>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 6.11.2024 (środa)

Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia Championship
Godzina: 20.45
Spotkanie: Luton Cardiff
Typ: Luton powyżej 5.5 rr
Kurs: 1.54
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Rzuty różne to zawsze loteria jednak dzisiaj spróbuję w nie pójść. W spotkaniu Championahip Luton podejmie Cardiff. Nie wiem czemu aż tak spadają Kursy na Luton. W lepszej formie jest Cardiff, które po słabym poczatki od kilku spotkan co w czolowce jeśli chodzi o zdobyte punkty. Tracą bardzo mało bramek. W tym meczu liczę na napor Luton i dobrą grę w obronie Cardiff. Luton w ostatnich 5 spotkaniach to 6,6,10,11 i 5 rzutów różnych. Tak jak wspomniałem liczę, że będzie scenariusz w którym to gospodarze będą cisnąć i zdemolują spotkanie pod względem statystyk i uzyskają minimum te 6 różnych.

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: tenis- Knoxville- Challenger debel
Godzina: 21:45
Spotkanie: Braswell M / Spizzirri E - Hilderbrand T / Lawson A
Typ: Hilderbrand T / Lawson A wygrają 2:0 w setach
Kurs: 1.92
Bukmacher: Betclic
Analiza: Hilderbrand i Lawson grali już kilka turniejów wspólnie, więc na pewno zgranie będzie u nich większe niż u rywali, którzy dopiero będą grali ze sobą pierwszy raz. Wyniki tych pierwszych ograniczają się raczej do niszowych rozgrywek w Stanach, wyniki raz lepsze, raz gorsze co nie zmienia faktu że doświadczenie i regularność w deblu zadecyduje tutaj.

neutralny 578,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - WTA, Challenger Midland
Godzina: 22:00
Spotkanie: Chang/Mcadoo - Tombare/Tikhonova
Typ: Chang/Mcadoo wygrają pierwszego seta
Kurs: 2,03
Bukmacher: Betfan
Post w dziale: Analiza:
Po ostatnich niepowodzeniach piłkarskich spróbuję dziś egzotyczny dla mnie typ tenisowy. Choć może nie aż tak bardzo, bo w tenisa chętnie gram, jak i oglądam turnieje wyższej rangi, jak i niższej.
Wpadł mi w oko zakład na zwycięstwo Amerykanek na amerykańskiej ziemi. Moje faworytki w ostatnim czasie pokazują znakomitą formę w deblu wygrywając dwa turnieje z rzędu, najpierw w portugalskim Guimaraes po czym okazały się najlepsze w Templeton, już za oceanem. Dobrze szło im również w Edmonton, jednak odpadły po starciu z mocną parą Day/Fourlis.
Ich rywalki to dość zróżnicowana para jeśli chodzi o poziom sportowy, zdecydowanie niższy poziom prezentuje Indyjka i jest to bardzo widoczne na korcie. Prarthana stosunkowo wolno porusza się po korcie, więc jeśli Amerykanki będą potrafiły to wykorzystać to będzie to dla nich duży handicap. Tikhonova to młoda zawodniczka bez wielkiego doświadczenia deblowego, choć w singlu prezentuje solidny poziom.
Indyjsko-rosyjska para nie grała ze sobą w żadnych zawodach od prawie roku, więc będzie to ich pierwszy taki mecz od dłuższego czasu.
Dla mnie to zawodniczki z USA są w tym meczu faworytkami i kursy są dla mnie dość zaskakujące. Grają ze sobą ostatnio regularnie, odnoszą sukcesy, a do tego grają na swoim terenie. Jeśli dobrze rozegrają ten mecz taktycznie to uważam, że powinny pewnie wygrać. Gram pierwszego seta, bo kursy są podobne, a jest to jakaś furtka, jakby w meczu miało się zdarzyć coś dla mnie niespodziewanego.

Do góry Bottom