rozpoczęła sezon w Chinach, gdzie przegrała 2:0 z Sharapovą. Niby jakaś walka była bo jednego TB panie zagrały, ale patrząc jak potem potoczyły się losy Rosjanki w turnieju nie można raczej zaliczyć tego występu Szwajcarce jako pozytywny. Sevastova dwa zwycięstwa i walka w trzech setach z Osaką na start sezonu.
Sevastova jest zawodniczką świetnie wyszkoloną technicznie, dobrze returnującą, i regularną jak na grany względnie ofensywny tenis. Nie widzę żadnych przewag Szwajcarki w tym matchupie, długie wymiany będzie w większości przegrywać, a żeby grać &quot;na raz&quot; z Sevastovą to trzeba posiadać ciężkie argumenty, jak choćby Pliskova czy Osaka, a Szwajcarka ich nie posiada. I klucz, moim zdaniem do łatwego zwycięstwa Łotyszki, a więc serwis Timei, który jest na żenującym poziomie (słabe prędkości, sporo podwójnych, mało wygrywających nie mówiąc już o asach). Sharapova przełamywała ją 6 razy, dziś spodziewam się że gemy serwisowe Szwajcarki to również w większości będzie walka o przetrwanie.
⛔100

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 1:30
Spotkanie: Toronto Raptors vs Indiana Pacers
Typ: Pacers
Kurs: 1.89
Bukmacher: Expekt
Ciężko przejść mi obojętnie obok takiego kursy na Indiane. Kursy które wystawiły buki (1.82/1.92) ja wystawiłbym odwrotnie. Nie to, że nie docieniam gry Raptors bo 2gie miejsce w konferencji nie wzięło sie znikąd, ale moim faworytem są Pacers, ponieważ:
  • Świetna forma gości. 10 ostatnich spotkań to bilans 8/2.
  • W Toronto nie zagra zawodnik stanowiący o sile ofensywnej Raps - Leonard, którego moim zdaniem nie da sie zastąpić.
  • Wczorajszy bardzo ciężki mecz w którym Raptos zagrali świetnie z Bucks, ale na pewno kosztował ich mnóstwo siły.

• H2H zdecydowanie na korzyść gospodarzy, jednak jest to idealny moment dla Indiany aby przerwać złą passe.

W związku z tym, o czym napisałem wyżej myślę, że Indiana jest delikatnym faworytem tego spotkania...szanse oceniam na 40/60, a skoro do wzięcia mam wyższy kurs - długo sie nie zastanawiam.
⛔100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Sydney
Godzina: 7:30
Spotkanie: Jarry- Ebden
Typ:
więcej gemów set 1/2 : 2
Kurs: 2.37
Analiza:
Zacznę od tego, że obaj gracze opierają się znacząco na serwisie. Stosunkowo mocne podania i celne - tak można określić ich styl na serwisie. Lekko faworyzowalbym Australijczyka, również z racji terenu, ale ten typ jest po lepszym kursie, stąd mój wybór. Ogólnie stawiam na wyrównane i długie spotkanie, ale kieruje się głównie logika. W pierwszym secie zawodnicy nie będą rozgrzani od razu, co może skutkować oddaniem własnego podania, co przy takim zestawieniu może skutkować łatwo strata seta. Dodatkowo jeśli odpowiednio się ktoś wywali to możemy mieć 6:3 przy stracie jednego podania i wtedy w kolejnym secie nie potrzeba nam nawet tiebreaka. Pierwszy raz gram coś takiego, ale wydaje mi się to bardzo ciekawa opcja, zwłaszcza że obaj gracze nie będą dążyć fo wymian, a raczej ważniejsze będzie serwowania i czekanie na glebę rywala.
▶ZWROT

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia 1 liga
Godzina: 22:15
Spotkanie: Porto - Nacional
Typ: spotkanie/bts 1/tak
Kurs: 2,42
Lider z Porto podejmuje 11 w tabeli Nacional, gospodarze wygrywaja regularnie,ale co istotne traca gole na ostatnie 9 meczow 7 ze strata gola z kolei Nacional jest ostatnio bardzo bramkostrzelny na wyjazdach dwa gole strzelil Sportingowi po trzy Aves i Rio do tego dorzucil dwie wygrane na swoim boisku.Podsumowujac Porto jest zdecydowanym faworytem tego meczu, ale zdobycie gola przez Nacional jak najbardziej realne.
✅142

