Pablito91
Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia Championship
Godzina: 20.45
Spotkanie: Luton Cardiff
Typ: Luton powyżej 5.5 rr
Kurs: 1.54
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Rzuty różne to zawsze loteria jednak dzisiaj spróbuję w nie pójść. W spotkaniu Championahip Luton podejmie Cardiff. Nie wiem czemu aż tak spadają Kursy na Luton. W lepszej formie jest Cardiff, które po słabym poczatki od kilku spotkan co w czolowce jeśli chodzi o zdobyte punkty. Tracą bardzo mało bramek. W tym meczu liczę na napor Luton i dobrą grę w obronie Cardiff. Luton w ostatnich 5 spotkaniach to 6,6,10,11 i 5 rzutów różnych. Tak jak wspomniałem liczę, że będzie scenariusz w którym to gospodarze będą cisnąć i zdemolują spotkanie pod względem statystyk i uzyskają minimum te 6 różnych.
Godzina: 20.45
Spotkanie: Luton Cardiff
Typ: Luton powyżej 5.5 rr
Kurs: 1.54
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Luźna dyskusja - Championship 2024/2025 - Typy, newsy, dyskusja, zakłady długoterminowe
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship Godzina: 21:00 Spotkanie: Sheffield Wednesday - Leeds United Typ: BetBulder Leeds United wygra lub zremisuje Under 5,5 kartki w meczu Sheffield Wednesday over 5,5 rr. Kurs: 4.00 Bukmacher: Superbet Mecze obu ekip nie obfitują w kartki stąd też...
forum.bukmacherskie.com
Rzuty różne to zawsze loteria jednak dzisiaj spróbuję w nie pójść. W spotkaniu Championahip Luton podejmie Cardiff. Nie wiem czemu aż tak spadają Kursy na Luton. W lepszej formie jest Cardiff, które po słabym poczatki od kilku spotkan co w czolowce jeśli chodzi o zdobyte punkty. Tracą bardzo mało bramek. W tym meczu liczę na napor Luton i dobrą grę w obronie Cardiff. Luton w ostatnich 5 spotkaniach to 6,6,10,11 i 5 rzutów różnych. Tak jak wspomniałem liczę, że będzie scenariusz w którym to gospodarze będą cisnąć i zdemolują spotkanie pod względem statystyk i uzyskają minimum te 6 różnych.