Dyscyplina: Piłka
LM (6.11.18)
Typ: Minimum 3 czerwone kartki we wszystkich meczach
Kurs: 4.15
Godz: 18.55
Bukmacher: Kurs wzięty z STS, ale wiem że to nieregulaminowy buk, ale nie mam czasu na szukanie takiego zdarzenia u innych, zresztą nie o to tu chodzi.
Mamy 8 spotkań dnia dzisiejszego, i co najmniej kilka z nich jest pod olbrzymią presją dla zawodników kilku europejskich klubów. Jeśli presja, to i nerwy, ostra gra, chamskie zagrania jeśli coś nie będzie szło po ich myśli... Wszystko to zwiększa prawdopodobieństwo zdobycia czerwa.
Pierwszy kandydat do czerwieni to Crvena Zvezda. Dlaczego? Mogą pokrzyżować drogę do awansu Liverpoolu, no i nie grają już praktycznie o nic, bo same matematyczne szanse na choćby
LE to za mało w takiej grupie. Dostaną szybko gola, potem drugiego i będą poirytowani, że nie mogą nic zrobić i bardzo łatwo o chwilę roztargnienia...
Dalej Monaco - Brugge. To prawdopodobnie mecz o grę w Lidze Europy, więc musi być ostro. W pierwszym spotkaniu remis i 6 żółtek, więc dziś powinno być jeszcze ostrzej.
Lokomotiv. W pierwszym meczu z Porto - czerwo. Teraz może być już tylko gorzej, bo grają na wyjeździe i ich szanse na ugranie czegokolwiek są bardzo nikłe. Frustracja zawodników przy niekorzystnym wyniku może być coraz większa i chyba nie muszę mówić, do czego to może doprowadzić.
Napoli - PSG. Chyba mecz najwyższej rangi dla obu zespołów dzisiejszego dnia. W pierwszym, remisowym meczu aż 7 żółtek. Tutaj wszystko się może zdarzyć. Będzie ostra walka od 1 do 90 minuty.
Tottenham - PSV. Mecz o być albo nie być w walce o awans dla Totków. W pierwszym meczu pechowa czerwień dla Llorisa, i jeśli PSV strzeli pierwsze bramkę, to również nerwy mogą ponieść wodzę nad zawodnikami gospodarzy i możemy znów zobaczyć kolorowy spektakl w Anglii.
I jeszcze 3 dodatkowe spotkania, w których również gra może przybrać niespodziewany scenariusz, a więc szansa na 3 czerwone kartki we wszystkich ośmiu meczach moim zdaniem są bardzo duże i przy takim kursie aż szkoda nie zaryzykować.
I tak jak mówię, wiem że to nieregulaminowy buk, ale zdarzenie to wpadło mi w oko, a jako że na codzień gram w STS, nie znam ogarniam zbytnio stron innych buków i nie mam czasu na szukanie takiego zdarzenia u każdego. Dziś piszę to czysto rekreacyjnie i jestem przygotowany na minusowe 100. Jednakże może ktoś skorzysta z mojego typu i jeśli to się powiedzie to mam nadzieję na parę punktów reputacji ????
100 nieregulaminowy bukmacher