M 991

mily1993p

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Hiszpania 1 Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Celta Vigo - Athletic Club Bilbao
Typ: Celta Vigo wykona więcej rzutów rożnych
Kurs: 1.79
Analiza: Szybko i na temat jak zwykle rzuty rożne jednak dzisiaj w troszkę innej formie. Obie drużyny nie błyszczą formą. Jednak ja uważam, że Gospodarze będą chcieli zdobyć 3 pkt na swoim terenie co za tym idzie będą próby ataku i duża szansa na rzuty rożne. Większość statystyk z rzutami rożnymi jest przeciwko mojemu typowi jednak zauważyłem że Gospodarze na 9 meczy w tym sezonie u siebie 4 razy wygrywali rywalizacje w rzutach rożnych natomiast Goście na wyjeździe na 8 meczy tylko w jednym mieli więcej rzutów rożnych od swoich rywali. Więc tego się trzymam i liczę na trochę szczęścia. Powodzenia !!
✅79

davidson 59

davidson

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Sydney WTA
Godzina: 10:30
Spotkanie: Suarez-Navarro - Muguruza
Typ: 3 sety
Kurs: 2.53
Analiza: Carla Suarez-Navarro i Garbine Muguruza nie zaliczają udanych turniejów w nowym sezonie. Jedna i druga przegrała swoje spotkania, a Garbine niestety zdołała wygrać jedynie raz na turnieju w Perth. Teraz zmierzą się w Sydney. Pamiętajmy, że to podobne zawodniczki. Carla jest niższa, ale preferuje raczej klasyczny tenis. Muguruza jest wyższa, jej gra opiera się na technice, lecz w obecnej formie trudno doszukiwać pozytywów w tym aspekcie. Sądzę jednak, że predyspozycje zawodniczek są bardzo wyrównane. Wiadomo, że Muguruza w najlepszej dyspozycji jest lepszą zawodniczką. Mówimy jednak o tym co jest teraz.
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Puchar Francji
Godzina: 20:55
Spotkanie: Lille OSC - FC Sochaux Montbéliard
Typ: 1
Kurs: 1,40
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Miało to być ostatnie spotkanie w 1/32 Pucharu Francji ale spotkanie Strasbourga z Grenoble zostało przełożone i ten mecz będzie ostatnim ;) No cóż w pucharze Francji wiele niespodzianek. W Sobotę odpadli Angers i Montpellier a wczoraj z pucharem pożegnał się Olympique Marsylia, wszyscy odpadli ze znacznie niżej notowanymi rywalami, którzy w ligowych zmaganiach występują na 3 a nawet 4 szczeblu rozgrywek. W tym spotkaniu spotyka się zespół z Ligue 1, Lille OSC, który w lidze zajmuje wysoką 2 pozycję z zespołem z Ligue 2, FC Sochaux, który w swej lidze ma problemy i jest na odległym 16 miejscu. Tutaj według mnie niespodzianki nie będzie i gospodarze wygrają to spotkanie. Lille w lidze u siebie radzi sobie bardzo pewnie, gdzie zanotowali 6 zwycięstw, 3 remisy i 1 porażkę. Sochaux z kolei na ligowych wyjazdach spisuje się bardzo słabo, mają bilans 2 zwycięstw, 2 remisów i 6 porażek. Jednak wiadomo liga ligą a pucharowe starcia to całkiem inna bajka. Jednak mimo wszystko uważam, że to zespół z Ligue 1 tutaj zwycięży, bo oprócz nie najlepszych wyników ligowych goście mają też spory problem z absencjami na to spotkanie.
Absencje w Lille:
obrońca Jose Fonte (17 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), pomocnicy Xeka (17 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie i Mendes (17 występów w tym sezonie) i napastnik Rui Fonte (9 występów w tym sezonie)
Absencje w Sochaux:
obrońca Pendant (18 występów w tym sezonie), pomocnicy Verdon (14 występów w tym sezonie) i Robinet (12 występów w tym sezonie) i napastnicy Demirovic (16 występów w tym sezonie, 4 gole na koncie, najlepszy strzelec) i Glaentzlin (1 występ w tym sezonie)
Kadrowo gospodarze na papierze wyglądają na dużo silniejszy zespół tak ofensywnie jak i defensywnie. W ofensywie Sochaux i tak wygląda mizernie a do tego dzisiaj zagra jeszcze bez zawieszonego najlepszego strzelca w drużynie Demirovicia. Oprócz niego w obronie nie zagra Pendant, który z całego bloku defensywnego ma w tym sezonie najwięcej występów. Tych dwóch graczy gościom będzie bardzo ciężko zastąpić i myślę, że bez nich w składzie ich rywal Lille nie będzie miał większych problemów z wygraniem tego spotkania. U gospodarzy też kilka absencji ale oni mają na tyle szeroką i wyrównaną kadrę, że mają kim zastąpić tych zawodników.
✅40

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -Puchar Azji
Godzina: 12:00
Spotkanie: Chiny - Kirgistan
Typ: Kirgistan lub remis (X2)
Kurs: 2,56
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Trochę egzotyka, ale oferta nie rozpieszcza a typ wydaje się być możliwy. Mieliśmy już pierwsze niespodzianki w tym turnieju, takie jak przegrana Australii z Jordanią i Tajlandii z Indiami gdzie wsiadały kursy grubo ponad 8. Ja zagram o wiele bezpieczniej i kurs już mocno opadł, ale wciąż wydaje mi się, że jest to grywalny typ. Ciężko powiedzieć coś więcej o tych ekipach, bo zwyczajnie nie orientuje się w ich poziomie, jednak jedna rzecz skłania mnie za typem. Obie drużyny potrafiły wygrywać, przegrywać i remisować z tymi samymi rywalami, co świadczy, że znajdują się na podobnym poziomie. Kurs na gości spadł już z 10 na 6,60, chyba wczorajsze wydarzenia miały na to wpływ. Z pewnością to Chiny będą przeważać przez większość meczu, jednak Kirgistan może użądlić kontrami i mam taką nadzieję ;) Z typem ostrożnie, ale można dorzucić do kuponiku ;)
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Portugalia
Godzina 18:00
Spotkanie : Moreirense : Aves
Typ : Aves over 1.5 gola
Kurs : 3.65
Bukmacher : Unibet
Gospodarze w tym sezonie pozytywnie zaskakują swoich fanów i są na miejscu nr 7 , ostatnie 3 mecze to 3 zwycięstwa tak więc nic tylko się zachwycać , goście natomiast są na przedostatnim miejscu i ich sytuacja jest nie do pozazdroszczenia , na 5 ostatnich meczy aż 4 porażki , liczę jednak że któraś seria się może dziś zakończyć , gospodarze już w tym sezonie mieli serię 3 wygranych jednak póżniej były dwie porażki pod rząd , u Aves również było podobnie z 5 meczy i 4 porażek i remisie przyszło zwycięstwo ta że dziś postanowiłem iść w stronę gości , mój typ oczywiście znowu pod względem statystyk , te podpowiadają że w tej parze lepsze właśnie Aves , na 12 meczy bilans 3-3-6 i br 11:18 , Aves jak pisałem wcześniej przegrywa swoje mecze ale oprócz ostatniej potyczki kiedy u siebie polegli z FC Porto 0:1 to w innych meczach strzelali bramki choćby np ostatni wyjazd z Belenenses i porażka 5:2 , dziś liczę że bramkę powinni zdobyć ale pójdę odważniej i liczę na over 1.5 gola z ich strony !
⛔100

loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 20:45
Spotkanie: Wolves-Liverpool
Typ: 1 gol po 28 minucie
Kurs: 2,12
Analiza:
Na dziś wybrałem ostatnie ostatnie spotkanie 1/32 finału Puchar Anglii w którym to drużyna Wolverhampton podejmie na swoim boisku Liverpool. Wilki w Premier League zajmują 9 miejsce z dorobkiem 8 zwycięstw, 5 remisów i 8 porażek a ich bilans bramkowy to 23-25. Gospodarze w większości spotkań grają defensywnie o czym świadczy ilość straconych bramek. Dziś beniaminek zagra osłabiony brakiem takich zawodników jak Diogo José i Romain Saïss. Goście drużyna Liverpoolu to aktualny lider najwyższej klasy rozgrywkowej mający na koncie 17 zwycięstw, 3 remisy i 1 porażkę a ich bilans bramkowy to 49-10. Podopieczni trenera Kloppa po wzmocnieniu defensywy kupując Virgila van Dijka, i bramkarza Alissona traci mało bramek. Na pewno w dzisiejszym meczu dojdzie do roszad w składach i siła ofensywna obu ekip spadnie. Najprawdopodobniej w tym meczu nie zagra Salah i Firmino którym da odpocząć trener. Faworytem mimo rezerwowego składu są goście ale bramek za dużo nie można się spodziewać dlatego proponuje zagrać że bramka wpadnie po 28 minucie.
✅112

Otrzymane punkty reputacji: +12
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna Hiszpania 1 Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Celta Vigo - Athletic Club Bilbao
Typ: Over 9.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.87
Analiza: Spotkanie zapowiada się na bardzo wyrównane - Bilbao na dnie tabeli, a Celta przeciętnie, jednak wciąż z nadziejami na przynajmniej kwalifikacje do LE z racji ścisku w tabeli.

W tym meczu można zwrócić uwagę zarówno na żółte kartki, jak i stałe fragmenty gry, ja próbuje z tym drugim. Zarówno Celta, jak i Bilbao zdobywają sporą ilość rzutów rożnych w swoich meczach - średnia na poziomie 5/6 w przypadku obu ekip. Przewiduje tutaj typowy mecz akcja za akcje, tak wiec do szczęścia brakuje tylko rykoszetów i interwencji bramkarskich, które będą prowokować rzuty rożne.
Przewidywany wynik spotkania 1:1 / 2:2
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +24
L 1,2K

lechita921

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia
Godzina: 20:00
Spotkanie: Tondela - Sporting
Typ: obie strzelą
Kurs: 1.76
Analiza: Kandydat do mistrzostwa Portugalii zagra na niewygodnym boisku w Tondeli.
Priorytetem dla Sportingu będzie zachowanie przynajmniej 5 punktowej straty do FC Porto, które w swoim meczu jest zdecydowanym faworytem.
Sporting to drużyna z dużym potencjałem ofensywnym, ale mecze wyjazdowe są dla nich problemem - głównie za sprawą słabiutkiej defensywy, która w ostatnich 20 meczach traciła gole aż w 18, poza tym także w 18 spotkaniach zdobywali gola, dlatego BTS ma podstawę w tym meczu.
Historia spotkań także całkiem sympatyczna - 3 mecze na boisku Tondeli i 3x BTS.
✅76

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom